SphynxRazor35 de tunsori pentru părți dure: revigorarea unui vechi clasic

Partea grea este o întorsătură modernă a unui clasic vechi - partea laterală ( Tunsoarea părții laterale: un stil clasic pentru domni ). Partea laterală vă împarte părul în două secțiuni, de-a lungul oricăreia dintre crestele naturale din colțurile de sus ale capului.

În timp ce partea laterală implică de obicei coafarea părului de pe ambele părți ale „părții” în direcții opuse, partea tare tunde părul până la nivelul scalpului. De obicei, părțile laterale sunt lăsate destul de scurte cu această tăietură, în timp ce partea de sus este menținută la o lungime moderată. Acest lucru conferă trăsăturilor tale feței o cantitate incredibilă de definiție, de unde și popularitatea sa printre toți cei care prezintă forme ascuțite ale feței.

De asemenea, s-ar putea să auziți această tăietură denumită „linia de ras” sau „linia părții laterale”, descriind aspectul final al despărțirii dure.

Slick Swept Zero Fade Hard Part

Credite: Braid Barbers
Cum să obțineți partea grea

Partea grea nu este chiar o tăietură grozavă de făcut acasă (cu atât mai puțin după câteva pahare!), chiar și cu ajutorul unui prieten. Acest lucru se datorează faptului că despărțirea reală necesită ca părul să fie bărbierit până la piele, adicăfoarteriscant - o mișcare mică și singura soluție ar putea fi să îți tunzi tot părul!

În ceea ce privește traseul frizerului/coaforului, pur și simplu intrați și cereți o „parte grea” sau oricare dintre celelalte nume menționate mai sus. Dacă există vreo confuzie, poți oricând să arăți coaforului tău o fotografie cu aspectul final pe care încerci să-l obții.


În ceea ce privește lungimea părului, nu ezitați să alegeți ceea ce doriți sau cereți sugestii frizerului. The Haircut Inspiration este întotdeauna un loc grozav pentru a găsi diferite idei de tunsoare, așa că cercetează-ți mai întâi!

Restul este destul de simplu - încearcă doar să stai nemișcat atunci când coaforul tău lucrează din greu la despărțire...


Cum să stilizezi partea grea

După cum cu siguranță ați ghicit până acum, „partea grea” nu este cu adevărat o tunsoare în sine, ci mai degrabă numele dat stilurilor care implică acea despărțire curată și sexy. Ca atare, nu există cerințe sau ghiduri stricte pentru coafarea unei părți dure.

Cea mai obișnuită cale – și una nebunească în acest sens – este pur și simplu coafarea părului lung, departe de despărțire, cu produsul de păr ales (de exemplu, un gel sau o pomadă). Părțile tale nu ar trebui să fie suficient de lungi pentru a justifica orice stil, așa că încearcă doar să uniformizezi orice smocuri care se pot forma.

O altă alternativă populară este pieptănarea întregului păr de sus pe spate, lăsând totuși părțile laterale să curgă cu granulația lor naturală.

@anthonythebarber916 / Instagram


Stiluri/tăieri pentru partea grea

Desigur, toată lumea știe că ești liber să faci ce vrei cu părul tău, dar asta nu este prea util atunci când cauți stiluri încercate și testate. Iată câteva sugestii pentru tunsori sau coafuri care pot fi cuplate cu o parte grea:

  • The Quiffeste un stil despre care am scris într-un articol anterior ( Un ghid cuprinzător pentru coafura Quiff ) care poate completa o parte grea.
  • Undercuteste, ei bine, o tăietură, care se întâmplă să funcționeze minunat cu o parte grea și un pic de încredere. Desigur, am scris despre această tunsoare incredibil de populară într-un alt articol ( Un ghid complet pentru coafura undercut ).
  • Topul plat( The Flat Top Hairctut ) poate fi, de asemenea, aranjat cu o parte dură, oferind un aspect retro extraordinar de unic.

Am strâns câteva imagini cu tunsori și stiluri de păr dureîntr-adevărmunca, în opinia noastră sinceră. Aruncă o privire mai jos și îți vei economisi ceva timp căutând inspirație pentru acest efect special.

1/19

@horatiuthebarber

Partea superioară perfect răsucită cu decolorare subțire cu părți dure

Partea grea a acestui stil arată cu adevărat pronunțată datorită volumului dens și texturii vârfului. Nu vei greși niciodată cu acest aspect clasic.

2/19

@mattjbarbers

Șuvițe alungite

Încercați o parte tare cu șuvițe lungi și ondulate în partea de sus pentru o atmosferă rockabilly. Apoi combinați-l cu o decolorare a pielii pentru un aspect mai structurat.

