SphynxRazorȘtiința spune că dacă ai un simț al umorului „mai inteligent”, este mai probabil să găsești dragoste

Îmi plac bărbații mei așa cum îmi plac martinii mei: oase uscate și pline de gin. Scratch that (am încercat). Cu toate acestea, îmi plac bărbații care au ouscatsimțul umorului. Aș presupune că, dacă sunt intervievați, 75 la sută dintre prietenii mei ar spune că „simțul umorului” este calitatea numărul unu pe care o caută la un partener. Cu siguranță aș fi de acord, dar nu trebuie să mă întâlnesc cu un zeu meme (deși nu sunt împotrivă). Oricum, ce înseamnă „simțul umorului”? Studiul umorului și dragostei eHarmony a descoperit șase tipuri diferite de personalități ale umorului și a constatat că simțurile umorului „mai inteligente” au făcut participanții mai predispuși să găsească dragostea.

Ei bine, acum sunt și mai îngrozit că nu voi fi niciodată suficient de amuzant la glume pentru a obține un soț.

Dar înainte de a începe să căutați pe Google „glume bune”, amintiți-vă că determinarea principală a cercetării eHarmony a fost că „simțul umorului” poate însemna multe lucruri diferite pentru o mulțime de oameni diferiți și a descoperit șase „personalități” unice ale umorului.

Noul studiu a chestionat un eșantion de 1.538 de participanți din baza de membri eHarmony. Li s-a cerut să evalueze cât de amuzante au găsit o serie de meme de la 1 la 5. (Pentru că se pare că memele sunt standardul comediei în 2017.) Puțin sub o treime dintre respondenți s-au identificat ca fiind bărbați, iar peste două treimi femei.
Per total, sondajul a constatat că tipul de umor pe care respondenții l-au găsit cel mai amuzant a indicat dacă au mai multe șanse să comunice cu meciurile, să facă prima mișcare sau chiar mai probabil să fie vizionați. Sună complicat? Promit că nu este. Iată ce a descoperit sondajul eHarmony despre umor și întâlniri:

În primul rând, iată cele șase „personalități umoristice” pe care le-au descoperit

Cele șase tipuri diferite de umor au inclus umor corporal (chestii de toaletă/sex), umor negru (chestii tabu), umor fizic (lucruri de farsă), umor auto-depreciant (urăsc pe tine însuți), umor suprarealist (lucruri ilogice) și jocuri de cuvinte umor (lucruri). Dintre toate aceste tipuri diferite de LOL, respondenții au găsit umorul fizic cel mai amuzant, cu o evaluare medie de 2,97 per meme afișat. Așa cum ar fi, oamenii care cad în umor. (Uf, știu.)


Următorul tip cel mai amuzant a fost umorul corporal (scor 2,91) și apoi umorul autodepreciant (2,86... slavă Domnului). Acestea fiind spuse, nu trebuie să vorbiți despre cât de tare sforăiți noaptea sau despre cât de tare sforăiți noaptea sau despre o coajă de banană la o primă întâlnire - aceste meme pur și simplu au votat cel mai bine în ceea ce privește „personalități umoristice”.

Deci, care tip comunică cel mai bine?

eArmonia


Potrivit rezultatelor studiului, cei care au avut cea mai mare probabilitate de a se angaja efectiv în comunicarea cu un meci după vizualizarea unui profil au fost cei care au identificat jocul de cuvinte și umorul fizic ca fiind cele mai hilare. Acest lucru este interesant, deoarece în ceea ce privește nivelul de educație al respondenților, acești doi se află la capete opuse ale spectrului. Respondenții au găsit umorul fizic mai puțin amuzant și jocul de cuvinte semnificativ mai amuzant cu cât erau mai educați.

Cei cărora li s-a părut amuzant umorul suprareal au fost cel mai puțin probabil să comunice. Deci, poate că lecția de aici este să nu fii ciudat când te întâlnești online. Păstrați acele lucruri pentru momente în persoană.

