SphynxRazor30 de tunsori frumoase și cu decolorare mare pe care o veți iubi

Înaltul decolorare coafura este una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați azi. De ce? Decolorarea creează un aspect izbitor care se asortează frumos cu o gamă largă de stiluri. Cu această listă, am selectat 10 dintre stilurile noastre preferate cu decolorare ridicată și știm că le veți iubi la fel de mult ca și noi.

1/36

@kevinluchmun

Top clasic cu decolteu ras

Această coafură exemplifica ceea ce face cel mai bine fade-ul ridicat. Deși părul de deasupra este scurt și uniform, decolorarea îl face să pară mai lung, creând un contrast frumos.

2/36

@hackmensgrooming
Despicat și aliniat cu fața vopsită

Nu mă face să încep cu cât de ușor este să ampli o coafură relativ simplă, adăugând câteva modificări intenționate. La fel ca linia curbă detaliată care urmează în jos pe barbă până la lovitura bărbierită în lateral.

3/36

@tmcuts


Top scurt franțuzesc semi ondulat

Straturile realizate în acest stil sunt foarte îngrijite, iar partea superioară fiind scurtă face un aspect nebun și subtil elegant. The partea de sus este tăiată în franceză cu părțile laterale decolorate pentru acel aspect curat, care este apoi acoperit de acea decolorare a tâmplei care lasă barba să intre, echilibrând întreaga față.

4/36

@ blackriverbarbershop


Simplitate la maxim

Mai puțin este mai mult, nu-i așa? Aici tot ce avem sunt elemente simple care se îmbină împreună pentru a face acest stil uimitor. The vârful este decolorat și scurt , barba imită o textură asemănătoare cu acel vârf, iar fiind frumos îmblânzită echilibrează cel mai bine fața!

5/36

@iameugenejordan

Man Bunned Dreaded High Fade

Cui nu-i place să se uite la un bun bătrân? Aici se îmbunătățește doar cu dreadurile care prea s-au vopsit, la propriu, acesta este un vis al multora. Acestea fiind spuse, există întotdeauna o modalitate de a împinge mai multă atenție spre vârf prin estomparea ridicată a acesteia. Decolorarea înaltă sub decupare dreaptă izolează acest stil deasupra, astfel încât barba își poate face magia acolo jos.

6/36

@ barber_bronson


Vopsit Casual Pocky Undercut

Este ușor de spus că aceasta este destul de a aspect hipster cu acel top casual aruncat. Acestea fiind spuse, părțile laterale sunt decupate, ceea ce este stil și nu obișnuit. The colorant îl face foarte casual și modern. Să nu uităm că miriștea și tatuajul adaugă întotdeauna stilului.

7/36

@giuse_laguardia

Side Swept Pompadour cu Fade

Partea umflată măturată cu acea mică gamă subtilă compensează acel aspect masculin nebun. Decolorarea conică pe părțile laterale atrage toată atenția către vârf. Ca să nu mai vorbim, barba echilibrează fața inferioară cu acea textură groasă și groasă.

8/36

@kevinluchmun

Clasic Afro Gentleman cu aspect curat

Tendința atrage toate privirile, dar eleganța ia toată atenția. Laturile sunt foarte curate cu a alinia care este ras și scurtat. Partea superioară este foarte întreținută, cu volum egal peste tot și acea decolorare directă.

9/36

Alone / Shutterstock.com

Franjuri unghiulare texturate

În general, decolorările înalte arată cel mai bine atunci când există un stil interesant în partea de sus a capului pentru a-l completa. Aici, o franjuri unghiulare asigură acest echilibru.

10/36

@jayroberts_

Fade înalt deconectat

Un drept-în sus undercut deconectat și o decolorare mare sunt o potrivire făcută în rai! Dacă vedeți, acesta nu este un stil elaborat, menținând-o simplu, realizăm tot ce ne trebuie pentru acest aspect elegant.

11/36

@cresswellbarberco

Top scurt cu decolorare mare

Fade-ul ridicat de aici menține părțile super scurte și revigorant se îmbină o recoltă scurtă care a fost stilat într-un mod sigur. Această tunsoare te va face să arăți cât mai bine, indiferent de ce.

