SphynxRazor6 Bridgerton Sezonul 3 Teorii

Netflix a făcut totulBridgerton, dând lumină verde seriei Shondaland până la sezonul 4 și adăugând un spin-off prequel al Reginei Charlotte. Dar presupunerea că serialul va continua să urmeze cărțile este mai puțin sigură decât era la momentul lansării serialului. Asta pentru că sezonul 2 s-a schimbatmultde la pagină la ecran, ceea ce ar putea avea consecințe semnificative pentruBridgertonSezonul 3. Bineînțeles, fanii sunt nebunești cuBridgertonTeoriile sezonului 3.

Atenție: spoilere pentruBridgertonUrmează sezonul 2 . Sezonul 1 dinBridgertona făcut unele modificări semnificative la universul regenței autoarei Julia Quinn , dar dragostea centrală a lui Daphne și Simon a rămas fidelă ceea ce era pe pagină. Sezonul 2 părea inițial să urmeze aceeași cale, cu povestea de dragoste a lui Anthony centrată așa cum este în a doua lui Quinn.Bridgertoncarte,Vicontele care m-a iubit, dar spectacolul a modificat radical povestea de dragoste reală dintre Anthony și Kate. În prezent, pare probabilBridgertonSezonul 3 și 4 vor continua să urmeze cărțile din romanul lui Benedict, care se concentrează în primul rând,O ofertă de la un domn,urmat de cel al lui Colin,Romantic cu domnul Bridgerton. Dar Netflix nu a confirmat acest lucru și, având în vedere cărțile 5 și 6 au loc concomitent cu cartea 4, sezoanele următoare ar putea fi complet schimbate.

Cu atâtea schimbări laVicontele care m-a iubitînBridgertonÎn sezonul 2, fanii teoretizează că vor veni lucruri mai mari în sezonul 3 la care nimeni nu se așteaptă. Să luăm în jos câteva dintre presupuneri.

1. Povestea lui Sophie va fi modificată major

O ofertă de la A gentleman Cover

Editura HarperCollins
a lui QuinnO ofertă de la un gentlemaneste, pentru toate intențiile și scopurile, „BridgertonOare Cenușăreasa.” Sophie Beckett este fiica contelui de Penwood, născută în afara căsătoriei uneia dintre amantele sale și lăsată în pragul contelui. Ea este fiica lui prețuită... până când se căsătorește cu noua contesă, Araminta, care o urăște pe Sophie la vedere și își mută fiicele, Posy și Rosamund, în camerele ei. Apoi tatăl lui Sophie moare, ceea ce agravează situația proastă. Din fericire, contele a fost suficient de inteligent pentru a ști că soția lui este o groază și și-a structurat voința pentru a o forța să nu o arunce pe Sophie în stradă. Dar în timp ce contesa o ține pe Sophie sub acoperișul ei, ea o face ca o servitoare.

Partea 1 a romanului o prezintă pe Sophie furând la bal, întâlnindu-se cu Benedict și fugind la miezul nopții. Partea a 2-a are loc trei ani mai târziu, când o întâlnește ca servitoare. Neștiind că este fata misterioasă a viselor lui de la bal și crezând că este de statură mai mică, el îi propune să devină amanta lui.


Dar dinamica stăpân-servitor din roman este... problematică, cel puțin. Benedict nu o vede pe Sophie ca egală cu el până când nu i se dezvăluie statutul de fiică a unui duce. Pentru adaptarea în serie, este posibil ca, în loc de servitoare, Sophie să fie pur și simplu un om de rând deghizat. Poate i-a dat un fundal ca al lui Kate Sharma , cu un statut de naștere care este pur și simplu prost definit. Sau ar putea fi o persoană născută nu în Londra - gândiți-vă Jamaica sau Africa de Sud a uneia dintre celelalte colonii britanice - care îi schimbă trecutul.

2. Atitudinea lui Benedict față de statutul lui Sophie va fi diferită

Benedict nu iese bine în tropul stăpân-slujitor din cartea lui Quinn. El este neînțelegător, arogant și obscen; o tratează pe Sophie-sluga ca pe un loc de unică folosință pentru a parca în timp ce o caută, fără să știe el, aceeași femeie-mister-Sophie-mascată.


Spectacolul a depus deja multă muncă pentru a-l face pe Benedict plăcut. Sezoanele 1 și 2 au adăugat intrigi făcându-l cel mai apropiat frate al lui Eloise și dându-i o carieră artistică, un gust al stilului de viață boem și resentimente față de Anthony. I-a oferit și câteva foste iubite. De asemenea, Anthonydoars-a căsătorit cu cineva a cărui filială nu este aristocratică. Acest lucru ar putea face ca atitudinea de acceptare a întregii familii față de trecutul lui Sophie să fie mai apropiată de ceea ce a apărut înainte și să-l determine pe Benedict să o trateze ca pe un egal.

