SphynxRazor13 lucruri interesante de trimis prietenul tău la serviciu

13 lucruri interesante de trimis prietenul tău la serviciu

Poate căuți să cauți lucruri pentru a-ți trimite prietenul la serviciu. Când ești separat, poți să-l dai cu textul și să-i spui că-i este dor de el. Există și alte texte mai interesante pe care le puteți trimite pentru a-l face și mai fericit.

Acest subiect este important pentru că s-ar putea să rămâneți fără idei pentru lucrurile de spus sau pur și simplu doriți să faceți lucrurile mai interesante. Încercați unul sau două dintre aceste texte pentru a vedea ce crede prietenul tău!

Cuprins

 • 1 Știu că ai o zi ocupată și sunt mândru de tine
 • 2 Nu aștept să ne vedem mai târziu
 • 3 Pot să vă fac cina preferată?
 • 4 Să ieșim mai târziu
 • 5 Vă mulțumim că ați lucrat din greu
 • 6 Mi-e dor de tine
 • 7 Mă gândesc la tine
 • 8 Îmi place cămașa pe care o porți astăzi
 • 9 Cum merge ziua ta?
 • 10 Am o surpriză pentru tine
 • 11 Pot să te cunosc pentru prânz?
 • 12 Mă faci să mă simt atât de fericit!
 • 13 Încă îmi dai fluturi
 • 14 Concluzie

Știu că ai o zi ocupată și sunt mândru de tine

Dacă iubitul tău este stresat de muncă și de tot ce are de făcut, probabil ar dori să știe că îl înveselești pentru el.
Acest mic text poate parcurge un drum lung. Probabil îl vei încuraja să continue să muncească din greu.

De asemenea, îi arată că asculți ce are de spus. Probabil că v-a povestit despre programul său ocupat, motiv pentru care îi reamintiți că sunteți mândru. Înseamnă multe că l-ai auzit și ești acolo pentru a-l susține.


S-ar putea crede că ai destule lucruri la locul de muncă sau acasă. Îi va fi destul de dulce că ți-ai amintit ce se întâmplă astăzi pentru el.

Iubitul tău va fi fericit să știe că te gândești la el așa. Eforturile sale fiind apreciate îl vor ține pe drumul cel bun!


Nu aștept să te văd mai târziu

Acesta este un lucru simplu, dar important pentru a-ți trimite un mesaj prietenului tău în timp ce lucrează. Îi arată că te gândești la el. Probabil va sfârși spunându-ți imediat.

Acesta este, de asemenea, un mod diferit de a spune că îți este dor dacă îl folosești foarte mult. Este o modalitate bună de a schimba ușor lucrurile.

Ai putea chiar să folosești „Nu aștept să ne vedem mai târziu” într-un context flirt sau seducător pentru a-i oferi prietenului tău ceva la care așteaptă.

Cu toate acestea, probabil, iubitul tău nu poate aștepta să te vadă. Probabil că simte aceleași sentimente exacte ca și tine!


Pot să vă fac cina preferată?

Acesta este un lucru minunat pentru a trimite prietenul tău în timp ce el este la serviciu. El ar trebui să fie încântat să primească acest mesaj de la tine.

În primul rând, îi arată că te gândești la el. De asemenea, îi arată că îți amintești care este cina lui preferată și că știi că îl va face fericit.

Desigur, aveți și un plus de gest romantic de a-i face cină. El o va iubi! Îți ieși din cale să faci ceva dulce pentru el. Aveți de gând să-l faceți fericit.

Dacă nu ai chef de gătit, poți pur și simplu să te duci să-l duci la restaurantul său preferat pentru cină. Intentia conteaza! Îi oferi prietenului tău ceva la care să aștepți cu nerăbdare, așa cum lucrează și el în zilele lui.

Să ieșim mai târziu

Dacă aveți chef să ieșiți la o întâlnire la filme sau la un restaurant, anunțați-vă prietenul.

Dacă îi trimiteți un mesaj prietenului dvs., el va avea ceva de așteptat cu nerăbdare când va pleca de la serviciu. Cine nu iubește datele? În plus, va ajunge să petreacă ceva timp de calitate cu tine.

Acesta este deosebit de grozav dacă nu ați avut ocazia să ieșiți într-o perioadă. Poate că amândoi ați fost prea ocupat sau pur și simplu nu ați simțit că veți merge la o întâlnire din anumite motive.

S-ar putea să-i placă, de asemenea, că inițiați data. Nu toate fetele fac acest lucru, așa că unii tipi îl apreciază atunci când fata își asumă sarcina.

