SphynxRazor10+ coafuri lungi moderne pentru bărbați

Acum că vara este la doar o lună de la sfârșit, este timpul ca adolescenții să-și crească părul pentru a se pregăti pentru vremea mai rece. Vestea grozavă este că aceste coafuri mai lungi sunt mai la modă decât oricând și, cu numeroasele posibilități, sunt o modalitate grozavă de a se exprima.

Toate aceste coafuri sunt grozave, dar nu uitați, niciuna nu trebuie urmată exact. Încurcă-te, încearcă lucruri noi și află ce funcționează cel mai bine pentru tine. Cu toate acestea, nu puteți greși dacă copiați oricare dintre aceste coafuri sau le folosiți ca ghid. Și amintiți-vă mereu: distrați-vă!

1/55

@franckprovostaus

Michael Jackson Curly Strand

Textura ondulata aproape instantaneu crește densitatea părului din cauza naturii sale colective și, după cum vedem aici, șuvițele groase alcătuiesc o șuviță bună. În plus, șuvițele mai lungi cad strălucitor pe frunte și pe laterale.
2/55

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Părul surfer al lui Austin Butler

Părul surferului este una dintre coafurile noastre lungi preferate, pentru că este fără probleme prin definiție. Lasă-ți părul să crească lung și să atârne dezordonat - singura întreținere pe care o vei face este să prinzi câteva valuri.


3/55

isharay / Shutterstock.com

Coafura dezordonată Surfer

Unele păr ondulat sunt atât de ondulate încât sunt aproape ondulate, iar acest tip de păr este potrivit pentru o mulțime de stiluri. Această combinație de coc și barbă pentru bărbați este un bun exemplu de aspect la modă, care este grozav pentru acest tip de păr ondulat și cret.


4/55

@kilianmaddison

Valuri lungi și 'Tache

Acesta urmărește din istorie și simte mai mult un stil retro cu acel subtil măturare laterală și o textură tulbure neclară. Următorul lucru care îl face pe acesta unul special este mustață și barbă barbă . La care se adauga, firele semi ondulate crește volumul făcându-l un stil sănătos.

5/55

@ben_slade

Păr lung și ondulat cu ureche

Acesta este ce fire groase de păr cu partea laterală subtilă face la părul mai lung până la umeri. În plus, nu este drept și acea textură neclară adaugă un strat suplimentar de circumferință și o face să arate totul ondulat .


6/55

bradcam / Shutterstock.com

Tunsoarea Flow a lui Ben Flajnik

Partea de mijloc cu șuvițe lungi și subțiri pe ambele părți, John Wick ești tu? Oh, nu, acesta este Keanu Reeves. Glume deoparte, textura subtire are un aspect drept șuviță cu capete fiind semi ondulat . În plus, textura subțire cu textura adăugată îl face perfect. Plus că barbă aproape de mirişte îi conferă un aspect aproape curat.

7/55

DeanDrobot / Shutterstock.com

Wannabe Shaggy Curls

Nu este obișnuitul tău bucle pentru că de obicei, ei tind să aibă o textură mai groasă și cu o privire strânsă. The textura subtire cu bucle mai lungi este ceea ce face acest lucru special, deși nu pare atât de lung, dar buclele sunt de obicei mai lungi decât par. Mai mult, cel laturile sunt conice pentru a menține volumul intact.

8/55

@theclassmenn

Păr rezistent la ora de aur

Acesta este unul foarte robust, cu acea textură aspră. Părul este deosebit de lung, astfel încât nodul poate fi dens și are un aspect mai mult decât dublu. Însă colorant primește premiul, deoarece îi adaugă acel aspect maro pământesc. Barba echilibrează volumul și îi conferă un aspect sănătos.

9/55

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Slicked Back al lui Jared Leto

a lui Jared Leto stil slicked-back este cea mai ușoară opțiune pentru atunci când aveți nevoie de păr lung pentru a arăta ordonat. Un pic de produs de styling și o coadă de cal sau un coc este atât de departe cât trebuie!

