SphynxRazor20 de coafuri pentru bărbați cu păr subțire (adăugați mai mult volum)

Dacă ai părul subțire, poți crede că este un blestem, dar, în realitate, este ușor să fii stilat cu părul subțire. De fapt, pentru unele coafuri, părul subțire este ideal.

Indiferent dacă aveți păr subțire natural sau păr care se subțiază pe măsură ce înaintați în vârstă, puteți realiza o mare varietate de stiluri minunate. Iată 15 coafuri pentru bărbați cu păr subțire pe care le iubim.

1/67

@barberdeano

Pompadour cu Undercut

Această interpretare ușoară și aerisită a pompadour-ului se pretează bine părului subțire. Îmbrățișează-ți părul subțire cu această versiune a clasicului pompadour. O decolorare extremă pe părțile laterale și pe spate face ca pompa să se concentreze aici. Simplu și sofisticat, aceasta este o alegere excelentă pentru domnul stilat.


2/67

@tmcuts

Afro High Faded Bushy Top

Un cuvânt pentru această coafură este „Neat”. Cel subțire păr afro care este foarte decolorat arată pielea care acționează ca o textură contrastantă. Vârful este ușor periat cu un stil stufș. Părțile laterale sunt decolorate înalt cu decolorarea tâmplei, ceea ce face ca barba să iasă.


3/67

@crowbarber

Păr neregulat cu textura înțepătoare

Părul subțire poate fi adesea încrețit, dar puteți profita de asta cu un aspect mai dezordonat ca acesta. Aici, încrețirea adaugă texturii și umple părul.


4/67

@rpb_nq

Conic natural și vârf ondulat

Orice formă de textură și mișcare pe care o puteți scoate din coaf, cu atât părul tău va arăta mai plin. Aici, un vârf ondulat relaxat curge ușor în jos într-o conicitate blândă și netedă. Minimalism casual extrem de ușor de gestionat.

5/67

@dylanportner

Blow-Back

Coafura ta ar trebui întotdeauna complimentează-ți forma feței. Ce să asociezi cu bărbia ta prodigioasă, în stil Morrissey? Desigur, un pompadour la fel de prodigios, în stil Morrissey, întors! Puful natural și textura părului subțire se pretează extrem de bine acestui aspect nostalgic. Laturile conice trebuie păstrate în mod rezonabil, dar explozia de păr de deasupra este ceea ce contează cu adevărat.


6/67

Stockbakery / Shutterstock.com

Cultură de foarfecă medie

Partea laterală standard pare să fi fost inventată cu scopul de a face ca liniile de păr ale tâmplelor să pară a fi deliberate. Lăsați suficient păr deasupra și pe laterale pentru a experimenta alte stiluri, mai ales atunci când începeți călătoria dvs. de coafat.

7/67

@mozambeak

Partea mijlocie spate periat

Acest aspect măturat de vânt profită de varietatea tonale a părului mai subțire, oferind atât volum, cât și mișcare. Partea centrală ușoară poate fi obținută prin pieptene sau pur și simplu prin periere atentă cu degetul cu puțin produs. Evitați contrastul ridicat al laturilor conice strânse și mai degrabă alegeți o modelare mai treptată a pletelor voastre care curg delicioase. Inimile vor leșina cu siguranță.

8/67

@andrewlampebarber

Pur și simplu spate periat

Un stil cu care arată excepțional de bine sare si piper par sau aproape cenușiu, peria de afaceri throwback este, de asemenea, o alegere populară pentru bărbații cu păr mai subțire. Nu aplatizați complet lungimea superioară, pentru a evita strălucirea temută a scalpului, ci mai degrabă suflați-l puțin înainte să se încarce înapoi și în jos, într-o decolorare puternică a pielii. Este o privire autoritară care afirmă puterea voinței și intensitatea. O barbă care îmbunătățește maxilarul nu face decât să sporească natura puternică a acestui stil.

9/67

@blackfishbry

Burst Fade Cu Top Crop Foarfecă

Părul subțire nu înseamnă neapărat mai puțin păr, doar uneori foliculi cu o construcție mai subțire (și, prin urmare, mai stilabilă). „Modalitatea” permite ca unele valuri de vară distractive să fie modelate în lungimea superioară, care este încadrată subtil de o estompare ordonată în explozie care direcționează ochiul către mișcarea plină de viață sus.

