SphynxRazor30 de tunsori cu decolorare redusă pentru băieți stilați

Low fade este o tehnică simplă folosită pentru a adăuga o notă de clasă și eleganţă la orice stil. Cu o decolorare scăzută, părul pe părțile laterale se îngustează în jos, iar conicitatea are loc mai jos pe cap, de unde și denumirea „low fade”. Fade-ul scăzut este incredibil de versatil și am selectat 11 dintre exemplele noastre preferate.

1/38

@z_ramsey

Top cu volum mare cu decolorare subtilă

Iată o altă coafură voluminoasă care se potrivește bine cu o decolorare scăzută. Este o tunsoare la modă, tânără, care va funcționa bine cu aproape orice tip de păr.

2/38

@rpb_nq
Decolorare redusă și trunchiu ondulat mediu

Bucle , o decolorare foarte scăzută, cu vârful fiind tot dens și gros nu este o vedere foarte comună. Barba nu are un amestec și acesta este ceea ce o face pe aceasta puțin mai exotică decât celelalte. Faceți barba mai groasă spre cioc pentru o atingere de la zei.

3/38

@napolesbarbershop


Fringe sau Low Fade sau ambele

Această cultură dezordonată este făcută unică prin reducerea decolorării cu aproximativ un inch. Rezultatul este un stil cool, hipster, pe care îl iubim absolut.

4/38

@nickbarford


Bucle lungi subțiri afro cu decolorare îngrijită

Bucle sunt întotdeauna speciali, dar acesta are un punct dulce special. Sunt permanente cu păr gros și dur care este ondulat într-o formă de spirală lungă și subțire. Asta în sine este o declarație, plus conicitatea pe partea cu decolorare scăzută în formă de picătură . Abordarea generală mai curată a acestui aspect este pur și simplu perfectă.

5/38

@iamtyrikjackson

Templu Fade cu franjuri neregulat

Această tunsoare obișnuită are o franjuri neregulate și păr înclinat deasupra. Decolorarea scăzută păstrează părul gros și plin.

6/38

@hayden_cassidy


Low Fade și Quiff

Acest stil tânăr este foarte lung și ondulat. Ai crede că asta nu funcționează cu o decolorare scăzută, dar poți vedea aici: părul lateral este alunecat înapoi în partea de sus, cu părul inferior tuns într-o decolorare.

7/38

@jakelansley_jbs

Scurtă Drop Fade

Iată o altă recoltă care prezintă o decolorare scăzută în jurul părților laterale. Observați curbura liniei părului de-a lungul lateral, în timp ce se înclină înapoi și în jos, spre linia gâtului.

8/38

@menshairuk

Top simplu, aproape hipster, cu Drop Fade

Această coafură simplă prezintă o decolorare scăzută pe părțile laterale și pe spate. Am menționat că decolorarea scăzută vă oferă un loc minunat pentru a vă pune tatuaje?

9/38

@mintbarbershops

Bandă decolorată cu decolteu ras

Decolorarea scăzută nu este suficient de condiment în sine? De ce să nu incorporezi niște modele pentru linia părului sau decolteul? Această bandă simplă în jurul capului este un plus ușor.

10/38

@eddie_rtb

Cultură franceză cu decolorare scăzută la modă

Iată un aspect care te va face să te uiți la o petrecere, mai ales cu acel bărbierit cu două fante, nu este nimic mai puțin decât un schimbător de joc. Culmea este franceză tăiată cu volum mare și a ușoară perială simte-l. Părțile laterale sunt conice cu decolorare scăzută și, pentru a completa, aliniațiile sunt îngrijite și scurte.

11/38

@kings_style1

Design lateral dur și valuri texturate

Am menționat mai devreme modelele firului de păr, iar acesta este un exemplu grozav! Designul ras contrastează cu adevărat cu părul gros din partea laterală.

12/38

@fleetwoodthebarber

Top ondulat scurt cu decolorare fină și scăzută

Iată o coafură scurtă, ondulată, cu decolorarea scăzută. Acest stil este elegant, ușor de întreținut și funcționează pentru oricine!

13/38

@ahmadd.m0m0

Top cu volum excepțional de mare cu decolorare medie ascuțită

Această decolorare scăzută creează o mulțime de spațiu negativ în jurul urechii, care contrastează perfect vârful gros, voluminos și părul facial dezordonat.

