SphynxRazor50 de tunsori elegante Taper Fade: pentru bărbați cu tunsoare curată

O tunsoare taper fade este unul dintre cele mai recunoscute, stiluri iconice din lumea părului. A rămas atât de mult datorită aspectului său atemporal, stilului curat și aspectului versatil. Este grozav pentru situații ocazionale și formale, așa că, indiferent dacă lucrați la birou sau acasă, vi se va potrivi foarte bine.

@jeremywexlerhair / Instagram

Ce este tunsoarea Taper Fade?

O tunsoare taper fade menține părul lung în partea de sus, în timp ce îl îngustează pe părțile laterale și pe spate. Părul devine progresiv mai scurt pe măsură ce coboară pe cap până se amestecă cu pielea. Această decolorare treptată arată ascuțită și îngrijită, fără margini dezordonate sau inestetice sau pete aspre.

Tunsoarea taper fade este o minunată tunsoare cu întreținere redusă care nu necesită mult stil sau întreținere. De asemenea, este grozav pentru experimentare; îl poți modifica pentru a se potrivi stilului tău personal.
De ce am nevoie pentru tunsoarea Taper Fade?

Tunsoarea taper fade nu este un stil deosebit de lung. Oriunde de la 2 la 4+ inci de păr va funcționa. Cu toate acestea, cu cât părul tău este mai lung, cu atât va arăta mai puțin îngrijit, așa că 2 până la 4 inci este o gamă bună de urmărit.

Deoarece fade-ul conic este un stil mai scurt care devine progresiv mai scurt, va trebui să decideți dacă este croiala potrivită pentru dvs. De exemplu, dacă ai o cicatrice pe cap pe care nu vrei să o arăți, o tunsoare cu decolorare ar putea să o dezvăluie. Vedeți cum arată croiala în imaginile furnizate și de acolo puteți determina dacă va fi sau nu un stil bun pentru dvs.


@hudson.hair / Instagram

Cum să obțineți tunsoarea Taper Fade

Fade-ul conic standard este similar cu cel tunsoare clasică conică. Părul este cel mai lung în partea de sus și se estompează pe spate și pe laterale. Puteți specifica cât de gradual doriți să fie conicitatea. Există câteva informații suplimentare despre ghidul nostru pentru tunsoarea clasică conică, unde vă explicăm cum să obțineți tăierea în profunzime.


@javthebarber / Instagram

Cum să stilizezi tunsoarea Taper Fade

În funcție de varianta de tunsoare taper fade cu care mergi. Pentru stiluri mai intense, cum ar fi mohawk, veți avea nevoie de un gel de fixare puternic. Pentru un stil mai ușor, cum ar fi fade-ul conic standard, aveți opțiunea de a nu-l aranja deloc. În cele din urmă, totul depinde de tine și de stilul pe care îl alegi.

Există, de asemenea, o mulțime de variații ale tunsorii standard cu fade conic. Indiferent de tipul de păr, forma feței sau stilul personal, ar trebui să găsiți aici ceva care să vă placă.

Dacă încă ezitați dacă această tăietură este pentru dvs., verificați aceste opțiuni de mai jos:
1/64

@jw.hair


Quiff acela umflat cu Undercut Taper

Această tăietură are o decolorare conică pentru o tăietură plină de contrast: lung și scurt, întunecat și deschis. Cu partea de sus albită, acesta este cu siguranță un aspect nervos.

2/64

@z_ramsey

Partea laterală clasică

Acest stil combină o parte laterală clasică și atemporală cu o decolorare conică pentru un aspect mai actualizat, contemporan. Elegant și retro, acest stil amintește de anii 1950 și de stilurile celebrităților precum James Dean și Elvis Presley.

3/64

@stmntgrooming

Neat Drop fade cu Curly Top

Un amestec de mai mult de un element de styling face ca acest stil să fie unul foarte îngrijit. Pornind de la partea de sus, volumul este menținut destul de gros, deoarece părul creț arată cel mai bine cu volum, iar părțile laterale sunt decolorate cu un picătură obraznică care ajută la amestecarea în barbă.

4/64

@francobarber

Bucle dezordonate

Uneori, părul creț arată cel mai bine atunci când i se permite să fie puțin dezordonat. Acesta este un stil relaxat și casual, care este grozav pentru bărbații cu părul foarte cret, cu care altfel ar putea fi dificil de lucrat.