10/55

@ tombusson

Păr lung și drept volumizat

Părul gros este întotdeauna în tendințe, mai ales cu acesta împins înapoi. The alunecat pe spate simtul îl face mult mai distractiv, iar barba echilibrează destul de bine fața. Aspectul sănătos fără și parțial îl face distractiv, dar nu vă înșelați laturile sunt conice într-un mod subtil.

11/55

@j5reyes

Lateral Swerved Subțire Top

Păr subțire poate face minuni și acesta este un prim exemplu. Virajul lateral cu textura modelului pieptănat îl face atât de distractiv. Cu toate acestea, părțile laterale sunt o poveste diferită, cu conicitatea cu tâmplă care se estompează în barbă îl face distractiv.

12/55

@nickbarford

Top ondulat lung cu stil Shag

Nu toate coafurile lungi trebuie să fie drepte lungi, unele pot fi ondulat sau ondulat la fel de mult ca acesta. Acesta de aici este conic pe părțile laterale la fel de mult cât este necesar, partea superioară fiind tot umplută pentru un volum gros.

13/55

@alternativebarberingco

Păr lung Pompadour, cec

Pompadour cu păr lung este foarte neobișnuit de observat, dar atunci când sunt făcute corect, apar foarte bine. Partea de sus este ușor încrețită, dar încă destul de periată, cu părțile împinse înapoi și gelificate pentru ca acestea să rămână acolo. Acest colorant subtil face cu adevărat o treabă grozavă făcându-l mai rece cu un pas.

14/55

@travisanthonyhair

Perie laterală împinsă în sus

Cum să nu admirăm acest aspect superb, cu atât de multe elemente, este unul dintre stilurile versatile de acolo. Cei împins înapoi la perie face ca părul lung să vină în toată gloria, în timp ce o parte laterală subtilă aduce toată distracția!

15/55

@jodytaylorhair

Tunsoarea Wings

Aspectul „aripilor” există de zeci de ani. Numele său derivă din aripile pe care părul lung tinde să le creeze, dar puteți accentua aceste aripi păstrând vârful părului mai puțin voluminos și mai decupat.

16/55

@spizoiky

Coc creț și barbă

Unele păr ondulat sunt atât de ondulate încât sunt aproape ondulate, iar acest tip de păr este potrivit pentru o mulțime de stiluri. Acest om bun și combinația de barbă este un bun exemplu de aspect la modă, care este grozav pentru acest tip de păr ondulat și cret.

17/55

@spizoiky

Bob ondulat și barbă

Părul ondulat natural este versatil prin natură, iar acest stil arată cât de mult este un pumn. Ondularea părului creează textură, mișcare și definiție în același timp.

18/55

LaCameraChiara / Shutterstock.com

Părul lung și blond al lui Brad Pitt

Dacă cauți părul curg, dar dezordonat, acest stil lung ar putea fi exact ceea ce ai nevoie. Părul ajunge până la umeri și este despărțit în mijloc pentru o atingere simetrică.

19/55

Jaguar PS / Shutterstock.com

Bro Flow al lui Thomas McDonell

Acest stil rapid și voluminos pe care l-am intitulat „Bro Flow” este o altă opțiune ușoară, mai ales pentru anii tăi de facultate. Arată grozav și este destul de simplu, ce ți-ai putea dori mai mult?

20/55

@hayden_cassidy

Păr lung, mijlociu, cu straturi

Părul lung clasic OG este aici cu straturi pentru a păstra părțile superioare lungi și scurte. The Vopsea aici este destul de subtilă dar face treaba bine. Barba de aici este destul de elegantă cu bărbie și mustață, astfel încât să fie minimă și rece.

21/55

s_bukley / Shutterstock.com

Partea centrală a lui Jake Owen

Partea centrală este perfectă dacă aveți nevoie de puțin mai mult rock’n’roll, ca să spunem așa. Acesta este un alt exemplu despre cum vă puteți ajusta stilul pentru a vă completa mai bine forma feței.

