SphynxRazorRetro cu gust: peste 10 coafuri Suave Ducktail

Coada de rață este o tunsoare clasică care datează din anii 50, în care ambele părți ale părului sunt tuns înapoi pentru a se întâlni în mijloc. Există o mulțime de variații ale acestui stil, permițându-vă să obțineți un aspect atât de clasic sau modern pe cât doriți. În acest ghid de imagine, parcurgem zece dintre cele mai bune coafuri cu coadă de rață pentru bărbați.

1/15

@r.braid

Formal Duck Coada cu Undercut

Coada de rata funcționează grozav în situații formale și te poți scuti de multe bătăi de cap ținând spatele frumos si scurt . Amintiți-vă să aplicați aceleași principii de coadă de rață în vârf, pentru a păstra cu adevărat prezent sufletul stilului.

2/15

@alan_beak
Coadă de rață inversată pe cultură

Această coafură cu coadă de rață inversată ia conceptul de coadă de rață și îl întoarce. În loc să alunece părul înapoi, cele două părți sunt alunecate înainte pentru a se întâlni în mijlocul acestui recoltă rece .

3/15

@barber_djirlauw


Coadă de rață clasică ușoară

Iată o tunsoare clasică de coadă de rață care a fost periată la locul său. Observați cum nu este un aspect prea „lipicios”, precum niște codițe de rață puternic gelificate. Acesta este elegant și super curat - ne place!

4/15

@kieronthebarber


Coadă de rață modernă cu decolteu conic

Aceasta este o interpretare mai modernă a coadei de rață, unde părțile laterale au fost stratificate pe părul din spate. Ar putea dura ceva timp pentru a crește încuie aceste lungi , dar rezultatul final merită cu siguranță.

5/15

@paul_barbercode

Volum față și coadă de rață creț

Pentru o răsucire a coadei de rață obișnuită, utilizați linia de-a lungul mijlocului ca ghid pentru adăugare volum suplimentar in fata. Această coafură ondulată cu coadă de rață are cu siguranță acea tehnică în jos!

6/15

@charliegray248


Coada de rață deconstruită

Dacă o tunsoare simplă cu coadă de rață este puțin prea rigidă pentru tine, încearcă să adaugi ceva mai multă textură. Această coadă de rață deconstruită este stratificată cu șuvițe de păr îndreptate în toate direcțiile diferite, pentru un aspect modern, fără griji.

7/15

@pedrostival_/Instagram

Design de coadă de rață și decolteu

Această coadă de rață are câteva modele foarte interesante care trec prin ea, cu cele două părți alunecate înapoi pentru a se întâlni de-a lungul unei linii ondulate. Da, există și un model pentru decolteu în această croială; și da, credem că este un plus foarte binevenit.

8/15

@mr.lo__

coada de rata scurta

Iată o coadă de rață simplă, scurtă, cu puțină lumină care se estompează pe gât. Credem că aceasta este o alegere excelentă pentru băieții cărora le place să păstreze lucrurile cu întreținere redusă , dar doresc să experimenteze cu un motiv vechi de coafură.

9/15

@barber.josh.o.p

Angular Take on Ducktail

Cozile de rață nu trebuie întotdeauna să alerge în linie dreaptă în centrul părului. Cu cât ești mai creativ cu stilul tău de coadă de rață, cu atât este mai atrăgător. Vedeți acest aspect perfect sculptat în care părțile laterale alunecate se întâlnesc într-o linie unghiulară în spate. Atât de tare!

10/15

@barber.josh.o.p

Coada de rață orizontală

Cine spune că cozile de rață trebuie să fie întotdeauna verticale? Pentru o interpretare unică a stilului clasic, periați părțile laterale înapoi și apoi în sus pentru a forma o linie orizontală de-a lungul secțiunii mediane a părului.

11/15

@paddy_corrigan_

Coada de rață împușcată

Credem că orice aspect de coadă de rață are o textură drăguță, dar acesta trebuie să fie unul dintre cele mai elegante pe care le-am văzut. Șuvițele bucăți de pe părțile laterale arată perfect stilate și ne place cum se întâlnesc într-o linie agitată la mijloc.

12/15

@ppreshaw

Coadă de rață în miniatură cu decolteu conic

Dacă nu doriți ca tunsoarele dvs. să arate prea din anii '50, puteți alege un stil discret, care prezintă o mini coadă de rață care curge pe coroana părului în loc de tot spatele. Acest lucru adaugă o textură plăcută fără acea atmosferă vintage grea.

13/15

@liamjtwist

De-Constructed Top Ducktail

Încercați să adăugați puțin mai multă varietate în vârful părului pentru o interpretare diferită a coadei de rață. Acest stil are o parte de fiecare parte a capului pentru un plus de dinamism.

14/15

@mensworldherenkappers

Top cu coadă de rață

Știi ce ar face un mohawk și mai îndrăzneț? Așezați partea superioară într-o coadă de rață și veți întoarce capetele!

15/15

@_psycho.kill

Pronunțată Full Ducktail

Acesta este stilul pe care trebuie să-l copiați dacă doriți să alegeți coada de rață prin excelență. Are acea senzație vintage grea cu aspectul său elegant, înălțimea extremă și linia foarte pronunțată care curge pe toată lungimea.