SphynxRazor10 coafuri atrăgătoare pentru bărbați maturi de vârstă mijlocie

Bărbații sunt notoriu de caprici când vine vorba de a schimba lucrurile în viața lor, mai ales după ce au ajuns la vârsta mijlocie. Dar nu folosim aceleași telefoane pe care le folosim acum 20 de ani, nu-i așa? Deci, de ce am dori să păstrăm aceeași tunsoare care a fost populară în anii 1990? Uită-te la aceste tăieturi proaspete pentru bărbați maturi și cedează la unele schimbări binevenite.

1/11

@lucas_kemper_hair

Tăiere de reglare mai lungă

O mulțime de bărbați de vârstă mijlocie au petrecut ceva timp în armată și asta se poate vedea în alegerea lor de tunsoare. Pentru cei curajoși, de ce să nu adăugați puțină lungime și stil taierea regulamentului?

2/11

@cresswellbarberco
Iedera modernă pieptănată măturată lateral

Absolvenții Ivy League tind să îmbătrânească bine pentru că țin pasul cu tendințele moderne. Taiul Ivy League aici arată matur cu dungile de gri.

3/11

kurhan/ Shutterstock.com


Periat de sus

Nimic nu țipă că iubesc softball-ul mai mult decât aspectul de sus. Această croială este ușor de coafat, durează foarte puțin timp dimineața și dacă se lungește între stiluri, nu este o problemă.

4/11

@lucas_kemper_hair


Perie pieptănată lateral în sus

O tăietură ca aceasta ia 10 ani de pe față. Decolorarea este plăcută și strânsă, periajul arată grozav cu puțină ceară care o susține, iar stilul alungește fața pentru a arăta tânără.

5/11

@gwilymcpugh

Păr gros ondulat texturat

Par rosu, când este făcut corect, este atrăgător și aici tăietura este absolut perfectă. Grosimea părului face ca valurile să se curbeze corect și se revarsă perfect în barbă pentru un aspect sofisticat.

6/11

@untură


Tronjă de elefant modernă

Doar pentru că ai ajuns la vârsta mijlocie, nu înseamnă că nu te poți distra! Această trompa de elefant modernă arăta foarte elegant, deoarece tipul are multe nuanțe diferite de gri în chiff.

7/11

@untură

Împinge înapoi mătăsos

Cowboys, oamenii de afaceri și tații adoră împingerea mătăsoasă înapoi. Este ușor. Este distractiv. Și, desigur, este un aspect clasic care nu se demodează niciodată.

8/11

@rpb_nq

Pompadour despărțit

Cei despărțiți pompadour este îngrijit și elegant. Această tăietură îl face pe bărbat să pară tânăr, ceea ce este important pentru cei care trec printr-o nebunie de vârstă mijlocie.

9/11

@sunshinesnipps

Păr subțire îngrijit Pompadour

Se estompează pe bărbații de vârstă mijlocie se pot lua cu ușurință câțiva ani de pe față. În loc de un top strâmt, ca o croială militară, are un pompadour, care oferă părului său subțire un corp atât de necesar și chiar un pic de suflet.

10/11

@lucas_kemper_hair

Sare și piper franțuzesc

Cultură franceză este cunoscut a fi atemporal, dar această versiune este foarte modernă și elegantă. În loc de părul gri care semnalează vârsta, acest bărbat a vopsit vârful pentru a arăta tinerețea. Decolorarea este strânsă pentru a accentua tatuajele pe cap și pe față.

11/11

@berzinsky

Top dens de lungime medie, cu barbă groasă

Părul este ținut lung și gros, nu a fost tuns de ceva timp. Barba groasă, cândva șoaptă și sălbatică, este acum tunsă și îmblânzită.

Ai ajuns într-un punct în viața ta în care tot ce vrei să faci este să petreci un an într-o cabană în pădure. Nu toți dintre noi s-ar putea să facem asta, dar cu siguranță poți arăta rolul!