SphynxRazor7 tipuri de coafuri coc barbat | Galerie + Cum să

De-a lungul sezoanelor, am văzut câteva coafuri care au intrat în modă care reflectă tendințele retro de altădată. The subcut, parte laterală, și pieptene peste Coafurile sunt toate inspirate de aspectul elegant, vintage al bărbaților din anii 50. Dar există o coafură care încalcă cu sfidătoare toate aceste reguli și stă pe cont propriu – cocul bărbatului.

Pinterest

Această tendință de coc pentru bărbați este fie iubită, fie urâtă unii oameni umblă tăind chiflele bărbaților) . Dar, în ciuda întregului farmec care îl înconjoară, cocul bărbat a rămas prin preajmă și nu arată niciun semn că va dispărea prea curând.

Ce este un coc de bărbat?

Cocul de bărbat poate fi confuz pentru unii. Ce este de fapt un coc de bărbat? Este diferită de coafura „top knot”. despre care vorbește toată lumea? Mai simplu spus, un coc de bărbat este strângerea părului cuiva într-un coc. Pare simplu, nu? Nu chiar.
Aspectul său simplu este înșelător; există tehnici specifice pentru a aranja părul în diferite tipuri de cocuri și aici se afla confuzia. De exemplu, expresia „coc de bărbat” se referă în general la un nod de păr mai rotunjit. În schimb, expresia „nod de sus” se referă la un mic nod de păr care se sprijină de obicei la coroana capului. Mai cu noi? Grozav. Să ne scufundăm în tipurile de chifle pentru bărbați (pentru că, desigur, există categorii).

De ce am nevoie pentru a crea un coc de bărbat?

Dacă mergi după acest look, vei avea nevoie de două lucruri: legături de păr și răbdare. Dacă nu aveți deja părul lung, vă recomandăm să vă creșteți pletele astfel încât să aibă cel puțin 6 inci lungime. Aceasta este cantitatea minimă necesară pentru un coc de bărbat bun, altfel nu vă veți putea lega tot părul.


Pentru chiflele pentru bărbați de mărime medie, veți dori undeva între 10 și 16 inci. Puteți merge mai mult dacă doriți, dar rețineți că cu cât aveți mai mult păr, cu atât vă va fi mai dificil de organizat. La 14-16 inci, părul tău va trece de umerii tăi și ar putea fi dificil de manevrat.

Jumătate Chic elegant

Cum să obțineți cocul bărbatului

Ai acele legături de păr? Primul pas este să identifici locul în care vei forma cocul bărbat. Pentru majoritatea coafurilor de coc pentru bărbați, aceasta este coroana capului. Cei mai mulți băieți au o bătaie de cap în acest loc. Evitați formarea cocului prea sus pe cap. Zona de sus a spatelui capului este un loc bun pentru cocul bărbat.


Începeți prin a vă aduna tot părul într-un pumn asemănător unei coade de cal. Asigurați-vă că aveți fire de păr rătăcite care ar putea ieși pe părțile laterale sau pe partea inferioară. În timp ce țineți acest păr împreună, treceți părul prin cravată o dată cu mâna liberă. La a doua trecere, opriți-vă la jumătatea drumului pentru a obține o chiflă. Acest lucru se datorează faptului că părul se dublează în interiorul cravatei sau al benzii, creând cocul de bărbat. (Ca alternativă, puteți trece părul prin bandă de două ori și puteți face cocul la a treia trecere dacă strângerea de păr este foarte elastică.)

S-ar putea să trebuiască să experimentați cu formarea cocului, mai ales dacă sunteți începător să vă legați părul. Aceasta este o tehnică în care vă va ajuta să vă uitați pe altcineva făcând acest lucru, iar YouTube este foarte interesant.

Cum să stilați și să întrețineți cocul bărbatului

Cocul de bărbat este o coafură simplă de obținut, dar necesită întreținere regulată pentru a vă asigura că nu devine prea gras sau nesănătos. Majoritatea experților în păr recomandă să vă spălați părul de maximum două sau trei ori pe săptămână, deoarece șampoanele vă îndepărtează părul de uleiurile sale naturale. Pentru a avea cel mai sănătos păr posibil, șamponează-ți părul doar la fiecare câteva zile.

