SphynxRazor15 tunsori militare minunate pentru bărbați

Militarii sunt considerați a fi autodisciplinați și îndrăzneți, ceea ce este dezvăluit în mod adecvat în tunsorile militare, care sunt mulți văzuți în sport atât în ​​​​și în afara bazei armatei.

Cele mai multe dintre aceste tunsori sunt mic de statura și usor de intretinut lungimea părului fiind limitată la cel mult doi inci. Chiar și cu aspectul de bază de diferit tunsori înalte și strânse sunt încă destul de populare în rândul bărbaților, mulți optând pentru a le adopta ca coafură semnătură.

@patty_cuts / Instagram

Pentru a vă asigura că tăietura militară pe care ați ales-o este făcută în mod satisfăcător, este recomandabil să aveți o fotografie pe care să o puteți arăta. frizer pentru ca ei să vă sfătuiască cu privire la cea mai bună dorință pentru a obține aspectul militar.


Dacă sunteți un fan al tunsorilor din armată, atunci numeroasele opțiuni ale look-ului pot părea puțin copleșitoare, dar cu un sfat adecvat, o puteți alege pe cea mai potrivită. Printre tunsorile militare care au devenit destul de populare la mulți bărbați se numără:

1/25

@blackfishbry


Undercut dramatic

Părul de sus de pe această tunsoare este probabil puțin prea lung pentru a fi o adevărată tunsoare militară, dar este totuși extrem de masculin. Cu o tăietură strânsă pe laterale și un blat ordonat, de ce mai ai nevoie cu adevărat?

2/25

@Iulius Cezar


Burr Cut

Spune-i cum vrei — o tăietură de buzz, o tăietură de bavuri, o tăietură de butch — este o tăietură excelentă pentru omul regimentat. Cu părul tuns la doar câteva mori, acest lucru este cât de ușor.

3/25

@anthonythebarber916

Crew Cut și LongTaper

O coafură militară dură ca acestea este destul de atractivă, vârful are un oarecare brio, dar suficient pentru a nu ajunge în partea militară. The laturile sunt decolorate si templul este amestecat în barbă . Totul îl face un întreg.

4/25

Crew Cut a lui Matt Damon

Iată o altă tăiere a echipajului, de data aceasta puțin mai lungă. Stilul unic din partea de sus a acestui stil se simte foarte tradițional. Aceasta ar putea fi aproape o fotografie colorată din anii 40...


5/25

sursă

High Taper Fade

Această coafură devine doar mai la modă, vârful fiind puțin mai lung Tuns zero întrucât laturile fiind conicitatea s-a estompat . Linia conică dreaptă acționează și ca o linie fină a părului și adaugă strălucire întregului stil. The barbă fină de miriște se adaugă la acest stil, îl face să pară echilibrat.

6/25

Înalt și strâns

Înalt și strâmt este o croială clasică pentru oricine are nevoie de puțin mai multă lungime. Cu părțile tăiate foarte aproape, dar cu o masă de păr surprinzător de lung, acest stil este o alegere excelentă pentru oricine.

7/25

Tuns zero

Nu există așa ceva ca părul prea scurt pentru a fi coafat. Această tăietură curată are niște gel și un periaj cu degetul mic pentru a ridica puțin aspectul.

8/25

@poolethebarber

Piele decolorată Buzz Cut

Cu tăieturile de buzz, poate exista o cantitate surprinzătoare de deliberare cu privire la modul de tratare a părților laterale. Ai de gând să bâzâi la aceeași înălțime pe tot capul, să-l cobori o singură dată sau să te estompezi ușor ca aici?

9/25

@squirebarbershop

Mătura laterală cu degajare rasă

Pentru acele decupări ultra-scurte, de ce să nu măturați partea superioară în lateral? Aceasta este o modalitate ușoară de a adăuga un plus de clasă oricărui aspect scurt.

10/25

@chambers_sheffield

Buzz Cut Taper Fade

Această tăietură buzz texturată este puțin mai lungă decât majoritatea, dar este totuși extrem de puternică. Împreună cu miriștea laterală și părul scurt al feței, este un aspect bun.

