SphynxRazorJin de la BTS va avea o implicare „limitată” în show-urile lor din Las Vegas

BTS lovește Las Vegas pentru a sărbători Permisiune de a dansaconcerte . Grupul își începe mini-reședința pe 8 aprilie; cu toate acestea, va arăta puțin diferit față de etapele anterioare ale spectacolului lor. La fel dePanoua raportat, agenția BTS Big Hit Music a declarat că într-o declarație pe Weverse Implicarea lui Jin pe parcursul concertelor grupului va fi „limitată”. Acest lucru se datorează faptului că Jin și-a rănit recent tendoanele de la degetul arătător stâng, ceea ce a necesitat o intervenție chirurgicală. În urma procedurii, Big Hit a spus că medicul lui Jin îi recomandă să se abțină de la mișcări care i-ar putea răni și mai mult degetul.

„În timp ce artistul însuși și-a dorit cu tărie să participe în totalitate la spectacol, compania noastră a decis să urmeze sfaturile medicului și să minimizeze mișcările lui Jin”, a spus Big Hit.Panou.

În timp ce Jin încă mai participa la Performanța BTS la premiile Grammy 2022 pe 3 aprilie, a stat în special pentru cea mai mare parte a spectacolului. Jin și-a deschis setul stând singur în ceea ce părea o cameră de control, aparent prefăcându-se că conduce tot spectacolul cu monitoare de computer din belșug. Cântărețul s-a alăturat în cele din urmă celorlalți colegi de trupă spre sfârșitul spectacolului.

BTS Jin în timpul performanței grupului la Grammy 2022.

Kevin Mazur/Getty Images Entertainment/Getty Images


BTS este programat să cânte în Las Vegas pe Stadionul Allegiant pe 8, 9, 15 și 16 aprilie. Aceasta va fi a treia etapă a lor.Permisiune de a dansa Pe scenătur. Luna trecută, au susținut spectacole în Seul, Coreea de Sud. Spectacolul lor din 12 martie a fost difuzat la nivel internațional în cinematografe selectate. Înainte de această, BTS a jucatPermisiune de a dansa pe scenăîn Los Angeles in noiembrie si decembrie.

Dacă performanța lor de la Grammy este un indiciu, BTS este chiar acasă în Las Vegas.