SphynxRazor50 de variante de coafură Pompadour + Ghid cuprinzător

Pompadour este una dintre cele mai ușor de recunoscut coafuri de acolo. Am scris despre asta de mai multe ori și am decis să-i oferim tratamentul inspirație pentru tunsoare. În această postare, vom vorbi despre coafura pompadour și despre numeroasele sale variații.

@barberdeano/ Instagram

Ce este coafura Pompadour?

Într-un cuvânt: Elvis. Regele Rock and Roll a purtat un pompadour de mare volum ca parte a stilului său iconic. Dar rock and roll-ul nu a dat naștere la „do: conducerea camionului a făcut-o. În tinerețe, Elvis se pregătea să devină șofer de camion, iar coafura pompadour a fost tunsoarea preferată de șoferii de camion din întreaga țară.

Astăzi, există multe variante. Îl poți avea scurt sau lung, deconectat , asociat cu un undercut , și altele. Există, de asemenea, o mulțime de produse disponibile care să te ajute să-l stilizezi, iar noi am inclus preferatele noastre pentru tine.
Băieți cu fețe rotunde ar putea dori să-l transmiteți pe acesta, deoarece tinde să rotunjească fața. Cu toate acestea, este grozav pentru majoritatea celorlalte forme de față, precum și pentru aproape toate tipurile de păr.

Pomp Hardpart

sursă


Cum să obțineți coafura Pompadour

Ca și în cazul majorității coafurilor, vă recomandăm să faceți fotografii stilist când mergi să iei această coafură. În mod surprinzător, pompadour-ul energetic este mai ales stil. Tăierea în sine este destul de simplă: părți scurte, lungi deasupra.

Laturile pot fi bâzâit cu orice lungime a briciului. Setările de protecție mai scurte (nr. 2) vor merge bine cu părul mai scurt, iar setările de protecție mai lungi (nr. 5) vor merge bine cu pompadouri mai lungi. Totul depinde de preferințele dvs. În cele din urmă, cere-ți frizerul sau stilistul să-ți îngusteze tunsoarea astfel încât părul se estompează în piele a gâtului tău.


Zachary Quinto s-a strecurat cu o parte dură

Twocoms / Shutterstock.com

Produse pentru coafura Pompadour

Pentru a obține această coafură cu adevărat remarcabilă, trebuie să utilizați cel mai bun produs de acolo. Se bazează aproape exclusiv pe pomadă, iar pomada trebuie să aibă o fixare fermă. De asemenea, pomadele pot oferi părului tău o strălucire lucioasă, dar ținerea este cel mai important factor.

Soft FirmsauLayrite Super Holdsunt două dintre cele mai bune pomade cu rezistență ridicată. Ambele sunt pe bază de apă, așa că se spală mai ușor și nu vă fac părul să se simtă gras. Dacă părul tău este mai deschis, versiunile obișnuite ale acestor pomade (Suavecito Original HoldșiLayrite Original) ar trebui să ofere o reținere mai mult decât suficientă. Cu toate acestea, dacă aveți păr cu adevărat dur, des sau aspru, alegeți pomade cu o fixare mai puternică.

@jubei_ma / Instagram


Cum să coafați coafura Pompadour

Cel mai bine este să-l coafezi imediat după ce ai ieșit din duș, deoarece părul umed este necesar. Coafarea este un proces în trei etape. Aplicați mai întâi pomada, faceți piesa și apoi creați pompadour-ul în sine. Este destul de dificil să-l stilizezi corect, așa că poate dura de câteva ori până să obții ceea ce ești mulțumit, dar nu renunța!

Pasul 1:

Primul pas este să-ți acoperiți părul cu pomadă. Puteți face acest lucru în câteva moduri diferite. Cea mai ușoară abordare este să luați câteva cupe generoase de pomadă și să o aplicați în păr. Alternativ, puteți să vă ridicați părul cu un pieptene și să aplicați pomada pe părul ridicat, lucrându-l în interior și înapoi.

Oricum, pentru a termina aplicarea pomadei, ia un pieptene și pieptene înapoi, până la gât. Acest lucru ajută la uniformizarea pomadei și vă oferă o acoperire frumoasă peste tot.

Pompadour Boy

sursă

Pasul 2:

Dacă doriți, vă puteți despărți părul. Acesta este un pas opțional, așa că, dacă nu doriți o piesă cu pompadour, continuați la pasul 3.