Deci ce faci în celelalte zile, întrebi? Două cuvinte: șampon uscat. Aceste lucruri vor fi noul tău cel mai bun prieten... la propriu. Pentru cei dintre voi începători cu produsele pentru păr, șamponul uscat este o pudră – de obicei sub formă de spray – care funcționează ca un „șampon”, dar vă păstrează uleiurile părului. Practic, pulberea aspiră grăsimea de la rădăcini, lăsând uleiurile naturale în restul încuietorilor tale, oferindu-ți simultan volum și făcându-te.arată catocmai te-ai spălat pe păr. Uimitor, știm.


Tipuri de chifle pentru bărbați

Există 7 tipuri majore – și cele mai populare – de chifle pentru bărbați.

1/43

@lasselom

Infinity Man Bun

Cauți un stil ieșit din comun pentru a-ți face cocul bărbatului să iasă în evidență? Nu mai căutați, noi de la Haircuts Inspiration ne place să numim acest lucru un coc Infinity Man datorită formei sale, dar puteți experimenta atât cât vă permite părul. Adaugă câteva răsuciri suplimentare pentru un coc atrăgător și ești gata!

2/43

@lasselom

Coc și barbă dezordonat

Această coafură fură atenția în cameră, dreptul și fire groase de păr stai nemișcat legat în coc. În plus, șuvițele libere din lateral îl fac să arate a putin casual , despre asta e vorba. Nu prea strict și lăsând niște păr liber de la sine.

3/43

@manuelhasni

Păr lung și gros cu coc de bărbat drept

Cocul de om mic este o atingere îngrijită, dar firele groase și mai lungi de păr sunt cele care diferențiază acest stil din orice altceva. Detaliile sunt însă atent și nu sunt neglijate. Șuvițele sunt, de asemenea, îndreptate pentru acel aspect perfect.

4/43

@freizo_

Chic de bărbat frizzly cu capăt deschis

Putem spune vreodată destul despre acest stil macho? Cocul de pe spate se așează liniștit, cu ușurința de a fi legat lejer. În plus, barba si mustata au atât de multă viață în ele, barba este fin conică în timp ce mustața își recapătă volum fiind toată densă. Linia părului este, de asemenea, foarte bine întreținut părul fiind puțin vopsit ruginit .

5/43

@iameugenejordan

Coc temut cu laturi decolorate

Noi am văzut dreadlocked chifle, dar asta le triumfă pe toate. Laturile sunt undercut decolorat cu cocul fiind masiv deschis. Temele sunt egale colorat pentru a-i adăuga încă un strat de panache.

6/43

@hair_bello

Coc cu spate ondulat deschis

Așa arată stilul clasic francez? Gâtul broască țestoasă se amestecă cumva cu părul încrețit și liber, acestea fiind spuse textura groasă de păr îl face să se aseze perfect fără să zboare în vânt. Laturile sunt ușor reduse în volum pentru a-l echilibra.

7/43

@_karco

Coc împletit pentru bărbați, cu tăietură

Aici eșuează toate stilurile și tendințele, împletituri + undercut + decolorare , poți cere orice altă combinație mai bună. Undercut pielea se estompează trage toată atenția spre vârf în timp ce barba face tot echilibrul. Nu pot învinge acest panache!

8/43

@ javi_thebarber_

Slick Man Bun cu Undercut Taper Fade

Cocurile cu păr gros sunt cu adevărat impecabile mai ales datorită consistenței lor. Decupajul de aici îl face foarte proeminent din laterale și doar pentru a face și mai bine, părțile laterale sunt estompate și apoi acoperite cu barbă groasă pentru a-l echilibra ca un ninja.

9/43

Cookie Studio/Shutterstock.com

Semi man bun

Folosește doar părul de deasupra capului pentru a crea un mini coc de bărbat care este situat în coroana capului.

