SphynxRazor12 minciuni pe care le raționalizăm după ce am fost mizerie fierbinți în weekend

În fiecare luni, probabil că vă petreceți naveta de dimineață amintindu-vă despre weekendul pe care tocmai l-ați avut. De cele mai multe ori, nu te poți abține decât să râzi și să râzi în același timp.

Pentru majoritatea celor de 20 de ani, dacă muncești din greu, probabil vei juca mult mai greu, așa că un weekend plin de evenimente nu este nimic ieșit din comun.

Dimineața mea de luni la birou constau în faptul că le spun tuturor cronicile mele de weekend, iar ei răspund cu: „Mi-aș dori să am din nou 22 de ani”.

De la a lua o casă Uber la 6 dimineața și a ajunge la birou până la 8:30 până la a trimite accidental șefului tău selfie-ul pe care l-ai vrut pentru copilul tău, cu toții ne-am convins că toate deciziile noastre teribile pe care le-am luat în weekend sunt perfect în regulă.


Și așa facem:

1. Este luni (AKA, My Fresh Start)

Este luni: te-ai trezit cu ochii umflați și confuz, dar de fapt ești recunoscător că știi unde ești.


În timp ce te pregătești, îți pui cât mai mult machiaj sau colonie pentru a te convinge nu numai pe tine, ci și pe colegii tăi, că ești de fapt sănătos la minte. Apoi, îți spui: „Orice s-a întâmplat în acest weekend este în trecut. Acum e luni; timpul să fii productiv.”

2. Sunt tânăr, așa că ar trebui să fac asta

Dreapta? Adică, oricât de abuzivă este vorba, YOLO este atât de relevant atunci când încerci să te convingi că a-ți suna mama la 2:34 am pentru o lecție de viață a fost o decizie înțeleaptă.


Când te afli în anii tăi de aur (cum i-am auzit spunându-i tot timpul), ar trebui să ieși în oraș și să te distrezi. Trăiește-ți viața!

3. A fost o săptămână grea la birou — Desfrânarea a fost necesară

Învinovățiți biroul pentru episoadele de consum excesiv de alcool pe care le-ați avut în acest weekend. Nu este nimic mai bun decât să cobori la 17:00 vineri și să ajungi la barul tău preferat până la 17:15.

Până când prietenii tăi ajung la tine, i-ai spus deja barmanul tău preferat cât de mult te-a făcut supervizorul tău să faci toată săptămâna. Până la ora 18:30, cântați cu toții la karaoke cu barmanul și nici măcar nu este un bar de karaoke.

4. Nici măcar nu vreau să-mi văd contul bancar

Probabil că contul meu de control nu este în stare de circulație... Oricum, voi economisi niște bani de la următorul meu cec și NU voi ieși!


5. Am nevoie de povești pentru viitorii mei copii

Adică, sincer nu vreau să fiu o mamă plictisitoare, așa că fac asta pentru copiii mei.

6. Sper că nu am fost interzis de la Uber

Pentru că sunt sigur că joc' IDFWU ' la un volum mare și în timp ce întregul tău echipa a bătut, nu l-a supărat pe șoferul Uber.

De asemenea, sper că utilizarea mea Uber nu a fost revocată pentru că am cerut furios cablul auxiliar și șoferul Uber mi l-a predat de frică...

7. Nu am fost la fel de rău ca prietenii mei

Pentru că, deși probabil ai fost mai rău, este mai ușor să te uiți la lucrurile stupide pe care le-au făcut chiar lângă tine și să te convingi căau fostcu atât mai rău.

8. Și, sper că prietenii mei sunt bine

Știu că toată lumea a avut de lucru în dimineața asta - sper că au reușit. Adică, dacă am făcut-o, sunt sigur că au făcut-o, văzând că sunt la fel de responsabili ca mine.

9. Cel puțin nu am băut Dial Bae

Sau, am făcut-o? La naiba.

10. Ce este viața fără puțină distracție?

Sincer, dacă nu s-ar fi întâmplat acest weekend, probabil că aș fi înnebunit. Dacă nu aș ieși, cu siguranță nu aș fi atât de productiv în timpul săptămânii!

11. Voi sta acasă în weekend

Vreau să spun că încă am palpații inimii de vineri - ca să nu mai spun că nu m-am oprit din băut până duminică după brunch -, așa că în acest weekend, voi rămâne cu Netflix și voi face sarcini... sper. Dacă sună prietenii mei, le voi spune doar că sunt ocupat.

12. Mă întreb ce se întâmplă în acest weekend...

Pentru că am auzit că vărul celui mai bun prieten al meu, prietenul drăguț va fi aici și, știi ce? Nu! Nu vei ieși în weekend. Stai undeva, Sierra.