14/38

@rpb_nq

Casual Wavy Taper

Dacă ai părul mai gros și preferi să ai un aspect mai relaxat, atunci această coafură ar putea fi următorul tău look.

15/38

@barbersandbrews

Volum dens cu decolorare luminoasă scăzută

Decolorarea scăzută ajută la echilibrarea coafurilor cu volum extrem de mare. Ele creează un contrast grozav, după cum puteți vedea cu acest aspect inspirat de fohawk.

16/38

@ neverjustacut

Pompadour pufos cu formație conică

Straturi în pompadour sunt opere de artă plastică, cu siguranță nu este ușor să le scoți. Aici, sunt făcute cu atenție la detalii, făcându-l să arate ca un puf, dar foarte controlat. Laturile nu sunt decupate, ceea ce face ca acest lucru să fie întreg, iar fade-ul scăzut este scăzut.

17/38

@joshconnollybarber

Fade subtilă a templului

Cu un aspect uniform și plin, această coafură discretă folosește o decolorare extrem de subtilă a percoanelor pentru o îngrijire maximă.

18/38

@hamedjavanacademy

Poni obraznic cu bărbierit cu fante reduse

Uită-te la această lucrare! The vârful este alunecat înapoi cu un ponei drept cu părul subțire la spate. Și apoi părțile laterale, deși sunt ușor decolorate, sunt foarte fanteziste datorită acelui bărbierit obraznic cu fante foarte linie ascuțită . Adică doar uită-te la asta.

19/38

@ neverjustacut

Cultură franțuzească Mohawkish cu aliniament obraznic

Mohawk nu trebuie să fie întotdeauna cel care este extrem de pocky și periat. Aceasta este o versiune subtilă a cropului francez în stil mohawk, în care partea de sus este strânsă împreună, iar partea din față este franjuri pentru asta. aspect crop francez . Părțile laterale sunt decolorate cu o linie ascuțită pentru acel detaliu cheie.

20/38

@m15barbershop

Elegant Gentleman Side Parted Low Fade

Această parte laterală seamănă și cu o parte din mijloc, dar părțile laterale fiind puțin conice, o fac pe aceasta destul de exotică. Acestea fiind spuse, partea superioară fiind împinsă înapoi în același timp adaugă a privire pe spate la stil. Tot acel jazz cu o decolorare joasă și obraznică compensează clasa pură.

21/38

@nickbarford

Caesar, un Mullet și un Low Fade, Cel mai bun trio

Cum să nu ne placă această combinație grozavă de chefal, un caesar ușor ondulat și a decolorare scăzută elegantă ? Decolorarea scăzută de aici acționează și ca o decolorare a templului care amplifică aspectul cu o mie. Barba este o modalitate inteligentă de a echilibra fața și de a face acest stil să arate uniform.

22/38

@mattjbarbers

Elegant Caesar Buzz cu Low Drop Fade

Cât de mai bine putem stila a domn mai bine decât asta. Textura este ușor strânsă, cu o senzație de tăietură caesar. Volumul peste tot este dens, dar este destul de scurt, cu o perie laterală în partea de sus. The formații sunt menținute conice, dar destul de unghiulare. Picătura obraznică decolorare scăzută este doar cireșea de pe tort.

23/38

@menspiresalon

Pompadour ondulat cu decolorare scăzută

Dacă ești cineva căruia îi place să meargă atât de mult pentru a avea grijă de părul tău, atunci iată stilul pe care ar trebui să-l iei în considerare. Este ambele, retro și modern în totalitate. Culmea este ușor fluturat afară cu părțile conice, ceea ce este o mișcare clasică, dar templul este dispărut din cauza decolorării scăzute.

24/38

@joshconnollybarber

Bucle controlate cu linie scurtă

Bucle evidențiate sunt cu siguranță un lucru, să fie acesta un exemplu excelent în care buclele sunt dense, dar nu peste tot. Volumul este egal peste tot, laturile fiind înclinate cu o scădere foarte scăzută pentru a încheia toate liniile sunt scurtate cu textură conică.

