SphynxRazor20 de variante elegante la modă, cu decupări laterale

Decuparea laterală este o variație neobișnuită a coafurii cu tăiere, care cu siguranță nu este pentru toată lumea. În această versiune, părțile laterale și din spate sunt tăiate scurt în mod tradițional de decupat. Cu toate acestea, partea superioară are câțiva centimetri lungime suplimentară. Părul din față poate ajunge până la bărbie sau chiar peste bărbie. Este o interpretare asimetrică unică a decupării care combină aspectul sofisticat al tăieturii cu aspectul îndrăzneț al părului lung.

Păr lung sub tuns

Credite: Braid Barbers

Aceasta este o coafură drăguță dacă îți place părul lung, dar dorești estetica coafurii decupate. Părul de deasupra poate fi purtat și într-un nod superior, care este o versiune a man bun. În ciuda diferențelor sale sălbatice față de alte variații de decupare, poți face destul de mult cu el. Cu toate acestea, nu este cea mai buna coafura pentru birou.

Deoarece acesta este un stil foarte lung, va avea nevoie de un produs cu o fixare puternică. Ca undercut deconectat , subdebitul măturat lateral necesită volum. TheSoft FirmșiLayrite Super Holdsunt alegeri excelente pentru această tăietură. Lucrați bine produsul și pieptănați părul într-o parte . Acest lucru oferă aspectul asimetric care este cheia pentru decuparea laterală.


1/45

Decupaj măturat lateral + șoim fals + franjuri unghiular, de @barberdeano

Decupat lateral + șoim fals

The decolorare medie spre scăzută în jurul templului face cu siguranță acest stil să apară șuvițe lungi de mărime medie cu o textură încrețită. Șuvițele sunt balansate lateral fără niciun produs, astfel încât să arate casual, dar elegant din toate motivele. Leagă-l uneori când purtam costum și boom, asta numim panache.


2/45

Decupaj conic măturat lateral, de @mattjbarbers

Decupat lateral măturat conic

În primul rând, fumatul este cu adevărat dăunător sănătății, dar stilul nu este niciodată. Această măturare laterală nu este doar o altă măturare laterală. The undercut aici este ascuns astfel incat sa aiba o latura pufoasa care este si ea usor incapata. Textura groasă cu vopsea aurie face ca acesta să aibă un aspect foarte sănătos, fără fumat.


3/45

@titan_barber

Decolorarea pielii cu straturi

Iată un stil mai extrem care aproape intră pe teritoriul falsului șoim. Decolorarea ridicată și părul măturat lateral creează o deconectare dramatică care diferențiază acest stil.

4/45

Credite: Braid Barbers

Undercut Brush Up

Cine spune că măturarea laterală sub tăietură trebuie să fie curată? Uită-te la asta, nu-i dă asta o senzație de motociclist și de dur? The blatul este foarte gros și dens, totuși, este ușor ondulat, toate acestea, cu părțile laterale subdecupate, cu modele pe părțile laterale, este ceea ce face totul distractiv.


5/45

@dannyandcobarbers

Decuparea laterală medie

Bun venit crețului cu părul subțire trompa de elefant cu subdecupare ascuțită la linia părului. În continuare, cel laturile sunt decolorate foarte fin, iar tâmpla s-a amestecat în barbă pentru a o face să pară și mai liniștită. Cu siguranță veți avea nevoie de un uscător de păr și de ceară pentru a menține acest stil pe loc toată ziua.

6/45

sursă

Drop Fade cu deconectare Afro

Această combinație la modă de un afro și un undercut este un stil remarcabil. O parte mare rasă deconectează cele două stiluri distincte și unifică tunsoarea.

7/45

@anthonydelucv

Păr subțire blond periat

Decuparea subtilă este uneori greu de subliniat, deoarece este făcută cu atenție la detalii pentru piesă. The partea de sus este o vopsea mijlocie cu o perie laterală care îi adaugă mai multă viață. Părțile laterale s-au conic, care se amestecă destul de bine în barbă.

8/45

Credite: Braid Barbers

Păr lung ondulat decupat

Un alt stil lung și atrăgător, această degajare se bazează atât pe lungime, cât și pe volum. Din nou, o decolorare a pielii este folosită pentru a pune toată atenția pe părul din față și deasupra.