Puteți, de asemenea, să-i spuneți unde doriți să mergeți la o întâlnire sau ce aveți de purtat pentru a-i oferi și mai mult pentru a se entuziasma! Totuși nu-i doare niciodată să-l lași să ajute să decidă la un restaurant.

Vă mulțumesc că ați lucrat din greu

Dacă iubitul tău este harnic și depune eforturi suplimentare, el ar trebui să fie apreciat pentru acest lucru. Îi poți trimite un text dulce ca acesta pentru a-i mulțumi pentru munca grea.

Acest text îi arată că știi cât de greu este un muncitor. Vă dați seama că pune mult timp și energie. Apreciezi care este un motiv bun pentru a-i trimite un text rapid despre asta!

De asemenea, îl încurajează să continue să muncească din greu. El ar putea avea nevoie de acea apăsare, în special într-o zi de muncă mai grea.

Uneori, munca oamenilor trece neobservată, ceea ce poate fi descurajant. Poate fi cu adevărat special pentru iubitul tău că ești conștient de efortul său și că îl apreciezi.

Evident, nu ar trebui să trimiteți acest lucru prietenului dvs. pentru a primi un răspuns dulce în schimb. Și s-ar putea să te complice cu munca grea. Acest lucru poate fi extrem de motivant pentru amândoi!

Acest videoclip arată câteva alte modalități prin care îți poți arăta prietenul pe care îl apreciezi:

Mi-e dor de tine

Nu poți greși cu un text aleatoriu „Mi-e dor de tine”, în timp ce iubitul tău este plecat la serviciu. Este drăguț să-l anunți că îi lipsești.

Această scurtă declarație spune prietenului tău cât de mult îți este dor de el și cât de mult îți dorești că a fost acolo cu tine.

Ai putea intra în mai multe motive personale pentru care îți este dor de el. Ai putea spune că îți este dor să-i vezi zâmbetul sau să-i auzi vocea în timp ce este la serviciu.

Spune-i prietenului tău că îți este dor de el este un mod simplu de a-i arăta că este în gândurile tale. În plus, arată că îți pasă suficient ca să-l anunți cum te simți. Iubitul tău te va anunța probabil că și el îți este dor de tine.

Ma gandesc la tine

Dacă iubitul tău este în minte, anunță-l. Îi va plăcea să audă asta!

Majoritatea băieților adoră să știe că vă pasă și că sunt o parte atât de importantă din viața voastră. Pentru ei înseamnă mult că te gândești la ele și ai depus efortul să le spui și tu.

Pentru a fi și mai dulce, ai putea enumera specificul. Îi poți spune exact ce gândești despre el. Poate te gândești la ce ai face dacă ar fi acolo cu tine chiar acum. S-ar putea să fii în timpul zilei despre ceva.

Șansele sunt, de asemenea, ești în minte. Probabil că te gândești la tine sau îți imaginezi cum va fi să te întorci acasă și să te vedem mai târziu.

Îmi place cămașa pe care o porți astăzi

Dacă ai observat prietenul tău la ieșirea pe ușă, ar trebui să-l complimentezi. Poate că și-a ales tricoul preferat sau și-a făcut părul într-un mod nou. Spune-i că ai observat și că arată bine.

Nu stii niciodata. Ar putea avea o zi de încredere în sine scăzută și să aibă nevoie de câteva cuvinte încurajatoare. În plus, va însemna multe venituri din partea ta.

Uneori, băieții sunt așteptați să-și complimenteze prietenele. Prietenele nu răspund întotdeauna, dar este foarte important pentru băieți. Încercați să aruncați câteva complimente pentru a vă face prietenul să se simtă și mai bine cu sine.

Găsiți un compliment care înseamnă mult pentru iubitul dvs. și anunțați-l cum vă simțiți mai des. Acest lucru îl poate ridica cu adevărat și îl poate face să se simtă mai încrezător.

Cum merge ziua ta?

Acesta este un mod ușor de a te conecta cu prietenul tău și de a vedea cum face. Este plăcut să atingeți baza pe tot parcursul zilei și să vedeți ce se întâmplă la locul de muncă.

S-ar putea să aveți noroc și să-i trimiteți un text la momentul potrivit. Poate că avea nevoie de încurajare în timp ce lucra la un proiect complicat.

Acest lucru îi arată că te gândeai la el. Este, de asemenea, un mod de a-i arăta că îți este dor de el. El va ști că îți pasă de el când vei face eforturi ca acestea să vorbești cu el pe parcursul zilei.

Nu uitați să aveți răbdare în cazul în care este ocupat. S-ar putea să nu răspundă imediat, dar va aprecia totuși gestul dulce!

