SphynxRazor20 Cele mai la modă tunsori Mid Fade pentru bărbați

Există câteva aspecte ale coafurilor bărbaților care pur și simplu arată fantastic, indiferent de ce, iar decolorarea medie se încadrează în această categorie. Nu este exagerat și dramatic, dar nu este nici subtil și plictisitor. Cine știe – următorul tău stil ar putea fi pe această listă.

1/37

@poolethebarber

Bucle fine cu decolorare mijlocie viu

Părul creț vine în toate formele și dimensiunile. Pentru băieții care au bucle mai mici, această coafură este o opțiune frumoasă la modă.

2/37

@gutierstudio
Periați cu Mid Fade cu Faded Temple

O interpretare foarte la modă pe o decolorare medie, partea superioară fiind periată cu partea superioară aruncată și aliniament decolorat face această tunsoare foarte la modă. Cheia acestui look este să găsești echilibrul între vârf și barbă. Decolorarea templului este destul de crucială.

3/37

@ javi_thebarber_


Periați cu Clean Mid Fade

Iată o versiune mai ordonată a stilului de periaj. Părul este scurt și texturat, iar decolorarea îmbină bine părul, astfel încât să nu apară modificări bruște de lungime.

4/37

@stmntgrooming


Cheeky Mid Fade vine în Hot

Mid Fade este unul dintre stilurile apreciate de tânăra generație. Acest lucru ajută, de asemenea, să le facă să arate mai îngrijite, iar vârful de aici este aruncat cu acele semi-bucle care au venit fierbinți. Notă rapidă, că fade templu îngrijit va face lucrurile mai bune.

5/37

@reyesthebarber

Burst Mid Fade și French

Această decolorare medie a fost realizată într-un stil de estompare în rafală pentru a menține forma. Cu cultura franceză cu textura expert este ușor să vezi că această coafură este un succes!

6/37

@z_ramsey


Half Dyed cu Mid Fade

Dacă doriți ceva proaspăt, puteți încerca aspectul pe jumătate vopsit, care a cunoscut multă popularitate în întreaga lume. Există posibilități nesfârșite aici.

7/37

@kaisbarbershop

Dreadlocked Afro Mid Fade cu coc mic

Având părul mai lung este o sarcină responsabilă deoarece vine cu o cantitate decentă de stilare, întreținere și altele. Această coafură este o abordare destul de neobișnuită a stilului obișnuit de păr lung, cu părțile decolorate la mijloc, în timp ce dreadlockurile mai lungi trase înapoi pentru un mini coc.

8/37

@ jose.crespo_

Templu decolorat

Această decolorare medie ordonată se referă la aliniament. Unghiul său de 90 de grade face ca acest aspect să iasă în evidență prin aspectul său curat și eficient.

9/37

@ cutjunkies

Perfect Mid Fade cu Sharp Line Up

Dacă sunteți după o decolorare medie care este grozavă pentru părul creț, nu căutați mai departe. Acest stil permite naturii ondulate a părului să strălucească și folosește decolorarea medie pentru a adăuga ordine.

10/37

@blackfishbry

Decupat elegant cu vârf ondulat

Fade-urile medii merg foarte bine cu undercuts, iar dacă vrei ceva cu volum mare, poate fi o combinație câștigătoare. Această subdecupare are o cifră înaltă care este bine echilibrată de fade mijlociu.

11/37

@r.braid

Clear Mid Fade Plus Ded Highlights

Iată un stil atrăgător pe care băieții aventuroși îl vor adora. Fade-ul mijlociu este completat atât de lumini vopsite, cât și de o linie rasă care străbate partea laterală a capului.

12/37

@lopezcuts

Top dezordonat cu volum mare

Decolorările mijlocii se potrivesc frumos și cu părul mai lung. Indiferent dacă ai părul drept, ondulat sau creț, poți să le faci cu acest stil.

