SphynxRazorPeste 10 tunsori exclusiviste pentru bărbați, pe partea laterală, pe spate

Coafuri pe spate pentru bărbați au fost populare de peste 100 de ani, mai ales de la crearea pomadelor pe bază de apă. În anii 1930, a fost creată și păstrată foarte bine coafura din partea din spate apartament prin utilizarea multor ulei și pomadă pe bază de ulei. Astăzi, totuși, cu varietatea de produse pentru păr disponibile, pot fi obținute multe aspecturi diferite.

@blackfishbry / Instagram

În anii 1950 și 1960, coafura populară a fost Quiff . A fost o variantă populară a coafura pompadour că s-ar purta mulți unsori. Piciorul avea un spate alunecat partea laterală , dar cu o parte din înălțimea și unghiul Pompadour și o notă de aspect Mohawk.

De mulți ani, partea măturată a dominat tărâmul coafurilor din partea din spate. Bărbații din stiluri de viață diferite au făcut acest stil popular încă de la începutul anilor 1900. A fost văzut chiar și la Hollywood, mai recent, pe Leonardo DiCaprio în filmul The Great Gatsby.
Zachary Quinto pieptănat partea din spate

Sam Aronov / Shutterstock.com

Cum să obțineți coafura cu partea laterală pe spate

Mătura laterală este creată utilizând o pomadă cu strălucire medie și despărțind părul, apoi pieptănându-l cât mai plat posibil, asigurându-vă în același timp că vă curbați de-a lungul direcției de creștere pentru a se amesteca în orice fel de păr. Folosind un pieptene cu dinți largi și o pomadă puternică pe păr, această coafură este posibilă chiar și pentru bărbații cu păr creț.


Prin despărțirea părului la colțul frunții sau la arcul sprâncenelor, se poate crea o parte adâncă care funcționează bine cu o măturare laterală texturată. Această coafură este foarte populară în acest an și cu o pomadă puternică și o întindere a părului în spate și în sus, se creează un aspect foarte puternic.

@jakes_barber_shop / Instagram


Câteva lucruri de reținut atunci când creați o coafură cu o parte din spate moale sunt:

Utilizați un spray cu sare de mare în principal pe partea superioară a părului pentru a ajuta la îmblânzirea părului. Pulverizați pe păr, apoi creați partea dorită. Uscați părul, asigurându-vă că pieptănați partea din față a părului pe față, părțile laterale spre spate și spatele în jos plat. În funcție de aspectul dorit, aplicați o ceară de păr, o pomadă sau un gel cu aspect umed cu mâinile și pieptănați părul la loc.

s_bukley / Shutterstock.com

Coafurile cu partea laterală pe spate sunt populare pentru aproape orice formă a feței. Fețe pătrate se va descurca bine cu un mai mult stil unghiular , în timp ce fețele ovale și alungite se vor descurca bine cu majoritatea stilurilor atâta timp cât există o tăietură mai proporțională, nefiind prea lungi sau prea scurti în partea de sus sau laterale. Fețele alungite se vor descurca bine și cu un stil care pieptănează părul pe față pentru a ajuta la echilibrarea aspectului. Fețe rotunde în general, se descurcă bine atunci când adăugați volum și unghiuri la coafură, asigurându-vă că nu aveți o franjuri tocită, care poate sublinia forma rotundă. Fețele inimii și diamantelor se descurcă bine cu puțină lungime și un aspect măturat lateral.


@johnny_snips/ Instagram

Coafura pe spate cu o parte laterală este un stil atemporal și versatil, potrivit pentru mulți bărbați. Poate fi clasic și amintește de începutul anilor 1900 sau poate fi actualizat pentru a se potrivi stilurilor de astăzi. Poate fi modificat pentru multe forme ale feței și ar trebui să fie considerat de toți ca un stil demn.

1/16

@anthonythebarber916

Fade scăzut cu mustață învârtită

Acest aspect curat și pieptănat primește o întorsătură de modă veche cu mustața creț. Doar adăugați puțină miriște în jurul feței și stilul rezultat este foarte, foarte bărbătesc!