22/55

AJR_photo/Shutterstock.com

Shag ondulat

Această coafură plină este cu adevărat pentru cei cu spirit liber. Este dezordonat, este distractiv și este tot ce ai nevoie pentru o aventură.

23/55

@j5reyes

Părul lung întreținut este o binefacere

Oricine poate avea părul lung, așa cum este nevoie pentru a-l lăsa să crească, dar menținerea lui este o muncă. Aici este templul sub decupat pentru a-l face să arate puțin elegant, partea superioară fiind împinsă înapoi pentru un coc de bărbat. Amestecul de barbă îl face cu un pas mai atractiv.

24/55

@mintbarbershops

Păr lung fără griji

Dacă preferați ca părul să fie mai liber și mai aventuros, încercați acest stil. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă aveți părul gros sau chiar matusit, deoarece asta vă va ajuta să obțineți volum maxim pentru acest look.

25/55

@ renjworld

Shag creț subțire

Par cret poate fi foarte lung și nu veți observa nimic în timp ce se ondulează și lungimea este colectată. Părul subțire face acest stil atât de exotic, cu o mulțime de volume și totuși partea de mijloc îl face perfect elegant.

26/55

@lanedorsey

Nod? De ce nu

Nodul de sus poate să nu mai fie cea mai comună coafură pentru bărbați, dar este totuși o opțiune grozavă pentru bărbații cu păr lung. Această variație leagă doar o parte din păr, așa că nodul este folosit ca o atingere stilistică în loc de o modalitate de a aranja.

27/55

Prometheus / Shutterstock.com

Straturi elegante

Este greu să greșești cu o coafură stratificată, iar acest lucru este valabil mai ales pentru stilurile mai lungi. Aici, straturile creează multă mișcare pentru a atrage privirea și pentru a adăuga profunzime.

28/55

@ jackgreystone

Capetele semi ondulate cu vopsea argintie

Este acesta stilul optim de surfer cu semi bucle spre capete și textură dreaptă în partea de sus. Culmea este împins înapoi cu o pufătură ușoară pentru a-i da mai multă viață.

29/55

@travisanthonyhair

Nu obișnuitul tău păr lung

Volum ridicat este foarte comun, dar acesta este un amestec bun între lungime mai mare și volum mare în totalitate. Aspectul aruncat îl face complet casual, dar se poate folosi un produs pentru a-l face să arate formal.

30/55

@ bib_zi

Lungimea gâtului cu textura uscată

Textura uscată prin uscare cu suflare are acest efect în cazul în care arată totul dur și mat. Cu toate acestea, lungimea joacă un rol important aici, făcând diferența în mod controlabil. Textura părului subțire și densitatea mare fac ca această mătură laterală să arate frumos.

31/55

Roman Samborskyi/Shutterstock.com

Chic cu clasă legată

Cui nu-i place părul lung legat și un costum îngrijit? Sigur că toți facem, dar asta părul lung este pe partea mai subțire cu o vopsea blondă strălucitoare care să-l asorteze. Barba conică îngrijită vine în ajutor atunci când vorbim despre echilibrarea perfectă a feței.

32/55

@aaron_kiely_hair

Top ondulat lung cu crop franțuzesc

Nu părul lung este de fiecare dată la fel cu firele de păr drepte și lungimea umerilor. Uneori este ondulat, dar destul de lung. Vârful este aproape un șoc, dar este nevoie de o întorsătură pentru Cultură franceză destul de repede. Buclele de aici sunt ruginite cu nuanță de blond.

33/55

@nickbarford

Undercut pe laterale și vopsea pe partea de sus

Cui nu-i place un obraznic top-notch top nod ? Plus că nodul de aici este încercat cu un colorant auriu pentru a-l scoate în evidență. Acestea fiind spuse, părțile laterale sunt decupate, cu o barbă ușoară, îl face destul de jucăuș.