13/37

@thebarbercole

Partea laterală Young Taper Fade

Cheia acestei coafuri este în detaliu și consecințele setarii părului pentru a face dreptate aspectului. Partea superioară este separată, ceea ce împinge volumul la un capăt, în timp ce cealaltă parte are asta conic obscur mijlociu decolorat . Cireasa de pe tort este acea decolorare mijlocie dur și acea decolorare ascuțită a tâmplei.

14/37

@mattjbarbers

Alinierea decolorată

Dacă tunsorile mai scurte sunt mai mult stilul tău, îți va plăcea această linie decolorată. Este o coafură cu întreținere redusă, care are încă un contrast ridicat datorită decolorării.

15/37

@iisakkinummi

Top periat casual

Pentru un stil frumos de zi cu zi, acest periaj casual este grozav. Cu doar un pic de stil, puteți obține acest aspect dezordonat, cu volum mediu.

16/37

@andrewdoeshair

Serious Mid Fade cu Pushed Back

Decolorarea aici este destul de rafinată, partea superioară fiind împinsă înapoi este aspectul pe care trebuie să îl alegeți. Linia părului în retragere nu este o problemă, deoarece vârful văduvei în sine este un stil. The barba aici echilibrează uimitor aspectul cu natura sa groasă și ușor accidentată.

17/37

@tombaxter_hair

Brush Up Mid Fade

Această tunsoare periată vă poate oferi aspectul clasic „rulat din pat” în timp ce rămâne elegant. Decolorarea medie aici este doar puțin mai mare decât în ​​mod normal pentru a accentua părul periat.

18/37

@iisakkinummi

Top zvârlit cu Fade Sleek Mid

Iată un stil cu adevărat care atrage atenția, care prezintă un top foarte texturat, bătut de vânt. Fade-ul mijlociu curăță aspectul, iar barba adaugă echilibru.

19/37

@ barbaruivabr

Neat Mid Fade cu păr grizzly

O decolorare la mijloc poate arăta grozav pentru oricine, dar, în opinia mea, premiul este cei cu părul negru. Dacă încă te întrebi de ce este din cauza culorii părului lor! Un contrast atât de puternic mărește factorul de apreciere pentru lucrarea manuală.

20/37

@nickbarford

Vârful văduvei lat cu bucle uscate și ruginite

Cui nu-i place o astfel de textură uscată bucle pufoase deasupra care fac ziua. Părțile laterale sunt decolorate, dar au o formă scăzută, astfel încât să își păstreze natura la modă. Chiar dacă linia părului se retrage, coafura adaugă atât de mult panache.

21/37

@hayden_cassidy

Decolorare mijlocie cu perie laterală în sus

Fade-ul mijlociu face ca totul să fie de zece ori elegant. Partea superioară a fost periată, dar și peria laterală. The aliniamentul este sculptat cu un conic astfel încât să aibă volum și să fie în formă. Vârful este puțin mai lung decât părțile laterale, iar barba este o mișcare de echilibru pentru față.

22/37

@ javi_thebarber_

Păr subțire decolorat la mijloc, alunecat pe spate

Undercut aici este o necesitate pentru că acele părți sunt decolorate cu un bărbierit obraznic. Partea de sus este un spate pufos, dar este și puțin vopsit pentru un aspect mai la modă. Gama este, de asemenea, estompată, dar puteți vedea și jumătate din ea.

23/37

@ javi_thebarber_

Cultură franceză cu franjuri unghiulare

Decolorarea medie crește cu o crestătură aspectul îngrijit, partea superioară fiind tăiată în franceză. The franjuri unghiular face acest lucru un pic la modă cu acea gamă detaliată care vine în mod fierbinte pentru a arăta că atenția la detalii nu este ratată.

24/37

@tailorfade

Partea superioară pufoasă cu partea conică decolorată

Decolorările la mijloc îmbunătățesc cu adevărat aspectul, așa cum vedem aici, partea superioară este pufoasă și are volum mare, în timp ce părțile laterale sunt decolorate la mijloc. Gama beneficiază și de acest aspect curat, deoarece este foarte gestionată și conică. The aspect ondulat semi-ondulat deasupra este doar fascinant.