2/16

Shutterstock

Perie laterală elegantă cu partea invizibilă

Dacă nu sunteți un fan al părului scurt ca parte a tunsoarei dvs., vestea bună este că stilurile slecked-back se pretează deosebit de bine pentru o lungime suplimentară pe laterale.

3/16

Pompadour cu despărțire laterală, de @menshairstyles

Împingeți pieptănați înapoi cu parte subțire

Verificați această abordare a slick-back-ului, cu o mulțime de linii netede de-a lungul liniei părului. Linia curbată a părului chiar deasupra urechilor este un element care atrage cu adevărat privirea.

4/16

belchonock / Shutterstock.com

Decupat deconectat și vârf stilizat

Partea laterală cu spate este un punct de plecare popular pentru mii de tunsori hipster, ca aceasta. Observați cât de ușor puteți „împrospăta” acest stil vechi cu o decolorare, un cercel și puțin păr facial.

5/16

@z_ramsey

Decolorare medie spre scăzută cu partea superioară texturată

Este în regulă să adaugi puțin o textură dezordonată dacă asta e treaba ta. Este o modalitate grozavă de a adăuga o notă modernă stilului clasic alunecat.

6/16

Credite: Braid Barbers

Clasic Slicked Back

Dacă sunteți cu adevărat în stilurile vintage, acesta este „a face pentru tine”. Această coafură super îngrijită și strălucitoare te va face să arăți ca și cum ai călătorit în timp din anii '30.

7/16

@blackfishbry

Templu Fade cu perie laterală pieptănată

Acest stil super elegant îți amintește de părul tatălui tău, nu-i așa? Cu siguranță are o senzație retro cu aspectul său curat și lucios.

8/16

@Iulius Cezar

Parte subțire cu părți decolorate

Franjuri de pe acest „do arată atât de cool periat apoi înapoi așa. Adaugă cu siguranță o notă unică unei coafuri simple.

9/16

Joe Seer / Shutterstock.com

Vârful văduvei cu stil clasic

S-ar putea să sune îndoielnic, dar stilurile slecked-back sunt grozave pentru cei cu vârf de văduvă în linia părului. Acest stil complet gelificat are, de asemenea, un indiciu de Vestul Sălbatic, cu părul facial deschis și percoanele.

10/16

nd3000/shutterstock.com

Păr roșu Coafura măturată cu grijă

Este un clasic: scurt pe laterale, lung deasupra. Această coafură pe spate este periată și lateral, pentru un aspect puțin mai modern.

11/16

sursă

Partea laterală cu spate pentru un bărbat elegant

Acest aspect tineresc, moale, are și părți lungi, care este o temă destul de populară în rândul bărbaților asiatici. Ochelarii și bărbierit-ul dau o atmosferă sofisticată și modernă.

12/16

sursă

Pomped Slicked Back with Mustache

Taietura elegantă cu sare și piper arată atât de elegantă. Dar trebuie să recunoaștem, mustața inspirată de Salvador Dali încearcă să capteze toată atenția!

13/16

@berzinsky

Slick Back cu Side Part și Taper

Dacă ești unul dintre cei norocoși și ai mult volum de păr cu care să lucrezi, acest stil este unul pe care s-ar putea să-l iei în considerare. Proiectează rafinament și multă clasă. Pentru a-l obține pur și simplu aplicați o cantitate ușoară de produs în mâini, suficient pentru a îmblânzi firele de păr sălbatice și a-l peria înapoi, apoi faceți piesa și asigurați-vă că părțile sunt periate și pe spate. Asigurați-vă că nu o forțați prea mult, pentru acest aspect volumul natural este cheia.

14/16

wayhome / Shutterstock.com

Undercut și relaxat Slick-Back

Iată o abordare mai modernă a tunsorii cu spate: un pompadour-gone-undercut. Lasă-ți părul facial să crească lung pentru o întorsătură hipsterică.

15/16

Ochelari de coafură slicked back

Verificați acest slick simplu, care are tot ce are nevoie: o parte laterală, o lungime deasupra, părți scurte și perciuni ușoare. Este o croială din anii 80, dar nu se simte deplasat astăzi.

16/16

@zeke_the_barber

Curățare Taper Fade

Acest pompadour texturat și alunecat chiar iese în evidență. Este partea laterală? Se estompează? Este linia părului? Nu vom ști niciodată prea bine.