10/67

@rpb_nq

Păr subțire periat pe spate cu bărbierit templu

Lasă briozitatea naturală a părului mai subțire, de culoare deschisă, să strălucească cu această perie casual pentru degete. Produs minim pentru a menține acea lungime suplimentară deasupra în poziție și o conicitate sensibilă faceți din acesta un aspect ușor de realizat și întreținut. Perciunile ras care formează o rupere de barbă reprezintă o ocolire neașteptată, dar plăcută, de la normă.

11/67

@nickbarford

Perie pentru păr subțire

Părul subțire se pretează la o textură dinamică. Dacă ai fost atent, acest punct apare des. Un sălbatic, zimțat în straturi aproape-faux-soimon astfel compensează rafinamentul curat al unei fade în explozie cu marginile subtile ale tâmplei. Acesta este un aspect foarte tineresc, cu o franjuri luxuriantă, care poate servi și celor cu o linie de păr care se retrage încet.

12/67

@gutierstudio

Păr subțire Împinge înapoi

Cu cât puteți păstra mai multă lungime în părul sus, cu atât mai multă textură vei putea ieși din ea. Părul subțire (nu neapărat subțire) permite apariția unor peșteri curgătoare dramatice și creste de lumină și întuneric în aproape toate culorile de păr. Un mic produs ajută în mare măsură să mențină puful în jos. O conicitate simplă, gratuită, sporește volumul de deasupra.

13/67

@meha_barber

Wavy Quiff cu Drop Fade

Pentru un aspect suav, dar relaxat, încercați acest quiff. Produsul pentru păr și puțin pieptănarea cu degetele sunt folosite pentru a oferi definiția și volumul văzut aici.

14/67

@agusdeasis

Păr fluent în straturi

Acesta este un alt stil care permite părului subțire să-și păstreze comportamentul natural căzut. Pieptănarea cu degetele este folosită pentru a crea valurile care curg în lateral.

15/67

@barber_djirlauw

Spate periat

O tunsoare simplă pe spate este o modalitate ușoară și fără efort de a face părul subțire să arate grozav. Cu acest stil special, părul este păstrat mai mult timp pentru un aspect mai plin.

16/67

@alexthegreatvivar

Fade subtil de picătură elegant

Iată un stil lustruit, la modă, care păstrează părul subțire frumos și îngrijit. O parte laterală înaltă și o decolorare redusă fac această tunsoare atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și ordonată.

17/67

@andrewlampebarber

Periat

Cam la fel de manevrabili pe cât vin, peria în sus cu părul mai subțire oferă șuvițelor tale scop și lustruire. Aici, piperarea gri dă decolorării treptate o textură minunată de culori care complimentează nuanțele variate ale bărbii. Ochelarii cu rame închise oferă un element de echilibru ideal pentru stilul general. Un domn elegant, într-adevăr.

18/67

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Coafura Ivy League a lui Liam Payne

Un stil care face o declarație, această variantă a Ivy League este clasică și elegantă. Dacă ești un fan al aspectului inteligent și scurt Ivy League, atunci ia în considerare această variantă care este perfectă pentru părul subțire. Tăiat aproape de cap, stilul arată plin, iar pielea se estompează pe părțile laterale ajută părul de deasupra să iasă în evidență. Această tunsoare arată că nu aveți nevoie de o tonă de păr pentru a obține un aspect grozav de păr subțire – aveți nevoie doar de combinația potrivită de elemente.

19/67

DFree / Shutterstock.com

Topul mediu dezordonat al lui Johnny Depp

Probabil nu ți-ai dat seama că Johnny Depp are de fapt părul destul de subțire. Acest lucru se datorează faptului că el folosește stiluri care profită la maximum de părul său, inclusiv acest aspect dezordonat, casual, care oferă un pic de volum suplimentar.

20/67

sursă

Stilul retro

Deveniți retro cu acest aspect elegant. Perfect pentru părul subțire, acest stil te va face foarte suav. Aspectele pe spate sunt printre cele mai bune coafuri pentru bărbații cu păr subțire. Părul subțire poate fi îmblânzit cu ușurință, iar alunecarea părului pe spate adaugă o notă de finețe care te duce de la bărbat la domn. Acest aspect simplu folosește o decolorare treptată, amestecată pe părțile laterale pentru a da un aspect complet, iar părul de deasupra este bine așezat pentru o eleganță maximă.

