SphynxRazorCafeaua Meets Bagel vs. Bumble: Care dintre ele să alegi în 2020?

Cafeaua Meets Bagel vs. Bumble: Care dintre ele să alegi în 2020?

Cuprins

 • 1 La o privire
 • 2 Cum să alegeți o aplicație de întâlnire
 • 3 Disponibilitate
 • 4 Popularitate
 • 5 Proces de înscriere
 • 6 caracteristici
 • 7 Calitatea meciurilor
 • 8 Estetică și interfață
 • 9 Prețuri
 • 10 Pentru cine este?
 • 11 Și câștigătorul este ...

La o privire

Coffee Meets Bagel este una dintre primele aplicații de întâlniri destinate femeilor și un punct de plecare excelent dacă te afli după romantism de lungă durată. Lansat în 2012, se mândrește cu un grup destul de tânăr de membri și se ocupă de single-uri din întreaga lume. Similar cu Hinge, tinde să-ți folosească profilul de Facebook pentru a-ți găsi potrivirile potrivite și se concentrează să te scoți offline cât mai repede posibil. Este o alegere excelentă pentru femei, dar bărbații mai puternici ar putea găsi, de asemenea, un bun punct de plecare în lumea întâlnirilor online.

Bumble a devenit unul dintre cele mai populare site-uri din lume de la formarea sa în 2014. Această aplicație revoluționară a fost fondată de co-fondatorul Tinder, Whitney Wolfe, care a părăsit Tinder pentru a lansa această platformă uimitoare, care este orientată și către femei. Deoarece a fost fondată de aceeași persoană, Bumble împărtășește numeroase funcții cu aplicația sa soră, Tinder, și este ridicol de ușor de utilizat. Această aplicație prietenoasă pentru femei a câștigat peste 12,5 milioane de membri în întreaga lume.

Cum să alegeți o aplicație de întâlnire

Alegerea unei aplicații de întâlnire nu este niciodată ușoară, în special atunci când ești o singură femeie preocupată de siguranță. Jucătorii mai mari, cum ar fi Match sau eHarmony, tind să fie platforme în toată regula, care pun siguranța utilizatorului înainte de orice.
Dar dacă nu simțiți că investești sume uriașe de bani în găsirea unui partener, poate alege o aplicație de întâlnire gratuită, dar totuși pentru femei, ar putea fi o idee mai bună.

Atât Cafeaua Meets Bagel cât și Bumble sunt opțiuni excelente. Ambele sunt centrate pe femei și îl puteți alege pe cel potrivit în funcție de scopul dvs.


Doriți o relație de lungă durată sau căutați întâlniri casual?

Prima este ideală dacă căutați un angajament pe termen lung.


Acesta din urmă ar putea fi o alegere excelentă pentru găsirea unui partener, dar multe persoane de pe el caută și întâlniri casual.

Dacă nu știți pe ce să alegeți, să aruncăm o privire detaliată la fiecare aplicație din această comparație dintre capete.

Disponibilitate

Ambele aplicații au acumulatori de utilizatori excelenți și ambele sunt disponibile în multe țări, dar Bumble pare să conducă. Site-ul este accesibil în aproape toate continentele, acoperind aproximativ 20 de țări. Cafeaua Meets Bagel are acoperire internațională, dar este populară doar în câteva țări. Aceasta înseamnă că nu aveți nicio șansă de a găsi un partener pe această platformă dacă nu locuiți în SUA, Marea Britanie, Australia, China sau Canada.

Bumble se bucură de mult mai multă popularitate decât Coffee Meets Bagel. Aceasta este o concluzie despre care nu putem argumenta. În acest moment doresc să-mi desemnez câștigătorul din prima rundă în această competiție față în cap. Bumble.


website Disponibilitate Legătură
Cafea Meets Bagel Popular în 5 țări Citiți recenzia
mic funcționar cu ifose 20 de țări Citiți recenzia

Câștigător: Bumble

Popularitate

Popularitatea unui site depinde de obicei de numărul de țări pe care le acoperă, dar nu întotdeauna.

