SphynxRazorPeste 30 de variante de tunsoare franțuzească atemporală în 2022

Unii băieți nu vor agitația care vine cu coafuri cu întreținere ridicată, cum ar fi cifa sau pompadour. Vor să aibă o croială elegantă, dar nici nu vor să petreacă o oră în fața oglinzii din baie. Aici intervine recolta franceză.

French Crop este un stil clasic care este unul dintre stilurile mai scunzi pentru bărbați. Are păr scurt în jurul capului și o franjuri vizibilă. Mulți oameni confundă această tunsoare cu tăietură Caesar . Deși sunt similare, principala diferență este că cultura franceză are o franjuri lungă, în timp ce la o tăietură Caesar, franjuria este scurtă.

Tunsoarea frantuzeasca este grozava pentru barbatii care doresc o coafură cu întreținere redusă. Este o tăietură cu adevărat minimală care necesită un stil minim. De asemenea, nu necesită deplasări frecvente la frizerie pentru întreținere. Această tunsoare este, de asemenea, deosebit de plăcută pentru bărbații mai în vârstă cu păr gri, deoarece tunsoare completează părul. Cultură franțuzească este o tăietură grozavă care este ușor de obținut, așa că citiți mai departe pentru mai multe informații despre acest stil atemporal.

Bucle și decupare

sursă
De ce am nevoie pentru tunsoarea franceză?

Cultura franceză este un stil mai scurt, deci nu veți avea nevoie de mult păr pentru această tunsoare. Probabil că veți dori unul sau doi centimetri de păr în față și va fi mai scurt pe tot parcursul.

Unul dintre marile avantaje ale culturii franceze este flexibilitatea acesteia. Funcționează bine cu majoritatea formelor feței (rotunda fiind poate o excepție) și tipurilor de păr. Dacă aveți părul încolăcit, atunci o recoltă franceză va funcționa în continuare, dar va fi mai greu de gestionat.


Cultură franțuzească decolorată

de @tombaxter_hair / Instagram

Cum să obțineți tunsoarea franceză

Deoarece cultura franceză este atât de asemănătoare cu tăietura clasică Caesar, majoritatea frizeriei vor putea aborda tăietura doar cu o mică direcție de la tine. Desigur, puteți cere doar „o tăietură Caesar cu franjuri lungi”, dar dacă doriți să aprofundați mai mult, iată ce să spuneți.


Cereți ca părțile laterale să fie tăiate sau tăiate, în funcție de tipul de textura pe care o doriți. Consultați-vă cu frizerul pentru a afla care opțiune este cea mai bună pentru dvs. De asemenea, lungimea culturii franceze poate varia, așa că asigurați-vă că aduceți o poză, astfel încât frizerul să poată estima lungimea părților laterale și a spatelui.

Cultură franceză texturată

@z_ramsey / Instagram

Pentru părul de deasupra, aveți câteva opțiuni. Daca vrei mai mult volum si textura, cere ca parul de deasupra sa fie tuns punct. Acest lucru creează un aspect robust și este ideal pentru a elimina greutatea dacă aveți părul gros. Dacă doriți un aspect îngrijit, cereți ca părul de deasupra să fie tuns tocit. Acest lucru permite ca părul să pară plat și ordonat, așa că, dacă părul ți se lipește în sus, procedează la tuns.

Dacă doriți să adoptați o abordare super contemporană a acestui clasic, cereți ca părțile laterale și din spate să fie tăiate sau tăiate mai scurt, astfel încât să contrasteze mai mult cu partea superioară.


Deoarece este o scurtătură atât de scurtă, cultura franceză nu necesită prea mult stil. Veți avea nevoie de o pomadă, gel, ceară sau un produs similar. Veți coafa în mare parte părul în partea de sus în față. Aplicați produsul pe părul umed, uscat cu prosopul și coafați după bunul plac.

1/47

@alan_beak

Decupare moale cu estompare

Acest crop franțuzesc are părțile scurte și o franjuri stratificată pentru un aspect elegant și modern. Deși nu aveți nevoie de tatuaje pentru a completa acest aspect, acestea adaugă cu siguranță o tinerețe hipsterică stilului.

2/47

@giancardinale

Cultură franceză pieptănată

Ce este mai bun decât un vechi clasic, pieptănat drept franceză? Simplu este cel mai bine, așa cum vedem aici, părțile laterale sunt decolorate, partea superioară fiind suficient de lungă pentru a cădea pe frunte. Modelul pieptănat îl face mult mai bun. Cheia este să folosești un gel umed, astfel încât să obții acel aspect îngrijit cu puțină strălucire.