21/67

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Elegant Side Swept

Pentru băieții care preferă franjuri, acest aspect relaxat oferă rezultate. Dezordonat, dar elegant, este o croială distractivă care poate fi îmblânzită sau eliberată. Coafurile pentru bărbați cu păr subțire se concentrează de obicei pe stratificare, dar acest stil creează o franjuri pentru a compensa subțirerea părului. Iar subțirea părului creează o franjuri flexibilă care se va mișca cu tine. Ceea ce ne place la acest stil de franjuri este senzația de plenitudine pe care o dă, adăugând capului atât adâncime verticală, cât și orizontală.

22/67

@hairbymikebernstein

Fals șoim

Acest stil de șoim fals este doar puțin haotic, perfect potrivit pentru cei aventuroși. În această tunsoare, părul subțire este coafat în sus și conic până la un punct în stilul unui șoim fals. Stratificarea naturală care apare la coafarea părului într-un șoim fals este excelentă pentru părul subțire. Taper Fade pe părțile laterale adaugă prezenței părului, făcând din acesta un aspect substanțial.

23/67

@russ_thebarber

Foarfecă conică și spate cu perie medie

A ușor texturat Brush-back-ul poate îngroșa aspectul părului subțire deasupra, blocând lumina să ajungă în jos la un scalp care poate avea tendința de a străluci prin fire dacă aveți pielea mai deschisă. Păstrați partea superioară mai lungă decât de obicei pentru o cofabilitate maximă, optați și pentru părțile conice mai lungi pentru mai mult la fel.

24/67

@blackfishbry

Periaj subtil și conținut

O altă tunsoare de domn sensibil, care încearcă să folosească contrastul de nuanțe dintre lumină și umbră în părul mai deschis și subțire. O anumită textură țepoasă ușoară este amestecată în față, formând punctul focal al unui vârf strâns periat, care se îmbină într-o creastă centrală. Partea laterală moale și părțile conice sunt neapărat îngrijite, dar nu strălucitoare.

25/67

O linie de păr în retragere nu se potrivește pentru acest stil plin de viață

Dacă ai părul subțire și o linie a părului în retragere, tocmai ți-ai cunoscut noul cel mai bun prieten. Acest stil, așa cum este prezentat aici de Bono de la U2, este un aspect excelent care folosește linia părului în retragere în avantajul său. Stilul periat adauga volum in locurile potrivite, iar parul usor neingrijit adauga prezenta. Nu mai trebuie să-ți disprețuiești linia părului!

26/67

@evan_thebarber

Simplu și izbitor

Băieți cu păr blond subțire, nu v-am lăsat afară! Acest stil, inspirat de Low Fade, croială aerisită, cu multă mișcare. Părul măturat lateral direcționează privirea. Un stil distractiv, tineresc, care este la obiect. În plus, este un aspect destul de gentleman!

27/67

@pjabreu

Bucle subțiri cu templă decolorată

Un mic produs poate face ca părul care se încadrează undeva între creț și creț să arate mai mult ca acesta din urmă. Păstrați-l tăiat aproape de cap și împerecheați-l cu o linie de păr și tâmple strânse. O explozie curată sau o decolorare prin picătură pot completa aspectul, dar puncte suplimentare de stropire pentru a le asocia cu o barbă fantomă la fel de ordonată.

28/67

@andrewdoeshair

Păr drept subțire lăsat să crească

Părul subțire atunci când este drept face o combinație grozavă, deoarece crește într-o manieră șuvită. Cheia aici este să mergeți invers, partea superioară fiind scurtă decât părțile laterale și partea superioară fiind conică . Templul de aici este destul de interesant, cu lungimea sa crescută.

29/67

@cuttyfresh

Coafura conică cu textura laterală

Acest stil folosește textura părului subțire în avantajul său. În acest stil, părul subțire îmbunătățește stilul. Datorită naturii de obicei ordonate a părului subțire, este ușor de pieptănat într-un aspect măturat lateral. Rezultatul este curat și cu aspect profesional, ceea ce face din aceasta o alegere excelentă pentru o tunsoare de afaceri care funcționează și în situații ocazionale.