10/43

@lasselom

Messy Bun și Highlights

Acesta este un coc cu șuvițe lungi și un coc deschis. Aceste tipuri de chifle de obicei nu necesită multă întreținere, tot ce are nevoie lungime suficient de bună și bum, gata. Acesta, în special, are reflexe vopsite aurii cu o textură mătăsoasă, de obicei, pentru asta păr gros .

11/43

Coc de om înalt

Un semi-coc care este situat chiar în vârful capului.

12/43

Ninafotoart / Shutterstock.com

Ochelari Tânăr Top Knot

Cui nu îi place partea lor de coafură lungă îngrijită, dar la modă? The subțire subțire acea graniță Aspectul este destul de rafinat, cu ceva conic care va fi la îndemână. Părul subțire este legat destul de frumos în partea de sus cu ochelarii aia aspect serios.

13/43

@seadoymasculino

Păr subțire Coc de bărbat conic

Man bun este un aspect destul de alfa, cum îl facem și mai alfa? Barba este destul de îmblânzită cu unele fade spre templu cu conicitatea obraznică pe laterale care îi adaugă un strat suplimentar de îngrijire.

14/43

@ bib_zi

Păr subțire Oiled Man Coc

Acesta este cocul clasic de bărbat cu păr subțire, dar textura unsă îl duce la un alt nivel. Senzația de împingere în spate, cu acea barbă groasă, ancorează întregul aspect și are asta robust simte-l. Cocul fiind legat deasupra îl face foarte gestionat și controlat.

15/43

@derknederhand

Coc de aur lucios

Volumul este unul dintre factorii determinanți ai modului în care va arăta un coc de bărbat și aici vedem că volumul este destul de mare, dar dimensiunea feței îl compensează în special prin natura ondulata adaugă mai multă circumferință aspectului, dar vârfurile libere îi conferă un aspect foarte casual. Vopseaua aurie este doar o atingere îngrijită.

16/43

@kevin.gs

Coc gros și dens ondulat

Siguranța mai întâi, dar apoi vezi acea bunătate ondulată, textura groasă a părului îl face să pară mai plin. The textură ondulată având în vedere lungimea este ceva de care trebuie să aveți grijă, dar atunci când este făcut corect este ceva care ar arăta grozav.

17/43

@besthairstylesmen

Top ușor ondulat, cu fantă în X

Poate orice tăietură să fie mai curată decât aceasta, undercut separă partea superioară de părțile laterale, ceea ce ajută la eliminarea unei fade conice obraznice cu o fade mijlocie care face loc pentru barbă. Fata „x” îl face foarte la modă și ușor hipsterish și în cele din urmă cocul de bărbat este puțin ondulat.

18/43

@besthairstylesmen

Undercut Slicked Back Man Bun

Ce putem spune despre această bestie de tunsoare, the textura pe spate alunecat pe deasupra, care este susținut de un coc de bărbat perfect, este greu de ignorat. Părțile laterale sunt conice și apoi decolorate pentru un efect maxim, iar barba decolorată cu o mustață groasă este doar o mișcare de finețe.

19/43

@hamedjavanacademy

Strip Taper Faded Undercut Modern Bun

Par lung nu trebuie să aparțină tot timpul și în jurul capului. Acesta este un prim exemplu de atingere modernă a unui coc de bărbat elegant. The laturile sunt foarte scurte cu fade conic în model de dungi. Părul de deasupra este destul de lung, care merge până la capăt și apoi compensează acest stil de iepuraș.

20/43

@zana_thebarber

Vopsiți coc tare cu decolorare medie

Wow! Privind-o, se poate spune că există atât de multă viață în acest coc. În primul rând, având dens par cret este greu de ondulat aici suntem. Cocul este vopsit cu vopsea blonda mat in timp ce partea superioară este strâns împletită cu laturile fiind conice estompate. Templul inferior este pielea decolorată care aduce toată atenția în vârf. Alerta stilului intens.

21/43

@mens.haircuts/Instagram

Coc de om jos

Similar cu cocul plin de bărbat, cu excepția faptului că este situat mai jos pe cap.

