SphynxRazor10 unice oului de Paște de colorat idei și modele industriale Inspirat de TikTok Pentru a încerca

Vopsirea ouălor de Paște este o tradiție de sărbători din care nu vei crește niciodată. Este atât de distractiv permițându-vă latura creativă preia pe măsură ce creați ouă colorate de Paște acasă. Cu toate acestea, folosind kituri de colorare din magazin nu este singura modalitate de a putea colora ouă de Paști. De fapt, există o mulțime de culori și modele unice de ouă de Paște inspirate din videoclipurile TikTok pe care le puteți urmări.

De la frisca pentru hârtie absorbantă, există atât de multe metode diferite de vopsire de ouă acolo. De asemenea, vă puteți îmbunătăți abilitățile de colorare a ouălor de Paște urmând diferite modele de ouă de Paște pe care le vedeți pe FYP. In timp ce oua de Paste vopsite cu colorant alimentar poate fi obișnuită du-te-la, poate doriți să încercați decorarea ouălor de Paști, cu unele orez sau markere colorate cu pungi de plastic în acest an. Ai putea derula chiar și prin aceste idei de ouă de Paști pentru inspirație cu privire la noile modele și șabloane.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, planificați o vopsire după-amiază ou de Paște cu cei mai buni prieteni sau colegi de cameră în cazul în care proiectați niște ouă Insta-demne de Paște tale. În timp ce gustări pe bomboane, te vei distra de colorat ouă și să experimenteze cu aceste 10 idei de ouă de Paști. Va fi un adevăratcelula de outimp.

01

Idee de colorat ouă de Paște cu hârtie absorbantă

O femeie arată ouă de Paști de colorat idei și desene pe TikTok cu hârtie absorbantă.

TikTok / maternitate în scop
În loc să folosiți vopsea, luați puțin hârtie de țesut colorată și acoperiți-vă oul cu el. Apa va face ca culoarea hârtiei absorbante să sângereze pe ou. Puteți chiar să creați modele interesante de ouă de Paște, cum ar fi TikToker @motherhoodonpurpose prin tăierea fâșiilor de hârtie absorbantă și folosind acelea.

02

Utilizați un decorator de ouă cu markere

Una dintre cele mai simple moduri de a decora ou de Paste este o mașină cu altele asemenea Mini EggMazing (20 $, Partidul City). Acest dispozitiv se învârte ou dvs., astfel încât să puteți crea linii curate, cu un marker. TikToker @bellabooslunchesofficial folosește dispozitivul EggMazing pentru a crea un ou de Paște de culoarea curcubeului .


03

Frișcă Ouă de Paște Idee de colorat

Aceste ouă de Paște vopsite cu colorant alimentar în frișcă sunt unul dintre cele mai bune decorațiuni pentru ouă de Paște...

TikTok / Chasing40Toes

Ai auzit de frișcă metoda de vopsire a ouălor de Paște ? Acest mod de a vă colora ouul de Paște a devenit super popular și tot ce aveți nevoie este niște frișcă.


Trebuie doar să adăugați câteva picături de colorant alimentar la crema și agitați-l pentru a crea un aspect rece tie-dye. Roll-ouăle în crema pentru a transfera vopseaua pe ouă ca TikToker @chasing40toes face și voilà, ai câteva modele noi de ouă de Paște.

04

Ideea de design a ouălor de Paște pentru prosoape de hârtie

Dacă îți dorești un aspect texturat pentru oul tău de Paște, încearcă asta metoda prosoapelor de hârtie . Înfășurați-vă oul într-un prosop de hârtie precum TikToker @likesunnylife face și pictează pe vopseaua de ou. Pe măsură ce sângerează prin prosop, veți obține un design cool pe ou.

05

Filtru de cafea Idee pentru culoarea ouălor de Paște

O altă modalitate ușoară de a vă vopsi ouăle este cu filtre de cafea . Așa este, dacă ești un iubitor de cafea, poți folosi filtrele de cafea pentru a crea modele superbe de ouă de Paște. Colorează-ți filtrul cu markere și înfășoară oul în filtru. Pulverizați puțină apă, astfel încât culoarea să sângereze și să se transfere pe ou, așa cum a demonstrat TikToker Răspuns la @Team_Twitter .

06

Ideea de colorat pentru ouă de Paște de orez

O femeie arată off ouă de Paști de colorat idei și desene pe TikTok cu orez.

TikTok / Cookingwithliana


Orezul este o altă metodă populară de vopsire a ouălor de Paște. Dacă vrei să știi cum să vopsești ouăle de Paște cu orez , mai întâi vrei să iei niște pungi de umplut cu orez și colorant alimentar. Odată ce colorat mancarea a acoperit orez, ou picătură în sac și-l vopsi ca TikToker @cookingwithliana . Este super simplu, nu va provoca o mare mizerie și creează un design cool de ouă de Paște pe oul tău.

07

Idee de design ouă de Paște cu bandă adezivă

Dacă sunteți în căutarea pentru a obține creativ cu desene de ouă de Paști, utilizarea bandă. Așa cum sa demonstrat prin TikToker @cookwithranda , folosind niște bandă înainte de a vă scufunda ouăle în vopsea va crea modele de linii . De asemenea, puteți folosi un tel pentru a vă ține oul în timp ce îl scufundați în vopsea, pentru a evita să vă prindeți vopsea pe mâini.

08

Ideea de colorat creion topit

Puteți obține unele modele de ouă de Paști folosind creioane colorate topit ca această metodă TikTok.

TikTok/CraftyPandaDIY

Probabil știți deja că creioane alb poate fi mare pentru desen desene pe ouă înainte de scufundarea lor în colorantului, dar v-ați încercat vreodată metoda creionului topit pentru colorarea ouălor de Paște? Tot ce trebuie să faceți este să vă colorați ouăle de Paște cu creioane colorate când sunt calde pentru a topi culorile pe ouă.

Acest TikTok de la @craftypandadiy are de fapt mult mai multe Paște ouă colorante idei care includ pene și sclipici.

09

Marker și pungă de plastic Idee de colorat ouă de Paște

Pentru o mod fără mizerie de a-ți colora ouăle de Paște , încercați această metodă de marker și pungă de plastic. Colorează pe o pungă de plastic cu niște markere și înfășoară oul în ea. Culorile se vor transfera pe ou într-un design cool, cum ar fi TikToker @kidsfunlearning ouăle lui.

10

Utilizați o plasă pentru o idee de design de ou de Paște

Folosește articole precum plase și chiar colanți vechi pentru a crea cool Modele de ouă de Paște , TikToker @jasonthegreat777 folosește o plasă pentru a crea un ou de Paste unic folosind vopsea spray, care este, de asemenea, o opțiune.