SphynxRazor10 variante moderne și clasice ale fade-ului Undercut

Undercut Fade este una dintre cele mai ușor de personalizat coafuri de astăzi. Prin combinare Undercut și Fade, a fost deschisă un fel de cutie vizuală a Pandorei, ceea ce duce la o gamă aparent nesfârșită de posibilități de combinare. Următoarele 24 de selecții sunt unele dintre favoritele noastre, vă rugăm să rețineți că acestea sunt literalmente doar tăiate suprafața posibilităților. Sa incepem!

1/17

@procut.hairstyle /Instagram

Partea superioară cu textura înțepătoare cu decolorare sub decupare

În 1974, CBGB și-a deschis pentru prima dată ușa către lumea punk-rock-ului, părului înțepător și anarhiei în Marea Britanie. 45 de ani mai târziu, avem această interpretare modernă a clasicului coafura cu vârfuri. Fade și undercut aici sunt instrumente de divizare; Acestea creează un contrast puternic între partea superioară și laterale pentru un aspect care iese instantaneu în evidență într-o mulțime.

2/17

@thatrorbarber/Instagram
Decolorare fină cu partea laterală

Acesta este un exemplu grozav al tipului de aspect pe care îl puteți obține atunci când vă concentrați mai mult pe crearea unei siluete dramatice; și mai puțin la utilizarea contrastului puternic. Decolorarea aici este mai puțin dramatică, în timp ce partea laterală și partea superioară ar face chiar și umbra ta să fie recunoscută într-o linie.

3/17

@ryancullenhair


Repere de cupru și cenușă

Foarte recent, am văzut dungi gri ieșind la modă în multe coafuri. Acesta combină trăsăturile clasice, dar subtile de vară, combinate cu unele locuri intenționate cu dungi de gri. Rezultatul este o combinație care se îmbină precum ciocolata și untul de arahide, creând acest aspect unic cu care sigur nu te vei lovi în fiecare club sau restaurant pe care îl frecventezi. Astfel, îl putem numi pe acesta, „Întoarcerea individualității voastre”.

4/17

@rpb_nq


Perie față în sus

Periajul este modalitatea perfectă de a adăuga înălțime fără a adăuga volum umflat, ca în cazul Pompadour. Numele dezvăluie tehnica; pur și simplu periați-vă părul. Acest lucru este cel mai ușor atunci când părul tocmai a fost tuns proaspăt. Simțiți-vă liber să utilizați o cantitate generoasă de gel de păr dacă părul nu va rămâne pe loc.

5/17

@rpb_nq

Decupaj mediu și spate cu perie laterală

Excelent pentru bărbatul care trebuie să lucreze cu mâinile toată ziua și are nevoie să-și scoată părul din ochi. Dacă ești un fan al coafuri cu întreținere redusă care arată bine toată ziua, atunci acest aspect simplu, dar clasic, ar trebui să vă facă dreptate. Excelent pentru mecanici și militari deopotrivă.

6/17

@rm_barber


Textura franceză și franjuri mix-matched

Având o franjuri care variază în lungime nu este ceva ce Tom, Dick sau Harry poate realiza. Dacă sunteți în căutarea unui stil unic care să facă o declarație îndrăzneață, acesta ar putea fi răspunsul dvs. Ochelari, optional.

7/17

@rio_black_rose

Peria laterală pentru spate și pielea se estompează

Acest stil următor este un exemplu grozav al modului în care uneori mai puțin este cu adevărat mai mult. Decolorare mare pe părțile laterale, în timp ce partea superioară este menținută scurtă, dar suficient de lungă pentru a vă trece degetele. Ușor de întreținut, doar adăugați gel și sunteți gata.

8/17

@z_ramsey

Perie și decupare naturală

Acesta este un aspect atât de clar și elegant datorită decolorării curate a tâmplei. Partea superioară voluminosă periată oferă echilibrul perfect pentru degajare.

