SphynxRazor10 semne Un bărbat căsătorit este îndrăgostit de amanta sa

10 semne Un bărbat căsătorit este îndrăgostit de amanta sa

Ești bolnav și obosit de rolul tău de „amantă”?

Omul tău îți spune totuși că intenționează să-și încheie căsătoria, dar nu reușește să-l urmeze?

Poate că ți-e teamă că această romantism se va prăbuși la un capăt brusc?

Nu este un sentiment bun în acest fel. Meriti mai bine.


Trebuie să faceți câteva mișcări pentru a descoperi ce se întâmplă cu adevărat în culise.

Meriți să știi dacă încearcă să-și împletească căsătoria în spatele tău sau dacă are alte amante.


Nu este corect dacă va scăpa de toate astea, apoi te va lovi brusc la bordură.

O femeie ar trebui să se simtă în siguranță și în siguranță în relația ei, nu în mod constant paranoic.


Din fericire, există un instrument online incredibil de puternic și discret, care vă va dezvălui tot ce trebuie să știți despre iubitul căsătorit ( faceți clic aici pentru a verifica ).

Acest instrument de urmărire funcționează doar cu câteva dintre detaliile personale de bază ale iubitului tău.

După ce au fost introduse, instrumentul va dezvălui o mulțime de informații utile cu privire la cine a contactat frecvent. Veți afla, de asemenea, despre orice aplicație de mesagerie sau de întâlnire pe care a descărcat-o, precum și detalii despre informațiile de contact secrete pe care le-a ascuns.

În câteva momente de la primirea rezultatelor acestui instrument, veți avea o idee mai clară unde stați cu bărbatul căsătorit.


Acest instrument vă va opri să pierdeți timpul într-o relație care este condusă să eșueze.

Dacă vrei să afli adevărul, verifică-l acum.

Articolul de mai jos relevă câteva semne de poveste că un bărbat căsătorit este de fapt îndrăgostit de amanta lui. Ar trebui să vă ofere mai multă claritate cu privire la poziția dvs. în relație.

Cuprins

  • 0.1 1. Ești o prioritate pentru el
  • 0.2 2. Lipsește evenimente speciale sau semnificative pentru a fi alături de tine
  • 0,3 3. Cadouri de lux
  • 0.4 4. Iubirea lui este necondiționată
  • 0,5 5. El îți cumpără o proprietate
  • 0.6 6. Îndepărtarea verighetei
  • 0.7 7. El vă deschide despre căsătoria sa
  • 0,8 8. El devine gelos dacă vezi alți bărbați
  • 0,9 9. El face planuri pentru viitor cu tine
  • 0.10 10. El își lasă soția pentru tine
 • 1 întrebări frecvente

unu. Ești o prioritate pentru el

Dacă ia legătura cu ocazia când știi că este în afara limitelor - evenimente familiale, zile de naștere speciale sau aniversări - atunci știi că nu te poate scoate din minte. Ar putea fi doar că absența face ca inima să devină mai îndrăgită, mai ales dacă este plecat într-o vacanță în străinătate, dar primirea de mesaje și texte când știi că este prins în cealaltă viață, este un indicator destul de puternic al sentimentelor sale.

Mulți bărbați căsătoriți se îndrăgostesc de soțiile lor, dar nu s-ar prăbuși niciodată cu barca când vine vorba de copii. Copiii și soțul sunt separați în mintea lor, iar copiii li se atribuie adesea o primă mai mare, un standard mai mare de îngrijire. Adesea, copiii sunt cei care împiedică un bărbat să părăsească casa conjugală, nu soția. Dacă te contactează într-o zi care este specială pentru unul dintre copiii săi - ziua de naștere, absolvirea, nunta - atunci sunteți într-adevăr în rândul

Dragostea poate genera sentimente de nesiguranță, pe care o poftă de modă veche nu are tendința de a o face. Dacă se află într-o locație îndepărtată sau este ocupat cu familia sa timp de câteva zile, atunci se poate simți nesigur că nu te poate vedea când vrea. Acesta este un semn bun.

2. Lipsesc evenimente speciale sau semnificative pentru a fi alături de tine

Există o scară cam aici. Lipsește o funcție de lucru probabil contează doar ca 1 sau 2 pe scară, dacă aceasta, la fel de lipsă 80 de bunicilea petrecerea de naștere va înscrie doar 3 sau 4. O lipsă de o dată maritală, cum ar fi o aniversare a nunții începe să conteze și lipsa evenimentului unui copil este într-adevăr un indicator de notare că are doar ochi pentru tine.