Pentru a vă despărți părul, alegeți pur și simplu o linie de despărțire (deasupra sprâncenei stângi este bună) și pieptănați părul în direcții opuse acolo. Tot părul din stânga trebuie să fie pieptănat spre stânga, iar tot părul din dreapta să fie pieptănat spre dreapta. Ambele părți trebuie pieptănate spre exterior.

@blackfishbry / Instagram

Pasul 3:

Acum ești gata să faci pompadour. Există câteva moduri diferite de a-l crea, dar am subliniat un proces destul de de bază, care este ușor de preluat.

Pentru următoarele instrucțiuni, veți fi preocupat doar de părul din dreapta, care este secțiunea mai mare a părului care este despărțit. Folosește pieptene pentru a ridica părul. Cu o mișcare de rostogolire, pieptănați părul înapoi. Acest lucru ar trebui să dea pomapadour curbat. Puteți folosi degetele (și poate puțină pomadă în plus) pentru a ridica părul în sus și înapoi pentru a-l coafa în continuare. Priviți imaginile în timp ce vă coafați ar putea fi benefic.

Pompadour elegant

Credite: Braid Barbers

Continuați coafarea în acest fel până când aveți un pompadour bun. În funcție de cât de lung este părul tău, poți alege unul scurt sau lung. Dacă îl doriți mai scurt, stilați-l mai înapoi decât în ​​sus. Dacă vrei mai mult, folosește pieptene pentru a trage părul mai în sus decât în ​​spate.

Alternativ, puteți să vă pieptănați părul în sus și apoi să-l împingeți în jos și înainte. Aceasta ar putea fi o opțiune mai bună dacă doriți o coafură mai scurtă.
Dacă vrei mai mult volum părului tău, îl poți usca cu suflarea în direcția pompadour pentru un stil mai înalt.

Derulați mai jos pentru mai multe exemple:
1/48

Credite: Braid Barbers

Pompă și Fade clasice

Aspectul clasic „Îmi place să merg cu bicicleta” este aici! Vârful este un puf foarte rotund și gros, cu laturile fiind conic doar cât să se amestece ușor cu barba. De asemenea, dacă observați că există o vărful văduvei ceea ce face ca aceasta să fie o tăietură foarte unică, în special pentru puf. Apropo, ai o barbă groasă pentru a-i face un aspect mai dens.

2/48

Credite: Braid Barbers

Pompadour clasic cu zero laturi

Dacă amesteci un coafura inspirata de fotbal cu un pompadour, acesta va fi rezultatul final. Atitudinea la modă în acea tunsoare este peste acoperiș, iar abordarea mai curată o face doar mai bună. Laturile sunt subdecupate conice tuns marimea 1 sau chiar mai puțin pentru acel aspect de miriște, deoarece există foarte multă barbă pentru a-l echilibra.

3/48

@ambarberia

Drop Fade cu laturi conice

Simplu și flexibil, acest pompadour își trage o mare parte din stilul din decolorarea bruscă a căderii pe laterale. Este o răsucire drăguță care scutură o tunsoare altfel clasică.

4/48

@mattjbarbers

Top zdruncinat cu laturi conice

Pompadour-ul clasic este îngrijit și elegant, dar asta nu înseamnă că toți pompadours trebuie să se potrivească acestei descrieri. Această variantă contemporană are părul dezordonat și folosește un finisaj mat pentru un aspect mai puțin strălucitor.

5/48

@blackfishbry

Pompadour periat elegant

Pompadourul modern este un amestec de vechi și nou. Părțile laterale sunt tăiate în timp ce partea superioară este stilată într-un mod ondulat. La fel ca pompadour deconectat, versiunea sa modernă este un stil de contrast ridicat care definește atât părțile laterale, cât și partea superioară.

6/48

Decolorarea pielii Pompadour, de @mattjbarbers

Decolorarea pielii Pompadour

Iată un aspect pompadour rezervat, cu toate elementele de bază: un top lung, alunecat, părți scurte și păr facial care conectează. Fără clopoței și fluiere aici!

7/48

sursă

Pompă largă

Acesta ar putea fi foarte bine aspectul de la Harvey Spectre din sezonul 1, în care el face un pompadour împins înapoi, cu excepția faptului că acesta are puf și conic pe părțile laterale. Cheia este să nu copiați-lipiți stilul, să îl modificați ca aici cu acea claritate și aliniament conic . Puful este doar un bonus bun pentru aspect.

