SphynxRazorArată-ți părul vopsit: 10 coafuri colorate pentru bărbați

Lumea părului bărbaților se schimbă și evoluează mereu, iar recent, a existat o creștere coafuri care au părul vopsit. De la lumini discrete la tratamente îndrăznețe pentru cap complet, părul vopsit este peste tot astăzi. Părul vopsit poate fi purtat și coafat în multe moduri diferite, iar acestea sunt câteva dintre preferatele noastre.

1/54

@r.braid

Clear Mid Fade Plus Ded Highlights

Textura înțepătoare a acestui șoim fals este mai pronunțată datorită luminilor maro deschis de pe vârfuri. În plus, ați văzut un design mai cool deconectat?

2/54

@dtownbarbers
Top împletit cu laturi vopsite

Există deja atât de multe uimitoare în acest stil, dar dacă facem o scufundare profundă, împletiturile cu margele îl fac deja atât de unic, dar vopseaua de pe părțile laterale este atât de subtilă, dar vizibilă prin multiplele sale nuanțe. Gama și bărbierirea cu fantă funcționează mână în mână cu vopseaua și bărbierit.

3/54

@m.r.k.thebarber


Franjuri ascuțite Pocky

Știi de cine ne amintește asta? Hinata din seria animeHaikyuu!!Dacă îți place anime-ul și ți-ai dorit întotdeauna să ai una dintre acele tunsoare ciudate, aceasta este coafura pentru tine.

4/54

@raduvitca


Cultură franceză vopsită cu conic

O modalitate excelentă de a delimita partea superioară a unei culturi franceze de jos este vopsirea acesteia într-o culoare mai deschisă. Conicitatea devine apoi mai distinctă, ceea ce are ca rezultat o tunsoare cu adevărat izbitoare.

5/54

@ambarberia

Faux cu pielea decolorată

Lucrările de vopsire nu trebuie să fie întotdeauna culori îndrăznețe sau evidențieri cu contrast ridicat. După cum puteți vedea aici, chiar și o nuanță subtilă și naturală poate oferi părului dumneavoastră un aspect și o textură bogate.

6/54

@shrunknheads


Aquaman tăietură foarfecă

Chiar dacă purtați cea mai simplă tunsoare, o puteți transforma în cel mai spectaculos aspect cu o alegere îndrăzneață de culoare. Ești suficient de îndrăzneț să încerci această nuanță turcoaz strălucitoare?

7/54

@cutscoolcats

Deschideți Quiff cu Ded Highlights

Nimic nu spune „punk” la fel de bine ca acest quiff care a fost parțial vopsit într-o culoare albastru pastel. Stilul dezordonat, acea înălțime în partea de sus, plus evidențierea, toate fac din aceasta o coafură super cool.

8/54

@Farz_Ruhi_

Slit Shave cu laturi conice

Cine spune că părul alb nu este grozav? Acest stil este o vopsea albă ca gheață, cu părțile laterale rase. Partea superioară este mai lungă, cu laturile conice. The periaj aduce tot volumul și atenția în vârf. Distingerea arsurilor laterale ajută la amestecarea acelei culori cu o barbă neagră.

9/54

@gutierstudio

Buclele evidențiate cu Undercut Taper Fade

Dacă ai bucle închise la culoare, fă-le să prindă viață cu niște lumini blonde. Cu siguranță adaugă stil și dimensiune, nu crezi? Decolorarea conică sub tăietură face un contrast izbitor și asigură că toți ochii sunt pe acele bucle bogate.

10/54

@z_ramsey

Breton vopsit cu tăietură tare

Când împerechezi bretonuri ca acestea cu o culoare strălucitoare, cum ar fi strălucirile verzi neon, cu siguranță vei lumina camera cu stilul tău cool. Iar decupajul dur mărește cu siguranță factorul de margine.

11/54

@spukthebarber @spukthebarber

Bănci vopsite cu franjuri unghiulare

Pentru un aspect unic, experimentați cu combinații de tăieturi și vopsele neobișnuite. Aici, franjuri este tăiat într-un unghi, iar partea de sus este dezordonată cu reflexe blonde.