Lipsește evenimente cu adevărat cruciale, în timp ce extrem de lingușitor prezintă un risc imens de detectare și numai cei foarte pricepuți vor scăpa de o scuză plauzibilă. Cu cât evenimentul este mai grav, cu atât gradul de subterfugiu este mai mare. Cu toate acestea, poate fi măgulitor, dacă ai vreun cuvânt în această privință, poate cel mai bine să-l încurajezi să nu aibă atâtea șanse enorme. Dacă totul se aruncă în aer și el va fi aflat, atunci probabil că veți fi pierzători în următoarea derulare.

Lipsa unui eveniment serios important indică o dezlegare reală a legăturilor care leagă familia de el. Bărbații sunt destul de leneși din punct de vedere genetic, astfel încât să fie pregătiți să depună efortul de a contura un complot demn de domnișoara Marple este un semn sigur că are designuri serioase asupra ta.

3. Cadouri de lux

Un dus cu cadouri este un lucru, dar sunt doar trinkets blingy sau sunt cadouri la fel cu cei pe care i-ar da soției sale - să sperăm, chiar mai bine?

Calitatea unui cadou este întotdeauna un indicator al dorinței. Nu trebuie să fie fabulos de scump, deși clar, asta ajută. Ar putea fi ceva ieftin sau ieftin, dar poate avea o valoare intrinsecă ridicată personal. Un mic articol pe care l-ai menționat cu ceva timp în urmă pe care l-ai dorit, dacă îl cumpără pentru tine, atunci arată că este atent la cea mai mică dorință a ta.

Cumpărarea cadourilor cu o valoare mai mare decât cele pe care le-ar cumpăra pentru soția sa nu este totuși un mămăligă a sentimentelor sale mai fine pentru tine. Este ușor să stropiți banii pe bijuterii scumpe, flori, bomboane de ciocolată și lenjerie. Relația lui de căsătorie s-ar putea să devină mondenă și ar părea lipsită de caracter dacă ar cumpăra cadouri ca acesta pentru soția sa după atâția ani împreună. Dimpotrivă, uneori cadourile scumpe pentru soția sa sunt de a-și asuma vinovăția și nu sunt altceva decât asta. Poate fi greu să faci o judecată de valoare bazată uneori doar pe prețul de preț.

Patru. Iubirea lui este necondiționată

Uneori, bărbații căsătoriți își doresc tortul și îl mănâncă, dragostea în contextul unei aventuri poate fi condiționată. „Te iubesc atât timp cât nu îmi vei cere să-mi părăsesc soția” sau, „Te iubesc atât timp cât soția mea nu află” sau, „Te iubesc, dar nu este momentul potrivit pentru a pleca a ei'. Acestea sunt cu adevărat o formă de șantaj, este dragostea în termenii lui, un caz sigur de a te bucura de cele mai bune din ambele lumi.

Dragostea necondiționată este totuși un joc de minge cu totul altfel. Într-adevăr, totul se rezumă la întrebarea: poate un bărbat să iubească două femei în același timp? Unii oameni cred că acest lucru pur și simplu nu este posibil; el încă își iubește soția și sunteți doar un dalliance pentru a satisface pofta și plictiseala. Dar, teoretic, dacă a încetat să-și iubească soția, atunci dragostea lui pentru tine ar putea fi autentică și adevărată.

Punctul cheie este dacă are vreo condiție legată de aceasta, fie abruptă, fie tacită. Este greu să urmeze expresia „Te iubesc” cu o atenționare, dar s-ar putea să realizezi de-a lungul timpului că există condiții nesigure care înconjoară această proclamație și că dragostea lui este înfășurată în constrângeri.

5. El îți cumpără o proprietate

Nu există nici o îndoială că acesta este un gest destul de mare în schema gesturilor grandioase, dar ține prima pagină. Al cui nume se află pe faptele din titlu? Este al lui? Vrea doar o investiție puțină pentru viitor? El te-ar putea muta afară și muta pe altcineva sau l-ar putea păstra pentru unul dintre copiii săi pentru mai târziu. Dacă totuși, numele tău se află pe fapte, atunci aceasta este cu totul altă problemă. Sau este?

Dacă te dorești acolo unde dorește, poți să-ți adaptezi scopurile sale la un „T”. Ești mult mai puțin probabil să faci cumpărături în altă parte dacă locuiești în proprietatea lui și el evită urmele constante de hârtie ale încasărilor și plăților hotelului care apar în extrasul de pe cardul de credit.

