SphynxRazor7 stiluri unice de barbă Van Dyke – celebrul stil Robert Downey Jr

Te-ai întrebat vreodată că un stil de barbă va purta numele unui artist? Ei bine, iată-ne, Van Dyke numit și Van Dyck, poartă numele pictorului din secolul al XVII-lea. El a făcut celebru acest stil acolo unde barbă nu este legată de mustață.

Acest stil a câștigat din ce în ce mai multă atenție după ce l-a văzut pe Robert Downey Jr. purtându-l acum cu asta clasă si panachement. Acesta este un aspect versatil, fără păr pe obraji, care atrage toată atenția mustață și barbă barbă.

Acestea fiind spuse, mai jos sunt atât de multe variante ale acestuia care adaugă mai mult condiment stil tradițional !

1/18

@jasonheightman
Barba tunsă cu atingere ocazională

Lungimile inegale adaugă întotdeauna acea aromă lipsită de griji barbă și aceasta nu este o excepție. Pentru a obține acest aspect, trebuie să păstrați puțin păr facial pe părțile laterale, dar substanțial mai mult păr pe bărbie și mustață. Tăiați cu tuns marimea 2 sau 3 și apoi tot ce ai.

2/18

@mathmap


Mustață subțire cu barbă conică

Acesta poate fi numit Semi Van Dyke Beard. Mustața este perfect subțire, dar densă, în timp ce barba bărbiei este conică tuns marimea 2/3 pentru a adăuga acel accent elegant la tăietură. Dacă te uiți atent la barbă, este încă densă păr conic pentru acele tonuri medii. Acest stil funcționează bine la ocaziile casual și la cele formale.

3/18

@ bonsmenshair


Subțire și ascuțit Van Dyke

Barba ascuțită și ascuțită de van dyke cu un bărbierit îngrijit pe obraji o face perfectă. The partea superioară este creț cu o textură șugă de jur imprejur. Cheia aici este să radi orice altceva, în afară de barba van dyke pentru un aspect maxim.

4/18

@ rl.barbearia

Barbă Van Dyke ușor aspră

Van Dyke a avea mai multe straturi este întotdeauna distractiv. Părul ușor de miriște de pe obraji conferă acestui aspect un aspect ușor aspru, în timp ce perie laterală în partea de sus îi oferă suficient stil pentru a atrage atenția petrecerii.

5/18

@ wahlprosea


Buclele evidențiate cu Mid Drop s-au estompat

Van Dyke este totul despre a face declarația și acest aspect își face treaba destul de eficient. Părțile bărbierite și conice Van Dyke dând toată scena. Vârful este același bucle umbrite cu părțile laterale decolorate pentru acea atingere extra curată.

6/18

@figarosbarbershoplisboa

Barbă modernă Van Dyke cu Pompadour pufos

Prezentând un aspect foarte îngrijit și suav cu o barbă Van Dyke obraznică echilibrată blatul pufos cu pompadour . Partea laterală este conică, astfel încât fața să aibă acest aspect unificat. Obrajii au fost rasi pentru un aspect maxim ingrijit per ansamblu.

7/18

@puchatyy_

Barbă conică cu mustață perfectă

Acest stil nu iese niciodată din timp, dar cu siguranță are nevoie de ceva stil. Tot ce ai nevoie este ceva ceară de păr sau ulei de barbă să modeleze mustața și să facă păr bărbie Drept. Acest lucru se îmbină perfect pentru formal totuși ocazii de petrecere. Ești pregătit pentru ceva rock n roll cu acest stil Van Dyke?

8/18

@ leo_fornaciari

Mini Van Dyke Beard

Barba Van Dyke nu trebuie să fie întotdeauna una lungă. Uneori este scurt și dulce. Cheia pentru aspectul frumos este, de asemenea, măturarea laterală în partea de sus cu puf ușor, ceea ce se califică drept un cifă .

9/18

@russ_thebarber

Mini Van Dyke Beard

Subtilare subtila cu o perie laterală în sus face un stil atât de grozav. Părțile laterale sunt decolorate cu atât de mult panache, încât arată grozav. Van Dyke este la îndemână, iar dimensiunea mică îl face jazzy.

10/18

@davit.loladze

Barba Van Dyke, ruginita, groasa

Versiune clasică, dar elegantă pe Van Dyke Beard, bărbierit curat și conic sunt acolo unde se face toată diferența. Păstrarea gros și par lung pe bărbie și mustață. Menținerea părților mici cu mașina de tuns mărimea 2 face ca restul să iasă afară.

Nu uitați să trasați linii cu un aparat de ras pentru a-l face să aibă un aspect mai curat

11/18

@marcovfialho

Van Dyke elegant cu crop franțuzesc

Acesta ar putea fi unul dintre cele mai îngrijite Van Dyke pe care le-am văzut până acum, mai ales cu tentaculele sale mai lungi ale pomeților. Topul este și el destul de elegant cu cultura franceza . Gama decolorată face totul perfect.

12/18

@adribarbeiro

Barbă Van Dyke progresivă și discretă

Nu toată barba Van Dyke este rasă de-a lungul pomeților, unele sunt conice pentru o creștere treptată. Iată că acesta este cazul, densitatea crește pe măsură ce se îndreaptă spre bărbie, dar un bărbierit îngrijit sub oasele pomeților.

13/18

@emmanuel_cepeda

Trio special cu bărbia aceea groasă

Acest aspect este foarte asemănător cu ultimul, dar aici cheia este să tăiați părțile laterale tuns marimea 1 încât aproape că nu există păr. Păstrând barbă, bărbie , iar mustața lungă este o rețetă perfectă pentru barba Van Dyke.

14/18

@ paruri de bărbați

Barbă groasă Van Dyke cu vârf ondulat

Van Dyke nu este întotdeauna scund și aliniat pe bărbie. Uneori este destul de gros și extins pe linia maxilarului, așa cum vedem aici. Acesta poate fi foarte bine un Van Dyke adult. Aruncă un volum bun deasupra și ești gata să pleci.

15/18

@barber.theory

Deconectat și subtil Van Dyke

Barba Van Dyke a fost întotdeauna unul dintre acele stiluri care sunt foarte colectate, dar ușor informale. Aici este exact la fel, barba este informală cu părul fiind foarte îmblânzit acea parte laterală și un simplu puf plat pe partea de sus pentru a adăuga o nuanță de stil.

16/18

@Farz_Ruhi_

Old School Van Dyke cu High Fade

Van Dyke nu este foarte la modă, dar această mustață o îmbătrânește și mai mult cu acea atingere retro rece. Părul de aici merge împreună cu barba, deoarece este a decolorare mare pentru un aspect curat cu părțile bărbierite, făcându-l un aspect foarte îngrijit.

17/18

@lxbarbers

Barbă Van Dyke nou-născută cu bărbie conică

Acesta este un sabotaj Van Dyke Beard, barba mai putin densa o ascunde perfect. Laturile perfect curate fac ca acest aspect să fie unul foarte curat. Modul de a obține acest stil este să-l împerechezi cu un tunsoare curată pentru a echilibra lucrurile de sus și de jos.

18/18

@dermensch89

Mustață strălucitoare cu bărbie cu păr lung

Pe măsură ce lași părul să crească, acesta acoperă pielea cu el bucle . Aranjarea acestei mustăți cu capetele îndreptate în sus face totul elegant. Acest stil necesită ceva pregătire, dar cu laturile ras iar barbă conică face toată diferența. Folosește puțin ulei de barbă pentru a înmuia părul pentru a-l coafa cu ușurință.