SphynxRazor5 lucruri de reținut dacă scopul tău este să găsești dragostea în 2020

Începutul unui nou an te inspiră inevitabil să-ți stabilești noi obiective. Si daca scopul tău este să găsești dragostea în 2020 , atunci veți dori să adoptați mentalitatea potrivită, să vă construiți încrederea în sine și să vă stabiliți niște intenții concentrate pentru succesul întâlnirilor. Sună a multă muncă? Sigur, ați putea să vă relaxați, să vă turnați un seltzer cu țepi și să glisați fără minte până când vă potriviți magic cu „celul”. Dar adevărul este că, cu cât te gândești mai mult la întâlniri, cu atât ai mai multe șanse să-ți manifesti situația romantică ideală.

O parte din acest lucru presupune să fii mai deliberat cu modul în care tu pune-te acolo , ce căi folosiți pentru a face conexiuni și cu cine plănuiți o a doua sau a treia întâlnire. Pe măsură ce devii mai clar cu privire la obiectivele tale specifice de întâlnire , va fi mai ușor să iei astfel de decizii și, ulterior, să cunoști oameni cu care ești de fapt compatibil. Dar o altă componentă implică concentrându-te pe propria auto-creștere și conștientizarea de sine, de asemenea.

Dar să clarificăm un lucru, mai întâi: Găsirea iubirii este un obiectiv fenomenal de stabilit. Așadar, felicitări pentru că ai recunoscut ceea ce îți dorești în anul care vine. La urma urmei, a ști care sunt prioritățile tale este jumătate din luptă.

Acum că ți-ai identificat obiectivul, poți începe călătoria captivantă (deși potențial accidentată) pentru a-l atinge. Doar asigurați-vă că țineți cont de aceste lucruri pe parcurs.
Găsiți un echilibru între căutarea dragostei și lăsarea acesteia să se întâmple.

Shutterstock

Probabil ați auzit expresia „Dragostea se întâmplă când te aștepți mai puțin”. Problema cu această noțiune este că implică că nu ar trebui să cauți cu adevărat dragostea - că ea îți va veni în cale doar după ce nu încerci să o urmărești. Potrivit antrenorului de întâlniri și relații Deanna Cobden , nu este neapărat cazul.


„Dacă nu cauți o relație de calitate, nu o vei găsi”, ea a spus anterior Elite Daily . „De obicei, ajungi cu ceea ce îți cade în poală sau cu nimic. Dar căutarea ta trebuie să vină mai întâi dintr-un loc împlinit și fericit.”

În același timp, totuși, ea avertizează să nu fii prea concentrat în căutarea iubirii - dacă ai o listă lungă de lucruri pe care le cauți la un partener, s-ar putea să ajungi atât de apropiat de minte încât să ratezi potențialul oportunități romantice recompensatoare. Nu numai asta, dar s-ar putea să ajungi dezamăgit din când în când, când nimeni nu este capabil să-ți îndeplinească fantezia hiperspecifică.


Așadar, căutați un echilibru între urmărirea iubirii și, în același timp, menținerea unei minți deschise (și a unei inimi deschise).

Amintiți-vă că nu există o abordare universală.

BFF-ul tău și-a întâlnit huidu-ul pe o aplicație de întâlniri. Dar sora ta insistă te aranjezi cu cineva pentru că așa și-a cunoscut actualul partener. Iată oferta: nu există o singură modalitate „corectă” de a găsi dragostea. Și ceea ce a funcționat pentru altcineva poate să nu fie de fapt cea mai eficientă strategie de căutare pentru tine.

Dacă încerci intră într-o conversație cu un străin la un bar este înspăimântător pentru tine, s-ar putea să-ți pui simțurile pe unele aplicații. Dacă sunteți gata să găsiți pe cineva care vă împărtășește un anumit hobby sau interes, alăturați-vă unui local Grup de întâlnire sau luați o clasă care vă permite să cunoașteți oameni cu gânduri similare. daca tu vreau să cunosc pe cineva IRL , dar nu știi cum să începi, angajează un antrenor de întâlniri care să te ajute. Ideea este că este timpul să-ți găsești propria cale către dragoste – una care se bazează pe propriile nevoi, dorințe, priorități și personalitate unice.

Nu uitați să vă concentrați spre interior.

Shutterstock


Nu am fost niciodată un fan al expresiei „Nu poți iubi pe altcineva până nu te iubești pe tine însuți”. Implică faptul că trebuie să fii într-un anumit stadiu de autoacceptare pentru a fi demn de iubire. Acestea fiind spuse, nu vrei să-ți pierzi din vedere călătorie către iubirea de sine pe măsură ce cauți dragostea romantică - pentru că recunoașterea propriei valori este cheia pentru a atrage un partener care te tratează așa cum meriți să fii tratat. Ai observat că am numit-o „călătorie”? Dragostea de sine nu este cu adevărat o stare care trebuie atinsă, ci mai degrabă, un efort continuu și în continuă evoluție la care poți lucra în fiecare zi. Iar eforturile tale vor da, fără îndoială, roade în mare măsură când vine vorba de viața ta amoroasă.