Deci, trebuie să evaluați această ultimă evoluție din runda. Este posibil să nu fie la fel de atrăgător ca și cum ar apărea prima dată. S-ar putea să simțiți că trăirea într-o proprietate pe care o deține în timp ce flatează la suprafață, este de fapt mai puțin stimulent pentru el să-și părăsească soția, deși probabil ar pretinde contrariul. Iată un cuib de dragoste pregătit și care îl așteaptă când o va părăsi.

6. Îndepărtarea verighetei

Unii bărbați nu poartă verighete, dar cei care fac acest lucru vor alege de multe ori să-l scoată înainte de a-și vedea amanta. Este simbolică aproape ca și cum relația este mai ascunsă, ascunsă de soțiile lor dacă inelul nu există. În esență, se simte vinovat și nu dorește să-i amintească acea înflăcărare a ei atunci când este cu tine. Un ochi ascuțit poate spune întotdeauna unde a fost un inel dacă a avut obiceiul să-l scoată de la bun început.

Unii bărbați nu se deranjează să-și scoată inelul, așa că este destul de simbolic dacă atunci decide să îl scoată, după ce l-a purtat în prezența dvs. de ceva timp. Inelele sunt la urma urmei, tot despre simbolism. Urmăriți și vedeți dacă, dacă lasă inelul pe deget, îl mișcă în mod constant sau se joacă cu el. Acest lucru poate fi în totalitate subconștient, dar este totuși foarte revelator cu privire la starea lui mentală și este un pic de semn de îndoială. Este posibil în două minți.

7 . El vă deschide despre căsătoria sa

Sună puțin contra-intuitiv, dar dacă te deschide despre starea căsătoriei sale, el încearcă probabil să-și justifice ceea ce face. El caută, de asemenea, aprobarea ta, ceea ce înseamnă că apreciază serios ceea ce crezi despre el.

El nu dorește să pară năpârlă în această situație, întrucât dorește cu adevărat să vă gândiți bine la el și să aprobați. Derularea căsătoriei sale este o modalitate de a-ți explica acțiunile și de a spera să-ți câștigi respectul. El nu vrea să fie înfățișat ca un necinstit. Dacă sunteți doar o lovitură ocazională pentru el, atunci nu-i pasă de două puncte despre părerea dvs. despre el. Dar dacă se îndrăgostește de tine, atunci aprobarea ta va conta pentru el și va încerca să-și justifice comportamentul spunându-ți cât de proastă este viața pentru el acasă.

8 . El devine gelos dacă vezi alți bărbați

Ar putea fi căsătorit, dar nu sunteți și sunteți destul de liber să vedeți pe cine vă place. Este un pic bun mod de a testa profunzimea sentimentelor sale. Dacă obișnuiește să te aibă la robinet, să-l aștepți de fiecare dată când își dă clic pe degetele sale, s-ar putea să nu fie chiar atât de fericit dacă dintr-o dată nu ești atât de ușor disponibil sau dacă un alt bărbat arată interes pentru tine.

Este această gelozie pură de modă veche - monstrul cu ochi verzi - sau chiar îi pasă de tine și nu vrea să împărtășească? S-ar putea să fie doar că nu dorește să supărați coșul cu mere. O soție acasă și o amantă s-au ascuns în altă parte, vorbesc despre tort și mănâncă. Pe de altă parte, el ar putea simți cu adevărat că este îndrăgostit de tine și să fie nemulțumit de faptul că altcineva arată un interes față de tine sau mai rău, că poți avea ochii pentru altul. Acesta ar putea fi un semn că valul se transformă în favoarea ta.

9. Își face planuri pentru viitor cu tine

Acest lucru ar putea începe cu ceva la fel de simplu ca o vacanță, dar ar putea implica o sugestie mai substanțială, care poate roti în jurul unui interes comun sau conexiune de afaceri. Acesta este un indicator sigur că se află în ea pentru o perioadă lungă de timp.

S-ar putea să intenționați să cumpărați o proprietate împreună și, probabil, să o recondiționați sau să o renovați, cu siguranță un indicator că sunteți mai mult decât o simplă acțiune. De obicei, amantele oferă bărbaților o pauză de toate treburile zilnice ale vieții pe care le împărtășesc cu soțiile lor. Dacă el este dispus să-și extindă rolul dincolo de dormitor și simplu iubitor part-time, atunci acesta este cu siguranță un semn că lucrurile se îndreaptă în direcția corectă.

