SphynxRazorPromoția „Riverdale” din sezonul 4, episodul 7 este chestia coșmarurilor

sos,Riverdaledevine sălbatic. Cel mai nou sezon al serialului a ținut problemele Core Four-ului relativ separate, iar ceva despre faptul că adolescenții nu se pot uni pentru a înfrunta un inamic comun este cu adevărat neliniștitor. In conformitate cu RiverdalePromoția sezonului 4, episodul 7 , aceste povești distincte devin din ce în ce mai intense și, deși se pare că cele două cupluri principale ale serialului vor avea în sfârșit ceva timp împreună, probabil mai este mult de parcurs până când fanii vor putea să-i vadă pe Archie, Betty, Veronica și Jughead lucrând. din nou în tandem.

Avertisment: Spoiler pentru sezonul 4, episodul 6 din Riverdale urma. În urma episodului din 13 noiembrie, este greu de imaginatRiverdaledevenind din ce în ce mai răsucite. Adică, a fost Păpușa posedată de Cheryl, Julian , aparentul moartea profesorului lui Jughead, domnul Chipping și dezvăluirea unui secret (și potențial mortal) poveste de dragoste dintre Charles și Chic . A fost mult pentru un singur episod, chiar și pentruRiverdalestandarde și, totuși, se pare că episodul din 20 noiembrie ar putea fi și mai plin.

Iată sinopsisul episodului, intitulat „Furtuna de gheață” (deci să știți că va fi dramatic):

Planul lui Archie (KJ Apa) de a găzdui o cină liniștită de Ziua Recunoștinței la centrul comunitar devine rapid deraiat când sosesc niște oaspeți neaștepți. Blocați la Stonewall Prep de o furtună de gheață, Jughead (Cole Sprouse) și Betty (Lili Reinhart) caută indicii despre o moarte recentă în campus. În altă parte, în timp ce FP (Skeet Ulrich), Alice (Madchen Amick), Hiram (Mark Consuelos) și Hermoine (Marisol Nichols) așteaptă furtuna împreună la Pop's, Cheryl (Madelaine Petsch) și Toni (Vanessa Morgan) devin pline de resurse în timp ce găzduiesc o cină pentru familia lui Cheryl.

Și iată promoția:


În primul rând, iepurașul ăla cu topor? Pasă grea. Nu știu ce se întâmplă la școala lui Jughead, dar trebuie să iasă, cât mai curând posibil. Se pare că Chipping a murit de fapt, așa că singura persoană de acolo care a fost de fapt drăguță cu Jug a dispărut probabil pentru totdeauna, înlocuită de domnul DuPont, care în mod clar îl are pentru ciudatul rezident al lui Riverdale. Din fericire, se pare că Jug o va avea cel puțin pe Betty de partea lui pentru evenimentele viitoare.

Pentru Archie și Veronica, acest cuplu primește nu una, ci două cine dramatice de Ziua Recunoștinței. În primul rând, promoția îl arată pe Ronnie făcând furie la o masă de familie frumos amenajată, probabil care vizează tatăl ei și ea. misterioasa sora vitrega, Hermosa . Apoi, la centrul comunitar al lui Archie, se pare că roșcata cu inima bună va intra în pericol major. După descoperirea unui Dodger bătut sever în episodul anterior, se pare că Archie va fi prins pentru că a sărit pe stăpânul crimei, iar familia lui Dodger se va implica într-un mod terifiant.


Dar poate că ceea ce iese cel mai mult în evidență la promo este de fapt ceea ce estenuinclude. Cheryl lipsește în mod misterios din clipul de 20 de secunde și, având în vedere că povestea ei a fost cea mai înfiorătoare dintre ele în tot acest sezon, este foarte înfricoșător să-și lase complotul la imaginația fanilor.

Următorul episod dinRiverdalese difuzează la ora 20:00. ET pe 13 noiembrie pe The CW.