3/47

@z_ramsey

Crop franțuzesc ondulat cu estompare în rafală

Îmbrățișează-ți părul ondulat și lasă-l să se onduleze. Asta a făcut acest domn cu coafura sa crop franceză. Aspectul autentic care rezultă este cu siguranță demn de unele laudă.

4/47

@sa__hairs

Cultură franceză scurtă groasă cu valuri

Textura aspră și robustă este destul de atractivă, mai ales ceva de genul acesta, care la o privire pare aruncat, dar când priviți cu atenție, veți vedea un model subtil cu un pielea obraznică se estompează pe părțile laterale .

5/47

@r.braid

Cultură franceză aruncată și vopsită

Culturile franceze pot fi foarte interesante, dar necesită o anumită atenție la detalii. Acestea fiind spuse, partea superioară este vopsită încrețită cu asta vopsea blondă neplăcută asta face totul de zece ori elegant.

6/47

@rumbarber

Franjuri ascuțit blond ruginit

Nu toate culturile franceze sunt drepte, unele sunt puțin fanteziste cu asta franjuri unghiulare furând spectacolul . Părțile laterale sunt totuși decolorate pentru acel aspect mai curat cu o crestătură, dar în afară de asta, este bun la volum și lungime.

7/47

@conortaaffehair

Crop franțuzesc ondulat cu decolorare fină

Top ondulat este întotdeauna destul de fascinant, dar atunci când este asociat cu unele elemente de stil, atunci îl face mai distractiv. De asemenea, partea superioară este tăiată în franceză, cu decolorarea care face partea laterală elegantă și îngrijită.

8/47

@hayden_cassidy

Crop franțuzesc scurt cu decolorare laterală

Nu toate Crops-ul francez sunt drepte, iată-l pe cel cu periajul lateral. Blatul este ușor aruncat pentru a adăuga puțin mai strălucire. Acestea fiind spuse, părțile laterale sunt decolorate cu a aliniați care este atât îngerat și conic.

9/47

sursă

Decupare texturată peste linia părului

Împins în lateral. Impins la mijloc. Împins peste tot. Acesta este un aspect proaspăt pentru cultura franceză și este impresionant. Textura arată grija pentru păr, iar valurile vor face oamenii să arate de două ori.

10/47

@dannyandcobarbers

Franjuri drepte medii

Tânăr sau bătrân, această recoltă franceză arată corect. Cu franjuri medii aici, este foarte greu să greșești.

11/47

Cultură franceză, de @agusdeasis

Partea superioară cu textura naturală și franjuri scurte

Dacă cultura franceză ar fi o echipă de fotbal, aceasta ar fi câștigătoarea Cupei Mondiale de anul trecut. Aproape perfecte din toate punctele de vedere, vopseaua ușoară, textura și franjurile par toate câștigătoare.

12/47

@notoriousbarbers

Crop franțuzesc cu Sleek Drop Fade

Picătura se estompează este gata pentru al doilea sezon. Adăugat la cultura franceză ușor dezordonată și avem eleganță 2020.

13/47

@iisakkinummi

Cultură franceză aruncată subțire

O coafură foarte subtilă, dar o mică scufundare profundă va dezvălui cum se poate obține acest stil. Vârful este un păr subțire, cu tot volumul fiind distribuit în mod egal, iar partea din față având o tăietură franceză subțire aruncată în față.

14/47

@tombaxter_hair

Cultură franceză proaspătă și scurtă

Arătând ca toți jucătorii din Premier League reuniți într-unul singur, acest crop francez proaspăt și scurt are un aspect bine uzat.

15/47

@jarredsbarbers

Cultură franceză

Decuparea franțuzească prin excelență chiar aici, cu o decolorare foarte strânsă pe părțile laterale și mărgea groasă pentru a se potrivi.

16/47

@dannyandcobarbers

Franjuri scurte în față cu stil lateral

Părțile laterale ale culturii tale franceze nu trebuie să fie întotdeauna tăiate până la piele. Aici, puțină lungime pe părțile laterale plus smocul minuscul din față este ceea ce diferențiază acest stil de restul.

17/47

@kevinluchmun

Cultură franceză ocazională cu chefin

Este greu de realizat un chefal Arată nou și acum, dar tipul ăsta a făcut o treabă grozavă în asta, cu părul lung și fluid în partea de sus și petrecerea în spate.