„Putem oricând să învățăm mai multe despre noi înșine, ce ne dorim și avem nevoie de la un partener, ce avem de oferit unui partener, care sunt limitele noastre în viața și relațiile noastre și, cel mai important, cum să ne iubim, să ne acceptăm și să ne respectăm pe noi înșine.” Nikki Leigh , antrenor de dragoste și gazdă a emisiunii Ready for Love Radio, a spus anterior Elite Daily . — Asta ar trebui să fie prima noastră prioritate. Apoi, suntem mai capabili să iubim, să acceptăm și să respectăm un partener care merită dragostea și respectul nostru.

Ține minte, de asemenea, că este la fel de important să te cunoști pe tine ca și să te iubești – de fapt, cele două sunt profund împletite.

„Când cauți un partener, în mod ideal ar trebui să ai un sentiment solid al cine ești, care include deficitele și slăbiciunile tale, precum și talentele și darurile tale.” Anne Beverly Chow , consilier rezident la Centrul de consiliere Bluebird , a explicat Elite Daily . „Dacă poți să comunici ceea ce vrei unui partener și să-ți recunoști și greșelile, te ajută să-ți gestionezi așteptările și te pregătește pentru succes.”

Permiteți-vă să faceți o pauză după cum este necesar.

Este aproape o garanție că vor exista niște capcane neașteptate pe calea ta spre iubire. S-ar putea să te lovești cu cineva, doar ca să-l afli nu cauti o relatie serioasa . Sau, ai putea fi fantomat sau s-a ridicat lângă cineva de care erai cu adevărat entuziasmat . Există, de asemenea, șansa să vă simțiți frustrați de lipsa de potențiali de întâlniri care să vă satisfacă dorințele specifice. Indiferent de ceea ce se întâmplă de-a lungul călătoriei tale în acest an, reține acest lucru: este în regulă să iei o pauză atunci când ai nevoie de una, indiferent dacă asta înseamnă ștergerea aplicațiilor pentru o săptămână sau trei, sau salvarea la o dată pe care ai programat-o de care te temi în secret.

Să-ți asculti instinctul este crucial pentru a-ți găsi dragostea, iar dacă instinctele tale îți spun că trebuie să faci un pas înapoi de la întâlniri, atunci ar trebui să onorezi această nevoie. În plus, odată ce îți iei o respirație, vei putea să te întorci în jocul de întâlniri cu mai multă energie reînnoită, entuziasm și optimism de care ai nevoie pentru a-ți găsi viitorul copil.

Stabilirea unor intenții clare vă poate ajuta să faceți conexiuni mai semnificative.

Shutterstock

După cum s-a spus anterior, găsirea iubirii este un obiectiv stelar de stabilit pentru 2020. Dar cu cât poți obține mai precis cu acest obiectiv, cu atât mai bine. Cum arată situația ta romantică ideală? Implică o relație serioasă pe termen lung care duce la căsătorie? Presupune un parteneriat pasionat, plin de călătorii și aventură? Acordați-vă timp pentru a-l defini și, dacă puteți, scrieți-l sau scrieți-l. Asigurați-vă că intenția dvs. de întâlnire este undeva vizibilă pentru dvs. (cum ar fi aplicația Note de pe telefon sau planificatorul zilnic), astfel încât să aveți un memento constant despre ceea ce căutați.

„Când stabiliți o intenție, creați mai multă conștientizare, ceea ce va deschide noi posibilități de conexiuni organice.” Thomas Edwards Jr. , fondatorul The Professional Wingman, a spus anterior Elite Daily . „Declari un plan care vorbește cu adevărat despre cum vrei să apari în viața ta de întâlnire. Cu cât ești mai clar, cu atât devin mai puternice convingerile, acțiunile și deciziile tale - făcând întâlnirile un proces mult mai simplu pentru tine în urma altora care ar putea să nu fie în acord cu intențiile tale.

Cu alte cuvinte, stabilirea intențiilor îți crește gradul de conștientizare cu privire la ceea ce cauți de fapt, astfel încât vei fi mult mai probabil să identifici când l-ai găsit.

Surse:

Deanna Cobden , antrenor de întâlniri și relații

Nikki Leigh, antrenor de dragoste

Anne Beverly Chow , consilier

Thomas Edwards Jr. ,antrenor de întâlniri