5/64

sursă

Fade Pomp

Acest stil pune accentul pe pompadour ca urmare a decolorării pielii folosite pe părțile laterale și pe spate. Acesta este un stil mai îndrăzneț, care este grozav pentru tipii aventuroși.

6/64

@ambarberia

Păr subțire tăiat

Undercuts pot funcționa bine chiar dacă aveți păr subțire sau fin. Iată o răsucire a tăieturii cu o decolorare mare care pune în lumina reflectoarelor părul măturat pe spate deasupra. Un aspect scurt, dar la modă, acesta este perfect pentru părul subțire.

7/64

@cresswellbarberco

Decolorat și curat Mid Fade

Iată o decolorare conică care este un bărbierit curat în jurul gâtului și bărbiei. Decolorarea creează o tranziție treptată de la contrastul izbitor al părului negru cu pielea palidă.

8/64

@fleetwoodthebarber

Curățați decolorarea conică subtilă

Această tăietură curată, bărbătească, este lungă deasupra și scurtă în lateral. Un pic de păr suprapus pe față și un zâmbet adaugă mult caracter.

9/64

@conortaaffehair

Top ondulat cu linie ușoară

Acest stil interesant combină breton dezordonat, părți curate și o linie subtilă. Rezultatul este o coafură la modă, echilibrată, care iese în evidență din mulțime.

10/64

@rorrothebarber

Top periat elegant cu decolorare elegantă a templului

Această coafură simplă periată are o decolorare mare pe părțile laterale, creând o altă variație a decupării. Mai sus pe laturi și ar trebui să începem să numim asta un fauxhawk!

11/64

@johnny_snips

Stil clasic cu o parte laterală

Pentru un stil clasic, minimal, nu căutați mai departe decât această parte laterală. Fade-ul conic accentuează partea, care poate fi subtilă sau extremă. Acesta este un stil grozav pentru studenți, lucrători de birou și oricine își dorește o tăietură profesională, dar elegantă.

12/64

Fohawk cu decolorare mare, Mohawk decolorat + Design păr + formă în V, de @z_ramsey

Fals Hawk

Aceasta este o decolorare conică standard pe spate și laterale. Cu toate acestea, părul de deasupra capului va fi lăsat mult mai lung, astfel încât să poată fi aranjat ca un fohawk.

13/64

Tunsoare clasică Taper

Pur și simplu nu poți greși cu această coafură clasică conică. Excelent pentru toate tipurile și culorile de păr, acest stil este rafinat și ușor de gestionat.

14/64

sursă

Pompadour Taper Fade

Iată o altă versiune a pompadour-ului care îmbină o decolorare curată cu un pompadour cu volum mai mic. Rezultatul este un aspect uniform, dar echilibrat. Această tunsoare va funcționa bine și pentru bărbații cu păr subțire sau fin.

15/64

sursă

Aerografia Taper Fade

Dacă părul dezordonat este treaba ta, acest aspect este unul de care ar trebui să ții cont. Acest stil prezintă părul aspru, ciufulit, așa că dacă părul tău este în mod natural rebel, îl poți folosi în avantajul tău.

16/64

sursă

Drop Fade deconectat

Iată un stil atrăgător care folosește părul lung și ondulat și o parte dură pentru a crea un aspect deconectat. Acesta este un stil flexibil; poți purta acest stil dezordonat, așa cum se arată, sau poți menține părul de deasupra scurt și mai uniform.

17/64

@johnny_snips

Fade și relaxat Slick Back

Această tunsoare pe spate este destul de modernă. Părțile laterale încep cu părul lung în partea de sus și, după o decolorare bruscă, coboară până la un bărbierit aproape în partea de jos.

18/64

@ambarberia

Undercut Brush Up

Undercuts nu s-au demodat niciodată, iar acest aspect este o modificare a stilului clasic. Părul este periat în sus și înainte pentru a crea o mică picătură și există o mulțime de mișcare peste tot.

19/64

Credite: Braid Barbers

Brush Up elegant cu Mid Fade

Acest aspect la modă are părul ciufulit și tachinat pentru a crea cantități mari de textură și un aspect vibrant.

20/64

Low Fade Pompadour, de @natanaelsilvatrp

Low Taper Fade + Pompadour

Cu acest tip de tunsoare, lungimea decolorată din vârful părului crește de la 2 inci. Firele de păr se vor estompa la doar un inch deasupra liniei normale a părului a purtătorului.

