SphynxRazorBarba de miriște nu încetează să arate bine

Într-o seară de vineri din septembrie 1984, lumea a fost prezentată lui Sonny Crockett și nu a mai fost niciodată la fel. Crockett a fost un polițist sub acoperire în emisiunea ultra-cool Miami Vice și, mai important, a dat lumii barba de miriște. Asta însemna că în fiecare zi, Crockett se prezenta la serviciu și nu părea ca el ras pentru trei zile.

Nu a avut niciodată un barba plina . Nu a fost niciodată bărbierit. Avea doar o barbă de miriște. Din acea zi, bărbații au indicat Crockett ca sursă de inspirație pentru a nu se bărbieri câteva zile.

1/6

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Kellan Lutz Five O'Clock Shadow

Când nu joacă un vampir înAmurgseria, Kellan Lutz este crescându-și ora cinci umbră, și cortegând doamnele în timp ce o fac.
2/6

makarenkodenis / Shutterstock.com

Mierghiile lui Robert Pattinson

Robert Patterson își face în sfârșit un nume în afaraAmurgsaga cu actoria lui, așa că are sens că nu ar avea timp să se radă și să lucreze cu adevărat barba de miriște.


3/6

@juanfranpeluquero

Miernicie până la barbă Fade

Această înălțime directă de la salon pompadour arată grozav atunci când două sau trei zile de miriște fin se află dedesubt pielea se estompează.


4/6

@joshcraig.hair

Mustață și miriște super scurte

Parțial star porno, parțial muncitor în construcții tocmai iese de la muncă, tipul ăsta pare că se curăță foarte bine cu mustață şi mirişte.

5/6

landmarkmedia / Shutterstock.com

Semnătura miriștilor lui Calvin Harris

În timp ce dansează în topurile EDM și pop, Calvin Harris este un DJ de vis pentru mulți. Aici, el arată că a nu te bărbieri timp de o săptămână sau cam asa ceva este încă foarte aspect sexy .


6/6

@joshcraig.hair

Perciune se estompează și miriște

Există o linie foarte fină de câteva zile fără bărbierit și apoi o barbă plină . Această decolorare la nivelul perciunei parcurge perfect această linie.