9/45

@alan_beak

Blonde Highlights cu Undercut

În primul rând, vreau să mă adresez că lentilele de contact complimentează cumva întregul aspect al şuviţe medii lejer pompadour cu laturile conice cu se estompează spre templu . Intră și asta teritoriul low fade dar acele tatuaje scot destul de bine decolorarea.

10/45

Unique Vision/Shutterstock.com

Franjuri unghiulare cu textura laterală

Acest lucru măturat lateral se califică drept unul dintre cele mai la modă pe care le veți găsi din cauza fire de lungime medie care cresc textura groasă de deasupra . Laturile sunt ca intotdeauna conic dar nu vei găsi nicio decolorare pentru că uneori mai puțin înseamnă mai mult.

11/45

@luiiisc_

Coarne de taur

Așa că așteptați, există o subdecupare apoi există o fade conic plus măturarea laterală elegantă cu șuvițe medii de sus . Interesant este că firele sunt vopsite spre capete și asta nu face decât să crească panacheul. nici nu am pomenit mustața de clasă totuși, asta este cireșe pe tort.

12/45

@ virgiltb

Păr întins cu tăiere

Undercut cu laturile fiind conicitatea s-a estompat cu templul fiind amestecat în barba face aspectul general. Alinierea cu un unghi ascuțit ascuțit scoate în evidență detaliile și profunditatea aspectului. Topul mătăsos cu șuvițe medii cu colorant de evidențiere , așteptați până când vântul țâșnește prin acel păr.

13/45

Decupat lateral, de @ambarberia

Decolorare scăzută cu vârf mediu stilat

Bucură-te la subdecupare cu o infuzie de pompadour și un aspect englezesc foarte retro pentru stilul general. The laturile sunt elegant conice fără subtări sau estompări bruște, doar clasă pură. The top este stilizat pentru a rămâne pe loc cu puful care vine prin folosirea uscătorului de păr.

14/45

Alone / Shutterstock.com

Burst Fade și parte naturală

Mătura laterală poate fi unul dintre cele mai formale stiluri dacă doriți să fie, ca acesta. Culmea este pompadour-y cu o măturare laterală. Puful face să fie foarte vioi și mărește lungimea feței. Acest lucru este sporit de laturile care sunt conice și estompate. The templul este decolorat pentru a da un aspect puțin mai curat.

15/45

sursă

Franjuri laterale lungi

Se pare că acesta este direct de la Met Gala. Rețeta clasică care păstrează blatul lung, ca foarte lung, îndreptați pentru mai multă distracție, iar apoi decuparea este pe laterale. În cele din urmă, părțile laterale sunt conice într-un mod atât de fin încât ajută la amestecarea în barbă.

16/45

Side Swept Undercut Umed

Aceasta este una dintre variantele unui spate alunecat, care se întâmplă să cadă și sub partea măturată, deoarece putem vedea că are o parte laterală curată și groasă. Partea laterală acționează și ca a parte grea cu părțile laterale decolorate, cu tâmple decolorate. Aspectul de bărbierit curat este ceea ce face acest lucru îngrijit.

17/45

atnatpanurai

Parte laterală cu parte dură pentru petrecere

Piese dure uneori ia creditul de la o subcotare, dar hei, este ceea ce este. Stilul de aici este o combinație destul de mare de o tăietură cu o parte tare și o parte laterală brânză care are niște puf. Acest puf adaugă acel plus de accent întregului aspect.

18/45

@giuse_laguardia

Gentleman Side Swept Alert

Acesta este noua normalitate, mai ales cu părțile laterale conice și nu decolorate, astfel încât să se integreze destul de bine în barbă. Vârful, însă, este foarte simplu pompadoued și apoi periat lateral, iar pentru a ajunge la acel milă suplimentară, vopseaua de iluminare îl face foarte mișto.

19/45

@raduvitca

Drop Low Fade cu Side Partid Side Swept

Când vă legănați un smoking, aveți nevoie de această coafură. Mai ales cu acea parte laterală curată, cu o parte subțire subțire. Părțile laterale sunt decolorate la mijloc, cu o barbă foarte obraznică. Partea subțire este susținută cu a alinierea gemenilor ceea ce nu este foarte comun, așa că, în general, acesta este un aspect destul de exotic.

20/45

@cresswellbarberco

Retro Clasic Hard Part Side Sweep

Chiar trebuie să spun că acest stil nu se va demoda niciodată. Acestea fiind spuse, partea superioară este destul de groasă, dar părțile laterale sunt destul de decolorate pentru acea perspectivă controlată. Acea miriște subțire face o încercare minunată de a echilibra aspectul.

