SphynxRazor10 oameni dezvăluie cât de mult a durat faza lunii de miere în ultima lor relație

Cu toții cunoaștem bine faza lunii de miere. Știi că ești implicat atunci când tocmai ai început să te întâlnești cu cineva nou, stomacul ți se umple de fluturi și fiecare lucru pe care îl faci împreună este incitant. Dacă te trezești că zâmbești tot timpul fără niciun motiv, eșticategoricîn ea - și acea nouă relație strălucire este un sentiment. Și s-ar putea să te întrebi „ Cât durează faza lunii de miere ?'

Răspunsul este că este diferit pentru fiecare. În esență, faza lunii de miere s-a încheiat când pasiunea trece pe bancheta din spate pentru a înfrunta împreună micile realități ale vieții. Potrivit experților, durata medie a perioadei de lună de miere este de aproximativ trei luni, dar poate fi absolut mai lungă sau mai scurtă în funcție de relație.

Unii spun că faza lunii de miere este cea mai bună parte a unei relații , alții susțin că sunt părțile dupăse încheie faza lunii de miere care sunt cele mai împlinitoare. De asemenea, s-ar putea să nu aveți experiență faza lunii de miere așa cum o descriu alții , dar asta nu înseamnă că relația ta nu este satisfăcătoare. S-ar putea și tu nu părăsi niciodată faza lunii de miere , dar asta nu înseamnă că relația ta nu este profundă și împlinitoare. Indiferent ce crezi și experimentezi, totul este despre ceea ce funcționează și se simte bine pentru tine și partenerul tău - așa cum demonstrează aceste 10 povești reale de relații , prin amabilitatea lui Reddit.

Încă nu a dispărut

Shutterstock


Suntem împreună de 2 ani și jumătate și sincer tot e acolo, doar că uneori ne mai liniștim puțin. Nu cred că ai noștri nu vor dispărea vreodată pentru că suntem încă amețiți și afectuoși, pentru că suntem atât de fericiți și plini de fluturi. Sunt norocos să fiu într-o relație atât de uimitoare, sincer.

schwarz_hell

Este mai mult ca mai multe faze care vin și pleacă
Împreună 13 ani, căsătorit 8, aici. La fel la început, super intens, multă pasiune, mult sex și acum aș spune că e la fel de bine, dar diferit. Relația noastră pare să aibă un fel de flux și reflux în ea. Avem perioade în care suntem profund îndrăgostiți și apoi alte momente în care viața este ocupată și enervantă și partenerul meu a început să se spele și nu a spus nimănui și acum e mirositoare și la naiba de ce ești atât de enervant în acest moment. Am trecut prin doi copii, care, combinați cu puțin somn și hormoni, au dus la un timp mai puțin îndrăgostit. Și acum aș spune că ne-am întors din nou în faza lunii de miere. Vine și pleacă, dar se întoarce mereu la o stare de îndrăgostire nebună, dar cu adâncimea unui deceniu+ în spate.

Alystial


După 27 de ani, mai trăim din când în când faze de luna de miere.

Lordica

Aproximativ un an a fost experiența mea în ultimele mele trei relații. Vine și pleacă, dar multe dintre cunoașterea și surprizele [sic] se întâmplă în acea perioadă, până la anul în care în mod normal ajung în zona de confort.

ebpeters


Faza lunii de miere pe distanță lungă a acestui cuplu a durat patru ani
Cred că a durat vreo 4 ani. Totuși, am fost la distanță lungă pentru tot acest timp, așa că era greu să ne îmbolnăvim unul de celălalt când nu puteam să ne vedem des. Odată ce ne-am mutat împreună, lucrurile s-au oarecum răcit când stresul de zi cu zi a devenit real.

adelaidenne

Unii spun că aproximativ un an sau doi

Shutterstock

Eram tânăr, așa că simt că era marca de 2 ani. Parcă la cei 2 ani am putut să văd toate lucrurile care mă înnebunesc lol, m-am căsătorit cu iubita mea de liceu după 7 ani de stat împreună (doar câteva despărțiri și deci nu am avut alte relații lungi în acea dată doar o scurtă întâlnire).

Rainbowunicorn34

Aceasta nu este o relație nouă, dar luna noastră de miere a durat aproximativ 2 ani. Avem perioade de luni de miere, aș spune. Suntem împreună de aproape 5 ani, am trăit împreună de 4. Îmi face plăcere să știu că putem munci din greu, să fim stresați și să simt în continuare acel val copleșitor de „Doamne, știu că iubesc această persoană, dar în acest moment chiar îmi plac cu adevărat. , de asemenea.'

georgelovesgene


După aproximativ 18 luni la 2 ani, am trecut de la „Nu ne putem ține mâinile departe unul de celălalt să ne gândim la tine tot timpul” la „Încă te iubesc și te vreau, dar sunt suficient de sigur în relația noastră încât să nu se întâmple. consumă fiecare gând.

amgov

Nu s-a întâmplat niciodată cu adevărat în primul rând
Nu cred că am trecut cu adevărat printr-o perioadă de lună de miere. Am fost cei mai buni prieteni cel puțin un an înainte de a începe să ne întâlnim, apoi lucrurile se potrivesc firesc. Eram amândoi atât de timizi încât nu ne-am sărut decât după câteva luni de întâlnire. Suntem împreună de vreo 6 ani acum și încă mai am fluturi care se uită la el și sunt entuziasmat să-l văd după fiecare zi de lucru când îl iau de la serviciu. Cea mai mare parte a relației noastre ar putea fi descrisă ca fiind lentă și constantă.

toxik0n

A fost ciudat pentru că eu și soțul meu de acum nu am trecut niciodată prin acea fază. Ne-am bucurat atât de mult de compania celuilalt și în cele din urmă ne-am căsătorit. Intotdeauna a existat dragoste, dar fara fluturi si nici pasiune. A fost puțin blând, dar confortabil. Aș spune că avem mai multă pasiune unul pentru celălalt acum decât atunci când am început. În fiecare zi se simte din ce în ce mai mult ca acea fază dulce și dulce a lunii de miere

MarlaBullets

Așadar, iată-l – unele cupluri nu părăsesc niciodată faza de lună de miere, altele nu o experimentează în primul rând, iar unele cupluri experimentează acele sentimente pline de fluturi de-a lungul timpului împreună. Toate aceste scenarii sunt absolut normale - și total dulce în felul lor.