18/47

@andrewdoeshair

Franjuri unghiulare blonde cu decolorare

Să presupunem că ești un spirit liber și vrei să comunici asta prin coafura ta. Iată cum procedați: obțineți o recoltă franțuzească, lăsați vârful lung și adăugați o mulțime de vârfuri!

19/47

@charlievenn_barber

Laturi cu decolorare înaltă, cu decupaj francez gros

O perspectivă foarte la modă asupra culturii franceze este chiar aici, cu părțile foarte decolorate, ceea ce îl face pe acesta foarte unic. Cheia este să alegeți un aspect maxim curat. Influența pentru fade este, de asemenea, de a arăta tatuajele. Barba ajută la echilibrarea feței.

20/47

@kevinluchmun

Convertibil de la simplu la înțepător

Coafurile nu trebuie să fie complicate pentru a arăta bine. Această cultură franceză, cu o textura naturală deasupra, este un exemplu de manual al stilului.

21/47

@hideoutbarber

Decuparea frunții cu laturile decolorate

Pentru un păr mai gros, puteți ciufuli partea superioară a trunchiului francez pentru un aspect similar, robust. Acesta contrastează strălucit cu laturile scurte, care este un avantaj major al culturii franceze în general.

22/47

@domthebarberian

Crop franceză modernă cu Fade

Cultură franceză este o coafură la fel de veche ca pe vremea romanilor, dacă nu mai veche. Pentru a-l face mai modern, de ce să nu combinați trunchiul cu o subdecupare decolorată, așa?

23/47

@trimz_barbershop

Piele decolorată

Iată o altă întorsătură a culturii franceze. Cu o franjuri puternică în partea de sus, scurtă decupată pe părțile laterale, veți găsi această coafură surprinzător de practică...

24/47

@rockstarsbarbers

Pitch Perfect French Crop cu Mid Fade

Crop franțuzesc clasic OG cu un aspect foarte hipster este aici pentru noi. Partea superioară este puțin mai lungă decât părțile laterale, dar nu prea lung, deoarece întreaga idee este să-l păstrăm minimalist. The părțile laterale sunt decolorate pentru ca acele tatuaje să apară destul de bine.

25/47

@jakfinchhair

Mini crop franțuzesc cu templă conică

Concentrarea volumului este realizată destul de bine aici, barba este mai groasă decât vârful, vârful fiind decupat semi-franceză. The părțile laterale sunt înalte decolorate cu o tâmplă conică și aliniament înclinat.

26/47

@ bonsmenshair

Crop franțuzesc cu păr subțire cu barbă

Ce este mai bun decât părul subțire întins pe frunte și să se răcească acolo doar pentru că este o coafură French Crop? Laturile de aici fac aspectul de 10 ori îngrijit cu fade-ul conic, dar fade-ul de aici este o fade mijlocie obraznică care încă mai are mult spațiu pentru aliniament.

27/47

@egobarbers

Crop franceză modernă cu laturi cu fante

O coafură foarte hip-hop, cu părul din față tăiat în franceză și părțile laterale fiind tăiate pentru un plus de stil. Vârful părului este aruncat cu niște păr așezat deasupra. Laturile sunt conic dar nu decolorat pentru a menține volumul intact.

28/47

@adribarbeiro

Cultură franceză echilibrată la modă

La vedere, această coafură ar putea părea doar o altă bucată de cultură franceză, ceea ce nu este cazul. Blatul este ușor aruncat cu simt mohawk-y la ea. În plus, părțile laterale sunt decolorate pentru a arăta echilibrul dintre barbă și vârf. Cât de atent este acum?

29/47

@domthebarberian

Decolorarea pielii curate

Pentru omul practic, o recoltă franceză ultra-scurtă este cu siguranță calea de urmat. Cu o tăietură zgomotoasă pe laterale, care se estompează în sus și într-o tăietură scurtă, de 1 până la 2 centimetri, această tăietură este un câștigător în cărțile noastre!

30/47

@criztofferson

Fade scăzut

Această cultură franțuzească tăiată strâns pune linia chiar lângă urechi. Fade-ul este atât de scăzut că este practic imposibil de văzut. Perciunile decolorate din cotlet de oaie sunt un bonus suplimentar.

31/47

@odyzzeuz

Cultură franțuzească agitată

Cultura tradițională franceză este foarte joasă până la cap și asemănător caesarului. Acest aspect agitat îi adaugă o nouă dimensiune din față, laterale și din spate.

