SphynxRazorCând un bărbat pești vă ignoră 5 motive

Când un bărbat pești te ignoră (5 motive pentru care)

Omul tău de Pești te ignoră? Doriți să știți de ce? Bărbații își ignoră partenerii din mai multe motive. Unele sunt destul de evidente, le-am supărat într-un fel, dar, cu omul din Pești, se complică puțin.

Sufletul acesta sensibil este diferit, dar dacă veți cunoaște suficient de bine pe omul Peștilor, veți ști ce înseamnă atunci când un om din Pești vă ignoră.

Cuprins

 • 1 De ce mă ignoră un om pești?
  • 1.1 1. El este supra-sensibil.
  • 1.2 2. El ar putea să nu știe cum se simte despre tine.
  • 1.3 3. El este pasiv-agresiv.
  • 1.4 4. El se confruntă cu propriile sale neliniști.
  • 1.5 5. L-ai rănit.
 • 2 Ce să faci când un bărbat pești te ignoră?
  • 2.1 1. Dă-I spațiul Său.
  • 2.2 2. Trimite-I un cadou.
  • 2.3 3. Trimite-i o fotografie.
  • 2.4 4. Utilizați Social Media.
  • 2.5 Gânduri finale

De ce mă ignoră un bărbat pești?

1. El este supra-sensibil.

Trebuie să ne amintim că Pești este o Semnul apei înainte să putem începe să analizăm ce ne referim atunci când un Pesti te ignoră. Semnele de apă sunt incredibil de sensibile la emoțiile celorlalți. Semnele de apă sunt intuitive și empatice. Sunt gânditori profunzi și ființe spirituale. Sentimentele lor pot alerga la fel de adânc ca un ocean fără fund.


Peștii sunt și ei visători, iar gândurile lor abstracte se pot simți ca un val răcoritor de posibilități oceanice.

Acestea pot avea abilități psihice și de multe ori vor ști ce gândești înainte de a face.


Cu toate acestea, în ciuda visului lor de zi și a fantezizării lor despre viitor, aceste personalități ultrasensibile trebuie să se simtă în siguranță. Gândiți-vă la apă fără recipient sau dop. Se dispersează și fuge. La fel este și cu Pești. Aceștia își doresc confortul învăluitor al semnelor Pământului, precum Capricornul, Taurul sau Fecioara.

Apa hrănește Pământul și doar cantitatea potrivită aduce viață nouă cu noi posibilități. Dar apa umezeste semne de foc precum Berbecul, Leul și Săgetătorul. Apa combinată cu semne Air precum Gemeni, Balanță și Vărsător se poate dovedi a fi distructivă. Imaginează-ți forțele puternice ale apei și aerului într-un tsunami.


Deci, de ce contează că Pești este un semn de apă atunci când vine vorba de ce te ignoră?

Este vorba doar de sensibilitatea și starea sufletească emoțională a acestuia.

Dintre toate semnele zodiacale, Pești este cel mai atent și cel mai fragil. El este ușor copleșit de emoțiile celorlalți. El îi simte la fel de profund ca și cum ar fi în pantofii lor. Amintiți-vă, apa aduce alinare celor însetați, ca atare, Pestii sunt vindecătorii Zodiacului.

Așadar, un motiv major pentru care bărbatul tău din Pești să te ignore este că are nevoie de ceva spațiu pentru a-și aduna propriile gânduri. Gândește-te doar la valurile acelea din ocean, care se prăbușesc de-a lungul țărmului. Aceasta este mintea unui om pești.


2. El ar putea să nu știe cum se simte despre tine.

Aceasta este o reacție tipică a unui bărbat pești care se află la îndoială la începutul unei noi relații. Odată ce bărbații Pești se comit, se angajează pe deplin și fără rezerve. Cu toate acestea, trebuie să fie absolut siguri că se angajează cu persoana potrivită.

Pestii apartin Semne mutabile . Există trei tipuri de categorii: cardinal, fix și mutabil. Cardinalii sunt cei care fac mișcare și cei care încep lucrurile, Fix sunt cei care fac lucrătorii și Mutable sunt adaptoarele, cei care agită lucrurile.

Cuvântul mutable provine din latină pentru mutabilis, care înseamnă „schimbare”. Deci Pestii se lupta cu propriile opinii schimbatoare. Le este greu să ia o decizie și să se lipească de ea. Pentru ei, există pur și simplu prea multe variabile de luat în considerare.

Acum, comparați acest lucru cu semnele cardinale ale Berbecului, Racului, Balantei și Capricornului. Aceste semne declanșează anotimpurile și trebuie să fie decisive sau nu vom merge niciodată. Semnele fixe ale Leului, Scorpionului, Vărsătorului și ale Taurului sunt muncitorii, cei care sapă și duc lucrurile la bun sfârșit.

Acum Mutables se uită la ce au obținut până acum semnele Cardinal și Fixed și decid dacă se amestecă lucrurile sau se lasă așa cum sunt. Ai putea spune că leagă capetele desfăcute rămase de la ceilalți.

Dar pot fi, de asemenea, distructive și haotice. Imaginează-le la sfârșitul fiecărui sezon; toamna este un bun exemplu. Mutabilii sunt responsabili de încheierea și defalcarea fiecărui sezon respectiv pentru a face loc apariției următorului.

Deoarece pot vedea toate posibilitățile și perspectivele, au o informație grozavă de prelucrat înainte de a lua o decizie.

3. El este pasiv-agresiv.

Simbolul lui Pestii sunt cei doi pesti . Acestea reprezintă cele două părți ale lui P (acțiuni care pot fi foarte diferite, dar complementare. Gândiți-vă la simbolurile chineze ale yin și tang, ele sunt opuse între ele, dar și echilibru și se potrivesc între ele.