12/54

@z_ramsey

Half Dyed cu Mid Fade

Un aspect în două tonuri cu contrast ridicat, ca blond și negru este întotdeauna o combinație izbitoare. Când îl adaugi la o textură atât de bogată și fragmentată, rezultatul este un aspect total atrăgător.

13/54

@poolethebarber

Candy Green Foarfece Tăiat

Luminează-te și joacă-te cu pastelurile pentru un aspect vesel. Verdele bomboană este cu siguranță o alegere plină de viață și cu siguranță va învârti capetele chiar și cu cea mai simplă tăietură.

14/54

@ninothenice

Textura albastru cer cu linie de fante

Purtarea unor pete de culoare în diferite nuanțe de albastru și gri are ca rezultat o coafură foarte cool și artistică. Designul de vârf și de linie răvășit de-a lungul deformarii duc acest lucru pe teritoriul punk.

15/54

@theliamkenny

Vopsea albă cu subton maro

Aici, vârfurile sunt colorate într-o nuanță alb blond, în timp ce restul este maro. Aceasta este încă o dovadă a modului în care o vopsea deschisă, care contrastează cu un subton mai închis, poate adăuga o mare profunzime și dimensiune părului.

16/54

@iisakkinummi

Cultură franceză verde mentol

Topul Pocky cu vopsea verde este moda pura. Decupajul cu un fade conic pe lateral este locul în care se află toată distracția. The se estompează templul îl face foarte curat, cu un aspect de bărbierit curat, îl face și unul foarte elegant.

17/54

@andrewdoeshair

Vopsea cu două straturi măturate lateral

Vopseaua cu două straturi a fost o tendință în creștere și o vedem clar aici. Virajul lateral vine în ajutor și face aspectul cu un pas mai la modă. Partea superioară este foarte bine întreținută, cu acel volum de profil redus, totuși lungimea firelor este destul de mare .

18/54

@tombaxter_hair

Fringe vopsit

Faceți din franjuri punctul focal al coafurii dvs. cu o alegere elegantă de culoare. De asemenea, încercați o tăietură unghiulară pentru un aspect neobișnuit.

19/54

@charliegray248

Franjuri evidențiate

Uneori, nu ai nevoie de mult mai mult decât o franjuri de declarație pentru a obține un aspect uluitor. Uitați-vă la acest franjuri perfect sculptat, căruia i s-a dat un pumn suplimentar cu câteva lumini roz.

20/54

@ bestofmenhair

Periaj hardcore cu top vopsit

Nimic nu se aseamănă cu o tunsoare îndrăzneață asociată cu o culoare spectaculoasă pentru a face o declarație de păr nervoasă. Aici, vârful este periat până la o înălțime extremă, iar vopseaua blondă face un contrast izbitor cu decupajul întunecat.

21/54

@we_married_hair

Albastru Verde În totalitate cu Deconectare

Vorbind despre alegeri îndrăznețe de culoare, iată încă una. Cu siguranță vei ieși în evidență prin această culoare albastru-verde strălucitoare, iar designul deconectat îl face și mai atrăgător.

22/54

@tombaxter_hair

Evidențiate Brush Up Spikes

Nu este surprinzător faptul că părul vopsit și tepi au mers mereu împreună. Acest stil folosește vârfuri pentru a arăta culoarea părului și funcționează bine fie cu sclipici, fie cu părul vopsit complet.

23/54

@tombaxter_hair

Parte laterală groasă până la subțire

Partea laterală groasă până la subțire arată impresionant așa cum este, dar de ce să ne oprim aici? O culoare fierbinte precum această combinație de roșu, portocaliu și galben vă poate duce aspectul la un cu totul alt nivel.

24/54

@ renjworld

Capetele evidențiate cu Taper Fade

După cum puteți vedea aici, vopsirea doar a vârfurilor părului poate avea ca rezultat un aspect total remarcabil. Culoarea, înălțimea vârfului și contrastul fade-ului conic, toate creează un stil emotionant.

25/54

@cheobarberpr

Păr cu aromă de vanilie cu textură subțire

Atrageți atenția cu o culoare cu adevărat strălucitoare, ca această nuanță liliac foarte deschisă, aproape argintie. Culoarea combinată cu stilul emotionant conferă mult caracter părului texturat subțire.

