SphynxRazor6 semne de înșelăciune vinovată de la soțul tău

6 semne de înșelăciune vinovată de la soțul tău

Soțul tău arată schimbări alarmante în comportamentul său?

Poate că acționează într-un mod care te face îngrozit că te înșală?

Simte că relația se prăbușește deja?

Dacă da, trebuie să faceți niște mișcări drastice. Este timpul să aflăm ce se întâmplă în culise.


Cel mai probabil, soțul tău a negat deja că se întâmplă ceva.

Ei bine, aceste semințe dureroase de îndoială nu vor dispărea până nu veți găsi dovezi.


Din fericire, există un instrument online disponibil care poate strânge fără efort această dovadă pentru tine ( click aici pentru a afla mai multe despre el ).

Acest instrument este un tracker online puternic dar discret online. Cu doar câteva detalii de bază despre soțul tău, acesta poate produce un raport extins al comunicărilor sale recente.


Veți descoperi cu cine a contactat frecvent, ce aplicații a descărcat, ce detalii de contact utilizează și multe altele ...

Dacă a dat peste cap, acest instrument o va face imediat evidentă.

Este simplu de utilizat, este rapid și nu va ști niciodată că l-ați folosit.

Desigur, există o serie de indicii comportamentale pe care înșelătorii tind să le ofere atunci când se simt vinovați pentru acțiunile lor. Am enumerat mai jos șase dintre cele mai comune semne.


Cuprins

 • 1 1. El este Moody și Distant
 • 2 2. El acționează cu suspiciune
 • 3 3. El este brusc mai atent
 • 4 4. Viața ta sexuală se schimbă
 • 5 5. El se oprește să aibă încredere în tine
  • 5.1 6. El se oprește să-ți spună că te iubește

unu. El este Moody și Distant

Dacă soțul tău de obicei a devenit din ce în ce mai îndepărtat și mai plin de spirit, s-ar putea să te preocupe că nu te mai iubește, însă acesta ar putea fi de fapt un steag roșu imens, de care se simte vinovat pentru o aventură recentă.

Soțul tău devenind îndepărtat și plin de spirit te poate umple cu sentimente de stres intens, lăsându-te să te învinovățești și să te întrebi ce ai făcut pentru a provoca această schimbare de comportament. Indiferent dacă a încetat să vă facă o prioritate, devine dezinteresat de ceea ce aveți de spus sau începe să vă arunce o privire asupra unor lucruri foarte banale - acest comportament ar trebui să seteze clopote de alarmă care vă sună în cap.

Dar de ce bărbații sunt adesea retrași după ce și-au înșelat soția?

Vinovăția funcționează în mod amuzant și poate determina pe cineva să devină mai retras dintr-o relație din mai multe motive. Dacă soțul tău se simte vinovat că te-a înșelat, acest lucru îl poate determina pe acesta să te evite și să se distanțeze de tine pentru a evita acele sentimente de vinovăție neplăcute pe care le primește doar când este în jurul tău. Până la urmă, prietenii săi de la pub nu evocă aceste sentimente, așa că de ce nu ar fi petrece mai mult timp cu ei și mai puțin timp cu tine?

În plus, soțul tău se poate simți atât de rușinat în privința aventurii sale, încât devine retras pentru a se confrunta cu scrutinul său - și al tău - al familiei și prietenilor, când vor afla în cele din urmă ce a făcut. În mod similar, el poate fi în mod inconștient să vă încheie relația, fără a fi necesar să vă povestească despre infidelitatea lui despre care se simte atât de tăiat, permițându-i să evite aceste sentimente de remușcare.

Cu toate acestea, există o serie de alte motive pentru care soțul tău poate deveni îndepărtat emoțional de tine, cum ar fi, după pierderea unei persoane dragi, schimbarea locului de muncă sau mutarea recentă a casei. Este obișnuit ca oamenii să se îndepărteze și să se retragă de cei dragi în perioadele de stres intens, așa că înainte de a ajunge la concluzii despre loialitatea soțului tău - ar putea merita să evaluezi alți factori care ar fi putut provoca schimbarea sa de comportament.

