SphynxRazor25 de tunsori laturi scurte și tunsori lungi – Cele mai bune din ambele lumi

O coafură cu părțile scurte și un vârf lung poate fi un fel de cale de mijloc între părul lung și părul scurt. Este o modalitate de a pune o punte între lumea starului rock și lumea omului curat, al succesului. Mulți au atribuit acest lucru în mod eronat chefalul, cu zicala afaceri in fata, petrecere in spate. Deși o mare parte din această zicală este adevărată, cei mai mulți ar fi de acord că în zilele noastre chefalul este tot petrecere, tot timpul.

Următoarele peste 30 de look-uri vă vor arăta cum omul modern îmbină în mod elegant afacerile și plăcerea.

1/25

@huthofer.cuts

Top semi-creț aruncat cu părți decolorate

Versiunea elegantă și hippie a topului lung cu top aruncat îl face pe acesta un amestec unic. Părțile laterale sunt decolorate cu decolorare redusă în tâmplă, ceea ce adaugă la aspectul ras curat. Franjuri din dreapta îl face puțin la modă, dar nu prea mult pentru a-i elimina aspectul îngrijit.
2/25

@luiiisc_

Mustață dezordonată cu pompă și mâner

Aceasta chiar aici este o atmosferă întreagă. Din mustața mânerului la fade, la pompadour dezordonat. Îmi place! Dacă vă place stilul retro, acesta este aspectul perfect pentru care să alegeți!


3/25

@hackmensgrooming

Laturi conice cu templă decolorată

Iată un stil pe care nu îl vezi des. Vârful a fost lăsat mai mult și pieptănat lejer, oferindu-i acel aspect de curgere liberă.


Laturile de aici au fost tăiate în două degrade distincte, un aspect de ring de dans din anii 80 foarte clar, foarte izbitor. Mă învârtești, pui, rotund.

4/25

@TheBest_Game

Drop Fade și linii dure contrastante

Atât de multe lucruri se întâmplă aici. Pompadour-ul stilat de expert, deși destul de impresionant, nu este ceea ce îmi place cel mai mult la această tunsoare. Observați decolorarea picăturii și designul „ghearelor” ras făcut și pe barbă. Ce capodopera!

5/25

@lieanne_


Franceză texturată și decolorare medie

Ah, cultura franceza. Aici au păstrat franjuri destul de lung, dar din cauza valurilor naturale grozave pe care le vedem dezvoltându-se într-un haos frumos și dezordonat. Îmi place!

6/25

@liamjtwist

Drop Fade și Wavy Top

Deși puțin diferită de coafura pompadour dezordonată anterioară, această parte din mijloc naturală ondulată este o opțiune fascinantă pentru acei iubitori de stil retro.
Am terminat părțile scurte cu o estompare a tâmplei și o decolorare la mijloc. Dacă cauți ceva similar, o estompare în rafală ar funcționa de minune aici!

7/25

@jaysfades

Lazy Quiff

Quiff-ul a devenit favoritul timpurilor moderne pentru natura sa relaxată. Dați stil sau nu, vă va oferi neapărat un aspect aerisit și jucăuș. Asociați-l cu o decolorare mare și o parte laterală bună pentru a obține un aspect similar!

8/25

@rtgtmiami

Pompadour mătăsos cu părți decolorate

Laturile decolorate fiind la furie acum, această variație pompadour ca mătăsoasă are un aspect mai modern decât în ​​comparație cu una zguduită de însuși regele Elvis Presely.

Se potrivește bine cu barbă sau fără, pur și simplu nu-l asociați cu vizite regulate la un magazin de gogoși.

9/25

@jaysfades

Spate cu perie lungă și decupare decolorată

Unii ar putea ezita să obțină acest stil de tunsoare din cauza lungimii în mare parte uniforme pe partea de sus și a ceea ce înseamnă asta pentru nevoile sale de styling. Dar nu te lăsa descurajat, îmbrățișează-l! Va trebui doar găsiți produsele potrivite pentru a te ajuta să ții totul în ordine.