25/38

@deco_thebarber

Top casual Grizzly cu linie conică

Având o tunsoare cu întreținere redusă este un vis al multora, dar nu toti stiu ca este mai usor decat se crede. Vârful de aici este aruncat și este grizzly cret, cu toate acestea, părțile laterale sunt înclinate la mijloc și slab decolorate. Aceasta permite templul să fie estompat iar barba să aibă mai mult panaş.

26/38

@futurethebarber

Pushed Back Line Up Low Fade

Echilibrul pe față este ceva pentru care ar trebui să lupți, aici vedem că fade-ul scăzut acționează ca a se estompează templul care ajută la amestecarea în barbă. acestea fiind spuse volumul este concentrat pe extremitățile barbei și pe vârful capului. Textura push-back acționează ca o cireșă pe tort.

27/38

@the_ramsey

Bucle scurte cu decolorare scăzută

Am vorbit bucle scurte acestea sunt bucle și mai scurte cu acea textură de păr afro. Acesta este ceea ce vă face volumul și de aceea trebuie să-l subliniați în acest fel. Laturile sunt conice, dar uită-te la asta alinia care este conic curat și tuns tot unghiular, observați barba care echilibrează fața inferioară.

28/38

@odyzzeuz

Fine Low Taper Fade

Acesta nu are această nuanță de scădere și seamănă mai mult cu o conicitate dreaptă care nu este foarte comună. Partea de sus este o textură ciufulită și ciupită cu atât de scăzut aliniament decolorat . Varful are un ușoară perială simți-l cu indicii de a fi aruncat ici și colo.

29/38

@mr_twt

Decolorare redusă și design lateral

Iată un alt pompadour, din nou prezentând linii de păr tunse cu grijă și un model în decolteu. Contrast, contrast, contrast!

30/38

@mr_twt

Decolorare scăzută și Top ondulat

Iată un top ondulat cu o decolorare scăzută pe părțile laterale. Acest aspect cool și tânăr reflectă într-adevăr principiile de bază ale unei decupări - și toată lumea știe că decuparea este un aspect grozav.

31/38

@mr_twt

Pompadour în stil mediu

Acest pompadour simplu, dar îndrăzneț are o decolorare scăzută în jurul părților laterale. Nu există nimic deosebit de unic în această croială, dar nu se poate nega că este un aspect grozav.

32/38

@rtgtmiami

Fade scăzut confortabil cu Push Back mătăsos

Creați un aspect frumos, exact ca acesta, cu doar câteva elemente: un top slecked pe spate, o decolorare scăzută pe părțile laterale și niște păr facial conectat.

33/38

@menshairuk

Puffed Quiff cu Neat Low Fade

Această cifră ușoară este completată cu o decolorare scăzută în lateral. Liniile de păr îngrijite de pe această tunsoare demonstrează cu adevărat importanța contrastului.

34/38

@napolesbarbershop

Pompadour scurt îngrijit, cu decolorare extrem de scăzută

Adăugați puțin condimente pompadour-ului dvs. cu fade scăzut. Acest exemplu fantastic prezintă niște păr facial conectat, dar promitem că este opțional.

35/38

@cal_newsome

Templu Fade elegant

Deoarece fade-ul scăzut este atât de versatil, este ușor să îl modificați. Această variație cool prezintă o linie rasă care pare să treacă pe sub (sau prin) ureche, creând un efect vizual uimitor.

36/38

@rpb_nq

Cea mai simplă tăiere cu foarfece

Cauți simplu și stilat? Nu devine mult mai simplu decât această tăietură simplă în foarfecă, cu părțile scăzute decolorate. Chiar dacă este simplu, este totuși clar și elegant.

37/38

@lanedorsey

Top simplu cu părți curate

Dacă preferați o coafură mai scurtă, vă veți bucura de această tunsoare scurtă. Aici, decolorarea scăzută îmbină părul fără probleme și dă aspectul unui păr mai plin.

38/38

@aaron_kiely_hair

Sneaky Temple Fade cu bucle

Bucle medii ondulate, cu părțile conice sunt destul de distractive. Fade-ul scăzut aici este destul de furiș, mai ales că este atât de subtil încât s-ar putea să nu-l observi instantaneu. Gama este destul de scurtă, cu un aspect ras curat, care face totul mai curat.