SphynxRazorCele mai la modă 25 de tunsori cu franjuri pentru bărbați din 2022

Tunsorile cu franjuri sunt într-o clasă proprie. În timp ce stiluri precum pompadour și cifă scoateți părul de pe față, stilurile cu franjuri (adică stilurile cu breton) permit părului să cadă în mod natural. Acest lucru poate crea niște rezultate uimitoare. Dacă ești după o la modă tunsoare cu franjuri, vezi aceste stiluri populare.

1/25

@kevinluchmun

Lung și texturat cu franjuri

Nu există nimic asemănător părului care are tone de textură. Acest stil folosește tăierea punctuală pentru a textura părul peste tot, iar franjuria zimțată adaugă și mai mult fler aspectului.

2/25

@iamtyrikjackson


Templu Fade cu franjuri neregulat

Un alt stil texturat, această tunsoare se deosebește de altele prin utilizarea unei franjuri asimetrice pentru a crea un aspect unic.

3/25

@kevinluchmun


Franjuri drepte

Majorul Leonard Nimoy vibra și suntem aici pentru asta! Acest aspect inspirat de Star-Trek este un exemplu atât de perfect o franjuri în linie dreaptă.

4/25

@dylanportner


Cultură franțuzească blondă scurtă

Această coafură minimală cu franjuri este una dintre cele mai scurte de pe această listă și oferă o opțiune ordonată, de întreținere redusă băieților care preferă părul scurt.

5/25

@tombaxter_hair

Franjuri drepte cu Mini Line Up

Cu o franjuri scurtă și dreaptă și o linie rasă, acest look iese în evidență fără a fi prea dramatic. O atingere plăcută este continuarea liniei în barbă.

6/25

@dylanportner


Franjuri unghiulare și trunchi scurt de elefant

Un alt stil unghiular, asimetric, această tunsoare este o opțiune scurtă, dar la modă, care prezintă o trunchiă de elefant atârnată în lateral.

7/25

@sam_campagna

Franjuri ușor înclinate cu textura

Puțin asimetrică, această croială cu franjuri folosește o textură mai lejeră și mai pufoasă pentru un corp maxim și un aspect mai casual.

8/25

@brinie

Skin Fade Drop Down

Această croială este cam la fel de simplă, cu franjuri scurte și conic lateral. Dacă ai barbă, această tăietură se va asorta frumos cu ea.

9/25

@egobarbers

Franjuri cu textura extrem de hardcore

Dacă vrei să arăți ca tinede fapttocmai m-ai rostogolit din pat, încearcă acest stil incredibil de dezordonat. Partea tare și părțile conice ajută la îmblânzirea acestui aspect altfel sălbatic.

10/25

@iisakkinummi

Textura lungă cu țepi

Pentru un aspect elegant, dar distractiv, acest stil cu vârfuri oferă. Picurile servesc și ca franjuri, făcând această tăietură destul de unică.

11/25

@ cutjunkies

Șuvițe lungi cu frunte

Dacă ar fi să periați un șoim fals direct în jos, s-ar putea să obțineți ceva ca acest stil de franjuri lungi și înclinați, care poartă o notă de cultură punk.

12/25

@horatiuthebarber

Aliniați ușor decolorat cu față dreaptă

Inspirându-se din croiala clasică cu bol, acest stil de franjuri folosește atât tăierea în foarfecă, cât și conicitatea pentru a se asigura că „bolul” este proeminent.

13/25

@mr.lo__

Top dezordonat cu franjuri în unghi ascuțit

Această franjuri unghiulară, ușor asimetrică, este completată de o linie ascuțită care unifică tunsoarea într-un singur aspect coeziv.

14/25

@joshlamonaca

În jurul lumii franjuri

Aici, franjuri este mai lung pe margini și la mijloc. Aceasta încadrează frumos fața, făcând aceasta o alegere excelentă pentru bărbații cu fețe ovale sau în formă de diamant.

15/25

@adhbrand

Franjuri drepte hipster cu decolorare subtilă

Când aveți îndoieli, puteți oricând să alegeți o simplă franjuri drepte. Decolorarea pe părțile laterale este subtilă, dar face cu adevărat franjuri să iasă.

16/25

@kvenzo.barber.cuts

Top texturat cu franjuri duble

Acest stil prezintă o franjuri ordonată, uniformă, cu colți dubli pe partea îndepărtată, care continuă mișcarea texturată a părului.

17/25

@cal_newsome

Top vopsit cu franjuri fancy

Iată o interpretare neobișnuită a unui stil de franjuri. Într-adevăr, singura franjuri aici constă din doi „colți” de ambele părți ale capului, dar nu se poate nega că creează un stil unic.

18/25

@z_ramsey

Franjuri drepte tare

Această parte grea este atât de proeminentă încât aproape că ar putea trece ca o tunsoare deconectată. Linia separă fără scuze franjuri și partea superioară a părului pe acest lucru foarte îngrijit.

19/25

@horatiuthebarber

Franjuri cu șuvițe cu bucle laterale periate

Cauți textura și mișcare? Acest stil are o mulțime. Franjuri asimetrici sunt punctul culminant, oferind o răsucire a aspectului dezordonat.

20/25

@kvenzo.barber.cuts

Acel Arc de Aur

Aceasta este o tunsoare cu franjuri îngrijită și rafinată, care funcționează cu o varietate de tipuri de păr și stiluri personale. Decolorarea ridicată atrage o mare parte din greutate, asigurându-se că părul nu este prea agitat.

21/25

@ryancullenhair

Decolorare medie și franjuri lungi ascuțite

Bogat și plin de mișcare, acest stil delicios este o alegere excelentă pentru bărbații cu păr mai gros. Franjuri crește în mod natural din corpul texturat și se extinde înainte cu grație.

22/25

@ryancullenhair

Long Alternative Punk Fringe și Undercut

Această croială prezintă unul dintre cele mai lungi franjuri de pe această listă și este imediat atrăgătoare. Franjuri atârnă până la vârful nasului, în timp ce părțile laterale sunt tăiate foarte scurt pentru contrast.

23/25

@dylanportner

Arsuri laterale crescute pe Caesar și Fringe agitat

Bazat pe Cezarul decupat, această tunsoare prezintă un amestec de păr ascuțit și curgător în diferite locuri pentru a crea diverse texturi.

24/25

@cutsbycameron

Thorny Pocky Fringe

Acest stil de franjuri scurte este texturat și stratificat, creând un efect țesut pe vârful capului și un efect spinos pentru franjuri în sine. Colții lungi din lateral, deși asimetrici, ajută la echilibrarea tăieturii generale.

25/25

@jmdabarber

Franjuri scurte cu proeminentă

Acesta este un alt tip de stil pe care nu îl vezi prea des, dar care te va face garantat să ieși în evidență într-o mulțime. Franjuri îngrijite și aliniate sunt rupte de smocuri de păr care atârnă neregulat.

Ultima moda