21/64

@blackfishbry

Pieptene peste

Părul de deasupra este crescut și apoi pieptănat într-un stil de parte laterală sau într-o manieră pe spate. Această tunsoare este frecvent adoptată de bărbații cu chelie sau chelie pentru a diminua proeminența cheliei lor. Cu toate acestea, mulți băieți mai tineri împerechează un stil de parte laterală cu o decolorare într-o interpretare contemporană a pieptenului, așa cum se arată mai sus.

22/64

@raduvitca

Partea superioară întoarsă cu partea conică

Să numim asta o notă modernă până la un foarte fade conic casual cu acel aspect aruncat plus peria în sus cu acea textură superioară dreaptă o face o afacere prea bună pentru a fi ratată. Decolorarea conică este, de asemenea, destul de unică, cu acea linie de păr înclinată și mai mult de a decolorare la mijloc cu decolorarea completă a templului . Părul subțire cu decolorare face minuni ha!

23/64

Înalt și strâns

Decolorarea ridicată și strânsă este de obicei observată la militari. Acest stil necesită bărbierirea unei părți mai mari a părților laterale, precum și a spatelui capului. Părul zumzărit este lăsat deasupra.

24/64

@z_ramsey

Fals Hawk

Aici, este dat un fade ascuțit. Părul lung de deasupra este înțepenit în sus. Acest lucru nu este la fel de dramatic ca mohawk, așa că se potrivește mai bine unei game mai largi de situații.

25/64

@mintbarbershops

La modă Dropping Taper Fade

Iată o cifă dezordonată finisată pe părțile laterale cu o decolorare conică. Împreună cu un bărbierit curat, acesta este un stil unic, coeziv.

26/64

High Taper Fade

Dacă părul se estompează cu pielea la 2 inci (maximum) de partea de sus a părului, această tunsoare poate fi denumită o tunsoare cu decolorare înaltă.

27/64

sursă

Curly Taper Fade

Această croială la modă funcționează cu orice stil, de la pop la euro până la groovy modern. Este destul de potrivit pentru bărbații care au părul creț. Bărbații cu un astfel de păr pot verifica imagini cu această coafură pentru a vedea dacă este potrivită pentru ei.

28/64

Templul Taper Fade

Văzută în mod normal la bărbații de toate vârstele, estomparea templului este o coafură clasică, cunoscută și sub denumirea de fade conic, fade templu sau fade temp. Schimbând sau ajustând lungimea lamei în sus sau în jos câteva dimensiuni, puteți modifica tăietura; este bun la multe lungimi diferite. Este, de asemenea, o tăietură plăcută, cu întreținere redusă, deoarece trebuie tăiată doar la fiecare câteva săptămâni. Aceasta este o tunsoare atemporală care a arătat grozav de zeci de ani și va arăta grozav în deceniile următoare.

29/64

@cutsbyerick

Blonda zdrobită periată manual

Texturizat puternic în partea de sus, decolorat pe lateral și pe spate. Această tunsoare atrage atenția fiind elegantă și puțin țepoasă în același timp.

30/64

@kings_of_the_underworld

Spate cu perie stilizată

Ce înseamnă a pieptănat clasic arată părul din spate? Acest. Clasa pură de aici este destul de elegantă. Pompadourul pieptănat pe partea de sus îl face elegant împreună cu laturile fiind conice tot drumul în jos până când se amestecă cu barbă. The rânduri ascuțite sunt atenți la detalii cu a barbă ierboasă pentru a echilibra fața.

31/64

@hayden_cassidy

Crop de top scurt texturat

Acest crop top este un stil scurt, cu multă textură și personalitate. Fade-ul conic este extrem de scurt, ceea ce evidențiază partea superioară și frontală a capului pentru un aspect îndrăzneț, izbitor.

32/64

@barber_djirlauw

Flowy a măturat înapoi

Pentru un stil mai scurt, cu un aspect lejer și fluid, luați în considerare această coafură măturată pe spate. Decolorarea conică pe părțile laterale și pe spate face din părul înclinat din față vedeta acestui look.

33/64

@z_ramsey

Afro Taper Fade

Acest stil este de obicei comun la bărbații de culoare. Un stil afro taper fade este deosebit de bun pentru bărbații de culoare cu păr creț sau creț. Buclele sunt coafate deasupra, iar părul din lateral și din spate se estompează.

34/64

Stil clasic Fade Harvard

Scurt și texturat, acest fade în stil Harvard face puntea dintre profesional și casual. Îl poți ridica așa cum se arată aici sau pur și simplu îl poți pieptăna înapoi pentru un aspect mai clasic.