Ce personalitate avea mai multe șanse să facă prima mișcare?

eArmonia

Acei respondenți la sondaj care au găsit umorul jocului de cuvinte cel mai amuzant au avut mai multe șanse să trimită mesaje inițiale decât orice alt tip. Bănuiesc că asta are sens. Dacă crezi că jocurile de cuvinte și sublinierea inteligentă a anumitor cuvinte sunt demne de LOL, probabil că ești decent să creezi singur propoziții amuzante.


De asemenea, ar avea sens ca cei care au considerat jocul de cuvinte cel mai amuzant să transmită cel mai mult mesaj, având în vedere că cuvintele sunt prima linie de flirt pe care o are pe un site de întâlniri precum eHarmony. Adică, trimiterea unui videoclip Barstool Sports ar putea face un meci de râs, dar ar fi destul de impersonal în comparație cu o propoziție rapidă despre felia de pizza pe care o ții în a patra poză de profil.

Ce personalitate a fost cel mai probabil să fie văzută?

eArmonia

Acest rezultat al studiului mi-a dat cea mai mare speranță pentru rasa umană: a fi inteligent este de fapt super sexy. Cei care au considerat umorul jocului de cuvinte mai amuzant aveau mult mai multe șanse să fie vizionați de potriviri. Interesant. Poate că acești oameni deștepți sunt deștepți în ceea ce privește alegerea fotografiilor de profil și completarea informațiilor despre întâlniri.

Eu, unul, sunt foarte atras de inteligență. Nu-mi pasă dacă ai fost la Harvard, dar o persoană care este informată și atentă este incontestabil atractivă. Este darwinism - dacă vrei ca bebelușii tăi să fie inteligenți, probabil că vrei să te potrivești cu un partener inteligent. Din nou, tipurile de umor suprarealist au fost cel mai puțin probabil să fie văzute în general. Susțin că suprarealismul este cel mai bine experimentat în persoană.

Un tip de umor de care sunt un mare fan, umorul negru, a fost și tipul de umor pe care toate grupele de vârstă s-au părut cel mai puțin amuzant. Deși este dezamăgitor ca cineva căruia îi plăcea să facă glume rele, de obicei nu încep cu amuzantele polarizante până cândwayyyîntr-o relație, așa că are sens ca atunci când caută dragoste pe internet, oamenii să gândească asta „întuneric”.

De ce F a făcut asta eHarmony?

eArmonia

Compania intenționează să ofere acest sondaj bazat pe meme utilizatorilor săi în lunile următoare, iar aceștia vor putea compara rezultatele lor cu cele ale meciurilor lor. Toate acestea sună puțin amețitor pentru mine - ce s-a întâmplat cu întâlnirea drăguțului din vechea școală? — dar, hei, un meci când vine vorba de râs este extrem de important.

„Este natura umană să vrei să fii cu cineva care te poate face să râzi.” a declarat Grant Langston, CEO al eHarmony. „Prin acest efort de cercetare, obiectivul nostru final este să putem include umorul în algoritmii noștri complexi de învățare automată și să începem potrivirea single-urilor pe baza a ceea ce face nu numai o primă întâlnire grozavă, ci și o relație de lungă durată.”

OK, domnule Langston, sunt vândut. Poate voi încerca eHarmony, dacă nu pentru o relație de durată, dar doar pentru a afla ce „personalitate umoristică” sunt. Simt că sunt genul „joc de cuvinte”, dar probabil că mă supraestim. Totuși, eram un Ravenclaw când site-ul Harry Potter Pottermore m-a „sortat” într-o casă (umili, cu excepția faptului că îmi doream foarte mult să fiu Gryffindor.) Oricum ar fi, iată să râd la mai multe întâlniri.

Urmăriți întreaga serie Gen Why și alte videoclipuri pe Facebook și aplicația Bustle de pe Apple TV, Roku și Amazon Fire TV.