25/37

@thebarbercole

Fade mediu perfect echilibrat cu barbă groasă

Cât de îngrijit este aspectul, iar controlul volumului este perfect. The barba este groasă, dar nu grizzly că rămâne acolo unde este de așteptat. Partea superioară cu despărțire laterală este pieptănată cu acea parte subțire făcând bine, părțile laterale fiind conice și apoi decolorate la mijloc.

26/37

@kings_style1

Top și gama medie ondulată

Aliniamentele pot diferi în unghiurile în care sunt realizate; dat fiind că unii oameni au nevoie de perspective diferite. Acesta, însă, este un manual la 90 de grade pe loc, contrastând cu linia foarte ușoară pe care o face fade-ul. Ce tehnică grozavă.

27/37

@iisakkinummi

Păr subțire cu o șuviță ras

Bărbații cu păr subțire întâmpină adesea dificultăți în a găsi o tunsoare bună. Un truc este să păstrați părul scurt. Aici, părul se odihnește în mod natural, iar decolorarea medie oferă echilibru. (Puteți opta și pentru linia ras.)

28/37

@napolesbarbershop

Thin Hard Part Plus Mid Fade Plus Awesomeness

O parte dură poate adăuga cu ușurință vervă oricărui stil și este o completare excelentă pentru această decolorare mijlocie ondulată.

29/37

@jakebolland

Decolorare ridicată și contrast de volum

Pentru un stil gros, cu volum mare, acest stil oferă. Fade-ul mijlociu este o necesitate absolută aici, deoarece contrastează cu cantitatea mare de păr texturat de deasupra.

30/37

@rafaxhair

Mustață tonifiată și curbată gratuită

Dacă barba și mustața fac parte din look-ul tău, alege un stil care să le completeze. Acest stil de franjuri cu un dinte lung echilibrează foarte frumos o mustață mare și o barbă.

31/37

@ jose.crespo_

Bucle dezordonate cu linie Mid Faded

Iată o altă opțiune excelentă pentru părul creț. Partea superioară a capului rămâne creț, dar părțile laterale sunt scurtate cu o decolorare medie și se aliniază.

32/37

@v.hugostyles

Straight Mid Fade cu Straight Up Top

Cauți textura? Această coafură te acoperă. Partea superioară este întinsă și coafată în față, oferind părului un sentiment superb de mișcare.

33/37

@alan_beak

Shaved Mid Fade cu Simple Top

Cu unele coafuri, totul este despre detalii. Acest lucru este cu siguranță adevărat pentru această tăietură. În timp ce partea superioară a părului este destul de simplă, partea de decolorare medie și partea tare adaugă o tonă de stil.

34/37

@horatiuthebarber

Buzzed Mid Fade cu estetică clară

Această tunsoare buzz folosește o decolorare medie și o linie subtilă pentru a crea o coafură foarte definită, care este perfectă pentru băieții care doresc un stil simplu, cu întreținere redusă, care încă arată bine.

35/37

@ virgiltb

Decolorare medie ascuțită cu perie strictă

Pentru o coafură la modă și tinerească, această periaj va face șmecheria. Barba tunsă meticulos introduce unghiuri ascuțite care contrastează cu părul.

36/37

@fleetwoodthebarber

Franjuri groase cu decolorare la mijlocul scăzut

Vrei ceva care să atragă ochiul unic? Asociați o franjuri cu o decolorare mijlocie. Când adăugați multă textură, așa cum se arată aici, acest stil devine unic.

37/37

@jelle.vissers

Decolorat Asian Mid Fade

Pe de altă parte, dacă ești asiatic și ai părul mai gros, ai putea alege un stil ca acesta. Părul păstrează volumul și textura deasupra, iar părțile laterale sunt decolorate la mijloc pentru îngrijire.