8/48

sursă

Blonda Pompadour

50 de nuanțe de blond! Acesta este foarte mac, dar prea subtil în același timp colorant îl face să iasă în evidență în timp ce pompadour este elementul de răcire aici. Acest aspect matur este destul de simplu, concentrează volumul deasupra și face părțile conice sau chiar estompate uneori. Și voila!

9/48

@z_ramsey

Pomp + Hart Part

Sunt doar eu sau asta dă foarte vibrații retro aici? Culoarea ghimbirului nu numai că o face evidentă, dar îi dă și viață. Mai ales după acea parte laterală, arată foarte regal. Părțile laterale sunt decolorate la mijloc, cu partea superioară foarte groasă, cum se poate arăta atât de elegant, dar atât de rece?

10/48

Decolorare mijlocie a pielii + Pompadour scurt, de @mattjbarbers

Pompadour scurt + Decolorare medie a pielii

Pompadouri scurte pot fi confundate să fie chif-uri dar dacă te uiți cu atenție, este o minge de puf unificată care de obicei este un pompadour. Părțile laterale sunt decolorate treptat, ceea ce îi conferă un aspect foarte curat, dar abordarea bărbieritului curat este cea mai bună, deoarece oferă un alt strat de curat. aspect elegant .

11/48

@z_ramsey

Pompadour cu decolorare medie a pielii

Pompadour este totul despre a se lăuda cu acel volum și aici este, de asemenea, împins înapoi, ceea ce îl face de două ori mai bun. Laturile nu sunt despărțite, ceea ce îi conferă un aspect foarte întreg cu o decolorare la mijloc care aduce tendințe la masă. The alinia este, de asemenea, estompată la jumătate, ceea ce face lucrurile mult mai interesante.

12/48

@dannyandcobarbers

Top volum mare cu textura uscata

Păr gros cu textura uscata are un avantaj cand vine vorba de coafat deoarece poate arata bine la volum. Acest lucru nu este diferit și mai ales cu acea decolorare conică sub decupare pe lateral, toată atenția se îndreaptă către partea de sus și acel puf îl face să iasă foarte bine. Barba vine ca un bun echilibrant între partea de sus și de jos.

13/48

@Iulius Cezar

Pompadour cu capăt deschis cu tăietură templă

Acesta este un stil destul de slingy, cu și mai ales părul cu o textură dreaptă și eventual o textură mătăsoasă ar face din aceasta o bijuterie de tăiere. Laturile de aici sunt ușor tăiate și nu conice pentru acel aspect accentuat care aduce mai multă accent pe partea superioară.

14/48

Low Fade Pompadour, de @natanaelsilvatrp

Low Fade Pompadour

Acest stil demonstrează cu adevărat că un pompadour simplu poate arăta grozav. O alunecare simplă, o decolorare simplă și niște păr ușor pe față? Asta este tot ce ai nevoie.

15/48

Credite: Braid Barbers

Pompă și pielea decolorată

Acest pompadour înalt iese cu siguranță în evidență, adăugând floare aspectului hipsteric rămas. Personal, l-aș păstra puțin mai scurt.

16/48

Credite: Braid Barbers

Parte laterală Pompadour

Acest pompadour cool, în stil rock’n’roll, are două părți în lateral plus o mustață și o barbă dezordonate. Ochelarii de soare nu sunt optionali.

17/48

@andrewdoeshair

Curled Brush Up Pompadour

Cu siguranță nu pompadour-ul tău obișnuit partea superioară fiind creț, dar periată în sus într-o manieră colectivă. Laturile fiind conice la dimensiunea lor cea mai fină, cu decolorare scăzută într-un mod cu decolorare picătură, ceea ce face un aspect total unic și elegant.

18/48

@javi-the-barber

Puff cu Undercut

Pentru un pompadour mai lejer, mai relaxat, încercați-l pe acesta. Pompadour-ul este pieptănat cu degetul, ceea ce are ca rezultat unde vizibile în partea din față a capului.

19/48

@blackfishbry

Coafura cu model pieptănat Burst Fade

Iată un aspect inteligent care este grozav pentru școală sau birou. Pompadour de lungime medie este pieptănat exact, iar estomparea în explozie completează totul minunat.

