SphynxRazor9 femei spun cum au știut că nu vor să se căsătorească și este surprinzător de relatat

Multe femei își petrec întreaga viață visând la ziua nunții lor, atât de mult încât dacă tunupetreci ani de zile imaginându-ți rochia perfectă sau fantezând despre cum va fi soțul tău, s-ar putea să te întrebi: Căsătoria este pentru tine? În ceea ce privește visarea cu ochii cu ochii deschiși, indiferent dacă te-ai gândit la căsătorie toată viața sau că gândul nu ți-a mai trecut prin minte până acum (sau te afli undeva la mijloc), ești complet normal - și oricum, nu are nicio legătură dacă căsătoria este pentru tine sau nu.

Vreau să spun, unii oameni își imaginează ziua nunții de când sunt copii, apoi cresc și își dau seama că nu vor de fapt să se căsătorească. Și pe de altă parte, unii oameni care nu s-au gândit niciodată la căsătorie decid să spună „Da” atunci când întâlnesc pe cineva care se simte perfect. Lucrurile se schimbă și asta e în regulă.

Căsătoria nu este pentru toată lumea - și sincer, dacă te întrebi dacă este potrivit pentru tine, tot ce trebuie să faci este să te întrebi dacă este ceea ce îți dorești. Dar dacă te întrebiDe ceunii oameni aleg să nu se căsătorească, ei bine, există o mulțime de motive diferite. Pentru a vă face o idee, iată nouă povești reale din femeile care nu vor să se căsătorească , prin amabilitatea reddit .

Unele femei sunt doar fericite așa cum sunt.

Giphy


Nu știu când m-am hotărât. Știu că, chiar și în copilărie, nu am fanteziat niciodată despre nunta mea sau despre căsătoria - am fanteziat doar cu cine aș fi și cum ar fi relația noastră.
Pur și simplu nu văd rostul. Eu și iubitul meu locuim împreună, avem animale de companie împreună, suntem o familie și amândoi știm că vrem să fim împreună pentru totdeauna. De ce trebuie să mă căsătoresc când am deja toate aceste lucruri?
Singurul motiv pentru care m-aș căsători este dacă am avea nevoie de unele dintre ele beneficii legale dulci la care ne-ar da dreptul o căsătorie legală. Ca... Sunt acoperit de asigurarea de sănătate a părinților mei până când împlinesc 26 de ani anul viitor. Slujba mea nu oferă niciun beneficiu, dar slujba iubitului meu ar acoperi soțul său dacă ar avea un soț.
Totuși, toți cei cărora le-am spus asta în persoană gâfâie sau batjocoresc și spun „Doamne, nu te căsători doar pentru asigurarea de sănătate”. Dar... de ce altfel m-aș căsători? Dragoste? Deja il iubesc. Cum ar schimba căsătoria asta?

u/tunet

Sunt prea introvertit. Am nevoie de mult timp și spațiu singur. Sunt într-o relație iubitoare polivalentă cu cineva care este deja căsătorit de aproximativ șase ani, iar acest lucru se potrivește perfect nevoilor mele.

u/fullmoonhermit


Fiecare femeie din familia mea fie a divorțat, fie este blocată într-o căsnicie cu cineva pe care cu greu o mai iubește, așa că asta m-a făcut cu siguranță o impresie. De asemenea, toți prietenii mei mai tineri de 20 de ani, care se căsătoresc, sunt într-adevăr doar în ea pentru inel, petrecere, titlul de soție.
Sunt foarte fericită pentru iubitul meu fără inel, dar cu un copil frumos și o casă fericită. Cred că căsătoria este doar o tradiție inutilă.

u / Lulu_Momma10

Unii nu le place aspectul legal obligatoriu al acestuia.

Giphy


Nu am fost niciodată într-o relație și m-am gândit: „Știi ce lipsește aici? Un acord legal obligatoriu!'

u/DefinitelyNotKatie

Pentru că nu vreau să divorțez.
Și pentru că, de ce? Care este beneficiul pentru mine? Niște chestii fiscale? Prefer să plătesc mai mult taxe.
Pur și simplu nu am niciun interes să mă căsătoresc, deși nu sunt complet împotriva ideii de a trăi ca un cuplu căsătorit cu același nume de familie.

u/ekcshelby

Unii nu le plac așteptările societății cu privire la ce este căsătoria.

Giphy

Pur și simplu mă simt ciudat în privința asta. Nu mă opun în totalitate, dar există atât de multe stereotipuri și așteptări legate de gen asociate cu căsătoria încât mi-ar fi foarte inconfortabil să devin „soția” cuiva. Ca, acel rol social nu mi se pare deloc potrivit. Nu vreau un tip tradițional de relație și simt că căsătoria este supremul heteronormativitate stereotipă.

u/ingrijorat19


Unii nu vor să se angajeze pentru o singură persoană pentru totdeauna.

Giphy

Aproape fiecare cuplu pe care îl cunosc în persoană este nefericit din cauza căsătoriei.
Nu vreau să fac compromisuri cu hobby-urile mele. Vreau să le fac când vreau și să nu mă rețină cineva.
Nu cred că aș putea iubi pe cineva pentru totdeauna și nu cred că cineva mă poate iubi pentru totdeauna.
Sentimentele se schimbă.

u/skydiver89

Nu sunt împotrivă, dar ideea de a promite să iubești și să fii cu cineva pentru tot restul vieții este aproape comică pentru mine. O să te schimbi foarte mult de-a lungul anilor și nu există nicio modalitate de a ști dacă asta va fi împreună sau separat, iar eu refuz să-mi lipsesc SO cu o promisiune idealizată că va fi primul.

u/Luvagoo

Și unii pur și simplu nu își doresc deloc o relație.

Giphy

Pentru mine este cel mai rațional motiv: nu vreau să fiu într-o relație. Nu mă opun, căsătoriei sau relațiilor, pur și simplu nu am nicio dorință de a fi într-una. Nu mă întâlnesc niciodată și presupun că voi fi așa până voi muri. Desigur, s-ar putea să găsesc un tip și să mă căsătoresc și să am copii, dar atm nu pare să fie în cărți pentru mine. Sunt cool cu ​​asta.

u / cuaseimdrunk

Indiferent dacă vrei să nu te întâlnești cu nimeni, să fii cu mai multe persoane, să fii cu cineva fără contract sau să te căsătorești, tot ce contează este că asta funcționează pentru tine. Dacă ești fericit, ești fericit și nu ar trebui să lași pe nimeni să pună la îndoială sau să conteste deciziile care te conduc acolo.

Consultați fluxul „Cel mai bun din Elite Daily” în aplicația Bustle pentru mai multe povești ca aceasta!