SphynxRazor5 zodii care sunt cel mai puțin răcoare în relații

După părerea mea, o persoană poate avea mult mai multe calități dezirabile decât să fie „blandă” sau „agreabilă”. Poate că asta se datorează faptului că sunt din suburbia New England. Dar, mai probabil, este pentru că sunt un Capricorn, unul dintre cei cinci zodii care sunt cele mai puțin răcoritoare în relații .

Dacă ești ceva ca mine, s-ar putea să vă fie greu să „jucați bine”, atât în ​​relaţii cât şi în viaţă. Daca estiîntr-adevărca și mine, expresii precum „lușește-te” sau „calmează-te” te pot face să vrei să țipi și să arunci cuptorul de pâine pe fereastra bucătăriei. Mi s-a spus că a fi „dulce” poate fi un mod distractiv de a-ți trăi viața, în principal de către prietenii care sunt semne de aer. În dicționarul meu personal, totuși, „chill” se referă doar la biban de mare chilian și vinul alb răcit, adică componentele unei mese fanteziste cu patru feluri care trebuie consumate după o promovare la serviciu. Ce pot sa spun? niciodata nu amîntr-adevărm-am putut „relaxa” sau „văd unde merg lucrurile” și am un interes minim să „petrec o întâlnire obișnuită” cu pe cineva pe care îl am ' unocazional' sentimente pentru .

Iată cinci semne zodiacale care au multe calități uimitoare, dintre care niciuna nu include a fi „chill” în relațiile romantice.

Pot să-ți spun totul. Două tinere fericite destul de entuziasmate care vorbesc între ele și iau masa...

Shutterstock
Leu (23 iulie – 22 august)

Având o înclinație pentru întâlniri fanteziste și gesturi mari, Leul rareori face ceva în jos. Gregar și talentat, Leul iubește să fie în centrul atenției și poate găsi întotdeauna lumina reflectoarelor, indiferent unde se duce. Când încep să aibă sentimente pentru cineva, acest leu va dori să-și aducă întâlnirea cu dragoste și atenție.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Entuziaști și pozitivi, Berbecul ține ochii pe premiu. Când acest berbec începe să vadă pe cineva nou, nu se poate ascunde cât de intens sunt. Competitiv și plin de viață, acest semn de foc are o singură viteză: accelerație maximă. Iubind goana șiviaţăpentru a-și urmări îndrăgostirile, Berbecul își dezvoltă rapid sentimente și nu-i pasă cine știe asta.


Scorpion (23 octombrie–21 noiembrie)

Deși s-ar putea să nu o arate imediat, atunci când un Scorpion începe să vadă pe cineva nou, ei tind să se atașezerapid. Sensibil și intens, Scorpionul cade profund și rapid. În timp ce pot părea rece și păziți, acest scorpion se pregătește pentru un termen lung.

Cancer (21 iunie – 22 iulie)

Sensitive Cancer are sentimente și nu se teme să le arate. Mama zodiacului, când acest crab face loc pentru cineva nou în viața amoroasă, ei sunt atrași să-i hrănească și să aibă grijă de el instantaneu. Nu este unul pentru aventuri sau legături, Racul te va face să plângi pentru propria ta mamă la prima ta întâlnire.


Capricorn (22 decembrie–19 ianuarie)

Nu este că Capricornul nu este iubitor de distracție, ci că nu le place să facă lucruridoarpentru distractie. În timp ce alte semne pot fi „să vadă unde merg lucrurile” sau „să ieși”, dacă un Capricorn este investit în cineva, va dori să se asigure că poate vedea un viitor cu el.

Indiferent de zodia ta, „a te liniști” nu este întotdeauna, ei bine, ușor. Deși fiecare are preferințe diferite, oricine te face să te simți prost sau „neînfricoșat” pentru dorința de comunicare directă sau de claritate, probabil, nu este cel potrivit pentru tine. Când vine vorba de chestiuni ale inimii, nu este nimic mai rece decât să fii tu însuți.