În ciuda acoperirii a 20 de țări, Bumble primește doar 900.000 de vizite pe lună de la cei 11.000 de utilizatori pe săptămână. Chiar dacă femeile sunt factorii cheie ai relațiilor pe acest site, există o diferență foarte mică între numărul de bărbați și numărul de femei de pe site.

Un factor crucial pe care trebuie să-l luăm în considerare atunci când alegem acest site este disponibilitatea acestuia în zona dvs. Dacă aveți reședința în zonele rurale, este posibil să petreceți luni sau ani în căutarea unei potriviri pe Bumble. Amintiți-vă, datele de întâlnire online sunt selective, iar locul în care trăiți este un factor determinant semnificativ. În primul rând, majoritatea utilizatorilor de întâlniri online trăiesc în jurul orașului indiferent de site-ul pe care îl folosesc.

Cafeaua Meets Bagel ar putea fi populară doar în cinci țări, dar contează peste 7 milioane de vizite. Este destul de impresionant, ca să fiu sincer. Poate cheia este abordarea sa de abilitare a femeilor și faptul că se concentrează pe găsirea unui meci pe termen lung.

Indiferent de motiv, adevărul este că Coffee Meets Bagel câștigă această rundă, iar competiția noastră din față în cap este acum egalitate.

website vizite Legătură
Cafea Meets Bagel 7 milioane Citiți recenzia
mic funcționar cu ifose 900000 Citiți recenzia

Câștigător: Cafeaua Meets Bagel

Proces de înscriere

Procesul de înscriere pentru ambele site-uri nu este o știință a rachetelor. Vă va lua doar câteva minute pentru a vă înscrie. Orice persoană cu experiență tehnică se poate înscrie confortabil în 15 minute. Aplicațiile sunt, de asemenea, sigure, deoarece nu solicită prea multe informații personale. Bumble are un proces simplu, datorită listei sale lungi de țări și membri vasta. Atât Bumble, cât și Coffee Meet Bagel solicită educație, muncă și alte informații generale.

Este dificil să spun ce site este mai ușor și mai rapid de înscris, așa că trebuie să numesc această legătură.

website Proces de înscriere Legătură
Cafea Meets Bagel 10-15 minute Citiți recenzia
mic funcționar cu ifose 10-15 minute Citiți recenzia

Câștigător: Tie

Caracteristici

Când vine vorba de caracteristici, Bumble pare să fie mai vibrant. Cafeaua Meets Bagel are caracteristici generale datorită bazei sale de utilizatori masive. Orice singur membru între 18 și 50 de ani poate utiliza aplicația confortabil. Membrii premium ai ambelor site-uri se pot bucura de funcții excelente pentru a vă ajuta să obțineți o potrivire perfectă, însă Coffee Meets Bagel are camere de chat, vă poate importa imaginile de pe Facebook, are notificări de mesagerie și chiar o funcție de poke. Această rundă, Coffee Meets Bagel câștigă. Claps!

website Caracteristici Legătură
Cafea Meets Bagel O gamă largă de caracteristici Citiți recenzia
mic funcționar cu ifose O gamă largă de caracteristici Citiți recenzia

Câștigător: Cafeaua Meets Bagel

Calitatea meciurilor

Nu trebuie să facem o comparație bazată pe calitatea meciurilor. Câștigătorul este Coffee Meets Bagel! De unde am știut? Ei bine, să fim logici. Bumble vine ca o alternativă la Tinder. Tinder este cunoscut pentru abordarea sa pro-hook-up în ceea ce privește întâlnirile online și doar pentru că doar femeile pot iniția conversații pe Bumble, nu înseamnă că veți găsi acolo parteneri pe termen lung.