26/54

@itsclipperovercomb

Temeri vopsite

Pentru un aspect extrem de îndrăzneț, de netăgăduit, nu poți face rău cu aceste dreads vopsite. Temele vopsite viu contrastează cu părțile necolorate pentru a face culoarea să iasă în evidență.

27/54

@tombaxter_hair

Purpurizare

Acest aspect violet strălucitor este cu siguranță unic! Cu o franjuri lungă și extinsă și părțile decolorate ale pielii, acest lucru va întoarce capetele.

28/54

@beholdthybarber

Păr vopsit lateral

Coafura din partea laterală este o coafură cu adevărat atemporală și, după cum se dovedește, este grozavă și pentru părul vopsit. În special, completează părul care este vopsit într-o singură culoare.

29/54

@santanaalisson

Vopsit ondulat Quiff

Când vrei să-l menții subestimat, optează pentru o lucrare de vopsire subtilă pentru a accentua acel quiff. Culoarea nu trebuie să fie întotdeauna prea evidentă, mai ales dacă tăietura este deja suficient de dramatică.

30/54

@adhbrand

Păr de lungime medie

Dacă vrei coafuri mai lungi , iată una care funcționează frumos cu părul vopsit și mai ales cu sclipici. Este, de asemenea, o tunsoare drăguță cu întreținere redusă.

31/54

@riahmai

Albastru cenușiu Repere Bărbați

Această coafură se referă la culoare. Este uimitor cum o tăietură atât de simplă poate deveni un spectacol cu ​​o alegere îndrăzneață de culoare, cum ar fi albastrul cenușiu.

32/54

@z_ramsey

Fiery Top și Shaved Lines Undercut

Cu o culoare aprinsă ca aceasta, vei fi în centrul atenției de îndată ce intri în cameră. Combinația de roșu și portocaliu este spectaculoasă și nici măcar nu am ajuns încă la decupajul întunecat, care prezintă linii ras pentru a completa aspectul funky.

33/54

@mattjbarbers

Evidențiat Pompadour

Dacă doriți să însufleți și mai mult un pompadour deja cool, un evidențiere ar trebui să funcționeze. Optează pentru o culoare strălucitoare, care face un contrast puternic cu restul părului tău.

34/54

@cutscoolcats

Crop Top fancy cu Undercut

Te simți încântat? Faceți-le să-i explodeze ochii, împerecheând o culoare nebună de păr cu o tunsoare ieșită din comun. Aici, atât nuanța verde, cât și topul crop top, cu decupaj, sunt opțiuni de decupare.

35/54

@cutsbyerick

Ded Brush Up cu Mid Fade

Brush Up deja este destul de elegant, dar acesta este și mai bun, partea superioară s-a vopsit puțin. În plus, părțile laterale sunt decolorate la mijloc pentru acel aspect de top. The periaj ocazional spune, de asemenea, că acesta este potrivit pentru un aspect chill, dar îl puteți aranja oricând pentru unul elegant.

36/54

@alan_beak

Piele decolorată

Semnificațiile mai blânde, unde culoarea nu este la fel de evidentă, pot funcționa cu o gamă largă de coafuri. Aici, pielea se estompează atrage atenția asupra părului despărțit de deasupra capului.

37/54

@diego_djdgaf

Crop franțuzesc cu Taper Fade

Cultură franceză este un stil clasic și arată foarte bine părul vopsit. Linia definită adaugă o notă plăcută care completează părul țepos de deasupra.

38/54

@ renjworld

Crop franțuzesc roz pastel cu Taper Fade

Roz pastel este o culoare pe care nu o vedem des plus adăugarea culturii franceze face să dubleze distracția. Aici părțile laterale sunt decolorate pentru ca acel tatuaj să apară viu cu acea nuanță de aliniamentul decolorat .

39/54

@victorycrownbarberco

Candy Floss Pink cu Black Taper Fade

A muri nu înseamnă doar vopsirea părului, este mult mai profund decât atât. Trebuie stabilită întreaga stare de spirit, care se face aici cu ajutorul se estompează conicitatea neagră sub umbrită cu părțile curate care se adaugă total la estetic.