34/55

@jasonheightman

Mai puțină întreținere

Părțile de mijloc sunt distractive, se poate experimenta cu ele par scurt și lung așa, chiar mai mult dacă cineva vrea. Lungimea nu este nimic ieșit din lumea asta, dar asta face ca acest stil să devină foarte controlat. Mustața și barba bărbie completează perfect acest lucru.

35/55

@ tombusson

Păr lung cu textura aspră

Păr gros aspru când este împins complet înapoi are atât de mult sens. În plus, este unul dintre acele look-uri care merg bine în toate ocaziile, fie ele formale sau casual, este o mărime pentru toate. Cea mai bună parte este că barba este destul de groasă, ceea ce menține greutatea în partea inferioară a feței, o face să pară echilibrată.

36/55

@andreamelchiorre1

Maturat lateral natural pe straturile frontale

Cauți un stil mai lung, cu puțin volum? Nu mai căuta. Această tunsoare măturată lateral prezintă un smoc de păr înclinat în față, care adaugă o cantitate bună de volum. Este cireasa de deasupra acestui stil extrem de fluid.

37/55

@jodytaylorhair

Vechea școală Flow

Acesta nu este stilul tău de zi cu zi pe care îl poți găsi oriunde. Acesta este un amestec de tăiat perdeaua cu un vas tăiat si sa nu uite textura părului subțire face ca totul sa mearga bine. Acestea fiind spuse, firele trebuie drept în orice moment pentru ca acest stil să apară exact afișat.

38/55

@litunium.snow

Coada de cal înaltă

Această coadă de cal înaltă oferă o modalitate ușoară de a-ți arăta părul lung fără a fi nevoie să depui multă muncă în coafare.

39/55

DFree / Shutterstock.com

Urechile lui Gerard Butler

Iată Gerard Butler care ne arată cum să facem ca urechea să arate minunat. Atâta timp cât părul tău este suficient de lung, poate fi des, subțire, dezordonat, ordonat, cu produs sau fără și acest stil va funcționa.

40/55

Coafura ondulată

Harry Styles sigur știe coafura! Dacă sunteți în căutarea unor coafuri lungi, la modă, pentru băieți pe care să le încercați, faceți o căutare rapidă pe Google a lui Harry Styles și veți găsi o multitudine de opțiuni de încercat. Acest aspect funcționează cel mai bine dacă aveți părul pe partea ondulată. Stilul este un pic zdruncinat și dezordonat, dar este foarte flexibil.

Te-ai putea trezi și nici măcar să nu-l atingi pentru un aspect natural, exploziv. Sau, dacă ocazia a fost mai formală, ai putea pune niște gel prin ea și a-l îndrepta puțin. Un stil ca acesta vă va oferi și câteva puncte în plus de la doamne. Luați notițe, copii.

41/55

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Coafura Flow a lui Bradley Cooper

Băieții cu păr gros de obicei constată că părul lor are în mod natural multă textură. Puteți profita de asta cu un stil fluid mai lung, precum cel pe care Bradley Cooper îl prezintă aici.

42/55

@lanedorsey

Barba aceea aspră și dură

Această combinație atrăgătoare îmbină o barbă robustă cu o coafură lungă și amplă. În ciuda lungimii, acesta este un aspect destul de versatil și puteți experimenta cu diferite lungimi de barbă și păr.

43/55

oneinchpunch / Shutterstock.com

Tunsoare perdele

Această coafură cu perdea ciufulită există de mult timp și este ușor de înțeles de ce doar cu o singură privire. Are o natură simplă, relaxată, care este grozavă pentru orice tip care își dorește un stil relaxat.

44/55

@luiiisc_

Capul semiras, măturat lateral

Această coafură se întâmplă multe – este asimetrică, foarte texturată și foarte la modă. Părul până la bărbie cade într-o parte, expunând o parte decolorată care se conectează cu barba.