Pe Coffee Meets Bagel se poate întâmpla să găsești utilizatori neserioși, dar este mai rar. Cu acestea spuse, Coffee Meets Bagel ia încă o dată trofeul.

website Calitatea meciurilor Legătură
Cafea Meets Bagel remarcabil Citiți recenzia
mic funcționar cu ifose Excelent Citiți recenzia

Câștigător: Cafeaua Meets Bagel

Estetică și interfață

Ambele aplicații au și folosesc o estetică curată. Designul pentru fiecare aplicație arată destul de elementar. Bumble a lansat o revistă Bumble Mag-o revistă distribuită offline gratuit pentru persoanele care locuiesc în Statele Unite atunci când solicitați acest lucru. Prin urmare, fără a intra departe în mai multe detalii, îi pot da cu încredere tie. Ambele aplicații sunt grozave și merg bine în ceea ce privește estetica și interfața.

Ambele aplicații câștigă!

website Estetică și interfață Legătură
Cafea Meets Bagel Interfață intuitivă Citiți recenzia
mic funcționar cu ifose Interfață intuitivă Citiți recenzia

Câștigător: Tie

Prețuri

Majoritatea site-urilor de întâlniri au prime care vin în pachete pentru diverse avantaje. Cu cât plătiți mai mult, cu atât serviciile sunt mai bune. Acest lucru nu este diferit pentru cafea Meets Bagel și Bumble. Cu toate acestea, sistemul de plăți este destul de diferit între cele două.

Bumble oferă planurile tradiționale de două, patru și opt luni. Coffee Meets Bagel vă permite să cumpărați fasole, o monedă în aplicație pe care o puteți utiliza pentru a cumpăra diverse avantaje.

Care este mai ieftin depinde cu adevărat de cât de bine îți poți gestiona fondurile din aplicație. Pentru simplitatea lucrurilor, prefer Bumble.

Cafea Meets Bagel Nr de fasole Preț mic funcționar cu ifose Lungimea abonamentului Pret / luna
Citiți recenzia 100 1,99 USD Citiți recenzia Două luni 24,35 USD
2000 23,99 USD Patru luni 12,75 USD
3000 24,99 USD Opt luni 10,18 USD

Câștigător: Bumble

Cine este pentru?

Majoritatea site-urilor de întâlniri nu au restricții cu privire la tipul de relație pe care membrii îl pot dedica. Cu toate acestea, ambele aplicații sunt orientate mai mult către bărbați și femei drepte.

website Cine este pentru Legătură
Cafea Meets Bagel Bărbați și femei drepte Citiți recenzia
mic funcționar cu ifose Bărbați și femei drepte Citiți recenzia

Câștigător: Tie

Si castigatorul este…

Greu și greu a fost, dar am obținut un câștigător! Doamnelor și domnilor, lăsați totul să ... Cafeaua se întâlnește cu Bagel!

Da, majoritatea dintre noi am văzut că vine. Prin urmare, nu a fost la fel de surprinzător cum mi-am dorit să fie. Felicitări pentru citirea și identificarea câștigătorului înainte de a-l putea anunța. Acest lucru este cu adevărat motivant.

Această aplicație are funcții excelente. Este, de asemenea, ușor de utilizat. Acesta unește membrii, deoarece permite oamenilor din diferite țări, cu diferite orientări și vârste să interacționeze și să găsească dragoste. Coffee Meets Bagel este o aplicație pentru toată lumea.

Ei bine, Bumble nu face rău în sine, pentru că a bagat câteva puncte. De asemenea, are o temă puternică al cărei obiectiv este de a împuternici femeile și de a permite un site de întâlniri prietenoase pentru femei.

Orice ai alege, asigură-mă să-mi anunți într-un comentariu de mai jos; Mi-ar plăcea să aud de la tine.

Și înainte să plecați, nu uitați să împărtășiți acest articol cu ​​prietenele voastre. Anunțați-le că site-urile de întâlnire pentru femei sunt un lucru acum, iar aceste două pe care le-am prezentat în acest articol pot fi alegeri excelente.