35/64

@napolesbarbershop

Parte ascuțită cu Fade conic

Iată un pompadour care a fost făcut unic, cu o parte dură în mijloc și o decolorare pe laterale. Rezultatul este un aspect proaspăt, tânăr, care se va potrivi oricui!

36/64

Credite: Ryan Cullen

Fade cu volum mare

Unul dintre cele mai extreme stiluri de pe această listă, această decolorare cu volum mare ridică părul și prezintă o decolorare cu o linie. Este un aspect cizelat, texturat, extrem de distractiv și casual.

37/64

DFree / Shutterstock.com

Messy Brush Up și Classic Taper

Acest periaj elegant are, de asemenea, o decolorare conică. Cu toate acestea, părul este puțin mai lung decât de obicei; în combinație cu puloverul cu gât, este un aspect cool.

38/64

@nastybarbers

Fade conic fin cu fața lovită

Cultură franceză prezintă aproape întotdeauna o decolorare pe părțile laterale. Și aproape întotdeauna are o senzație nervoasă, hipsterish atunci când adăugați tatuaje sau piercing-uri!

39/64

@elboribarber

Crop superior conic

Ai observat subtaierea ? Nu? Încă există, dar stă subtil acolo și ceea ce te face să observi este se estompează treptat atât de ușor se estompează templul în piele. Gama, totuși, este o altă afacere, este suficient de clară pentru a spune că detaliile sunt foarte importante. The alunecat înapoi sus este cireasa de pe tort si face sa iasa intreaga coafura!

40/64

@tombenetthair

Top de designer cu linia părului ras

Dacă îți iei ochii de la textura incredibilă de pe această cultură, vei vedea că are și o decolorare întreruptă în lateral. Acest look este cu siguranță un captivant!

41/64

@hosseinsarv

Top ondulat cu decolorare îngrijită

Iată o tunsoare puțin mai lungă, cu o decolorare conică pe părțile laterale. Împreună cu niște păr ușor pe față, aspectul rezultat are un fel de răcoare de skateboarder.

42/64

@ barbaruivabr

Decolorat fin cu Brush Up Stranded

Iată o cifă elegantă, cu părțile laterale estompate. Acest aspect prezintă, de asemenea, niște păr facial gros, care a fost aranjat pentru un plus de eleganță.

43/64

@ceejayfadez

Pompadour umflat cu straturi

Dacă vă place pompadour, dar doriți ceva mai extrem, luați în considerare acest aspect stratificat. Acest stil vă va oferi mult volum și arată mult mai la modă decât aspectul clasic alunecat la spate.

44/64

sursă

Low Fade Curat și simplu

Indiferent dacă părul tău este drept, ondulat, subțire sau des, această decolorare scăzută îți va fi de folos. Este o altă alegere bună pentru studenți, lucrători de birou și profesioniști.

45/64

sursă

Fade partea laterală

Scurtă și simplă, această tunsoare este pur și simplu o parte laterală cu o decolorare mare. Este o tăietură cu întreținere redusă pe care nici măcar nu trebuie să o coafezi dacă nu ai timp.

46/64

@kevinluchmun

Caesar Fade

Unul dintre cele mai bune tipuri de fade pentru bărbații de culoare este Caesar fade. Părul de deasupra este tuns ceva mai lung și de obicei măturat în față în loc să fie desfăcut pe lateral. Bretonul scurt poate fi pieptănat în lateral. Părul poate fi coafat cu gel de păr sau ceară puternică.

47/64

sursă

High Top Fade

Topul înalt este popular în rândul bărbaților tineri cu păr creț sau cu textura afro. În acest stil, părul din lateral și din spate este tuns scurt. Apoi, sunt înclinate în sus pentru a obține aspectul superior înalt. În general, conicitatea începe de la nivelul urechii, iar partea superioară poate fi oriunde de la 2 la 5 inci, în funcție de textura părului și de cerințele clientului.

48/64

@ivanshavethesailor

Scurtă explozie

Dacă sunteți în căutarea unui stil de întreținere redusă, cu multă atitudine, luați în considerare această scurtă explozie. Este îngrijit și ordonat peste tot și creează interes vizual cu fața stilată și părțile laterale texturate.

49/64

@glassboxbarbershop

Blat ondulat cu volum mare

Acest stil este perfect pentru băieții cu păr ondulat care își doresc o coafură scurtă, dar atrăgătoare. Cu acest look, poți obține mult volum chiar și cu părul mai scurt.