20/48

Pompadour, de @ambarberia

Fade conic vii cu partea superioară periată manual

Pieptănarea cu degetele (sau periajul manual) este o tehnică de coafură surprinzător de versatilă. Un pic de pieptănare cu degetele merge mult, așa cum arată acest stil elegant, conturat.

21/48

@nastybarbers

Decolteu decolorat

După o pompă perfectă? Acest stil este ordonat, dar texturat, lovind un mediu fericit pe care nu multe coafuri îl pot realiza.

22/48

@domthebarberian

Spate periat aproape la mijloc

Pompadours și piesele au mers în mod tradițional împreună, dar de obicei, veți vedea părți laterale folosite cu pompă. Acest stil ia partea mai aproape de mijlocul capului pentru un aspect izbitor.

23/48

@z_ramsey

Pompadour cu stil liber

Acest pompadour arată că ești elegant, dar totuși facil. În loc să fie coafat într-o formație strânsă și ordonată, părul formează un pompadour mai liber și mai relaxat.

24/48

@meha_barber

Straturi din spate periate

Acest pompadour mare arată cât de mult poate face pieptănarea cu degetele. Undele radiază într-un semicerc de la vârful capului în jos în lateral, rezultând o formă satisfăcătoare.

25/48

Pompă cu degetul deconectat + alunecat înapoi, de @javi_thebarber_

Pompă cu degetul deconectat

Acest pompadour preia multe dintre tehnicile pe care le-am discutat deja (pieptănarea cu degetele, decolorarea pielii și deconectarea) și le îmbină cu grație într-un singur aspect.

26/48

@rafaxhair

Undercut cu volum mare Brush Up

Așa că cineva a spus: „Vreau un pompadour, dar pot să am și eu ceva cu vârf plat vibrații?” iar frizerul a sculptat această bijuterie de aspect. Șuvițele mai lungi de deasupra completează foarte bine aspectul, părțile laterale fiind decolorate. Templul este de asemenea estompat, dar dă ceva drop fade tinge la ea.

27/48

@marcovfialho

Pompadour îngrijit cu laturi decolorate

Prezentând pompadour de păr subțire OG cu o textură ușor pieptănată pt privirea aceea obraznică de domn . Partea superioară este împinsă înapoi cu acea decolorare conică pe părțile laterale care face acest stil și mai distractiv.

28/48

@z_ramsey

Partea de ras Pompadour cu stil liber

Acesta este un spate stratificat, dar din moment ce are puf, este, de asemenea, un pompadour cu o parte dură subțire, care face loc pentru estomparea conică. Decolorarea este totuși destul de scăzută, ajutând partea superioară să strălucească. Nu uitați de Linia de 2 ori , nu foarte obișnuit în zilele noastre.

29/48

@meha_barber

Decolorarea clasică a pielii

Credem că decolorarea umilă a pielii nu primește suficient credit. Face mult mai mult decât ați putea crede! Aici, ancorează pompadour-ul înalt și oferă echilibru.

30/48

@javi_thebarber_

Pompă cu volum mare cu design dur

Dacă doriți să măriți (literalmente) volumul, acest pompadour zgârie-nori este pentru dvs. Chiar dacă este unul dintre cele mai voluminoase stiluri de pe această listă, este încă bine proporționat datorită decolorării pielii și liniei ras.

31/48

Mini Pompadour, de @mattjbarbers

Mini Pompadour

Pompadour nu trebuie să fie întotdeauna pufos și gros, iată un exemplu de pompadour subțire, cu un aspect foarte formal. Întregul privire despărțită îl face foarte elegant, cu acea parte grea, clarificând totul. Părțile laterale sunt foarte îngrijite, ceea ce ajută la estomparea bărbii și a tâmplei pentru o abordare sănătoasă.

32/48

@cranii de zahar

Top umflat cu Stranded Pompadour

Dacă niciunul dintre aceste stiluri nu trebuie să-ți trezească apetitul pentru volum, poate că acesta va face șmecheria! Un fast pufos, „umflat” este în centrul atenției aici (și, desigur, are mult volum).

33/48

Decupat ondulat, de @spukthebarber

Pompadour deconectat cu Hair Design

Pompadour poate fi stilat în multe feluri, iar acesta este o altă versiune a acestuia. Cei împins înapoi textură pufoasă face ca acest aspect să arate foarte formal în partea de sus și strălucitor în lateral, mai ales datorită acelor linii ras și a unui aspect foarte curat se estompează tâmple obraznică . Așează-te cu acel conic și vei obține acele priviri.