2. El acționează cu suspiciune

Dacă soțul tău a început să acționeze brusc suspect, este sigur că îți ridică clopotele de alarmă în cap. Până la urmă, ești persoana la care spune totul, așa că atunci când asta se schimbă brusc și începe să fie mai închis și mai schițat, ar putea fi un indicator care se simte vinovat pentru o aventură recentă.

Fie că a început brusc să viziteze sala de sport în fiecare seară după serviciu, pleacă în mod regulat în excursii cu prietenii sau a început să-și oprească telefonul când a ieșit - o schimbare drastică a comportamentului soțului tău este unul dintre semnele de vinovăție ale infidelității.

Multe femei devin suspecte cu privire la o aventură atunci când soțul lor începe să acționeze diferit cu telefonul său.

Dacă soțul tău începe să-și oprească telefonul atunci când este acasă, evită să-l folosească în jurul tău sau a adăugat măsuri de securitate pentru a te opri să îl privești, toate acestea pot fi semne că are ceva de ascuns. Indiferent dacă te înșele în mod regulat cu o altă femeie, a început să folosească site-uri web de întâlniri online sau există dovezi despre infidelitatea lui de pe telefonul său - faptul că este inteligent cu telefonul său este un indicator uriaș că încearcă să te oprească să afle despre secretul său.

Cu toate acestea, este important să nu iei problema în propriile mâini și să încerci să-i trântiți pe telefon atunci când îl lasă nesupravegheat. Nu numai că acest lucru poate provoca probleme majore dacă suspiciunile dvs. sunt greșite și află că este lipsa de încredere, dar nu va rezolva niciun fel de probleme.

Dacă bănuiești că soțul tău înșală pentru că a fost trist cu telefonul său, atunci trebuie să ridici problema cu el și să-l întrebi de ce a început să se comporte ciudat. Din tot ceea ce știți, poate că încearcă să organizeze o vacanță surpriză sau un cadou minunat pentru ziua de naștere despre care nu dorește să afli despre asta, așa că aruncarea în telefon este un absolut nu.

3. Este brusc mai atent

Unul dintre cele mai ciudate semne de vinovăție ale unui soț înșelător este faptul că acesta devine brusc mai atent, vă plătește mai multe complimente, vă face duș cu cadouri și vă scoate pentru mâncăruri fastuoase.

Deși poate părea contradictoriu, este obișnuit ca un soț îndurerat să devină mai interesat de tine decât în ​​mod normal, care, deși ar putea fi frumos, ar trebui să ridice un steag roșu și să te încurajeze să fii atent la orice alte semne de vinovăție.

Adesea, sentimentul de vinovăție după înșelăciune poate determina bărbații să devină excesiv de atenți și complementari ca o modalitate de a-și atenua sentimentele de remușcare, deoarece pot simți că „se compensează” pentru a vă înșela prin a fi mai generoși, astfel făcând astfel se simte mai puțin vinovat de înșelăciune.

În plus, această schimbare de comportament poate fi, de asemenea, să vă arunce mirosul în speranța că nu veți afla niciodată despre infidelitatea lui. Tratându-te cu cadouri scumpe, pentru a deveni mai interesat dintr-o dată și mai apreciat - despre felul în care arăți, soțul tău poate crede că va acoperi faptul că te-a înșelat, sperând să nu te ridici de celălalt semne ale neplăcerii sale.

Este posibil să observați, de asemenea, că soțul tău devine mai complimentar cu tine prietenilor și familiei tale, ca o tactică similară pentru a te asigura că cei mai apropiați de tine nu observă schimbarea lui de comportament și îl vor vedea doar ca un soț iubitor.

Așadar, dacă partenerul tău a devenit brusc soțul anului peste noapte, ar trebui să te oprești să îndoiești ce a declanșat această schimbare de comportament, deoarece vinovăția este de obicei cea mai mare cauză.

Cu toate acestea, înainte de a ajunge la concluzii despre infidelitatea soțului, ar trebui să vă opriți pentru a evalua și alte motive pentru această schimbare plăcută în comportament.

Soțul tău a avut recent o creștere a salariilor, permițându-i să fie mai frivol cu ​​banii săi? Sau a observat că ați avut o perioadă grea de curând și doriți să-i ieșiți în cale pentru a vă înveseli?