50/64

@egobarbers

Reletele vopsite ondulate

Dacă părul tău este foarte ondulat, verifică acest stil. Menține părțile scurte și strânse, în timp ce permite buclelor să iasă, evidențiind aspectul natural al părului.

51/64

@criztofferson

Burst Fade cu Line Up

Gama este un stil unic care a devenit destul de popular pentru aspectul său clar. Acest stil de estompare în rafală combină o linie cu o decolorare conică laterală, accentuând atât partea superioară, cât și laturile în același timp. Rezultatul este o coafură de inspirație urbană, cu multă atitudine.

52/64

@gutierstudio

Linia părului retrasă cu barbă

O linie de păr în retragere nu înseamnă că nu poți avea un stil serios. Acest aspect folosește o linie de păr în retragere pentru a atrage atenția asupra unui volum mare. Decolorarea laterală pune și mai mult accent pe părul de deasupra și îndepărtează focalizarea de linia părului în retragere.

53/64

@conortaaffehair

Cultură franceză pivotată

Cultură franceză este o coafură incredibil de populară, cu întreținere redusă, simplă și clasică. Această abordare a culturii franceze folosește o linie și o estompare conică în jur pentru a adăuga un pic de avantaj acestui stil încercat și adevărat.

54/64

@ceejayfadez

Linia părului ras periată

Această coafură este o combinație total unică de stiluri. Folosește o parte dură dramatică (înseamnă că partea laterală este rasă) și o decolorare, iar părul de deasupra este periat, așa cum se vede adesea în multe variante de tăiere.

55/64

@birdcobarbers

Top ondulat dezordonat

Dacă mai scurt este mai bine pentru tine, verifică acest aspect dezordonat. Similar cu cultura franceză, acest stil menține părul scurt și ordonat, făcându-l o opțiune excelentă pentru profesioniști și studenți. Acest lucru va funcționa bine și pentru bărbații cu păr ondulat sau creț.

56/64

@glassboxbarbershop

Top ondulat cu subdecupare

Această tăietură curată creț preia dezordinea părului creț și îl face să arate destul de ordonat datorită decolorării curate pe părțile laterale și pe spate.

57/64

@cutsbyerick

Curățarea Templului Fade

Acesta este un alt stil simplu și atemporal care menține părul scurt și îngrijit. Având margini curate, o decolorare treptată și breton tăiat, acest aspect este grozav pentru băieții care doresc o croială simplă.

58/64

@chambers_sheffield

Periat

Acest stil distractiv și tineresc este ideal pentru băieții cu părul des și plin. Părul este periat în față pentru a crea o cifră scurtă și ondulată, în timp ce un conic menține părțile laterale și spatele strânse pentru contrast.

59/64

@andrewlampebarber

Taper Fade Slicked Back

Iată o altă tunsoare decolorată, care are o abordare ușor diferită. Lungimea părului este amestecată peste tot datorită unei decolorări treptate, așa că aceasta este o alegere excelentă dacă doriți un punct de jumătate frumos între ceva extrem și ceva conservator.

60/64

sursă

Brush up Fade

Multe stiluri de astăzi sunt caracterizate de o tonă de volum pe părțile superioare și scurte. Această decolorare pentru periaj oferă ceva familiar și elegant și este o alegere excelentă dacă vă place acest tip general de stil.

61/64

sursă

Curly Fringe Fade

Un alt aspect care folosește părul super creț, această decolorare cu franjuri creț menține părțile laterale și spatele sus și strânse, subliniind părul creț din față. Aceasta este o interpretare proaspătă a unui fade standard care face pentru un stil casual grozav.

62/64

@Brothers_Game

Stilul Pompadour și Classic Taper

Acest pompadour stilat cu grijă are o decolorare pe părțile laterale, care se înfășoară în părul facial. În general, este o tunsoare plăcut neobișnuită.

63/64

@peteyrock_thebarber

Partea superioară periată cu spate subtilă

Slicked spate sus pare o modalitate de a merge când vine vorba de conicitatea părților decolorate. Totuși, aceasta este o afacere nouă, deoarece există o ușoară vârf de văduvă cu părțile laterale foarte elegante. Daca observi rândurile nu sunt chiar atât de clare, deoarece fac parte din fade și templul este complet estompat fără barbă pentru acel aspect curat.

64/64

@seuelias

Periaj casual cu vopsea Highlight

Templul Pocky este una dintre acele atingeri destul de rafinate. Cu toate acestea, vârful este destul de lejer, dar hippie, cu vopsea de evidențiere care îl face uimitor. The laturile sunt conice pentru acel volum controlat.