32/47

@barber_od

Cultură franceză neregulată rezistentă

Cultură franceză este absolut unul dintre cele mai bune stiluri pentru adăugarea de textură. Doar câteva șuvițe ușoare în partea de sus pot duce această tunsoare la un alt nivel.

33/47

Fringe Hairstyle + French Crop, de @anton_marchenko_

Modele clasice cu franjuri medii și linie laterală

Topul mai lung de pe acest crop francez oferă profunzime și o atmosferă romantică. Pe margine, oamenii știe că este încă un băiat rău.

34/47

@Iulius Cezar

Cultură franceză cu vârfuri ușoare

Lăsați părul de sus pe trunchiul dvs. francez frumos și lung și veți avea multe șanse de a crea imediat noi stiluri dacă vă plictisiți. Pentru acest aspect, adăugați vârfuri în spate, nu în față.

35/47

Cultură franceză cu păr aspru, de @aaron_kiely_hair

Cultură franceză cu păr aspru

Părul roșu, creț, aspru nu este niciodată ușor de reținut sau întreținut. Tăiindu-l scurt și periându-l înainte cu stil, îl face să arate corect.

36/47

Cultură franțuzească decolorată, de @spukthebarber

Franjuri medii și vârf voluminos

Aproape oricine poate arăta bine cu cultura franceză, iar acest tip o dovedește. Părul său mai gros și întunecat arată exact cantitatea potrivită de ciufulit și elegant. Se potrivește perfect cu franjuri medii.

37/47

sursă

Crop și Fringe

Lasă-ți cultura franțuzească să se despartă în mod natural de margini și vei rămâne cu un efect rece ca acesta. Puneți niște ochelari și lăsați niște păr ușor pe față și sunteți gata!

38/47

@raduvitca

Crop franțuzesc simplu cu top dezordonat

Cultură franceză arată mai elegantă în fiecare săptămână. Cu topul dezordonat, tipul ăsta pare pregătit pentru pista sau barul de vinuri.

39/47

Cultură franceză, de @hairsoda

Franjuri frontale neuniforme

Dacă vrei ca oamenii să te întrebe dacă îți tunzi singur părul, acest franjuri este calea de urmat. Ușor pieptănat și foarte neuniform.

40/47

@joshfarmer__

Cultură franceză vopsită și decolorare mare, da, vă rog

Nu există nicio îndoială că acest domn a intrat la frizer și a arătat o poză cu DJ Snake și a spus: „Dă-mi asta!”.

41/47

Cultură franceză texturată, de @z_ramsey

Highlights Hulk și Hard Line Design

Hulk a declarat furios: „Nu ți-ar plăcea de mine când sunt supărat”. Cu vârfuri verzi și o linie dură pe lateral, nimeni nu va fi supărat când va obține această tăietură.

42/47

@javi_thebarber_

Undercut cu Hard Line

Ca și în cazul oricărei coafuri, puteți să linii și să divizați pentru a crea contrast și a ieși în evidență din mulțime. Iată cum arată asta cu o recoltă franceză.

43/47

@paul_barbercode

Față foarte subtilă cu linie conică

Dacă te uiți la toate culturile franceze din această listă, vei observa că există o mulțime de moduri de a aborda părul de sus, care este mai în spate pe capul tău. Lasă-l să crească gros și acesta este aspectul pe care îl vei obține.

44/47

@braidbarbers

Decupat deconectat cu decupare cu textura modernă

Aceasta este o altă cultură franceză deconectată, dar cu limite de textură adăugate deasupra. Unele smocuri se ridică, altele merg în lateral, altele coboară. Este dezordonat și ne place asta.

45/47

sursă

Cultură cu textura mai lungă

Ca o altă variantă simplă a culturii franceze, creșteți-vă părul la aproximativ 3 sau 4 centimetri înainte de a tuns părțile aproape.

46/47

@dencioagular

Cultură franceză îngrijită cu barbă franceză

Grizzly top este un bun prieten al șuvițelor de păr cu textura aspră. Cel de aici este ciupit cu niște produse de păr pentru a-l îmblânzi așa cum este. The părțile laterale sunt conice și nu decolorate care nu este cultura ta obișnuită franceză, dar asta e distracția, nu-i așa?

47/47

@hayden_cassidy

Fangs Fringe

Dacă cultura de bază franceză este puțin prea plictisitoare pentru gusturile dvs., puteți lăsa niște smocuri să crească în față. Aspectul rezultat în formă de corn sau colți este aprig și nu seamănă cu orice ați văzut înainte.

Ultima moda