Deși orice schimbare în comportamentul soțului tău poate fi îngrijorătoare, este important să te uiți la explicații mai simple și nevinovate înainte de a te înnebuni cu ideea că a fost infidel.

Patru. Viața ta sexuală se schimbă

Indiferent dacă a fost o parte din rutina ta de noapte, sau mai mult o sarcină săptămânală - fiecare cuplu căsătorit are o viață sexuală care este normală pentru ei. Cu toate acestea, dacă observați o schimbare bruscă și neexplicată în viața sexuală a dvs. și a soțului, atunci acesta ar putea fi un semn că se simte vinovat de înșelăciune.

Dacă soțul tău are brusc o creștere neobișnuită a libidoului - inițierea sexului zilnic - acest lucru ar trebui să seteze sunete de alarmă care îți sună în cap, deoarece acest lucru poate fi un indicator al remușcării soțului tău.

În mod asemănător cu a vă face cadouri și complimente, o creștere bruscă a vieții dvs. sexuale ar putea indica faptul că soțul dvs. încearcă să acopere faptul că a fost infidel. La urma urmei, dacă vă simțiți fericiți și mulțumiți, este mai puțin probabil să observați ceva neajuns, nu?

Cu toate acestea, dacă tu și soțul dvs. obișnuiți să împărtășiți dragostea zilnic, iar soțul dvs. devine brusc mai puțin interesat de a obține jiggy - acest lucru ar putea fi și un semn al unui bărbat îndurerat. Mulți bărbați recunosc că s-a simțit greșit să doarmă cu soția lor după ce a înșelat-o cu o altă femeie, astfel, încetând viața lor sexuală acasă.

În plus, el ar putea fi îngrijorat că dormind cu tine ar putea dezvălui indicii despre infidelitatea lui, cum ar fi învățarea de noi tehnici sau spunerea unui nume greșit, determinându-l să se retragă din tot dormitorul cu tine.

Dar asta nu este totul - o scădere bruscă a sexului între tine și soțul tău poate fi un semn de vinovăție - dar nu despre tine. Mulți bărbați recunosc că s-au simțit vinovați că au dormit cu soția lor după ce au înșelat, deoarece au simțit ca și cum ar fi înșelat pe amanta lor, determinându-i să înceteze orice activitate sexuală cu soția lor.

Cu toate acestea, frecvența sau nivelul activității sexuale dintre dvs. și soțul dvs. nu se poate schimba deloc, dar puteți observa că soțul dvs. pare să fie mai puțin investit emoțional. Dacă soțul tău se simte vinovat că doarme cu o altă femeie, este posibil să observați că nu vă „face dragoste” și începe să trateze sexul ca o corvoadă, asigurându-se că va trece cât mai repede posibil.

Dar, dacă libidoul soțului tău a căzut brusc, este important să excludem alte probleme serioase înainte de a ajunge la concluzii despre loialitatea lui. Unele dintre cele mai frecvente motive pentru lipsa bruscă de interes față de sex includ:

 • A fost stresat
 • E deprimat
 • Are un dezechilibru hormonal
 • După ce a luat în greutate, se simte conștient de corpul său
 • El crede că nu vă interesează

Ceva la fel de simplu ca un volum de muncă crescut sau adăugarea a câteva kilograme în plus după vacanțe poate determina soțul tău să se retragă din sex - la fel cum poate și pentru femei. Așadar, în loc să stresați asupra celui mai rău scenariu posibil, încercați să vă condimentați viața sexuală pentru a vedea cum reacționează soțul dumneavoastră. De la introducerea discuțiilor murdare, până la trimiterea de texte aprinse pe parcursul zilei, există o serie de modalități prin care viața sexuală a soțului tău și a soțului tău este pe cale.

5. Se oprește să ai încredere în tine

Poate veni o surpriză pentru multe femei atunci când soțul lor le acuză brusc că sunt infidele, aparent din senin. Cu toate acestea, această formă de iluminare a gazelor este comună în rândul soților care se simt vinovați de înșelăciunea soțiilor.

De ce?

Dacă soțul tău te-a înșelat și și-a dat seama că nu ești mai înțelept, poate începe să se îndoiască dacă ai fost sau nu fidel. La urma urmei, dacă a reușit să ascundă o aventură de la tine, sigur ai fi putut face la fel cu el?

