SphynxRazor30 de tunsori laterale: un stil clasic pentru domni

Tunsoarea părții laterale este unul dintre puținele stiluri care a supraviețuit testului timpului. Datează încă din anii 1910 (și posibil înainte), și încă îl puteți vedea pe mii și mii de capete astăzi.

De ce a durat atât de mult? Ei bine, este o tunsoare deosebit de versatilă. Este frumos atât pentru situații ocazionale, cât și pentru cele formale, și este o tunsoare ideală pentru o slujbă de birou sau la locul de muncă. De asemenea, nu este nevoie de prea mult pentru a coafa și, cu puțină muncă dimineața, vei avea o tăietură elegantă gata de plecare.

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Ce este tunsoarea părții laterale?

După cum sugerează și numele, tunsoarea părții laterale se bazează pe o parte laterală. Dar este mai mult decât atât. Partea de sus și părțile laterale sunt tăiate într-un mod tradițional pentru a oferi tunsorii părții laterale aspectul său atemporal. Rezultatul este un stil scurt, îngrijit.


Partea laterală funcționează cel mai bine cu părul mai gros, deși este posibil să o coafați cu păr mai fin. La fel ca pieptenele și alte tăieturi scurte, se potrivește cel mai bine formelor feței pătrate și ovale.

@adamoc_hair / Instagram


Cum să obțineți tunsoarea părții laterale

În timp ce tunsoarea este cunoscută pe scară largă ca „tunsoarea părții laterale”, mulți frizeri și stiliști o cunosc sub diferite nume. Acestea includ tunsoarea omului de afaceri și o tunsoare tradițională cu o parte laterală. Pentru că poartă atât de multe nume, vă recomandăm să aduceți o poză pe care să o arătați frizerului sau stilistului dvs.

Pentru a ajuta mai mult, iată detaliile mai fine ale tunsorii părții laterale, astfel încât să puteți specifica exact ce doriți.


Colin Farrell domn clasic alunecat partea din spate

Joe Seer / Shutterstock.com

Aproximativ 2 până la 4 inci de păr deasupra este cel mai bun pentru această tunsoare. Cu cat parul este mai lung, cu atat parul tau va avea mai mult volum. Părțile laterale trebuie tăiate cu un aparat de ras la o setare de la #3 la #6. De asemenea, veți dori un conic sau decolorat pe părțile laterale, precum și un decolteu conic.

Dacă doriți, puteți, de asemenea, să cereți frizerului sau stilistului să vă ofere o parte grea, care este o linie rasă care creează o parte clar definită. Acest lucru face coafura mai vizibilă și contrastează partea superioară cu părțile laterale.

Cum să coafați tunsoarea părții laterale

Partea laterală necesită o pomadă de bună calitate. Suavecito Original Hold și Layrite Original sunt două dintre preferatele noastre. Aplicați produsul pe părul ușor umed, uscat cu prosopul. Dacă vrei un aspect strălucitor, alunecat, folosește o cantitate generoasă (o linguriță de un sfert cu degetul).


Jason Sudeikis partea laterală

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Apoi, alegeți un punct din spatele capului fie în stânga, fie în dreapta. Îți vei pieptăna tot părul până în acest punct. Pentru a face acest lucru, pieptănați-vă părul departe de partea dvs. și, de asemenea, înapoi. (Dacă părul tău este pe partea mai scurtă și ai dificultăți în a-l pieptăna înapoi, pur și simplu pieptene-l departe de partea ta.)

Odată ce ați pieptănat tot părul pe spate, pieptănați părțile laterale în jos. Dacă doriți, puteți folosi puțin fixativ pentru a fixa stilul la loc și ați terminat de coafat tunsoarea părții laterale.

Experimentați cu diferite cantități de pomadă și diferite moduri de a stila această tăietură. Partea laterală este o croială versatilă și te poți juca cu ea pentru a vedea ce se potrivește cel mai bine stilului tău personal.

1/43

@barber_bronson

Parte laterală groasă clasică cu părți decolorate

Un stil perfect pentru domni este să despărțiți părul de sus cu o lungime decentă, cu o parte groasă care definește partea. În continuare, părțile laterale sunt fade conice cu fade templă aducând un stil mai îngrijit croiului.

2/43

Shutterstock

Side Swept cu Part

Este greu să greșești cu părul măturat lateral. În acest exemplu, puteți vedea cum o parte laterală adaugă o notă la modă stilului măturat lateral.

