SphynxRazor15 coafuri pentru surfer: un stil zdrobit iconic și multe altele

Părul surferului se încadrează în categoria „tunsurilor de coafură” – care sunt în mod intenționat dezordonat, dezordonat și neîngrijit, dar totuși arată bine. Această tunsoare, în special, este lungă (cu părul atârnând până la gât), neîngrijită și foarte adesea creț sau ondulat. Această tunsoare își ia numele de la stereotipul unui surfer hardcore al cărui păr a fost decolorat de soare, înmuiat în apele sărate ale mării și primit îngrijire minimă .

Deși acestea s-ar putea să nu sune ca cele mai sănătoase lucruri pentru părul tău, poți crea un efect similar acasă, fără a provoca niciun rău părului tău. Iată ghidul nostru despre cum să obțineți acest aspect aventuros și cool.

Stil dezordonat surfer

sursă

Cum să obțineți părul surferului

Este de la sine înțeles, dar dacă doriți să vă faceți o coafură surfer, primul pas este să vă lăsați părul să crească lung . Asigurați-vă că rezistați tentațiilor de a „tundea puțin” atunci când părul ajunge la o lungime nepractică, deoarece altfel, nu veți reuși niciodată să-l creșteți suficient de mult!
Lasă-ți părul să crească până la înălțimea bărbiei în jurul părților laterale și la înălțimea ochilor în față - sau chiar mai jos. Pot fi purtate variante mai mari ale acestei croieli, dar vă sfătuim să nu faceți acest lucru decât dacă aveți un plan clar al aspectului pe care încercați să îl obțineți. Nu-ți face griji dacă încerci să adaugi bucle sau „fleuri” în păr încă. Orice textură va veni cu timpul și, atunci când va veni, lăsați-o să fie naturală.

Păr surfer

sursă


Cum să stilați această croială

În ciuda faptului că este atât de lungă, această tăietură este destul de bună întreținere redusă . De cele mai multe ori, poți scăpa cu un „cap de pat” dacă porți părul unui surfer.

Dacă doriți să adăugați mai multă emoție, nu ezitați să utilizați câteva produse pentru păr. De fapt, există chiar și produse specifice concepute pentru această tunsoare, care încearcă să imite aspectul decolorat de soare și îmbibat de sare din care provine părul surferului (fără a vă deteriora părul!).


Păr surfer

sursă

Când utilizați produse de păr, alegeți ceva care va crea mai mult un finisaj mat - spre deosebire de unul strălucitor - pentru un aspect mai autentic.

S-ar putea să te trezești ocazional într-o situație în care trebuie să te formalizezi, dar nu vrei să-ți radi părul mult așteptat. Nu vă faceți griji, vă avem acoperit - în acest caz, alegeți un produs care va crea un finisaj mai lucios și periați-vă părul înainte de a-l coafa pe tot înapoi, la Brad Pitt.

1/13

@kevinluchmun


Textura ondulata cu volum mare

Acest mop dezordonat este o coafură ușoară pentru surfer, care va arăta grozav lângă apă. Ca întotdeauna, ochelarii de soare sunt opționali, dar chiar completează aspectul!

2/13

@lasselom

Messy Bun și Highlights

Cocurile pentru bărbați sunt atât cel mai bun, cât și cel mai rău lucru care se întâmplă părului bărbaților în secolul 21, în funcție de cine întrebați. În orice caz, acest coc dezordonat este cu siguranță o coafură curată, modernă, potrivită oricărui iubitor de surf.

3/13

@kevinluchmun

Bucle dezordonate întinse în jur

Buclele de lungime medie, dezordonate sunt încă un alt aspect minunat de surfer. Acest stil este foarte ușor de întreținut și arată grozav atât umed, cât și uscat.

4/13

isharay / Shutterstock.com

Coafura dezordonată Surfer

Această coafură lungă, până la umeri, pentru surfer este super convenabilă - fără nici un fel de stil - și stârnește total vibrațiile libere. Aici, părul facial adaugă o bună doză de bărbăție.

5/13

Diana-Indiana/shutterstock.com

Coafura Surfer Undercut

Iată un alt surfer subcut, dar de data aceasta cu o mulțime de vibrații hipster. O să petreci mult timp ștergându-ți această picătură ultra-lungă de pe față de fiecare dată când te speli.

6/13

@nigel_vanderhorst

Unde sunt valurile?

Înfățișarea asta nu a putut să-l mai aducă pe Tarzan! Dacă vrei să dai vibrații sălbatice, fă-ți timp să-ți crească părul atât de lung este cel mai bun bilet al tău. Adăugați o barbă ușor neîngrijită la amestec și veți fi pe cale să fiți regele junglei.

7/13

@tombaxter_hair

Doar Outta Waves

Lobul lovește din nou! Această tunsoare este super măgulitoare pentru oricine o poartă. Pentru „aspectul umed”, aplicați niște gel după ce v-ați spălat părul (nu uitați să folosiți balsam) și după ce se usucă puteți elimina o parte din rigiditate.

8/13

Coafura ciufulită, de @andrewdoeshair

Coafura ciufulită

Așadar, îți dorești o coafură surfer, dar și ceva relativ ușor de gestionat. De ce să nu optezi pentru o tăietură mai scurtă, ca această subdecupare simplă, ciufulită?

9/13

Olesya-Kuprina/shutterstock.com

Curly Medium Style

Unele afro se încadrează cu siguranță în categoria coafurilor surfer. Acest afro mediu spre lung, super-creț este potrivit pentru ocean - puteți vedea asta în reflexia acelor ochelari.

10/13

sergey-causelove/shutterstock.com

Stil surfer iconic umed

Acest look este o altă coafură scurtă de surfer, perfectă pentru atunci când trebuie să fii la birou dimineața și poți ajunge pe plajă doar mai târziu în timpul zilei. Multifuncțional, cool și simplu - ce ați putea cere mai mult?

11/13

Dean-Drobot/shutterstock.com

Stil ondulat mai scurt

Acest stil creț nu este chiar un afro, dar cu siguranță se apropie. Volumul incredibil al acestui look pare foarte tânăr și masculin, așa că va funcționa grozav pentru mulți surferi începători.

12/13

Kjell + Leknes / Shutterstock.com

Coafura surfer dezordonat

Iată un alt mop până la umeri - de data aceasta cu niște bucle introduse în partea de jos. Acest aspect cool este, de asemenea, destul de flexibil, deoarece nu este prea greu să-ți imaginezi pe cineva purtând asta într-un cadru formal.

13/13

Anchiy/shutterstock.com

Păr mediu drept

Această tunsoare de lungime medie are câteva unghiuri reci și multă mizerie. Există mii de variații pentru aceste tăieturi dezordonate, în stil natural.

Ultima moda