30/67

@blackfishbry

Stilați-l înapoi

Umflarea părului subțire de întuneric mediu în sus și apoi ascuțit înapoi este o modalitate excelentă de a adăuga volum. Partea superioară se mișcă înapoi și în jos într-o conicitate moale, iar marginile sunt păstrate naturale pentru un aspect simultan stilat și relaxat. Aceasta este o altă tăietură care se asortează extrem de bine cu ochelarii cu rame îndrăznețe.

31/67

@adamoc_hair

Păr subțire cu linia părului în retragere

O parte plasată mai aproape de linia de mijloc a părului are avantajul de a lăsa suficientă lungime mai jos pentru a acționa ca o a doua acoperire pentru linia părului în retragere a temutului model de chelie masculină. Un fel de pieptene dublu tăiat perdeaua. Dacă nu ești pregătit să-ți decupezi lungimea rămasă la o tăietură mai standard, acest stil ar putea fi ceea ce ego-ul tău are nevoie.

32/67

@dylanportner

Cultură medie conică

Format artistic în răsuciri și valuri neregulate. Textura aspră de aici conferă părului mai subțire aspectul de volum total. Laturile conice au o întreținere redusă, iar partea superioară este înșelător de simplu de aranjat cu puțin produs.

33/67

@dencioagular

Pompadour lung

Johnny Bravo îți mănâncă inima. Aceasta este practic versiunea ciudat de lungă, cu franjuri, a pompadour-ului precedent. Un alt stil zgomotos care probabil ar fi imposibil cu părul prea dens, acesta va fi totuși o provocare de realizat și de întreținut. Deci, poate o carte jucată cel mai bine cu o ocazie specială (sau ciudată).

34/67

@sam_campagna

Blow-Out Quiff

Trucul aici este să folosești suficient produs pentru a împiedica vântul să-și facă drumul cu exploziile tale delicate, fără a-ți atenua nuanțele caleidoscopice sub un strat de pastă rigidă. Valurile laterale îndoite sunt o varietate comună a coafurii quiff, părțile laterale fiind ușor conice. Avantajul acestei explozii tinerești este că, atunci când te-ai săturat, modelează-l în oricare dintre cele zece stiluri comune care folosesc aceeași lungime.

35/67

@andrewdoeshair

Păr subțire și încrețit cu barbă nivelată

Părul subțire și creț, care este aruncat până la capăt este ceva ce nu vedem destul de des. The barba complimentează privirea destul de bine și echilibrează blatul aruncat. Cheia este să-l mențineți controlat, înclinând puțin în straturi.

36/67

Michaela Brandl/Shutterstock.com

Blat de păr subțire semi ondulat

Părul subțire, așa cum am menționat anterior, poate face minuni dacă este făcut corect. Vârful aici este semi-unduit cu a vopsea blond strălucitor deasupra . Părțile laterale sunt conice și stratificate, dar nu sunt decolorate, în timp ce barba este miriște pentru un aspect minimal.

37/67

@smith1991aiden

Păr subțire slicked spate Undercut

Chiar și cu părul mai lung și subțire, suficientă lumină tinde să se filtreze pentru a crea nuanțe și umbre pete dramatice. Pe această tăietură pompadour, umbra aruncată de partea superioară măturată în spate servește aceluiași scop de definire a marginilor a unei piese dure. Un conic convențional este potrivit pentru suport sub radar.

38/67

@anton_marchenko_

Quiffed Side Swept

Un aspect țepos, memorabil, această coafură plină de viață este perfectă pentru cei aventuroși. Această coafură nu este pentru toată lumea, dar cu siguranță atrage atenția. Vei ieși în evidență din mulțime cu acest aspect țepos, asimetric. Aceasta este diferită de celelalte coafuri pentru bărbați cu păr subțire, deoarece se bazează în mare parte pe coafură pentru aspectul său. O ceară solidă sau un gel va fi cheia pentru a obține acest stil.

39/67

Inspirat de Quiff

Complet dezordonat, acest look inspirat de chiff rupe tipul tipic de coafură. Dacă crezi că majoritatea acestor coafuri pentru bărbați cu păr subțire nu sunt suficient de sălbatice, încearcă-o pe aceasta pentru dimensiune. Acest chiff profită de un cowlick pentru a crea un moment neașteptat în stil. Rezultatul pare că părul tău tocmai a fost aruncat de valurile mării.