22/43

@filippomelloni

Coc complet Messy Man

Tot părul este legat într-un singur coc de bărbat, care este situat în vârful capului, dar pentru a obține senzația dezordonată a acestui look în loc să blocați toate firele de păr bine, lăsați câteva să se reverse spre exterior și veți avea un aspect diferit și arata mai duhovnic pentru tine.

23/43

Bătrânul de lemne

Împerecherea unei barbi cu un coc de bărbat.

24/43

Coc de bărbat pentru păr lung

Acesta este ceea ce vă aduce părul mătăsos, fire lungi cu un coc rece legat. Acestea fiind spuse, părțile laterale sunt suficient de lungi pentru a-l lega la spatele capului. În plus, parul este vopsit la capete pentru a adăuga un plus de stil. Păstrând-o lejer, îi dă viață, încercați-o data viitoare!

25/43

VolodymyrHipskyy / Shutterstock.com

Top Bun și Undercut

Acesta vine de la capotă sau de la militar . Clasicul undercut cu laturile conice cu stil măturat lateral . În cele din urmă, există un mic coc în spate care spune multe despre stil. The templu iar perciunile se imbina cu barba pentru a o face mai versatila.

26/43

Pinterest

Man Bun Undercut Fade

Un coc semi-barbat care este asociat cu o decolorare în spate și pe părțile laterale ale capului.

27/43

@tombenetthair

Coc cu Undercut Taper Fade

Acesta este ceea ce numim echilibru, vârful are păr subțire dar are volum dens cu undercut conic pe laturi. Acestea fiind spuse, cocul așezat deasupra are atât de mult panache. Nu uitați de percurile care se amestecă barbă , făcând toate acestea foarte echilibrate și organizate.

28/43

@tailorfade

Chic afro cu vopsea ruginita

Păr afro este puțin dificil de făcut, dar când este făcut bine, pare un farmec. Aici este o scenă total diferită, are și câteva decolorarea conică elegantă dar cu designul liniei de păr ras. Plus că cocul este vopsit la culoarea fierului ruginit care complimentează întregul aspect. Cum să nu-ți placă acest stil uimitor?

29/43

@justmikethatsme

Coc Super Curly cu Undercut Taper

Wow, de unde începem cu acest castron de uimire? Topul este sigur un vârf cret cu chiflă în timp ce părțile laterale sunt ușor conice și în cea mai mare parte stins . Acestea fiind spuse, linia este decolorată se estompează templul și conicitate descendentă în spate. Vârful este de fapt cocul în sine și nu în spate.

30/43

@shawn_barbz

Bun Fun cu Skin Fade

Gros, ruginit și texturat uscat părul este avantajul favorit al tuturor dacă vedeți că treptat fade conic , suflă orice alt stil în oraș. The rânduri și sleek mid fade este atât de curat încât ochii aterizează direct deasupra, unde se află cocul lejer. Amintiți-vă, radeți bine toate unghiurile, astfel încât să arate perfect.

31/43

Prometheus / Shutterstock.com

Evidențiat Man Bun

Acesta este un coc foarte comun, veți vedea, nu vă lăsați păcăliți, deși necesită la fel de multe eforturi. Volumul trebuie menținut relativ egal în jurul capului cu fire de evidențiere pentru a-l face să pop. Linia părului este încă făcută acolo unde arată totul egal și niciun păr nu zboară ici și colo.

32/43

@abbas_ahmadifard/Instagram

Dreads Bun

Acesta este un coc de om foarte spiritual, deoarece are celebrul cântec „Om” cu a temut chifla. Cum poate fi asta mai elegant? The dreads sunt vopsite și conicitatea s-a estompat pe părţile laterale şi în jurul templului. Om-ul este realizat prin conicitate și bărbierit fante în jur . Foarte interesant, nu-i așa?

33/43

@russ_thebarber

Impletituri cu Skin Fade aliniat

Chiflele legate au cu totul un alt nivel care este de neegalat. Cel de aici prezintă păr afro sau păr foarte subțire cu împletituri legate a alcătui un coc. Asta stratificată cu subtăiere fade conic care este o combinație rară. Gama a fost dorită cu un aparat de ras pentru a arăta cât de viu contează fiecare detaliu. Acesta este ceea ce este ochiul taurului pentru săgeți.