12/36

@barber_djirlauw

Șuvițe vopsite plate cu decolorare mare

Aceasta arată ca o cultură franceză vopsită cu experiență! O decolorare puternică pe părul lor natural întunecat are sens total să scoată în evidență acele lumini. De asemenea, ne uităm la tine, vibrații Bad Bunny!

13/36

@hayden_cassidy

Faux cu cheie redusă cu franjuri unghiulare

Acest aspect combină mai multe tehnici de styling într-o tunsoare unificată. O decolorare mare contrastează cu o franjuri ușor asimetrică și un șoim subtil fals deasupra.

14/36

@bladeandsoulbarbershop

Fade scurtă

Această tunsoare simplă menține părul la o lungime uniformă în partea superioară pentru o puritate maximă, în timp ce o decolorare mare adaugă profunzime și dimensiune.

15/36

@justmikethatsme

Linie scurtă

Acest stil este pentru băieții care doresc o tunsoare simplă, fără întreținere. Combinația dintre decolorarea ridicată și alinierea creează un stil foarte ordonat.

16/36

@z_ramsey

Periaj casual cu decolorare ridicată

Aceasta este o tunsoare lejeră, relaxată, care este grozavă ca o coafură de zi cu zi. Îl poți aranja pentru a fi mai îngrijit sau mai dezordonat, în funcție de stilul tău personal.

17/36

@r.braid

Designer High Fade cu texturi

Iată o variantă de decupare franceză care prezintă forme de săgeți ras în partea laterală a capului, modificând fade-ul ridicat cu o notă de designer.

18/36

@z_ramsey

Îmbunătățiți-vă cu Fade clasic cu franjuri

Dacă sunteți după ceva cu multă textură, vă va plăcea acest aspect periat. Decolorarea ridicată accentuează cu adevărat părul tachinat, făcând din aceasta o coafură unică atrăgătoare.

19/36

@napolesbarbershop

High Faded Thin Brush Up

Cu un top rece și ondulat vine o decolorare fantastică, care se joacă cu caracteristicile lor urmând liniile care apar în mod natural.

20/36

@tailorfade

Undercut Curled Slit Ras High Fade

Textura ondulata deasupra, linie rasă tăiată pe părțile laterale și o degajare brânză pentru a le separa pe amândouă, cât de bine poate fi aranjat! Abordarea mai curată a aspectului îl face și mai exotic, împingând toată atenția către partea superioară și laterală. Fade-ul ridicat aici este ușor scăzut, dar asta se adaugă, de aceea undercut !

21/36

@tailorfade

Very Hipster High Fade cu mustață

Tenul pielii cu culoarea părului este un început foarte bun aici. Adăugarea decolorării mari face instantaneu întreaga coafură destul de îngrijită. The periajul se adaugă aspectului cu mustața aceea ținând greutatea destul de bine acolo jos.

22/36

@ arcadianofficial

Păr subțire Stratificat Perie

Fades are această sarcină de a face un anumit aspect mai elegant, exact asta se întâmplă aici. The vârful este destul de lung și periat în timp ce părțile laterale sunt înalt decolorate. Acest lucru are ca rezultat toată atenția împinsă către partea superioară periată.

23/36

@ blackriverbarbershop

Fade unic înalt cu top scurt

Probabil unul dintre look-urile unice pe care le-am văzut până acum. Decolorarea ridicată face aspectul destul de îngrijit, cu spatele coborât, dar adaugă la stil. The topul este scurt pentru un aspect maxim îngrijit cu barba venind la îndemână.

24/36

@reyesthebarber

Bucle scurte vopsite cu decolorare

Buclele fac magia iar acea decolorare face ca magia să fie și mai bună. Partea superioară este fină cu acea decolorare obraznică. Cel mai bun dintre toate buclele vopsite scot ce e mai bun din ele. Vopsiți-vă buclele și veți ști despre asta.

25/36

@mizzyke

Buzz Cut Drop High Fade

Acum, aceasta este o combinație de stiluri care are ca rezultat ceva subtil, dar care nu poate trece neobservat. Vârful este a tăietură clasică cu o lungime scurtă, totuși, barbierirea cu fantă din mijloc adaugă viață aspectului. În plus, părțile laterale sunt decolorate linii unghiulare pentru a scoate detaliile.