3/43

brandl / Shutterstock.com

Parte laterală naturală ondulată

Cine spune păr subțire este o problemă, uită-te la asta aici, nu se poate face cu părul subțire. The parte laterală clasică cu volum deasupra cu părțile conice este calea de urmat. Are si acesta cateva vopsea aurie strălucitoare care trage accentul pe vârf. Atât de multe de învățat, nu-i așa?

4/43

@z_ramsey

Parte laterală cu Pompadour

Pompadour-ul și partea laterală au mers întotdeauna mână în mână. Această pereche este atemporală și este încă o alegere grozavă și astăzi.

5/43

Colecția Everett / Shutterstock.com

Ear Tuck a lui Ed Westwick

Partea laterală este un stil clasic, simplu, iar partea laterală a lui Ed Westwick exemplifică aceste calități. Pieptănată pe spate și ascunsă în spatele urechii, această parte laterală este elegantă, dar relaxată.

6/43

sursă

Partea moale

O parte subtila poate fi obtinuta prin simpla pieptanare a parului in directii opuse. Aceasta este o opțiune bună dacă aveți părul subțire sau fin.

7/43

@raduvitca

Partea îngrijită măturată cu textura groasă

Acesta este un pas mai aproape de aspectul clasic al lui Steve Jobs, gâtul țestoasă neagră este calea de urmat. În plus, partea laterală este atât de puternic și dens. Acum asta este păr gros îți oferă, deși nu uitați să periați părțile laterale puțin așa că pare controlat și, în sfârșit, niște ceară de păr face ca totul să se lipească.

8/43

@ryan_davieshall

Partea laterală Plus Slicked Back Plus Prea Cool

Acesta este, fără îndoială, Jokerul din viața reală! Partea laterală clasică cu top pe spate este reteta perfecta. De asemenea, parul este subtire astfel încât acest stil face să pară total în control și ceva ceară de păr nu dă greș niciodată a ajuta. Menținerea totul împreună este cheia acestui stil.

9/43

@Iulius Cezar

Reglementare Cut Seamănă

Sunt atât de multe lucruri de discutat aici, așa că să începem partea groasă parte cu decolorare la mijloc . Părțile laterale sunt subdecupate pentru a-l face să arate echilibrat pe părțile laterale. Culmea, însă, este măturat lateral cu o textură ușor împinsă înapoi. Produsele pentru păr faceți dreptate stilului pentru a-l păstra intact.

10/43

de @z_ramsey

Fade Ivy League

Aceasta este una dintre nenumăratele variante ale Ivy League. Având o decolorare mare și o parte laterală subțire, acest stil este o alegere excelentă pentru un aspect formal.

11/43

Mini Pompadour, de @mattjbarbers

Parte laterală + Mini Pompadour

Nu există o singură șuviță de păr care să nu știe ce să facă. Totul este perfect aici, vârful fiind mic și pompadour subțire aproape un spate alunecat . Laturile sunt decolorat la mijloc cu rândurile s-au estompat la fel de bine. Toate acestea cu se estompează templul care se îmbină cu barba îl face un stil foarte echilibrat.

12/43

Volum ridicat

Iată un mod unic de a aranja o parte laterală. În loc să folosiți porțiunea pentru a împărți părul, o puteți folosi pentru a încadra un aspect de volum mare ca cel prezentat aici.

13/43

Credite: Braid Barbers

Slick Swept Zero Fade Hard Part

Această tunsoare ia un stil retro și îl aduce în prezent cu câteva actualizări izbitoare. Partea grea este ceva ce nu ai văzut în anii 1950, dar adaugă un aspect incontestabil acestei tunsori.

14/43

@jelle.vissers

Partea laterală naturală și crop foarfecă

O tunsoare ca aceasta celebrează simplitatea clasicilor cu o parte naturală și o conicitate care se termină destul de aproape de piele, oferind părului mai multă separare jucându-se cu lungimile.

15/43

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Parte laterală ondulată

Băieții cu păr ondulat pot purta bine și părțile laterale. O parte ușoară, așa cum se arată aici, poate fi folosită pentru a schimba direcția părului și pentru a oferi o textură suplimentară.