34/43

Syda Productions/Shutterstock.com/Shutterstock.com/Shutterstock.com/Shutterstock.com

Gamă Sharky cu Thick Man Bun

Cocurile pentru bărbați sunt destul de moale, cu un echilibru bun între păr și barbă. Părțile laterale sunt la fel de lungi, cu tâmpla amestecându-se destul de bine în barbă. The gama sculptată este întotdeauna o atingere bună cu acea forma.

35/43

Alex Visualnue/ Shutterstock.com

Coc de bărbat cu păr subțire cu stropire de miriște

Mai puțin este mai mult și exact asta vedem aici. Vârful este pur și simplu cu părul subțire câteva indicii de retragere a liniei părului dar apoi șuvițele mai lungi compensează împingând totul spre spate. Coșul de gunoi casual cu acel amestec de barbă este suficient de brio pentru o zi!

36/43

jan.taavi

Păr lung cu coc rotunjit

Parul subtire are avantaj de a le modela în mai mult de un milion de moduri, ceea ce o face una dintre cele mai versatile texturi de păr. Așa cum vedem aici, partea de sus este subțire împinsă înapoi, dar cocul este rotunjit pentru acel aspect casual, cu ceva încrețit în jur.

37/43

@ Tommy.rnz

Coc cu păr lung sub decupat

O atingere foarte elegantă pentru cocul de bărbat normal, cu căptușeală undercut care împarte partea superioară cu laturile. Partea subțire îl face subtil evident, cu conicitatea pe părțile laterale îl face distractiv. Culmea este lungime medie cu un coc slăbit deasupra.

38/43

@j5reyes

Coc de om cu păr subțire

Păr subțire Aproape întotdeauna poate scoate un coc grozav, așa cum vedem aici, cu acea textură subțire, mai ales volumul este consistent peste tot și asta este posibil doar cu acel volum menținut. Barba in schimb aduce consistenta fetei si ancoreaza privirea.

39/43

@ crzygorgeous__beauty

Păr Subțire Legat Coc Bărbați

Coci de bărbat împletite sunt întotdeauna destul de interesante, deoarece îmbină două stiluri la modă din toate timpurile într-unul singur. Impletitura de aici este realizata in doua moduri diferite si apoi legata intr-un coc care o face foarte mac. Impletitura subțire este ceva cool, cu părțile decolorate.

40/43

@finn.brock

Steve Jobs ești tu?

Acest aspect este atât de subestimat, mai ales acel coc de bărbat dezlegat, dar legat. The lungime este jucătorul principal aici, cu acea textură subțire drăguță care îi conferă părului acel aspect mătăsos. Acestea fiind spuse, the barbă este ceva care scoate în evidență strălucirea aspectului.

41/43

@jason_dutch

Ocazional coc legat

Nu vă înșelați, arată casual, dar s-a depus multă muncă pentru a arăta în acest fel. De exemplu, produsele pentru păr sunt folosite pentru a face să rămână nemișcat cu părțile laterale sunt ușor conice pentru un control mai bun. S-a spus că cocul este încă foarte lejer pentru a-l păstra să arate cool,

42/43

mit amit_kumar_25

Barbă densă cu păr gros și coc uns

Aceasta este ceea ce a păr dens și gros cu un perfect barba sculptata face unui bărbat. Părul este gros și se adaugă mai mult volum pentru un aspect mai dens, în plus, cel laturile sunt amestecate într-o barbă care oferă un aspect foarte unificat, poate cineva să fie vreodată atât de perfect?

43/43

@christinapellmanphoto

Coc subțire cu păr lung

Părul subțire nu înseamnă că nu poți să faci niciun stil, cu siguranță că îl poți modifica puțin! Ca aici, volumul este crescut si lungimea este mai mare astfel încât nodul cocului poate fi de mai multe pliuri. În plus, părul subțire arată mătăsos, care se simte, de asemenea, controlat și nu prea peste tot.

Ultima moda