40/67

@iisakkinummi

Blonde Loose Ended Quiff

Când părul subțire devine mai lung, are tendința de a se rupe în toate direcțiile. Acest stil îmbrățișează acel comportament cu o cifă dezordonată.

41/67

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Texturat

Această tunsoare extrem de texturată este vibrantă, dar relaxată, excelentă pentru a petrece timpul și a te bucura de zi. Uneori, trebuie să vă întindeți pe spate și să vă relaxați, iar această tunsoare este ideală pentru acele momente. Părul subțire este tuns scurt și texturat, făcând părul de deasupra punctul focal. Laturile tăiate ajută, îndreptând ochiul spre vârful capului. Acest stil este, de asemenea, foarte ușor de gestionat, așa că nu va trebui să vă petreceți toată ziua așezându-vă părul la locul său. Acest stil poate lua o bătaie și continuă să arate bine.

42/67

@barber_djirlauw

Tăiere clasică în foarfecă cu barbă

Dacă ai o barbă mai lungă, este adesea o idee bună să-ți ții părul lung pentru a echilibra totul. Această tăietură clasică în foarfecă este o opțiune excelentă pentru asta.

43/67

@blackfishbry

Fade înalt și partea laterală medie

AKA regulamentul. Cu siguranță, construit la comandă pentru o linie de păr în retragere. Există un motiv pentru care majoritatea fotografiilor de odinioară par să înfățișeze aproape exclusiv bărbați cu chelie. Camerele erau naibii și toată lumea se legăna cu tăietura militară strânsă care, de obicei, plasează partea sa emblematică din partea tare chiar în linie cu chelia masculină. O scădere înaltă nu face decât să îmbunătățească aspectul standard de întoarcere înapoi.

44/67

@ javi_thebarber_

Periați cu Clean Mid Fade

Dacă doriți să scoateți puțină textură părului subțire, încercați să alegeți un stil stratificat ca această periaj. Lungimea mai scurtă permite părului să mențină o mișcare ondulată din spate în față.

45/67

@barbersofbt45

Periați cu Quiff

Acest stil exploziv de periaj este energic și atrăgător. Este deosebit de bun pentru a adăuga mai mult corp și profunzime părului mai subțire.

46/67

@cutscoolcats

Partea formală măturată cu părți conice

Dacă doriți ceva mai formal, aceasta este o alegere excelentă. Părul este tuns scurt și periat în lateral, cu un conic rotunjind aspectul.

47/67

@charliegray248

Păr umflat pieptănat pe spate

Părul subțire este în mod natural umflat, dar acest stil împinge acea umflare la limite. Părul este lung peste tot și pieptănat pe spate, cu fire de păr atârnând în față.

48/67

@we_married_hair

Decolorarea pielii

Contrastul ridicat dintre partea superioară și laterală face ca această tunsoare să fie una de reținut. Pentru băieții care își doresc cele mai noi în stil, nu căutați mai departe. Dacă te uiți la diferite coafuri pentru bărbați cu păr subțire, este posibil să cauți ceva puțin diferit. Dacă da, această decolorare periată laterală ar putea fi următorul tău stil. Periată cu o decolorare dramatică, această tunsoare ajută la mascarea subțirii părului concentrându-se asupra echilibrului dintre părul plin de deasupra și decolorarea din laterale. Dacă vrei un plus de stil, roagă-ți frizerul să se bărbierească într-o parte grea.

49/67

@mattjbarbers

Partea mijlocie care curge înapoi cu conic

O parte centrală capricioasă și înfășurată poate crea aripi moi, curgătoare, de lungime, care complimentează un aspect mai ascuțit, fata in forma de diamant. Laturile conice sunt subestimate, dar nu distrage atenția de la mișcarea ușor texturată care are loc la etaj și servesc ca o tranziție curată către barba scurtă de dedesubt.