21/45

sursă

Fringe unghiular albit

Acesta nu poate fi niciodată pus în paralel cu toată lungimea șuvițelor. Toate acestea, cu părțile laterale în special conice, îl fac atât de distractiv de stil. Vopseaua blondă de deasupra o face și mai proeminentă și textură dreaptă părul poate fi întors în orice direcție, în funcție de aspectul pe care îl doriți.

22/45

@adribarbeiro

Vikingish Undercut cu mustață groasă

Acea privire, acel păr și acea mustață; totul este serios. Nicio glumă aici, vârful este alunecat înapoi cu puf minim . Mai mult decât atât, părțile laterale sunt bărbierite cu barba rasă, cu excepția mustaței, care adaugă total mai multă viață aspectului.

23/45

Eugenia Porechenskaya / Shutterstock.com

Mustață retro cu partea de sus periată

O depășire este acel element care se îmbină destul de bine cu majoritatea stilurilor la fel ca acesta, cu vârful fiind un top obraznic cu șuvițe lungi cu are spatele mai lung, de asemenea.

24/45

ArtOfPhotos/ Shutterstock.com

Păr subțire Decupat partea superioară

Putem doar să batem din palme pentru acel top pufos, măturat în lateral, cu părțile conice, care include un brio îngrijit. The textura părului subțire se menține dens cu volumul său, plus amestecul de tâmple este o atingere îngrijită la coafură, unde barba echilibrează partea superioară destul de bine.

25/45

@ cutsbydk

Decupat lateral măturat cu vârf lung

Undercut este un factor destul de important al oricărei tunsori și aici, după cum vedem, măturarea laterală este destul de elegantă, dar este undercut care o scoate. Decolorarea conică pe lateral îmbunătățește aspectul curat, mai ales că alinierea este destul de unghiulară și clară .

26/45

@m15barbershop

Swept Undercut lateral cu mustață retro

Un aspect foarte simplu, dar îngrijit chiar aici cu partea de sus fiind măturată lateral cu părul gros plus laturile fiind conice. Miernicia cu mustață face viața mult mai ușoară și îi adaugă acel sentiment retro.

27/45

Decupat lateral mai scurt

Vă rugăm să bun venit la versiunea elegantă și gentleman a subdecupajului lateral. Acesta este ceea ce numim un aspect foarte echilibrat, fără compromisuri în ceea ce privește stilul. Laturile sunt conice cu tuns marimea 2/3 și asta ajută să se amestece cu miriștea. Partea superioară este periată lateral, dar lungimea face toată diferența.

28/45

DFree / Shutterstock.com

Fringe vopsit pe partea laterală a lui Justin Bieber

Justin Bieber a avut parte de tunsoare de-a lungul anilor, inclusiv această parte uimitoare, măturată. Șuvițele lungi de păr care atârnă în față sunt vizibile instantaneu și conferă acestui stil un impact unic.

29/45

Sursă

Undercut deconectat cu franjuri

Amintiți-vă că am mai văzut o trunchi de elefant, ei bine, acesta este doar un trunchiul de elefant inversat cu mai mult panache. Laturile sunt foarte ușor conice, iar restul este tăiat cu mașini de tuns mărimea 0. Miernicia de acolo o face foarte rece și dă indicii de echilibru.

30/45

@javi_thebarber_

Dirty Blonde Side Swept

Există atât de multe elemente mici în acest stil care se formează la această combinație întreagă de un aspect străzi inteligent. Partea mare mătură cu păr subțire fire medii cu laturile fiind conice este ceea ce face toată atenția spre vârf. Mai mult, cel vopsea blonda uscata doar o face mai bună.

31/45

@giuse_laguardia

Șuvițe periate laterale cu subdecupare

Elegant și totuși distractiv, acest aspect la modă este o opțiune ideală pentru băieții care își doresc o tunsoare cu o doză generoasă de personalitate.

32/45

@ambarberia

Păr blond decolorat

Având o decolorare în picătură și păr pieptănat cu degetele, acest stil preppy este o tunsoare grozavă pentru a vă bucura de o zi (sau noapte) în oraș.

33/45

@andrewdoeshair

Crown Taper Fade

Datorită unei părți laterale înalte, acest stil expune coroana capului, creând un punct focal circular unic.

