SphynxRazorCea mai aglomerată zi pentru întâlniri online este duminica aceasta și iată cum să profitați la maximum de ea

Cu vâsc, petreceri de sărbători și sărutări de la miezul nopții în spate, probabil că te gândești că șansa de dragoste de iarnă și speranța de a prinde un tovarăș de sezon s-a terminat și a dispărut. Dar țineți telefonul, băieți... cea mai aglomerată zi pentru întâlniri online este de fapt duminica asta, 5 ianuarie, așa că pregătiți-vă.

Conform platforma de întâlniri online Match , se așteaptă ca utilizarea să atingă niveluri record pe 5 ianuarie – dublat corespunzător „Întâlniri duminică” — cu noii utilizatori crescând cu 80% (o rată care s-a dublat în ultimii doi ani). Așteptați-vă la această creștere chiar în jurul orei 21:15. EST. Este ca luna plină a lumii matrimoniale, dar cu persoane singure în loc de vârcolaci.

Reprezentanți pentru aplicație de întâlniri Coffee Meets Bagel spune Elite Daily că peste un milion de mesaje au fost trimise în aplicație în Dating Sunday 2019. Zoosk estimează că aproximativ 1,5 milioane de mesaje vor fi trimise în SUA, iar Bumble așteaptă până la 20 de milioane. NBD!

Dr. Alexandra Solomon , un psiholog clinician licențiat care studiază sexul și relațiile, are câteva teorii despre motivul pentru care activitatea din aplicațiile de întâlniri atinge un maxim istoric în Dating Sunday. „Deoarece sezonul sărbătorilor implică multă socializare și a fi în preajma cuplurilor și familiilor, oamenii care sunt singuri se pot simți inspirați să devină puțin mai activi în căutarea iubirii”, spune Solomon pentru Elite Daily.


RgStudio/E+/Getty Images

Pe lângă faptul că ianuarie este un moment pentru a reflecta unde ai fost și unde vrei să mergi, Solomon spune: „Este cel mai probabil să ne îndrăgostim în perioadele de tranziție sau de flux, iar ianuarie este o perioadă de noi începuturi. Întâlnirile pot crește, deoarece conștiința noastră colectivă se înclină spre deschidere și posibilitate.”


În plus, adaugă Solomon, vremea mai rece înseamnă că oamenii sunt mai predispuși să rămână și să fie confortabili, „făcând mai ușor să aloci timp glisării și trimiterii de mesaje”. Fie că speri găsi o relație serioasă , încercând să blochezi un Valentine sau pur și simplu țintește pune-te acolo mai mult în 2020 , primul weekend al anului este, fără îndoială, cel mai bun moment pentru a începe să trageți și să căutați dragoste ( sau pofta ). Iată cinci moduri de a profita la maximum de acest fenomen de întâlniri și de a începe noul an într-o notă interesantă.

Trimite primul mesaj.

Cu utilizarea la un nivel maxim, acum nu este cu siguranță momentul să fii timid sau timidă. Trebuie să te evidențiezi din mulțimea single-urilor, așa că nu-ți fie teamă să spargi gheața și să trimiți primul mesaj. Înainte de a vă scufunda în întrebările profunde, încercați să spargeți gheața cu a linie hilară de preluare sau comentand una dintre fotografiile lor atrăgătoare . Într-o mare de mesaje repetitive „Hei”, meciul tău va aprecia cu siguranță inițiatorul de conversație atent.


Glisați spre dreapta. (Ca, o mulțime.)

Este simplu: cu cât glisați mai des spre dreapta, cu atât veți obține mai multe potriviri și cu atât aveți mai multe șanse de a reuși cel puțin o persoană. Nu simți că trebuie să glisezi direct pe toată lumea, dar nu șterge toate meciurile potențiale care au prea multe selfie-uri în oglindă sau nu au o biografie super inteligentă. Poate că acesta este anul în care să te ramifică și să încerci să te întâlnești cu cineva care este deloc genul tău .

Actualizați-vă fotografiile.

An nou, nou tu, nou poze de profil matrimoniale . Renunță la fotografiile vechi de patru ani și adaugă câteva imagini care arată în mod autentic ca tine și vorbesc despre personalitatea ta. Un sfat de la Melissa Hobley, Global Chief Marketing Officer al OkCupid, este să profitați de modul portret al telefonului dvs. S-a arătat că fotografiile cu adâncime mică de câmp le obțin utilizatorilor OkCupid mai multe aprecieri. Hobley sugerează, de asemenea, să stai în acea lumină strălucitoare, aurie.

Și nu în ultimul rând, legendă totul. „Adăugarea unei subtitrări la fotografia ta oferă potenţialelor potriviri un pic mai mult context – ca să nu mai vorbim de un posibil început de conversaţie”, spune Hobley pentru Elite Daily. Cu toată lumea îndepărtând, nu va strica să le oferi potenţialelor potriviri un sentiment despre cine eşti de la bun început.

Mergeți pentru Upgrade.

Dacă sunteți serios să profitați de Dating Sunday, luați în considerare să profitați de o actualizare a aplicației de întâlniri, cum ar fi Tinder Plus sau Tinder Gold . Like-uri nelimitate, cinci Super Like-uri pe zi, șansa de a face acest lucru derulați înapoi , și conectează-te cu hotties din întreaga lume prin Funcția Pașaport de la Tinder ? Practic, te vei întâlni cu regalitatea aplicației. Consultați Bumble Boost și Hinge Preferred pentru încă două opțiuni grozave.


Vorbiți despre schimbările climatice.

Nu, schimbările climatice nu sunt sexy, dar o figură angajată civic este. În ultimii doi ani, OkCupid a înregistrat o creștere cu 240% a mențiunilor „schimbări climatice”, precum și a altor termeni de mediu. A existat o creștere cu 800% a mențiunilor „Greta Thunberg” și pe profilurile oamenilor. De ce să nu îți inviti meciul din aplicația de întâlniri pentru a lua milkshake-uri sau cafea cu gheață cu niște paie metalice elegante și reutilizabile? Sau, știți, sugerați să vizionați documente de mediu la 1 a.m. pentru sustenabilitate și relaxare?

Dacă nu sunteți pregătit să treceți în această duminică, mai aveți o săptămână solidă pentru a îmbunătăți liniile tale de deschidere și pregătește-te să-ți tragi lovitura . Duminica după Dating Sunday a fost a doua cea mai mare zi pentru mesagerie în 2019, conform statisticilor de la Coffee Meets Bagel.

Indiferent dacă rezoluția ta de Anul Nou este să întâlnești un străin minunat sau să te relaxezi în cele din urmă cu un huiduit, mergi înainte și glisează! Duminica aceasta este timpul tău să strălucești.

Experți:

Alexandra Solomon , Ph.D., psiholog clinician licențiat și autor al „Reluarea sexy înapoi: cum să-ți deții sexualitatea și să creezi relațiile pe care le dorești”

Acest articol a fost publicat inițial pe 01.02.18