16/43

@ franchybarberr

Nu este partea ta obișnuită

Părțile laterale pot fi dificile și uneori destul de plictisitoare. Acesta, nu cel tăcut al tău. Micul offset îl face distractiv, plus simt partea grea pentru a face totul fantezie. Părțile laterale sunt decolorate pentru acea crestătură suplimentară de aspect curat.

17/43

makarenkodenis / Shutterstock.com

Partea laterală a lui George Clooney

Acest stil de parte laterală mai lungă oferă părului un aspect mai gros, mai plin, dar este încă definit datorită părții proeminente.

18/43

@kochifaraj

Parte laterală pufoasă stratificată cu nuanță blondă

Se pot vedea cu ușurință acele straturi îngrijite de deasupra cu asta parte subțire dură subtilă, dar evidentă . Aici este menținerea volumului, deoarece părțile laterale sunt conice și nu decolorate doar pentru ca barba să își poată face treaba echilibrând destul de bine fața.

19/43

@brinie

Partea periată cu părți mai scurte

Având păr subțire și totuși subțire nu este întotdeauna rău și iată exemplul. Tot ce ai nevoie este ceva produse frumoase pentru păr pentru a ajuta la menținerea părului într-o grămadă și BOOM! Partea laterală de aici este evidentă ca vârful este mai lung iar laturile sunt frumos conic . Nu se întâmplă multe în afară de asta, dar vezi rândurile ? Sunt în formă.

20/43

@jakes_barber_shop

Păr subțire cu părți conice

Nu este nimic mai bun decât să fie împins cu părul subțire destul de puf . Mai mult, cel laturile sunt decolorate la mijloc totuși ușor scăzut. Următorul lateral conic cu straturi pentru a-l face să pară gros, dar nu prea ponosit. Ceara de păr cu un aspect uscat face diferența.

21/43

de @dannyandcobarbers

Perie laterală cu parte subțire

Partea laterală modernă este una destul de nouă și are tot ce trebuie. The laturile sunt decolorate la mijloc cu vârful fiind încă pocky măturare laterală . Alinierea este estompată cu a templul s-a stins de asemenea, în plus, totul este amestecat în barbă pentru a o face să pară echilibrată.

22/43

@gutierstudio

Pompadour cu partea laterală cu Temple Taper

Parte grea , laturile conice, rânduri ascuțite și ce altceva s-ar putea cere de la început. The păr gros elegant parte laterală cu asta pompadour pufos îl face perfect. Mai mult decât atât, templele nu sunt estompate dintr-un motiv astfel încât să arate ca ceea ce a domn ar arăta ca.

23/43

@oldandnewtownbarbershop.cz

Parte laterală simplă cu părți mai scurte

Bine ai venit la retro tărâm de panache cu o parte laterală subtilă cu măturat lateral . Mai mult, cel laturile sunt conice putin sau cam asa ceva. The linia părului în retragere o face și mai bună cu împingerea ușoară a părului în spate. Templul nu este decolorat, încă conic.

24/43

@marcovfialho

Parte laterală vopsită neconvențional

Partea înaripată este cu siguranță o declarație de stil îndrăzneț pe care doar un adevărat domn o poate trage cu ușurință. Blatul este despărțit subțire cu capete vopsite, culoarea roșu vișiniu pentru acel pop cu acel templu se estompează în barbă .

25/43

@thebarbercole

Parte laterală cu capsă cu amestec de barbă

Cui nu-i plac diferite toppinguri? Si cif aici este un astfel de topping pe o parte laterală. Partea este destul de subțire, cu părțile laterale nedecolorate pentru acel volum peste tot. Barba este amestecată cu tâmpla pentru acel aspect echilibrat.

26/43

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Partea laterală clasică

James Bond esti tu? Acesta este croiala clasica a anilor 90 cu laturile fiind mai puțin în volum, dar nestratificate de conic . Vârful este un amestec între măturat lateral și pompadour , de obicei, obții acel aspect cu niște ceară de păr și mișcări ale mâinii, nu prea greu de făcut, dar arată totuși strălucitor.

27/43

@zeke_the_barber

Păr blond clasic conic

Acest stil realizează un efect asimetric prin utilizarea unei părți laterale amestecate pentru a trece de la părțile scurte la partea superioară cu volum mai mare.

28/43

@peladesign_official

Blat Minty Cool cu ​​partea laterală ascuțită

Cine a spus că părțile laterale pot fi doar acea coafură formală și retro? Iată un exemplu că se poate face aproape orice mac și bling. Partea este ascuțit la mijloc decolorat cu aliniile se estompează de asemenea. În plus, partea cea mai evidentă este vopseaua de mentă asta striga moda!