3. Povestea lui Benedict va începe cu un salt în timp

Povestea lui Benedict și Sophie se întinde pe un salt de timp de trei ani în cărți. Cei doi se întâlnesc inițial în partea 1, care se desfășoară în 1815, la un an după povestea de dragoste a lui Anthony, și par să fie pe același curs ca și celelalte două cărți. Dar apoi Sophie fuge, iar Benedict nu o vede timp de trei ani, până când se reîntâlnesc din greșeală în partea a 2-a, în 1818, și apoi nu o recunoaște.

Bridgertonsezoanele au doar opt episoade, așa că probabil că serialul va trebui să devină creativ cu ritmul său. În loc să împartă povestea direct în jumătate, partea 1 a cărții ar putea cuprinde un singur episod, urmat de restul poveștii părții 2. Sau poateBridgertonva arăta evenimentele primei părți în flashback-uri pe tot parcursul episodului.

Patru.BridgertonVa schimba Ordinul Poveștilor lui Colin și Benedict

Frații Bridgerton ar putea schimba locul în sezonul 3 și 4

Liam Daniels/Netflix


Există o teorie în curs de dezvoltare conform căreia spectacolul ar putea schimba totul cu totul. Episodul final dinBridgertonSezonul 2 vine greu cu neînțelegerea lui Colin și Penelope care o convinge că nu are niciun interes să fie vreodată mai mult decât prieteni, urmată de despărțirea Peneloise. Deși aceste două momente ar putea fi mai degrabă despre a le oferi un premergător către romanțele lor într-un viitor mai îndepărtat, unii fani bănuiesc că este o dovadă spectacolul fie va trece peste povestea lui Benedict, fie va muta arcul personajului său principal în sezonul 4 pentru a se concentra pe Colin, Pen și Eloise.

Dacă spectacolul ar face asta, ar da peste cap totul. Ideile de dragoste ale lui Colin, Eloise și Francesca se petrec toate simultan în sezonul social din 1825, la 10 ani de unde se află acum spectacolul. Să te muți la Colin (dar nu la celelalte două) ar fi o decizie radicală; schimbarea lui și Benedict ar schimba foarte mult. A muta pe toate trei ar fi și mai mare și ar putea face din Sezoanele 3 și 4 o poveste de două sezoane despre toate trei, sărind peste Benedict cu totul.

5. Penelope va fi eroul financiar al lui Featheringtons

Nicola Coughlin ca Penelope Featherington în Bridgerton

Liam Daniels/Netflix

În cărți, Penelope este bogată independent și trăiește separat de familia ei teribilă când ea și Colin se îndrăgostesc în sfârșit. Cu Lady Featherington care a eliminat problema Jack din familie în sezonul 2, Featheringtons sunt pregătiți pentru o perioadă. Dar dacă apare o altă dificultate, bogăția în creștere a Penelopei va trebui probabil să-și salveze familia. Acest lucru i-ar permite, de asemenea, Lady Featherington să descopere cine este fiica ei cu adevărat și, sperăm, să ajungă să o respecte în moduri în care nu a reușit niciodată.

6. Ansamblul Rollicking va rămâne

Unul dintre cele mai bune lucruriBridgertonface este să ia romanțele unu-la-unu din cărți și să le transforme în piese uriașe de ansamblu în care fiecare frate are o poveste continuă. (sau cel puțin, aproape toți frații) . Fanii se așteaptă ca Colin să găsească încă o poveste de dragoste condamnată și poate o investiție proastă sau două, înainte de a pleca în călătorii extinse pentru a-și stabili revenirea romantică. Eloise va trebui, probabil, să se descurce cu consecințele care o vor lăsa o nenorocită pentru propria ei poveste. Și odată cu posibilul salt în timp, Francesca, Hyacinth și Gregory vor începe probabil să aibă mai multe de făcut pentru a-și stabili viitoarele căsătorii.

În plus,Bridgertonproducătorii pot avea a invatat o lectie când a lăsat Regé-Jean Page să iasă din serie. Deși Simone Ashley (Kate) și Charithra Chandran (Edwina) au spus că nu știu dacă se vor întoarce pentru sezonul 3 (sau ulterior), este mult mai probabil ca serialul să o țină pe Kate cel puțin, dacă nu pe ambele femei. La urma urmei, regina s-a oferit să o aranjeze pe Edwina cu Prințul Friedrich la sfârșitul sezonului 2.

Sezoanele 1 și 2 dinBridgertonsunt transmise în flux pe Netflix. Sezonul 3 este așteptat în 2023.