SphynxRazor„Riverdale’s Wild Twist despre Charles & Chic tocmai a schimbat TOTUL

RiverdaleTocmai i-a lovit pe fani cu prima întorsătură majoră a sezonului 4 și a confirmat cu siguranță o mulțime de suspiciuni cu privire la misteriosul frate vitreg al lui Betty și Jughead, Charles. După ce a apărut în circumstanțe misterioase în finalul sezonului 3, Charles a rămas o figură umbrită în sezonul 4, în ciuda faptului că a ajutat-o ​​pe Betty cu cunoștințele sale FBI. Acum, cea mai recentă întorsătură a confirmat practic că Charles are probleme. Alertă spoiler: această postare conține spoilere pentruRiverdaleSezonul 4, episodul 6, „Ereditare”. Acel ultim moment șocant al episodului din 13 noiembrie îi face pe toți fanii să se întrebe ce fac Charles și ChicRiverdale , pentru că cu siguranță nu poate fi nimic bun.

După ce a cam avut încredere orbește în Charles pentru primele episoade ale sezonului 4, Betty a început în sfârșit să se întrebe de ce fratele ei, agent FBI, mai stătea în oraș după ce și-a îndeplinit misiunea de a doborî Ferma. Amintindu-și că Chic pretindea că are o istorie cu Charles, Betty l-a vizitat pe fostul Rege Gargoyle întemnițat pentru a încerca să afle adevărul. În sezonul 2, Chic a susținut că el și Charles au trăit împreună o vreme după ce s-au întâlnit pe stradă, dar povestea lui despre moartea lui Charles s-a dovedit clar a fi o minciună. Cu toate acestea, Chic a dublat asupra faptului că a trăit cu Charles atunci când Betty l-a întrebat în ultimul episod.

După foarte puține îndemnuri de la Betty, Chic a susținut că Charles a rupt și a ucis pe cineva în camera lor comună de la pensiune. Cu toate acestea, când Betty l-a confruntat pe Charles cu povestea lui Chic, el a susținut că Chic fusese de fapt ucigașul și a spus că a fost momentul în care a decis în sfârșit să se despartă de Chic. Inca confuz? Ei bine, cea mai mare dezvăluire dintre toate a venit la sfârșitul episodului, când Charles l-a vizitat pe Chic în închisoare și a dezvăluit că cei doi nu au fost foarte despărțiți.

O întorsătură a complotului Charles și Chic pe Riverdale a dezvăluit că sunt într-o relație secretă.

CW
Se pare că Charles și Chic lucrau împreună pentru a o convinge pe Betty să-l conducă pe Charles la cadavrul bărbatului umbrit pe care Chic l-a ucis în sezonul 2. Îți amintești asta? El a fost blondul care a apărut la casa Cooper în căutarea lui Chic, iar mai târziu s-a dezvăluit că este un traficant de droguri. Nu este complet clar de ce Chic și Charles au vrut să găsească cadavrul, dar distrugerea lui îl elimină pe Chic de crimă, iar Charles a putut să-l folosească ca mijloc de a o aduce pe Betty și mai aproape de el.

Totuși, trupul bărbatului umbrit nu este la fel de important ca relația secretă a lui Charles și Chic. Se pare că cei doi s-au încăierat încă de înainte ca Charles să vină la Riverdale, iar asta nu poate însemna lucruri bune pentru Betty, Jughead și gașcă. Cu Penelope Blossom dispărută și Hal Cooper mort, Chic este într-adevăr cel mai proeminent răufăcător rămasRiverdale, și probabil că o are pentru Core Four după ce l-au arestat în finala sezonului 3.


Planul lui Charles și Chic este încă un mister, dar ar putea foarte bine să aibă de-a face cu toate acele flash-forward-uri pe care fanii le-au arătat - știi, cele care au arătat cadavrul lui Jughead și Betty, Archie și Veronica vor fi arestați pentru ucidendu-l. Cunoștințele din interior ale lui Chic despre grupul de prieteni și experiența lui Charles FBI îi fac duoul perfect pentru a-l ucide pe Jughead și apoi a-i încadra prietenii pentru crimă. Fanii ar trebui să stea cu ochii pe Charles și Chic în episoadele următoare pentru a vedea cum decurge acest parteneriat.

Riverdalese difuzează miercuri la 20:00. ET pe The CW.