SphynxRazorLimbajul corpului lui Clayton și Susie la „After The Final Rose” a fost tensionat

Sezonul lui Clayton Echard deBurlacula fost tumultuos, dar în cele din urmă a obținut finalul fericit (chiar dacă nu a implicat o propunere). În timpul finalului live din 15 martie, Echard a dezvăluit că el și Susie Evans s-au reunit după spectacol și că acum sunt într-o relație fericită. Cu toate acestea, limbajul corpului lui Echard și Evans la „After The Final Rose” a fost plin de tensiune, potrivit unui expert în limbajul corpului – nu tocmai ușurința confortabilă la care te-ai aștepta de la doi oameni profund îndrăgostiți.

Desigur, este de așteptat o oarecare stângăciune. Ultima dată când publicul a văzut acest duo împreună, Evans îl lăsa pe Echard cu inima zdrobită în Islanda. Ca să nu mai vorbim că înainte de asta, el a rugat-o cu neamabilitate să plece, iar Evans a spus că a făcut-o să se simtă ca un „câine fără stăpân”. Și să nu uităm! În aceeași noapte, Evans a trebuit să-l privească pe Echard distrugându-și ceilalți doi foști, Gabby Windey și Rachel Recchia , în Islandașiauzi-i confruntându-i în timp real.

Cu acest tip de istorie, are sens ca publicitatea lor să fie o sursă de stres pentru Echard și Evans - și este palpabil. Patti Wood , expert în limbajul corpului și autor al SNAP: Profitați la maximum de primele impresii, limbajul corpului și carisma ,spune: „Nu sunt buni unul cu celălalt sub stres. Încă nu și-au dat seama de asta.” Iată cum ea defalcă interviul lor „ATFR”.

Susie a fost în apărare

În timpul întâlnirii cuplului cu Jesse Palmer, indiciile vocale și limbajul corpului lui Evans au vizat recăpătarea controlului. „Ea nu s-a oprit din vorbit, nu l-a lăsat pe [Echard] să vorbească, s-a repetat – acestea sunt indicii de limbaj puternic”, spune Wood. „Ei indică faptul că ea a vrut să preia puterea asupra situației.” Având în vedere că Evans nu a putut să-și împărtășească partea ei a poveștii în cele patru luni de la încheierea filmărilor, acea hotărâre de a fi auzită are sens total.
Limbajul corpului lui Evans a trimis un mesaj similar. Vezi cum s-a așezat lângă Echard? „Veți observa că corpul ei [genunchii, pelvisul, stomacul și fața] este orientat spre [Palmer]. S-a simțit provocată și a trebuit să se apere, așa că s-a uitat la cine simțea că este criticul sau adversarul ei.”

Wood subliniază, de asemenea, postura lui Evans. „Umărul ei era aplecat înainte și în jos pentru a se pregăti de luptă.” Din fericire, Palmer a ieșit nevătămat din ~arta lor~.


Echard a ocupat un banchete din spate reticent

Limbajul corpului lui Clayton Echard și Susie Evans la „After The Final Rose” a fost subliniat.

Youtube/Bachelor Nation pe ABC

Meritată sau nu, Echard nu a avut o noapte ușoară – iar rezultatul a fost evident în limbajul corpului său. În acest interviu, părea să știe că Evans avea nevoie de control, dar să-l cedeze nu a fost neapărat ușor. După ce s-a așezat, Wood observă că „a înaintat în fața ei, [este] un fel de atragere a atenției”.


Totuși, el nu a întrerupt jocul lui Evans. În timp ce Evans a vorbit cu Palmer, Wood observă că Echard „și-a înclinat capul în supunere pentru a păstra contactul vizual cu ea cât mai mult posibil”. Dar asta nu înseamnă că s-a simțit în largul lui.

Limbajul corpului lui Clayton Echard și Susie Evans la „After The Final Rose” a fost inconfortabil.

Youtube/Bachelor Nation pe ABC

Wood subliniază modul în care Echard a ajuns la piciorul lui Evans - „vârfurile degetelor sunt puse și degetul mare, dar mâna este arcuită, este aproape înfricoșătoare”. (Aparent, dacă ar fi fost o poziție mai confortabilă, palma lui Echard ar fi fost în jos și moale în jurul piciorului ei.) Deși mâna lui s-a relaxat în cele din urmă, Wood spune că „prima atingere este critică” în analiza limbajului corpului.

Susie și Clayton arată incomod

Limbajul corpului lui Clayton Echard și Susie Evans la „After The Final Rose” a fost foarte tensionat.

Youtube/Bachelor Nation pe ABC


Echard și Evans ar putea avea cele mai bune intenții – și cu siguranță par că sunt fericiți împreună – dar păreau să iasă din zona lor de confort în acest clip. Și a devenit mai evident pe măsură ce interviul a continuat.

În timp ce Echard „încerca să o apropie și încerca să rămână deschisă față de ea”, poziția lui Evans a rămas tensionată, iar partea superioară a corpului ei a rămas strânsă. Până și respirația ei părea grăbită. Wood spune: „Ar putea fi configurația bizară [finalului], dar umărul lui Evans era atât de aplecat în față, iar vocea ei era atât de rapidă, iar respirația ei era atât de grea. Echard încerca [să-i ofere sprijin], dar ea nu câștiga deplin confort de la el”.

Și Evans părea să încerce să demonstreze că erau împreună. Pentru o parte a interviului, ea a continuat să atingă genunchiul lui Echard, dar în special nu a zăbovit acolo. „Mâna ei a urcat și a coborât, a urcat și a coborât”, subliniază Wood. Este un gest care sugerează să te simți „hiper-stresat” mai degrabă decât „confortabil”.

Limbajul corpului lui Clayton Echard și Susie Evans la „After The Final Rose” a fost confuz.

Youtube/Bachelor Nation pe ABC

Echard nu părea să știe cum să o facă să se simtă mai bine. El și-a ținut brațul în jurul ei, dar și-a lăsat mâna să se sprijine în partea superioară a coapsei ei, fără să-și dea seama că ea ținea tensiunea în partea superioară a corpului. „Confortul ar fi în jurul taliei, umărului sau spatelui”, explică Wood.

Dar, hei, au fost împreună doar de patru luni și au fost doar o dată împreună pe scenă. Având în vedere tot ce s-a întâmplat în acest sezon (și stresul unei înregistrări live), tensiunea lui Echard și Evans este complet de înțeles - și nu, cu siguranță nu prezice nimic îngrijorător pentru relația lor. De fapt, dacă ar fide asemeneaconfortabil, asta ar fi putut fi și mai rău – mai ales având în vedere că bunicul Joe și Big Tony erau în public.