34/48

@ renjworld

Păr subțire Pompadour pufos cu părți decolorate

Cui nu-i place puful acela de pe vârf, mai ales pentru cineva cu părul subțire, acesta este un vis devenit realitate. Acesta este unul dintre acele look-uri versatile care merg bine la ocazii formale și casual. Cheia este că fade conic pe părțile laterale cu un amestec de barbă care este o cireșă deasupra.

35/48

@juanmapeluka

Templu ras de designer

Pompadours poate fi modificat în multe moduri diferite. Ați putea încerca un design ras precum linia în zig-zag prezentată aici.

36/48

Pompadour Low Fade deconectat

Pompadouri cu finisaj mat sunt destul de la modă, iar această coafură este un exemplu fantastic care arată de ce sunt atât de în vogă. În special, fade-ul deconectat face o treabă minunată de a îmbunătăți tăierea.

37/48

@barber_djirlauw

Mid Pompadour Taper

Iată un alt pompadour amestecat expert cu părțile laterale. Textura lejeră de deasupra oferă un aspect tânăr, fără griji.

38/48

@francobarber

Taper Fade cu straturi evidențiate

Pompadour-ul stratificat este o alegere excelentă pentru băieții care doresc să încerce ceva diferit și să obțină un aspect atrăgător. Din nou, aspectul pieptănat cu degetul este esențial aici.

39/48

sursă

Pompă clasică Slight Fade

Iată o pompă mai îngustă care aduce părul la un vârf în mijloc. O ușoară decolorare menține părul mai lung pe părțile laterale pentru un aspect mai plin.

40/48

Pompadour cu despărțire laterală, de @menshairstyles

Pompadour cu despărțire laterală

Acest aspect pieptănat prezintă o pompă scurtă în partea de sus și părțile laterale decolorate cu câțiva centimetri mai sus decât de obicei. Combinat cu miriștile supra-creștete, este tânăr și îndrăzneț.

41/48

Skin Fade Pompadour + Hair Design, de @javi_thebarber_

Skin Fade Pompadour + Hair Design

Acest pompadour modern este completat cu părți scurte și păr facial conectat. Modelele liniei de păr adaugă o răsucire suplimentară unei tăieturi deja incitante.

42/48

@blackfishbry

Păr subțire cu decolorare scăzută

Cine spune că băieții cu părul subțire nu pot avea o mulțime de volume? Acest stil pompadour folosește în mod strategic produse de păr pentru a da părului un plus de lifting.

43/48

Pielea deconectată Fade Pompadour, de @javi_thebarber_

Pielea deconectată Fade Pompadour

Acum, aceasta este o tăietură rece. Cu un fade ultra-scurt pe lateral, o parte ușoară și un stil retro, pompă slicked-back, acesta este un stil frumos și bărbătesc.

44/48

@jarredsbarbers

Piesă dură cu cheie redusă cu decolorare periată laterală

Vedeți acest pompadour periat și despărțit. Lumina se estompează pe părțile laterale, iar părul facial dezordonat leagă totul pentru un aspect hipster-esque.

45/48

Aliniere + Disconnected Fade + Pompadour, de @javi_thebarber_

Aliniere + Disconnected Fade + Pompadour

Acest stil cool reunește câteva elemente contrastante: pompadour-ul proaspăt și lung, alinierea unghiulară și o decolorare deconectată. Combinația funcționează surprinzător de bine!

46/48

@birdcobarbers

Undercut Taper Fade

Această tăietură curată este cu siguranță un aspect fierbinte chiar acum. Cu părțile scurte și pompă netedă, cu spate, ce ai mai avea nevoie?

47/48

Pompă scurtă deconectată cu ochelari și barbă, de @javi_thebarber_

Pompă scurtă deconectată

Scurt și periat pe spate, acest fast este unificat elegant într-un întreg prin decolorarea deconectată. Dacă nu ești sigur dacă aspectul pompadour este pentru tine, aceasta este o modalitate bună de a intra în lumea pompelor.

48/48

Bavuri tăiate cu un Fade deconectat, de @twobitsbarber

Pompadour clasic

Acest pompadour lung și clasic este amestecat în mod expert cu părțile spate alunecate pentru un aspect complet, bine rotunjit. Există ceva foarte mediteranean în acest aspect, nu-i așa?