29/43

@chrisbryant93

Hard Part Taper Fade Blonde

O parte laterală foarte subtilă cu perie laterală perfect pieptănată. Mai mult, ascuțitul și rânduri sculptate cu laturile fiind bine decolorat la mijloc la se estompează templul . Toate acestea alcătuiesc un foarte formal și coafura clasica iar acesta este perfect echilibrat cu o barbă de mirişte . Îl face să pară un întreg.

30/43

@rockstarsbarberscradleyheatr

Parte laterală fluidă cu subdecupare decolorată

Acest stil de parte laterală este diferit de majoritatea look-urilor pe care le-am prezentat. În loc de porțiunea care separă părul scurt și cel lung, separă două secțiuni de păr mai lung, în timp ce tăietura delimitează părțile scurte și lungi.

31/43

sursă

Partea laterală măturată înapoi

Cauți o coafură mai scurtă? Această tăietură colegială scurtă este o opțiune bună de întreținere redusă, care prezintă o scădere și o parte dură.

32/43

@cartersupplyco

Partea grea cu Taper

Deși acesta este un stil simplu, are un pumn. Partea grea este o răsucire îndrăzneață a acestei tunsori clasice, iar conicitatea menține totul îngrijit.

33/43

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Partea laterală a lui Ewan McGregor

Acest stil dezordonat părții laterale este un aspect lejer și casual, care este grozav pentru toate tipurile de păr. De asemenea, necesită un stil minim; poți pur și simplu să-l perii la loc.

34/43

@patty_cuts

Pieptănați cu partea laterală înaltă

Crearea unei părți mai sus pe cap poate ajuta la adăugarea lungimii feței și la atragerea atenției asupra părului de deasupra.

35/43

@cartersupplyco

Parte moale naturală

Această parte blândă și graduală oferă părului un aspect lejer, ideal dacă preferați un stil mai relaxat.

36/43

@kings_of_the_underworld

Parte laterală cu păr creț și barbă

Dacă aveți părul creț, verificați această variantă a părții laterale. O parte proeminentă este folosită pentru a ajuta la menținerea în ordine a părților laterale, iar părul de pe cealaltă parte și din față este lăsat să răsară și să iasă în mod natural.

37/43

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Parte cu părul periat pe spate

Piesele pot fi folosite cu alte tehnici de styling pentru a produce rezultate excelente. Această tunsoare folosește atât părul periat pe spate în față, cât și separat pe lateral pentru un aspect inteligent, dar ușor dezordonat.

38/43

s_bukley / Shutterstock.com

Classic Gentleman Partea laterală mai lungă

Croiala acestui domn este un clasic dintr-un motiv. Partea laterală elegantă și părul îngrijit conferă purtătorului un aspect foarte ascuțit și sofisticat.

39/43

Twocoms / Shutterstock.com

Parte laterală Chris Pine cu barbă

În timp ce majoritatea părților sunt de obicei foarte vizibile, ele pot fi și mai subtile. Aici, părul lui Chris Pine este doar ușor despărțit și nu există nicio linie parțială vizibilă. Acest lucru tinde să facă părul să pară mai gros.

40/43

s_bukley / Shutterstock.com

Partea laterală clasică a lui Brad Pitts

Vrei un stil cu adevărat simplu? Încearcă-l pe acesta. Puteți obține acest aspect prin simpla pieptănare a părului în direcții opuse, folosind partea ca despărțitor.

41/43

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Ryan Reynolds Side Part cu Undercut

Pentru un aspect rafinat, nu poți greși combinând două dintre cele mai populare coafuri contemporane: partea laterală și decupajul.

42/43

@figarosbarbershoplisboa

Partea superioară periată

Acest stil drept în sus oferă fiori retro cu partea laterală subțire și ușor puf deasupra. The laturile sunt decolorate la mijloc cu o ușoară conicitate pentru a ține totul sub control. Barba este un echilibrant îngrijit pentru aspectul cu o textură îmblânzită.

43/43

@jodytaylorhair

Fringe lung ondulat

Iată un stil pentru păr care este în mod natural foarte ondulat. Partea laterală ajută să atragă toată atenția asupra franjurii lungi și fluide din față.

Celebritati Ultima moda