11/25

@andyaauthentic

Deconectare subtilă cu părțile decolorate ale pielii

Dacă părul tău este în mod natural super creț, s-ar putea să vrei să încerci un afro ultra-scurt, la fel ca acesta. Deconectarea în lateral este opțională, dar adaugă un pic în plus.

12/25

Alone / Shutterstock.com

Cel Înalt și Strâns

Tunsoarea înaltă și strânsă a armatei este foarte recunoscută ca o tunsoare specifică militară. O mașină de tuns cu gardă joasă este folosită în jurul părților laterale ale capului, iar părul este lăsat în jur de 1 inch lungime în partea de sus. Nu există nicio manipulare treptată între părțile laterale și partea superioară a capului. Aceasta este o tunsoare foarte neobișnuită, care poate arăta grozav la persoana potrivită; cu toate acestea, dacă nu este tăiat corect, ar putea fi o alegere foarte riscantă.

13/25

Taierea regulamentului

Această tunsoare militară este considerată una dintre cele mai vechi și poate fi făcută cu părul mai lung, deoarece necesită tuns minim. Părul lăsat în partea de sus este despărțit pe lateral, astfel încât să dezvăluie o linie ascuțită din față spre spatele capului. Pentru a-i da un aspect îngrijit, părul de pe spate, precum și pe părțile laterale ale capului, este înclinat până la piele. De cele mai multe ori, frizerul va folosi o foarfecă pentru a tunde părul, apoi o mașină de tuns pentru a se asigura că părțile laterale și din spate sunt bine înguste.

14/25

s_bukley/Shutterstock.com

Crew Cut

Aceasta este o tunsoare simplă care este considerată a fi destul de conservatoare în comparație cu alte tunsori militare. Tăierea implică tunderea părului la cel puțin 2 inci, dar asigurându-vă că partea din față a capului are o lungime suplimentară care poate fi periată ca parte a coafei. Părul de pe părțile laterale ale capului, precum și din spate ar trebui să fie mult mai scurt și chiar conic, dacă se preferă, astfel încât tunsoarea finală să aibă o anumită formă mai ales în față.

15/25

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Buzzcut mai lung

Această tăietură în același mod ca și cele două tăieturi anterioare. Se folosește cu o mașină de tuns și lasă părul puțin mai lung decât o face tunsoarea. Mesteacănul este un termen folosit pentru orice tăietură completă care este folosită cu unul dintre numerele mai mari de protecție a mașinii de tuns. Orice de la 3 la 5 va intra în categoria tăieturii de mesteacăn.

16/25

Tom Hardy Induction Cut, Tinseltown / Shutterstock.com

Inducția

Tunsoarea de inducție este tunsoarea armatei care se face în prima zi de tabără de pregătire. Este intitulat corespunzător, deoarece este distribuit aproape într-o linie de asamblare tuturor celor care sunt introduși în prima zi de tabără de pregătire. Tăierea prin inducție este foarte simplă. Practic este o tăietură aproape cheală. Folosesc o mașină de tuns electrică bună, care nu are protecție pe ea pentru a crea cea mai apropiată tunsoare posibilă. Rezultatul final este o textură asemănătoare miriștilor. Motivul pentru care fac acest lucru este să îndepărteze rapid tot părul, fără a trece prin pașii care consumă mult timp de a-l rade. Nu este o tunsoare foarte atractivă, totuși, este eficientă și eficientă pentru ceea ce este necesar.

17/25

Tunsoarea Fade

Deși există diferite versiuni ale acestei tăieturi, versiunea militară este întotdeauna stilată într-un mod standard. Părul lăsat în vârf nu depășește niciodată doi centimetri, iar părțile laterale sunt tăiate la cea mai scurtă lungime posibilă. Această tunsoare se poate face pe diferite tipuri de păr, rezultatul final fiind bun dacă este făcut de un stilist profesionist.