50/67

Stil ordonat

Acest stil la modă, ordonat, este ideal pentru bărbații care își doresc o tunsoare la fel de elegantă ca și garderoba lor. Dacă această coafură ar fi o piesă vestimentară, ar putea fi o cămașă Oxford cu nasturi cu design excelent: modestă la prima vedere, dar îndrăzneață și interesantă la examinare. Există multă mișcare în acest stil, iar părul aproape se îngustează până la un punct în mijloc, inspirându-se din aspectul de șoim fals. Luați niște produse de păr de înaltă calitate și veți face această tunsoare în cel mai scurt timp.

51/67

@barber_djirlauw

Slicked Back cu Pomp

Un pompadour nu este altceva decât plin de viață, iar un model ușor texturat și stratificat ca acesta nu face excepție. Se folosește excelent de parul blond variație naturală a tonurilor între lumină și umbră. Pune-ți frizerul să taie ceva subtil textură tepoasă în lungimea superioară și optează pentru pieptene cu dinți mai largi sau chiar perie cu degetul înapoi pentru un stil elegant și suav.

52/67

@luiiisc_

Partea mijlocie înaripată

Dacă sunteți după o coafură mai neobișnuită, s-ar putea să vă placă acest stil neobișnuit de tăiere. Părul este despărțit în mijloc, iar părul de ambele părți este coafat în sus, formând două aripi simetrice.

53/67

barbertownworcs

Elegant și elegant

Este greu să greșești cu un pompadour clasic. Elegant și elegant, acest aspect oferă o prezență sofisticată și atrăgătoare. Această interpretare contemporană a pompadour combină vintage și nou pentru o combinație unică. Veți avea nevoie de păr mai lung pentru a-l scoate, deoarece părul este măturat înapoi peste cap. O cantitate generoasa de pomada va da acestui look stralucirea pe care o merita, iar fade-ul extrem de pe laterale completeaza perfect fastul dramatic. Daca iti place sa ramai la moda, acest stil este pentru tine.

54/67

@peteyrock_thebarber

Decolorare medie și spate cu perie medie

Această decolorare elegantă cu acea linie ascuțită, dar una umbrită face ca întregul aspect să fie mult mai neted. Ca să nu mai vorbim, vârful este alunecat înapoi cu o textura usor groasa care se datoreaza folosirii unor produse bune pentru par. Nu rata acest smecher se estompează templul în barbă totuși.

55/67

@stiew_hair_studio

Păr subțire cu textura afro

Părul subțire ca acesta poate să semene rapid cu un aspect afro, mai ales prin natura sa ondulată. The laturile sunt subdecupate conice cu partea superioară mai lungă și cu aspect hirsut. Laturile fiind atât de subțiri fac ca partea superioară să iasă și mai mult.

56/67

@liamjtwist

Decolorat înalt și ondulat mediu

Părul subțire poate completa corectitudinea sa, dacă este stilat astfel, cu texturi ondulate care formează umflături ondulate și canioane de culori contrastante centrate în jurul unei părți laterale deconstruite. Păstrați părțile bărbierite și decolorate în sus pentru a permite formei de sus să domnească suprem, ca o coroană de șuvițe blond pal. Chiar și barba deschisă are o anumită înfățișare englezească, regală.

57/67

@ jameswilliams_jtt

Păr blond subțire cu barbă cu barbie

Părul subțire atunci când este micșorat prin volum devine foarte ușor de gestionat. Laturile au fost conice și ușor decolorate pe tâmplă. Aspectul curat îmbunătățește aspectul în timp ce barba cu barbie este suficientă barba pentru a mentine lucrurile interesante.

58/67

@_psycho.kill

Retro Mediu Slick-Back

Pommade, piepteni cu lamă, Lucky Strikes, Rebel Yell Whisky, lame reale. Dacă acestea sunt câteva dintre lucrurile tale preferate, această perucă vintage poate fi doar geanta ta. Lung pe părțile superioare și marginal conice, este nevoie de aproximativ atât de mult pentru a se coafa, cât îi ia purtatorul prototip pentru a-și pierde cumpătul; un produs cu uscare greu aplicat generos, iar pieptănarea dreaptă aplicată agresiv. Cu toată seriozitatea, este un apel distractiv la o perioadă emblematică a modei americane cromate.