45/55

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Tunsoarea Wings a lui Tom Ellis

O abordare mai scurtă a tunsorii aripioare, acest aspect se caracterizează printr-o cantitate medie de volum și un nivel ridicat de textură.

46/55

@ dennis.mero

Păr lung ondulat cu barbă

Părul lung este întotdeauna ceva ce trebuie întreținut, dar așteptați până când îl obțineți bucle , devine puțin mai bine! A avea bucle naturale înseamnă mai puțină întreținere, dar mai mult stil ca aici, pare că doar să o împingi înapoi și să-l lași să-și facă treaba este calea de urmat.

47/55

Tinseltown / Shutterstock.com

Tunsoarea cu perdea ondulată a lui Jesse Malinowski

Ideala pentru parul ondulat sau cret, aceasta coafura cortina are o multime de miscare. Părul are o parte din mijloc care permite părului să cadă simetric pe ambele părți.

48/55

Cubankite / Shutterstock.com

Spate liber alunecat cu laturile decolorate la scară

Un alt mod la modă de a coafa părul lung este să-l crești lung și să-l aluneci pe spate cu o ușoară pufătură. Folosind puțin produs va fi suficient pentru a-l coafa și va ajuta părul să curgă natural. Laturile sunt undercut decolorat cu vârful având un model pieptănat cu degetele. Poate fi mai bine?

49/55

Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

Părul lung semi-ondulat al lui Alessandro

A avea părul lung vine cu responsabilitatea de a-l întreține. Acesta este unul excelent, cu semi bucle și vopsea subtilă tot timpul. Lungimea este protagonistul aici cu agățarea până la piept. Aceasta este o lungime foarte versatilă pe cât se poate bun o legați cu un nod.

50/55

s_bukley/ Shutterstock.com

Blat ondulat cu capete încrețite

Par ondulat vine cu avantajele sale și acesta cu siguranță este unul pozitiv. Părul ondulat devine din ce în ce mai ondulat odată cu lungimea. Acesta în special are un partea laterală subtilă care definește partea de sus, părțile laterale și spatele destul de viu. Capetele libere dau un aspect foarte încrețit și îi adaugă acel fler formal.

51/55

chinellatophoto / Shutterstock.com

Cultură stratificată a lui Reinout Scholten

Dacă preferați părul mai drept, acesta ar putea fi stilul potrivit pentru dvs. Părul are o lungime medie pentru a ajuta părul să rămână îngrijit și definit.

52/55

@lanedorsey

Părul ondulat atinge umărul

Mi se pare fantezist când există un vărful văduvei cu fire lungi, iar când spunem că acestea sunt foarte lungi. La care se adauga semi-buclele spre final sunt un adevărat pumn. Mai mult, cel păr subțire mătăsos se întinde drept și vopsea maro ruginita face totul foarte carismatic. Barba, in final, echilibreaza totul.

53/55

@nigel_vanderhorst

Ora Aurie Și Păr Blond

Este asta visul unui surfer sau ce? Mie mi se pare perfect, părul ăla lung cu o textura subtire matasoasa . Asta adăugat cu o chifă liberă deasupra si adaugand a ușoară măturare laterală o face o declarație de stil perfectă. În continuare, acea barbă echilibrată o face una perfectă pentru a machia părul lung.

54/55

@collinanthonyhair

Shag ondulat dens cu mustață

Părul lung nu trebuie să cadă liber. Raportul de sus la laturi este aproape egal în cazul în care partea de sus este doar puțin mai lungă decât părțile laterale. Densitatea este cea care joacă un rol major în acest aspect, cu o ușoară tăiere, gestionând situația.

55/55

@barbergreg

Curly Side Swept

Dacă sunteți în căutarea ceva mai sofisticat în sine, atunci nu căutați mai departe! Această coafură lungă nebunească, ondulată și măturată lateral este pentru tine.

Ultima moda