Acum Pestii se lupta uneori cu aceste doua forte opuse. Pe de o parte, Peștii nu sunt renumiți pentru a fi ascendenți și confruntați, cu toate acestea, odată ce explodează, merg pe deplin.

Nu este în natura Peștilor să agreseze sau să folosească un comportament agresiv față de cei dragi, dar aceste emoții trebuie să apară cumva. Și acest lucru este atunci când omul Pești va merge pe pasiv-agresiv.

Când un bărbat din Pești te ignoră, se întâmplă pentru că se luptă pentru a pune stăpânire pe emoțiile sale. Acest tratament tăcut este un indiciu că îi este frică să vă spună cum se simte cu adevărat.

Simbolismul celor doi pești indică cele două lumi separate Pești este capabil să locuiască. De exemplu, conștientul și subconștientul sau cerul și iadul. Ca urmare a trăirii în aceste două lumi, peștii Pești poate fi foarte greu de știut ce este real și ce este fantezia.

Și dacă l-ați întrebat recent despre obiectivele și ambițiile sale, el va fi confuz și el înapoi. Acesta este modul lui de a nu se lăuda la acuzațiile și la sarcasmul tău.

Ține minte că omul Pesti are nevoie de acel confort și adăpost pentru a prospera? Ați început să vă întrebați unde merge și care sunt planurile sale de viitor? Șansele sunt să se întoarcă înapoi și să se cufunde în oceanul său fără fund pentru a se opri ca el să te atace.

4. Se confruntă cu propriile sale neliniști.

Neptun, Dumnezeul mării, zeitatea înțeleptă și atotputernică care guvernează oceanele turbulente și haotice. Ca atare, oricine se naște sub semnul Peștilor poate fi la fel de imprevizibil ca mările.

Dar oceanele profunde sunt de asemenea simbolice ale emoțiilor noastre, în special ale subconștientului nostru. Așadar, Peștii sunt afectați în special de stresul și anxietatea care nu au apărut încă.

De fapt, când un om din Pești te ignoră, se poate pentru că se luptă cu propriii demoni și anxietăți. Și este că, omul îndrăgostit de Pești nu va dori să își împovăreze partenerul cu propriile sale probleme. Nu uitați, omul Pești este vindecător. El a obișnuit să-i ajute pe ceilalți, fără să se lovească de problemele sale.

De fapt, el va simți că ar lăsa partea în jos. Deci, în loc să vorbească despre ceea ce îl deranjează, va pleca și va încerca să se vindece singur înainte de a observa.

Un alt lucru de reținut este că Peștii sunt Al 12-lea și ultimul semn al Zodiacului . Aceasta înseamnă că știe tot ce trebuie să știe despre viață, emoții și călătorii spirituale prin univers.

Nimeni nu îi revine nimeni să ajute și să-i ajute pe oameni prin acest lucru plictisitor numit viață. Este meseria Peștilor. Când ajungem la Pești, am atins iluminarea spirituală. Am învățat regulile și legile Cosmosului.

Unul dintre motivele pentru care omul Pesti se îndrăgostește este pentru că vor să împărtășească toată această minunată cunoaștere. Este datoria lor să împărtășească și să învețe, astfel încât data viitoare să fim pe acest plan spiritual să fim binecuvântați cu lecțiile trecutului nostru.

5. L-ai rănit.

Motivul cel mai evident când un bărbat din Pești te ignoră este că l-a supărat într-un fel și că tu l-ai rănit. Este foarte ușor să rănești un bărbat pești. Știm deja că sunt cele mai emoționale și sensibile dintre toate semnele Zodiacului. Deci ce face rău unui om din Pești?

Tipul nostru din Pești are nevoie de o validare constantă, nu doar de el, ci de intențiile voastre. El își dorește acea securitate despre care am vorbit mai devreme și trebuie să vadă dovezi fizice ale iubirii și devotamentului tău.

Trebuie să-l anunți că este prioritatea ta absolută în viață. Omul nostru Pești este ca un burete de mare, care îți înmoaie foame toată dragostea. Rețineți-l și nu poate funcționa corect. Deci ce face? El te ignoră pentru că este singurul mod în care știe că te-a rănit.

Barbatii Pesti trebuie sa se retraga si sa lucreze prin sentimentele si emotiile lor. Sunt cu persoana potrivită? Se pot răzgândi? Există speranță pentru viitor? Pot să ierte și să uite vreodată?

Ce să faci când un bărbat pești te ignoră?

1. Dă-I spațiul Său.

Nu are rost să-l aglomerăm, doar că va înrăutăți lucrurile. El se va simți claustrofob și s-ar putea să-l alunge spre bine.

2. Trimite-I un cadou.

Trimite-i un cadou grijuliu pentru a-i aminti cât de mult înseamnă pentru tine. În acest fel îți păstrezi distanța, dar știe că este în mintea ta.

3. Trimite-i o fotografie.

Textează-ți o fotografie cu amândoi ca un cuplu pentru a arăta cum a fost relația ta și cum ar mai putea fi.

4. Utilizați Social Media.

Folosiți social media pentru a-l actualiza despre sentimentele dvs. fără să-l contactați direct. El poate vedea ce ați făcut, dar nu trebuie să vă vorbească încă.

Gânduri finale

Nimănui nu-i place să fie ignorat, dar este important să înțelegem că bărbații Pești îndrăgostiți acționează într-un anumit fel. Odată ce știi motivele pentru care un Pesti gândește și acționează într-un anumit mod, poți face față cu vremurile în care bărbatul tău te ignoră puțin mai bine.