Din nou, când trimiteți aceste texte aparent mici, acestea sunt cu adevărat speciale pentru iubitul tău și vor parcurge un drum lung.

Am o surpriza pentru tine

Cine nu adoră surprizele? Dacă veniți cu o mică surpriză pentru a-i oferi iubitului dvs. când va ajunge acasă, va fi atât de încântat de asta!

Aceasta nu trebuie să fie nimic complicat. L-ai putea scoate la cină. Ai putea să-i faci un desert special. Ai putea să-i primești un mic cadou.

Un pic merge mult și este gândul care contează. Nu trebuie să faci ceva extravagant pentru a-ți surprinde iubitul și a-i face ziua.

Puteți avea chiar și un joc distractiv de mici ghicitori pe tot restul zilei, pentru a-l entuziasma. Acest lucru îi oferă ceva de așteptat cu nerăbdare la sfârșitul zilei. Poate că va face același lucru și pentru tine data viitoare când vei pleca de la serviciu.

Când plănuiești această surpriză pentru el, încearcă să te gândești la lucrurile sale preferate. Acest lucru îi va arăta că asculți cu adevărat ceea ce îi place și că îl cunoști cu adevărat bine. El ar trebui să fie destul de apreciat de acest efort.

Pot să te cunosc pentru prânz?

Acesta ar putea fi un pic dificil de a urmări efectiv. S-ar putea ca iubitul tău să nu aibă suficient timp pentru a te întâlni pentru prânz într-o zi dată.

Încă poți încerca să iei prânzul cu el. Acest lucru se poate rezolva în funcție de programul său. Poate este mai bine să-i dai un text cu câteva zile înainte, pentru a putea planifica un prânz mai lung.

Chiar dacă iubitul tău nu are timp în programul său să se întâlnească cu tine, el va aprecia gestul. Este plăcut să-i arăți că vrei să petreci acest timp cu el. În plus, să mănânci prânzul cu el nu este ceva ce faci în fiecare zi.

Dacă nu este în măsură să se întâlnească pentru prânz, ai putea totuși să-ți oferi ceva pentru a-i da drumul. El ar primi un prânz bun și ai putea spune salut pentru un minut.

Mă faci să mă simt atât de fericit!

Acesta este un text rapid pentru a-i trimite prietenului tău care să-i lumineze ziua. Îl va anunța că te gândești la el și cum te face să te simți. Aceasta este o modalitate bună de a arăta prietenului tău că îl apreciezi și tot ceea ce face pentru tine.

Pentru a face acest lucru și mai dulce, poți să-i anunți câteva dintre motivele particulare pentru care te face fericit. Probabil i-ar plăcea să le audă, pentru a putea continua să le facă. Nu știe lucrurile tale preferate decât dacă îl anunți.

Gândește-te cum te-ai simți dacă cineva ți-ar spune că îi faci fericiți. Probabil te va face să te simți cald și să te încurajeze să le faci fericiți.

Tuturor le place să fie apreciat pentru eforturile depuse și să știe că sunt iubiți. Nu există niciun motiv să nu-i explici asta prietenului tău. Ar fi bucuros să știe că te face atât de fericit!

Încă îmi dai fluturi

Fluturii sunt o modalitate obișnuită de a descrie sentimentul pe care îl obțineți atunci când vă îndrăgostiți prima dată de cineva. Adesea se simte furnicături în stomac sau fluttery în piept. De obicei, acest lucru se întâmplă chiar la începutul unei relații, dar nu există niciun motiv pentru ca acesta să se oprească.

Dacă iubitul tău îți dă în continuare fluturi, nu uitați să-l anunți. Probabil ar dori să i se amintească cum te poate face să te simți atunci când este dulce și iubitor față de tine.

Pentru a face acest text mai personal, spuneți-i o expresie specifică care vă oferă fluturi. Ai putea spune ceva de genul: „Când spui că mă iubești, mai primesc fluturi”.

Șansele sunt să-i dai în continuare și fluturi. Dacă îi spui cum îți oferă fluturi, ar putea face același lucru.

Concluzie

Ți-a plăcut această listă? Să ne cunoaștem gândurile în comentarii. Împărtășește articolul cu un prieten care l-ar putea considera util!

Acest subiect este important pentru că s-ar putea să nu știi întotdeauna ce să-i spui iubitului tău. Aceste texte pot fi metode ușoare de a-i arăta că te gândești la el și că îl iubești. Îi va plăcea să obțină texte de la tine - mai ales dacă păstrezi lucrurile flirt sau interesante!