34/45

@titan_barber

Tronjă de elefant modernă

Trompa de elefant a devenit o categorie proprie, clasificată printr-o șuviță de păr asemănătoare cu trunchiul care atârnă în față. Această tăietură folosește un trunchi pentru a continua mișcarea creată de părul pieptănat cu degetele.

35/45

Credite: Braid Barbers

Decupat lateral cu barbă

Dacă sunteți după un stil foarte lung și la modă, nu căutați mai departe. O decolorare extremă a pielii subliniază părul până la obraz și barba lungă.

36/45

@4hairpleasure

Puff deschis periat lateral

Cât de des vezi păr subțire cu atâta volum şi această textură groasă ? Nu este deseori corect, ei bine, aici este. Rețeta este destul de simplă, rulați uscătorul de păr pe partea opusă măturatului lateral și apoi folosiți ceara de par să-l întoarcă invers pentru a avea asta puf puf . Nu uitați de laturile decolorate conice care sporește vârful.

37/45

@rafaxhair

Top de lungime medie cu decupare

Păr gros cu volum dens plus măturare laterală adăugată face acest lucru un retro perfect aspect totuși modern. The decolorare scăzută este extrem de scăzut și dăruitor o ușoară picătură se estompează tinge plus aliniamentul fiind atât de suav încât nu poate trece neobservat. Vârful este atât de intens încât nu aduce niciodată mai puțină atenție.

38/45

Credite: Braid Barbers

Zero spate și laterale decupate

Nu ți-am spus că marginea laterală este doar ceva care este foarte ușor de ajustat. Toate astea și doar uită-te la el, textura pe spate alunecat cu părțile ras cu mașini de tuns dimensiunea 0 face ziua oricui. Partea superioară este groasă și împinsă înapoi cu textură umflată, care nu ar fi intimidat de acest lucru.

39/45

de @travisanthonyhair

Fade la mijloc cu Quiff voluminos

Este acela un decolorare scăzută și decolorare la mijloc ? Poate ambele cu o esență de se estompează templul . Urmează cel conic linie ascuțită , în continuare, vârful este ca fire medii . Topul mare ondulat, cu textură zvârlită și păr mătăsos, îl face perfect.

40/45

@barbermikethomas

Fade conic măturat lateral

Undercut aici este destul de evident cu laturile fiind conice deși există o circumferință semnificativă în timp ce o amestecați în barbă pentru a avea un aspect întreg. Vârful este părul subțire dar firele lungi faceți să pară dens și gros, nu uitați de puțină ceară pentru a-l menține pe loc.

41/45

Decupat lateral deconectat, de @criztofferson

Deconectat Side Swept Undercut

Woah! Nimeni nu a văzut asta venind, nu? Fătura barbii este cu siguranță o nouă tendință și destul de mac. Părul de deasupra este o altă poveste în sine, firele subțiri vopsite libere fă-l hippie. Nu numai atât dar decolorarea mijlocie cu linie ascuțită împinge toată atenția către vârf și barbă.

42/45

Quiff lung, de @spukthebarber

Long Quiff

Este acesta un chif sau un pompadour , se pare că poate ambele și încă ceva, trompa de elefant ! The decolorarea medie este foarte elegantă cu linia dreaptă sus care nu este foarte comună. Volumul de deasupra este o textură foarte groasă și uscată, cu bucle care fac întotdeauna șmecheria.

43/45

Decupat lateral, de @barberdeano

Tronjă de elefant cu cap de pat și decolorare ridicată

Trompa de elefant devine din ce în ce mai popular acest stil retro devenind noua normalitate. The se estompează pe laterale deși este dificil pentru că este între ele decolorare la mijloc la decolorare mare iar templul fiind estompat. Vârful este dens cu colorant de nuanță închisă .

44/45

@alan_beak

Șuvițe măturate laterale subdecupate

Trompa de elefant Tocmai am primit o nouă atingere, topul cu șuvițe pocky laturile fiind tăiate pentru conicitate și apoi estompată este ceea ce face din acesta un aspect foarte elegant, dar modern. Decolorarea mijlocie este atât de elegant, dând un aspect curat stilului general.

45/45

@chadius_maximus

Acea perie laterală tare

Partea grea fură imediat spectacolul, deoarece ajută părțile să reducă. Volumul în comparație cu partea de sus. Partea superioară este pufoasă și periată lateral pentru acea circumferință maximă. Laturile sunt mai întâi conice și apoi stins spre templu .