Există trei tipuri diferite de fade

Decolorarea obișnuită - O decolorare obișnuită este atunci când părul de-a lungul părților laterale și din spatele capului se termină la linia naturală a părului. Părul este micșorat treptat până când ajungeți în părțile laterale și inferioare ale liniei părului. Decolorarea înaltă - Fade-ul înalt este un fade foarte agresiv conic. Părul se îngustează rapid până când ajungeți la aproximativ 1 până la 2 inci deasupra liniei de jos a firului de păr, moment în care o mașină de tuns cu gardă joasă este folosită pentru a termina tunsoarea. Decolorarea scăzută - Un fade scăzut se încadrează între fade obișnuit și fade înalt. Părul este înclinat în jos până când ajungeți între 1 inch și jumătate de inch deasupra liniei de jos a părului

18/25

de @dannyandcobarbers

Croiala cu vârf plat

Această tunsoare este ideală pentru bărbații care au părul drept, deoarece aspectul final dezvăluie de obicei partea superioară a părului drept plată. În cele mai multe cazuri, părul din partea de sus este tuns la o lungime minimă și apoi tuns, astfel încât atunci când este periat să rămână plat. Pentru a evidenția partea superioară plată, părțile laterale, precum și partea din spate a capului sunt scurtate într-o decolorare, în funcție de preferințele unui individ.

19/25

s_bukley / Shutterstock.com

Tunsoarea lui John Goodman

Iată încă o variantă a croielii echipajului, care este lăsată să se stileze în mod natural. Credem că aceasta este o alegere excelentă pentru oricine dorește întreținere minimă.

20/25

@holytigerbarbershopgraz

High and Tight Recon

Acesta vorbește de la sine, natura rebelă este ceea ce spune această tunsoare cu ea subdecupare ascuțită și măturat lateral cu volum dens. Aceasta este una dintre acele tunsori care au nevoie produse pentru par pentru a păstra totul intact și nu există conicitate, pielea dreaptă se estompează . Nu există lucruri subtile aici, băieți.

21/25

Burr Cut

A tăietură încrețită este partea informală a unei tunsoare de tip buzz și face acea coafură disponibilă pentru petreceri. The laturile sunt conice cu laturile mai scurte unde op este doar puțin mai gros și mai lung decât laturile . The rânduri nu sunt perfect conice și asta face ca asta să fie.

22/25

sursă

Tăiere reglare măturată lateral

Densitatea este ceea ce face acest stil în afară de orice altceva. Nu vă înșelați, există lucruri destul de subtile care fac acest stil întreg echilibrat. De exemplu, laturile au conicitatea templului cu decolorare subtilă la mijloc . În plus, vârful are păr subțire totuși volumul îl face să pară dens.

23/25

Tinseltown / Shutterstock.com

Burr Crop a lui Matthew Fox

Matthew Fox are o structură lungă și o tăiat cu bavuri face doar să arate mai bine. Laturile, însă, nu sunt prea scurte în comparație cu partea de sus. În plus, partea superioară este prinsă cu tuns marimea 2 . Aici, fața inferioară fiind curată nu face decât să se adauge la ea, îngrijită și ordonată!

24/25

@russ_thebarber

Beard Faded Taper cu Line Up

Se întâmplă atât de multe aici, începând cu cultura franceza în vârf este vârful frunții. Adăugând la asta, rândurile nu sunt decolorate și sculptate curate cu niște lucrări de ras. Următorul laturile sunt fin conice cu un amestec de barbă, îl face de zece ori mai chic.

25/25

jstone / Shutterstock.com

Burr Cut

Dacă vrei un aspect aproape chel, dar nu vrei să-ți tunzi părul până la piele, atunci aceasta este tunsoarea ideală pentru tine. De cele mai multe ori, părul lăsat pe cap are aproximativ o optime de inch lungime, ceea ce poate fi obținut cu ușurință atunci când utilizați o mașină de tuns. Pentru cele mai bune rezultate, coafați părul de către un frizer, astfel încât aspectul final să fie bine structurat.

Ultima moda