3/19

@tailorfade

Cultură franțuzească cu părți dure, cu tatuaje

The Recolta franceză este ca o coroană aici cu o parte tare care desparte elegant partea superioară de laterale. Barbierit cu gheare adaugă acel element subtil al tendinței cu tatuaje este o combinație foarte hipster. Barba este, de asemenea, îmblânzită cu niște griji care echilibrează destul de bine fața.

4/19

@internationalbarbers

Parte dură cu decolorare periată laterală

Părțile dure sunt marcatoare de teritoriu grozave, cu tendința de a le face să arate elegant. Aici nu este nimic diferit, cu ea laturi conice uimitoare partea de sus arată atât de distinctă și bine zdrobită în lateral cu acea vopsea de păr, este un aspect grozav!

5/19

@mattjbarbers

Hart Part + Pompadour

Pentru un look care atrage cu adevărat privirea, combinați un pompadour falnic cu o parte elegantă. Acesta este ca James Dean, dar mai elegant și mai curat.

6/19

@hairbyharley

Slicked

După cum puteți vedea aici, adăugarea unei părți grele adaugă cu siguranță viață și un plus de curatenie la un simplu „doiire”.

7/19

@mattjbarbers

Military Hart Part

Când o vrei cu adevărat fără cusur, încearcă o tăietură militară ca aceasta. De la partea superioară rigidă la partea dreaptă și fade mare, perfect!

8/19

@z_ramsey

Partea de ras Pompadour cu stil liber

Dacă aveți părul gros și vă place să legănați pompadour-ul, adăugarea unei părți dure poate oferi un pic de structură și îngrijire aspectului dvs.

9/19

@bars_hair

Hart Part + Side Swept

Dacă ești tipul robust, iată ceva ce credem că ți-ar plăcea. Topul lung și dezordonat, partea și templul unghiular dau cu siguranță vibrații de băiat rău.

10/19

@peteyrock_thebarber

Partea tare sub decupare cu laturi conice

Acel mic detaliu unghiular de pe tâmplă este ceea ce aduce factorul wow acestui look. Nici topul super slick nu este rău.

11/19

@mikeyyyyyy_

Pielea Fade Hard Part

Aceasta este încă o dovadă că părțile dure funcționează foarte bine cu blaturi lungi și texturate. Decolorarea pielii arată impecabil și există și o formă frumoasă la tâmplă.

12/19

@hayden_cassidy

Tapered High fade și Hard Part

Acest stil prezintă o parte dură puțin mai adâncă în lateral, chiar lângă locul în care începe fade-ul ridicat. Vârful este lung și voluminos, cu un pic de undă, ceea ce face un contrast puternic cu partea goală.

13/19

@criztofferson

Pushed Back Quiff cu Temple Fade

Acum acest chiff se află cu siguranță la capătul mai rece al spectrului părului. Partea superioară împinsă în spate și estomparea templului arată minunat, dar ne place și aspectul 3D al acelei părți dure.

14/19

@cartersupplyco

Partea tare periată spate decupat

Acest look prezintă un top voluminos cu spate periat asociat cu o parte dură foarte lată. Credem că este o versiune nouă a unui stil simplu și clasic.

15/19

@r.braid

Tronjă de elefant inversată cu părți decolorate

Dacă credeți că trunchiul de elefant arată impresionant, verificați trunchiul de elefant inversat. Stilul flippy și înălțimea extremă adaugă total fler părului!

16/19

@mattjbarbers

Partea blondă măturată cu Fade

Acest stil a devenit creativ nu numai cu partea tare, ci și cu linia părului unghiulară și fade. Împreună cu vârful gelificat și voluminos, aceasta este într-adevăr o coafură cool și unică!

17/19

@cuttyfresh

Piesă tare strict gelificată

Probabil ați văzut acest stil gelificat de o mie de ori înainte. Dar nu crezi că de data asta pare un pic mai neîncetat din cauza acestei părți grele?

18/19

@hayden_cassidy

Partea tare laterală

Iată un stil elegant de parte dificilă pe care îl puteți încerca. Combinați-l cu o decolorare medie și o perie cu o textură plină.

19/19

@figarosbarbershoplisboa

Slick Side Sweep cu partea tare

Partea grea rezolvă două probleme simultan, una este de a induce elementul de stil, iar a doua, ajutând la separarea părții superioare de părțile laterale. Laturile sunt conice și împinse înapoi cu partea superioară părul gros măturat .

Ultima moda