59/67

@danxindestructible

Wave Slide Brush Back

O altă abordare neobișnuită tăierea regulamentului. Suspecții obișnuiți sunt prezenți; un conic lateral se estompează succint în o picătură strânsă se estompează, odihnindu-se confortabil sub o parte laterală clasică. Ceea ce îl face pe acesta distinct este acel tsunami al unui val de maree periat în spate care se rostogolește de-a lungul vârfului. Folosind un pieptene și un produs finit mat, ridicați partea din față aproape într-un fast, înainte de a-l lăsa să se prăbușească înapoi pe o plajă formată dintr-un spate ușor texturat.

60/67

@dylanportner

Erupție medie

Moderația este de obicei cheia cu o explozie tipică; lung și flamboiant în sus, scurt și curat pe părțile laterale. Dar uneori moderația este prea banală. De ce să nu păstrați părțile conice mai mult timp și să le suflați și pe ele? Cu părul mai plin, acest aspect ar putea să nu fie posibil, necesitând o cantitate nerezonabilă de produs. Dar cu chestii mai subțiri, mai ușor de umflat? Eu zic să ia uscător de rufe și să încerci.

61/67

@dencioagular

Flux spate periat

Un coif destul de futurist și teatral pentru atunci când vrei să stai pe un scaun de salon timp de o oră și jumătate pentru a realiza acel aspect „tocmai s-a rostogolit din pat”. Vârful este lung și dezordonat cu grijă, stilat în forma vagă a unui pompadour cu textură dramatică. Părțile laterale sunt, de asemenea, lungi, dar pieptănate mai strâns până la cap. Păstrați câteva șuvițe de percoane separate pentru a forma un cadru capricios pentru fața dvs.

62/67

@barberdeano

Decolorarea pielii din spate periată manual

Sa revenit la elementele de bază cu această perie elegantă care duce părul subțire la un nou nivel. Aspectele periate sunt grozave pentru părul subțire, deoarece folosesc subțirea ca un avantaj. După cum puteți vedea în fotografia de aici, părul este îngrijit și în poziție, dar nu pare rigid sau lipsit de viață. Dacă preferați coafuri mai lungi, un periaj ca acesta este o alegere excelentă. Un produs bun pentru păr și niște periaj te vor duce acolo în cel mai scurt timp.

63/67

@sirpaulcharles

Bucle subțiri strânse cu decolorare medie

Nu este atât de mult faptul că părul creț este subțire, ci mai degrabă este mai puțin dens decât îndoirile mai strânse ale părului negru (o enervare cu care mulți oameni biraciali trebuie să trăiască... oftat). Șuvițele pur și simplu nu se extind și nu mențin volumul în același mod, așa că poate fi dificil de coafat. Pentru un aspect care necesită destul de puțină întreținere, cereți frizerului dvs. să stivuească acele bucle în jos aproape de cap într-o formă conică generală în jos spre o picătură puternic estompată. Ca întotdeauna, păstrați acele margini în ordine.

64/67

@russ_thebarber

Urs îngrijit și spate cu perie

Momentul în care linia centrală a părului începe să se clatine și să dea semne de capitulare poate fi un moment stresant pentru oricine. În loc să încerci să nu atragi atenția asupra ei mergând cu un stil mai modest, îmbrățișează schimbarea transformatoare și fă ceva îndrăzneț! Un spate cu perie în stil pompadour plin de atitudine și textură te va ajuta să arăți lumii (și, eventual, ție) că ai o mulțime de ani de exces la modă rămas în rezervor.

65/67

@spukthebarber

Pompadour clasic cu Drop Fade

Un alt truc este să ții părul strâns strâns cu ajutorul unui produs de păr precum o pomadă. Această tehnică este grozavă pentru stiluri precum pompadour clasic.

66/67

@joshcraig.hair

Păr subțire texturat cu partea laterală subtilă

O altă parte laterală mai moale care profită de modelul natural de păr care se retrage. Dacă părul rămas este suficient de gros, nu puteți greși cu a periaj cu un stil robust și decolorare complet conică. Este un stil vintage care complimentează barba.

67/67

@did_by_kid

Taper stratificat cu decolorare a bustului

Există câteva trucuri pe care le poți folosi pentru a crea volum cu părul subțire. Una este să vă periați părul pe partea pe care nu cade în mod normal, oferind volum așa cum se arată aici. O estompare în explozie adaugă pulție.

Consultanță de specialitate