De asemenea, poate deveni mai relaxat în ceea ce privește descoperirea, ceea ce poate fi un semn că psihologia lui se îndreaptă spre marea revelație când îi spune soției sale despre tine.

10. El își lasă soția pentru tine

S-ar putea să credeți că acesta este un joc, set și potrivire, dar depinde într-adevăr de circumstanțe. Ea ar fi putut afla despre afacere și l-ar fi aruncat afară - s-ar putea să nu mărturisească neapărat acest lucru imediat. Așa că este posibil să nu fie alegerea lui, astfel încât circumstanțele din jurul plecării sale sunt foarte semnificative.

Dacă te iubește cu adevărat, va dori să te protejeze și să te muți din casa conjugală, iar împreună cu stăpâna lui te deschide spre o multime de probleme și de dureri de inimă. Pentru început, dacă sunteți acum cunoscuți public, atunci puteți întâlni vizite de la soția sa și, de asemenea, copiii lui. Dacă te iubește cu adevărat, te-ar expune la toate astea fără o discuție atentă mai întâi?

O sosire improvizată și neplanificată nu este probabil un indicator al iubirii, este mai probabil că este purtată de frustrare sau egoism, dar în orice caz, el nu se va gândi la tine și te va pune pe primul loc. Deci, aveți grijă ce doriți.

Fiecare om este diferit, fiecare căsătorie este diferită și fiecare legătură este diferită, astfel încât aplicarea unui șablon „mă iubește mă iubește nu” la fiecare afacere conjugală în plus nu va avea neapărat rezultate exacte. Dar cu siguranță există un motiv comun, e corect să spunem.

Un aranjament tripartit este un lucru complicat, iar mărturisirea sau recunoașterea iubirii nu va fi același lucru ca o relație simplă între două persoane, care este deschisă și deasupra consiliului. Dar este important să fii capabil să evaluezi cu exactitate profesiile iubirii în contextul relației tale și să nu fii dus. Faptul este că foarte puține treburi au sfârșite fericite, așa că trebuie să fii realist când auzi acele trei mici cuvinte.

Ca întotdeauna, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și o trecere în revistă a circumstanțelor tale din runda ar trebui să-ți indice dacă într-adevăr înseamnă ceea ce spune. Ați fost într-o relație conjugală în plus sau cunoașteți pe cineva care are? De unde au știut că bărbatul lor căsătorit era îndrăgostit de ei? Împărtășește aici secretele aventurii tale și dacă ai bagat premiul de top - și-a părăsit soția - atunci spune tuturor cum ai făcut-o.

Întrebări frecvente

Cum scap de stăpâna soțului meu?

Comunicarea este primul și cel mai bun pas atunci când este implicată o amantă. Purtați o conversație sinceră cu soțul dvs. despre amanta sa și adunați sprijin din partea familiei și prietenilor. După comunicare, faceți ce trebuie pentru a-ți câștiga soțul înapoi, chiar dacă implică utilizarea copiilor.

Care este rolul unei amante pentru un bărbat căsătorit?

Amantele sunt femei în viața bărbaților căsătoriți și sunt femei de care bărbații sunt atrase fizic și sexual. Dau adesea aceste femei cu cadouri pentru a o menține fericită și a-i acorda mai multă atenție decât el soției sale.

Poate un bărbat căsătorit să se îndrăgostească de altcineva?

Nu contează dacă un bărbat este căsătorit fericit sau nu. Există întotdeauna posibilitatea ca un bărbat căsătorit să se îndrăgostească de altcineva în timpul vieții sale. Acest lucru se întâmplă mai ales pentru că viitorul este incert și, de asemenea, pentru că dragostea și pofta sunt adesea schimbate. Sentimentele lor nu apar din cauza partenerului lor, iar acest lucru este necesar de remarcat de parteneri.

Cum poți spune dacă un bărbat căsătorit este îndrăgostit de tine?

Dacă un bărbat căsătorit este interesat sau atras de tine, te face o prioritate în viața lui. El te implică în conversații tot timpul, și complimentează și la întâmplare. El poate să vorbească despre căsătoria sa sau să rețină astfel de informații în funcție de tipul de persoană care este și se va asigura că te poate ajuta cât de mult poate.

Cum numiți un bărbat care își înșală soția?

Un bărbat care își înșală partenerii sau soția este un adulter. Nu există strat de zahăr. Un adulter este un bărbat care își înșală soția căsătorită cu o altă femeie, deseori menționată drept amantă, paramour sau iubit. În unele cazuri, acestea sunt denumite prietene.