26/36

@rpb_nq

Fancy High Fade cu Templu ras

Cauți un stil super trendy? Această decolorare înaltă suavă te acoperă. Cu părul tăiat strâns și două părți dure ultrafine, această tunsoare este o alegere sofisticată.

27/36

@the_ramsey

Cultură franțuzească texturată

Cultură franceză este un stil clasic de întreținere redusă, care a rezistat timpului. Această răsucire contemporană adaugă o decolorare mare pentru un aspect mai îndrăzneț.

28/36

@ sharperimagebarbers

Păr subțire, scurt, periat

Uneori, nici măcar nu are nevoie de niciun produs hardcore pentru a modela părul, magia se face prin uscare și pieptene părul. Acesta se întâmplă să fie un exemplu excelent al aceluiași lucru. The perie este destul de pufos și aerisit, datorită uscării cu rufe. În continuare, nicio parte nu face decolorarea înaltă foarte unificată cu partea superioară.

29/36

@ barber_selim

Spate cu perie clasică cu decolorare mare

Brush-back-ul standard poate fi dus la următorul nivel de „prospețime” asociindu-l cu o decolorare mare, cum ar fi acesta. Observați cum partea din spate se întâlnește cu partea superioară mai lungă, retrogradând fade-ul în față.

30/36

@forbesbarberco

Mullet lung și drept ondulat

Chefin este întotdeauna un aspect retro cool, dar modul de a-l realiza este ceea ce face diferența. Partea superioară este periată cu o textură zvârlită, cu părțile decolorate, ceea ce îl face să apară. The ușor ondulat textura îl face mai distractiv și se adaugă stilului.

31/36

@ jose.crespo_

Acea gamă versatilă se estompează

Partea clasică înaltă decolorată cu textură ușoară picătură cu partea superioară strâns ondulată pentru a trage acel aspect subtil, dar fantezist. Aspectul de ras curat îl face un stil perfect pentru ocaziile formale și informale. Aliniamentul și linia părului sunt foarte vii, aliniamentul fiind foarte clar.

32/36

@peteyrock_thebarber

Bucle groase, scurte, rezistente

Bucle în sine atrage atenția și toate acestea pun buclele la un nivel superior, dar atunci când sunt stratificate, cu o decupare elegantă cu decolorare conică subțire. Asta cu unghiular alinia pune accent pe detalii. Buclele sunt evidențiate cu o textură umflată cu o abordare mai curată.

33/36

@_robweston

Decolorare ascuțită și franjuri groase

În primul rând, adoră luminile și, în al doilea rând, ce fade tăietură ascuțită! Acest lucru este într-adevăr la graniță o decuplare deconectată. Dacă te uiți suficient de aproape, acel efect este cauzat de cât de scurtă a fost menținută decolorarea prin bărbierirea majorității părților în jos.

34/36

@barber.josh.o.p

Top blond cu decolorare paralelă și deconectat

Dacă ai părul închis la culoare și ești dispus să-l decolorezi pentru acest stil specific, mă bucur să-l încurajez!

Contrastele de culoare funcționează în tandem cu aceasta design special cu fade mare. Dacă te uiți bine, decolorarea nu merge doar într-o direcție, ci funcționează în jurul liniilor pe care le-a creat frizerul. Magnific!

35/36

@fadegame

Undercut cu fade mare

Spatele cu perie ușoară și această decolorare fac aspectul perfect de întreținere redusă. Indiferent dacă te hotărăști să mergi cu o linie asemănătoare, depinde de tine, dar, crede-ne, funcționează!

36/36

@joshconnollybarber

Top gros afro mat cu decolorare mare

Părul afro poate fi destul de dezordonat dacă nu l-a îmblânzit corect. Aici, după cum vedem, partea de sus este menținută scurtă, cu părțile decolorate înalte și cu tâmpla dispărută, deoarece ajută la amestecarea în barbă. Gama a fost păstrată destul de clară și îngrijită.