9/17

@raduvitca

Neat Temple Fade cu volum mare Pompadour

Dacă ți s-a părut că volumul de pe ultima coafură a fost prea moale și vrei să-l ridici și să-ți enervezi vecinii atunci de ce să nu mergi cu aspectul pompadour. Deși o denumire greșită și atribuită incorect lui Madame de Pompadour de către coafuriștii din anii '90, acest stil pare să readucă părul mare al burgheziei epocii victoriane. Bis!

10/17

@paddy_corrigan_

Top mic ondulat cu templă decolorată

Asemănător cu stilul anterior, care a etalau o oarecare slujbă de bucle, doar că de această dată buclele sunt mult mai scurte, oferindu-ți un aspect mai sportiv. Decolorarea și barba tunsă lucrează împreună pentru a vă menține fața rece, indiferent dacă faceți drumeții, ciclism sau alergați pe un teren de fotbal.

11/17

@florida_barberian

Fade ridicat și periaj mediu

Majoritatea dintre noi avem amintiri frumoase despre falsul șoim, mohawk-ul de la sfârșitul anilor ’90. Acest stil a fost inspirat de falsul șoim, dar mătură puțin piesa centrală în lateral, adăugând o față înaltă în lateral. Rezultatul este o interpretare modernă a unui stil la care mulți dintre noi încă îl considerăm un stil deja modern. Unde trece timpul?

12/17

@florida_barberian

Taper Fade și Wavy Slick Back

Dacă ai părul ondulat natural (sau creț ca fata aceea din benzile desenate Peanuts) ai fi bine sfătuit să încerci acest aspect. Fade conicitate pe părțile laterale și partea superioară moale din spate, este un aspect de întreținere redusă, care se potrivește de minune cu o barbă sau fără barbă. Este un aspect de toate meserii, puternic și masculin. Hai să tăiem niște copaci sau să navigăm într-o lume nouă.

13/17

@paddy_corrigan_

Periaj îngrijit cu partea conică

Celebrul sau infamul coafura periată își are istoria adânc înrădăcinată în cultura occidentală. Este o modalitate grozavă de a atrage atenția și stilul feței tale. Poate adăuga câțiva centimetri prețioși la înălțimea ta și îți poate oferi o prezență mai dominantă într-o interacțiune. Și dacă pot să-mi fac un tocilar doar un pic, este și tunsoarea lui Guile din Streetfighter 2. Explozie sonica.

14/17

@paddy_corrigan_

Sharp Taper cu Fade

O conicitate este locul în care lungimea părului se retrage treptat pe măsură ce cobori pe tâmplă și este de obicei tuns cu foarfece. O decolorare este aceeași, dar este tăiată cu aparate de tuns. Și această rivalitate între tuns și foarfece, care s-a extins de-a lungul mai multor generații, a găsit unitate într-o rezoluție pașnică atât de strălucită, Nelson Mandela ar fi fost mândru.

15/17

@notoriousbarbers

Tossed French Crop cu Fade

Veni, Vedi, Vici. Recolta franceză este de obicei schimbată cu „tăierea Caesar” numit în mod corespunzător după împăratul roman Iulius Cezar. Este simplu și concentrat cu un obiectiv unic. Am venit, am vazut, am cucerit.

16/17

@thatrorbarber/Instagram

Bucle dense cu laturi decolorate

Părul creț cu o decolorare sub tuns nu este ceva văzut prea des în zilele noastre. Dacă ai bucle grozave, acest stil este șansa ta de a fi unic; aceasta este o modalitate de a ieși în evidență în mintea oamenilor. În cuvintele regretatei mari Coco Chanel „Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferit”.

17/17

@cuttyfresh

Decupat și măturat lateral

Dacă ai mai degrabă fata mai rotunda, o coafură decupată cu mai mult volum ar trebui să ți se potrivească bine. De asemenea, o față mai subțire, mai lungă, se însoțește cu o subtăiere mai plată. Aici putem vedea un exemplu de exact asta, barba lui și vârful măturat lateral adaugă volum feței, oferindu-i un aspect mai echilibrat. La fel ca gimnastica, totul este despre echilibru...