40/54

@barberbarrass

Vopsea pentru față albastru cer

Atunci când nu vrei să te angajezi într-o lucrare completă de vopsire, colorarea doar față poate avea ca rezultat un aspect extravagant. Încercați o alegere de culoare neașteptată, cum ar fi albastrul deschis.

41/54

@jarredsbarbers

Ciupercă modernă violet și roz

Nu vă fie teamă să încercați combinații de culori neașteptate dacă doriți cu adevărat un aspect de păr care să iasă în evidență de restul. Violet, roz, dezordonat și super nervos - de ce nu?

42/54

@barber.josh.o.p

Munții înzăpeziți partea laterală și subdecupare conică

Blondul de gheață este întotdeauna o culoare atrăgătoare. Iar atunci când îl împerechezi cu un stil periat, cu despărțire laterală, cu o tăietură conică ca acesta, cu siguranță vei atrage atenția!

43/54

@mr_twt

Repere blonde pe partea de sus cu măturat lateral gros

Wow! Ce stil uimitor de la partea superioară perfect sculptată până la cele blonde. Acest lucru te va face să arăți de parcă tocmai ai ieșit din GQ!

44/54

@henlo_

Vopsit în violet și albastru cu subdecupare

Pe spectrul de culori rece, o combinație de violet și albastru arată cu adevărat unică, la modă și ușoară pentru ochi. De asemenea, partea superioară dezordonată care se amestecă cu decupajul arată cu adevărat punky.

45/54

@cutsbycameron

Păr blond fals dezordonat

Desigur, dacă vrei să-l păstrezi subtil, un evidențiere cu contrast redus ca acesta arată la fel de elegant. Poartă-l într-un stil ciufulit pentru un plus de avantaj.

46/54

@the_ramsey

Brush Up simplu cu Temple Fade

Ar putea părea ciudat să împerechezi o coafură destul de subestimată cu părul vopsit, dar această combinație este surprinzător de stilată. Ajută la echilibrarea culorii părului și adaugă un plus de definiție.

47/54

@dencioagular

Fringe leului

Această tunsoare distractivă și jucăușă este modelată după coama unui leu. Franjuri vopsiți în portocaliu iese în sus și peste frunte, drapându-se pentru a completa aspectul inspirat de animale.

48/54

@titan_barber

Top vopsit cu Templu Fade

De ce să rămâneți la una sau două culori când puteți alege mai multe? Această combinație de portocaliu, violet și albastru arată cu adevărat avangardă, mai ales atunci când este stilată într-un șoim fals țepos, cu modele de linie.

49/54

@cartersupplyco

Decupat lateral

Credem că această tăietură măturată lateral arată atât de grozav, mai ales cu acea culoare maro deschis radiantă, cu străluciri subtile. Aceasta este o nuanță atât de naturală, perfectă pentru cei care nu sunt suficient de îndrăzneți să încerce culori neobișnuite.

50/54

@did_by_kid

Păr blond decupat pe spate

Blond auriu nu este doar pentru Barbie, ci și pentru bărbații. Vedeți cât de rău este acest stil blond, cu partea superioară și decupată în spate?

51/54

@igorviniciusbarber

Parte laterală zveltă cu perie ondulată în sus

Dacă te simți artistic, părul tău poate fi pânza ta. Acest stil prezintă o vopsire roz care arată ca niște pensule, accentuând partea laterală și adăugând dimensiune texturii.

52/54

@nomadbarberbln

Ded Slicked Back

O vopsea parțială ca aceasta pe un stil slicked-back chiar amplifică eleganta. Este ca un rockabilly cool, dar de multe ori mai nervos.

53/54

@z_ramsey

Efect de sera

Există joburi de vopsit și apoi sunt joburi de vopsit nebunesc în mod bun. Această coafură verde se încadrează în această din urmă categorie și este perfectă pentru bărbatul aventuros și neînfricat care vrea să facă o declarație îndrăzneață cu look-ul său.

54/54

@v.hugostyles

Top pocky casual cu vopsea blondă evidențiată

Top casual Pocky cu periajul perchezitionat este destul de o tendință în ultima vreme. Ca să nu mai vorbim de faptul că vopseaua de aici ajută la scoaterea în evidență a culorii și mai bine, deoarece este doar evidențiată cu părțile decolorate.

Ultima moda