10/25

@hackmensgrooming

Neat Drop Fade cu Sharp Line Up

Fluxul lateral oglindește curbura părului feței, conturându-i și evidențiind linia maxilarului și aducând accentul către față și apoi spre chiar șutul părului.

Nuanțele variate de maro de pe partea superioară fac să accentueze forma și textura generală, precum și să îi confere acel aspect rebel (în limitele rezonabile, desigur.) Renunțați la „rebel fără cauză” și, în schimb, îmbrățișați noțiunea de „un rebel cu o carieră constantă și securitatea locului de muncă.” Se rostogolește imediat de pe limbă.

11/25

@e_visionaire

Decolorare medie și bucle

Buclele, într-un fel, reprezintă libertatea supremă a părului, părul care a fost lăsat să crească în forma sa cea mai naturală. Chiar dacă unii dintre noi născuți fără păr natural ondulat trebuie să folosească substanțe chimice pentru a realiza buclele visate, accentul este în continuare același: să arate cât mai natural posibil.

Aici vedem că asocierea buclelor cu părțile scurte ne oferă un stil care este atât natural, cât și funcțional în viața noastră de zi cu zi.

12/25

@jayetothekaye

Textura naturală periată lateral

Top texturat minunat realizat și un bâzâit simplu pe părțile laterale. Uneori nu trebuie să te gândești prea mult și să complici prea mult.

13/25

@jaysfades

Fluff Brush Back și Mid Fade

In perfecta ordine. Îți place mai mult stilul elegant, fără fuzz și iată ce vrei să faci cu părul tău: păstrează-l simplu. O decolorare medie și un spate clasic cu perie volumizată te vor pregăti pentru orice ocazie!

14/25

@e_visionaire

Onduleuri decuplate și periate

Decupajul deconectat dă un nou sens cuvintelor tăiat curat, arată că aveți un ochi deliberat și perspicace pentru stil. Părul tău este retrogradat la limitele pe care le-ai stabilit pentru el, poate merge aici și nu mai departe.

Unul dintre motivele pentru care ți-ai dori un astfel de stil este să arăți un păr incredibil de plin și luxuriant. Dacă sunteți la chelie, poate doriți să evitați acest stil.

15/25

@skinfadepost

Vopsit Mid Fade cu Pocky Fringe

Ce au în comun Madonna, Nicki Minaj și tipul ăsta? Toți au stăpânit stilul blond albitor/rădăcini întunecate care era furori în vremurile când dragostea era un câmp de luptă. Partea superioară este atât texturată, cât și stratificată, făcându-l mai dezordonat vizual, în timp ce rădăcinile și blondul de albire surfer ne amintește de tinerețea părinților noștri (sau a noastră).

16/25

@luiiisc_

Blonde Ombre Pompadour

Efectul Pompadour ombre este atins atunci când părul de la tunsoarea de sus este treptat mai scurt pe măsură ce ajunge în lateral, un fel ca o piramidă inversată.

Acest lucru ne oferă un aspect mai rafinat și pompadour elegant, făcându-te să ieși în evidență chiar mai mult decât doar cu pompadour. Elementele evidențiate adaugă și mai mult aspectului, accentuând partea superioară și creând un contrast puternic între capetele opuse ale spectrului de stil.

17/25

@benji_thebarber94/Instagram

Decolorare scăzută cu aliniere îngrijită

Deși regele și-a păstrat părțile mai mult decât atât, aceasta ar fi cu siguranță versiunea actualizată a aspectului Elvis.

Cu cât mai lungă, măturată deasupra, vă oferă acel aspect de câine sălbatic, în timp ce părțile scurte vă țin fața pregătită pentru fotografii din orice unghi. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc foarte mult.