Aceasta se numește proiecție, când soțul tău își ia propriile sentimente de vinovăție și le proiectează asupra ta pentru a te face să te simți rău, diminuând astfel sentimentele sale de remușcare. Este un bine-cunoscut mecanism de apărare care poate ajuta oamenii să facă față sentimentelor dificile de vinovăție.

Deși poate fi incredibil de rău să fii acuzat de ceva ce nu ai făcut - în special de persoana pe care o iubești, este important să te uiți mai adânc la situație și ca și tu de ce te acuză brusc că i-ai fost infidel.

A acționat suspect în sine? Există alte steaguri roșii pe care le-ați împins într-o parte? Dacă da, acest lucru ar putea indica faptul că soțul tău s-a rătăcit în altă parte și se simte vinovat pentru asta.

Cu toate acestea, este important să vă amintiți că, chiar dacă soțul dvs. a început dintr-o dată să acționeze fără caracter, cum ar fi retragerea din relația dvs. și acuzarea că aveți o aventură, este posibil să nu fie întotdeauna pentru că se simte vinovat că a fost infidel.

Este posibil ca soțul tău să aibă nevoie de reasigurare că ești încă pe deplin angajat și fericit în căsătoria ta, de exemplu, căsătoria părinților lui s-ar fi putut descompune din cauza unei aventuri sau poate a auzit un coleg vorbind despre aventura soției sale, conducându-l să-și pună la îndoială propria căsătorie.

Este posibil ca soțul tău să aibă probleme să vorbească despre propriile sale nesiguranțe despre a fi înșelat, determinându-l să-i ridice în mod greșit, așa că înainte de a începe să te jignești de acuzațiile sale, întreabă-l De ce el te acuză că ești infidel, permițându-le celor doi să poți vorbi lucrurile împreună.

6. Se oprește să-ți spună că te iubește

Cea mai groază frică a oricărei femei în căsătoria ei - în afară de înșelăciune - ajunge la realizarea faptului că soțul ei iubit nu o mai iubește.

Indiferent dacă lipsa lui de dragoste l-a determinat să se rătăcească în primul rând sau infidelitatea lui l-a făcut să se simtă vinovat că te iubește - dacă observi că soțul tău nu mai spune cuvântul „L”, ar putea fi un semn că se simte vinovat că s-a îndepărtat în altă parte.

În mod similar cu retragerea și depărtarea de tine, un soț vinovat s-ar putea să nu se simtă confortabil să-ți arate afecțiune și să-ți spună că te iubește. Dacă soțul tău încetează să-ți spună cât de mult înseamnă pentru el sau cât de mult te iubește, acesta ar putea fi un semn că se simte vinovat că te-a înșelat.

Dar nu sunt doar cuvintele lui. Dacă soțul tău încetează să mai facă micile lucruri care îi arată dragostea pentru tine, cum ar fi să ții mâna, să-ți mângâie părul sau să-ți aducă o cafea dimineața, ar trebui să evaluezi ce s-a schimbat în relație și să te întrebi dacă aceasta ar putea fi o semn de vinovăție.

Fie că este îndrăgostit de altcineva și se simte vinovat pentru asta, fie că simte un profund regret pentru că te-a înșelat - femeia cu care face dragoste - o lipsă bruscă de iubire în căsătoria ta ar trebui să fie un steag roșu major.

Deși toate semnele de mai sus pot fi indicatori majori pentru care soțul tău se simte vinovat că te-a înșelat, pot fi și un semnal că este altceva greșit.

Indiferent dacă soțul tău este stresat la muncă, suferă de probleme de sănătate mintală sau nu este nemulțumit de ceva ce ai făcut și se simte incapabil să-l aducă la punct, schimbările bruște ale comportamentului său ar trebui să stârnească o conversație - nu acuzații.

Așa că, înainte de a te stresa gândindu-te că soțul tău a avut o aventură în spatele tău, este important să comunici cu el și să-l întrebi ce a determinat această schimbare bruscă a comportamentului său. La urma urmei, o conversație rațională, pentru adulți, te va ajuta să ajungi la baza comportamentului său mult mai eficient decât o va face un argument.