18/25

@e_visionaire

Decupat mediu și bucle libere

A avea un păr cu mult volum este o modalitate excelentă de a obține o prezență mai înaltă, mai dominantă. În această fotografie, putem vedea cât de mult volum adaugă aspectului său, în timp ce păstrarea părților laterale scurte îi permite să-și încadreze fața într-o manieră care îl prezintă într-o lumină mai zveltă, arătând în continuare ca un șef absolut.

19/25

@poolethebarber

Partea superioară ondulată cu laturi conice

Părul măturat lateral este un look care nu se va demoda niciodată. Este grozav pentru cei dintre noi care doresc doar un pic de lungime suplimentară, fără volum (după cum știm cu toții, volumul poate fi o corvoadă de întreținut.) Drăguț, ușor și natural. Excelent pentru a-ți trece degetele prin el.

20/25

@we_married_hair

Top simplu cu șuvițe strălucitoare

A avea un păr strălucitor și neted a fost popular în rândul doamnelor de secole, dar și bărbații se pot bucura de părul mătăsos. Are efectul de a te face să arăți foarte elegant și cu gânduri de afaceri ca Michael Douglas din Wall Street.

Puteți obține acest lucru folosind șampon, balsam și ulei de păr. Evitați să folosiți în păr produse care conțin agenți de uscare precum SLS și ar trebui să fiți buni ca aurul.

21/25

@ urednistvo.pricesk.robert

Conic simplu Undercut cu partea superioară periată

Conicitatea undercut este una dintre cele mai încercate și adevărate coafuri care a rezistat de-a lungul veacurilor. Continuă să se întoarcă iar și iar ca blugii rupți și părul lung drept și, spre deosebire de disco, în cea mai mare parte, este aici pentru a rămâne.

Este un stil grozav de mijloc care nu va polariza oamenii și va funcționa perfect în aproape fiecare aspect al vieții tale, fie că este vorba de un interviu de angajare sau de o misiune secretă de spionaj (în cazul în care alegi să o accepți).

22/25

@travisanthonyhair

Partea superioară deschisă cu volum mare

„Ce trebuie să fac ca să te bag în mașina asta astăzi?” Acest top deschis cu volum mare este cea mai bună coafură de vânzător dacă vânzătorii ar avea atât de mult stil.

Volumul și partea superioară măturată în lateral îi conferă un aspect mai interesant, în timp ce părțile laterale sunt menținute „scurte, dar nu prea scurte.” (stiliști, de câte ori ați auzit asta la serviciu?)

23/25

@barber_djirlauw

Strendy Quiffed Neat Drop Fade

Tunsoarea Quiff este similară cu un Pompadour, dar cu mai puțin volum. A împodobit capetele multor vedete emblematice precum Ryan Gosling și Vanilla ice.

Wikipedia (Websterul modern) îl definește ca o încrucișare între pompadour și vârful plat al anilor 1950. A trecut prin multe reapariții de-a lungul anilor din anii '50, cum ar fi în anii '80 în Anglia, în timpul mișcării Teddy boy și apoi din nou în anii '90 în restul Europei.

A avut o contribuție la crearea lui Drive și Ice Ice baby? Putem doar specula…

24/25

@benji_thebarber94/Instagram

Aproape fără părți cu decolorare ridicată

Această coafură este puțin mai scurtă decât celelalte pe care le-am văzut, demonstrând versatilitatea cu care pornește laturile scurte, topul lung; Puteți lua literalmente acest stil în orice direcție. Vedem că a optat pentru un aspect mai scurt, mai sportiv. Am văzut, de asemenea, câțiva fotbaliști clintând acest aspect spre victorie.

25/25

@stell_the_talent

Păr scurt subțire și dur texturat

Păstrarea părților laterale nu trebuie să însemne că le aveți până la piele. În acest exemplu, vedem o decolorare a tâmplei foarte conservatoare și o conicitate pentru un aspect super clasic o recoltă scurtă.