SphynxRazorCum să aflați dacă prietenul sau soțul dvs. este pe Tinder 7 pași simpli

Cum să aflați dacă prietenul sau soțul dvs. este pe Tinder (7 pași simpli)

Prietenul sau soțul tău ar putea arăta semne că vorbește cu alte fete sau folosind o aplicație de întâlnire, cum ar fi Tinder.

Dacă acesta este cazul, probabil că încercați să faceți un plan pentru a afla dacă iubitul sau soțul dvs. este în Tinder.

Pentru a ajunge direct la punct, cel mai de încredere este să folosiți un instrument de acest fel (faceți clic pentru a-l verifica).

Pur și simplu introduceți numele său și locul în care locuiește, acesta va extinde o listă de site-uri de întâlnire pe care are un profil (e-mailul este opțional).
Tinder este, de asemenea, inclus.

Multe prietene și soții nu au putut doar să găsească profiluri de întâlniri ascunse folosind acest instrument, dar și-au dat seama că unele au fost active de mulți ani în timpul relațiilor lor.


De aceea, vă recomand să folosiți acest instrument, deoarece este cel mai fiabil mod de a afla dacă este pe Tinder.

Acum, haideți să intrăm în unele dintre modalitățile mai puțin fiabile de a afla dacă este activ pe tinder.


Cuprins

  • 1 Pasul 1: Adună dovezi
  • 2 Pasul 2: Luați în considerare posibilitățile
  • 3 Pasul 3: Evitați să vă plimbați pe iubit sau soț
  • 4 Pasul 4: Cereți unui prieten să fie atent
  • 5 Pasul 5: Evitați să obțineți egalitate
  • 6 Pasul 6: puneți-vă în pantofi
  • 7 Pasul 7: Vorbeste cu el despre asta
  • 8 Concluzie

Pasul 1: Adună dovezi

Gândiți-vă la câteva dintre motivele pentru care suspectezi că folosește Tinder. Pare că se află mereu pe oamenii lui de mesagerie telefonică? Au fost schimbări în relația dvs.? Pare mai secret în ultima vreme?

Rețineți că unul dintre acestea nu este un semn cert că este pe Tinder. Veți dori să căutați mai multe semne în loc de unul singur.

Încercați să căutați și un model. Dacă secretul cauzează probleme legate de relație, există șanse să ascundă ceva important.


În timp ce adunați dovezi, nu ar trebui să vă conectați la telefonul prietenului dvs. sau la nimic drastic. Vino doar o listă de motive pentru care crezi că foloseste Tinder.

Dacă nu puteți găsi mai multe motive pentru care credeți că este pe Tinder, poate este timpul să faceți pas înapoi și să evaluați situația. Creează o problemă din nimic?

Acest videoclip oferă câteva informații de bază și vă poate ajuta să ieșiți în evidență:

Pasul 2: Luați în considerare posibilitățile

Există nenumărate motive pentru care iubitul tău ar putea accesa aplicația. Aceasta nu înseamnă că este în regulă, dar la aceste motive trebuie să ne gândim.

Unii tipi chiar le place să defileze și să se uite la alte fete. În funcție de relația dvs., puteți fi sau nu confortabil cu acest lucru. De asemenea, poate varia în funcție de cât utilizează aplicația sau dacă interacționează cu celelalte fete.

De asemenea, ar putea avea doar aplicația pe telefonul său înainte de a vă întâlni. Poate că nu l-a șters niciodată, dar nu îl folosește.

Un alt lucru de luat în considerare este faptul că unii oameni vor șterge aplicația, dar nu profilul lor. Dacă aveți motive să credeți că contul prietenului dvs. este încă activ, nu înseamnă că îl folosește cu siguranță. Poate că nu s-a deconectat, dar a șters aplicația.

Poate că îl folosește din alt motiv. Poate fi complicat să te gândești la alte motive pentru care iubitul tău să folosească Tinder, dar poate avea mai mult sens ulterior. Ca oameni, nu facem întotdeauna cele mai logice lucruri.

Pasul 3: Evitati sa va plimbati cu iubitul sau sotul

Dacă iubitul și dvs. vă permiteți unul pe celălalt pe telefoanele celuilalt, puteți vedea cu ușurință ce aplicații folosește. Acesta este un mod bun de a observa dacă aplicația este pe telefonul său în primul rând.

Din păcate, dacă are ceva de ascuns, nu te va lăsa atât de ușor pe telefonul său. Unele fete decid să trântească și să intre în telefonul iubitului lor. Nu este în regulă. Ar putea să-ți pună capăt relația. Unii oameni consideră că acest amănunt este ultimul paie dintr-o relație.

Există și alte modalități de a obține informații decât să-ți dai cu ochii pe iubitul tău. Dacă nu vă permite să vă conectați la telefonul său, nu ar trebui să fiți pe el.

Mai ales, nu ar trebui să fii pe telefonul său când iese din cameră. Dacă l-a lăsat pe canapea în timp ce se ducea la baie, nu aveți permisiunea de a intra în ea.

Dacă va afla că ai trecut prin telefonul lui, nu va putea avea încredere în tine. Acest lucru va însemna că niciunul dintre voi nu are încredere unul în celălalt, ceea ce este, evident, o situație grea în care să vă aflați.

Pasul 4: roagă-ți un prieten să fie atent

Acesta nu ar trebui să fie neapărat primul pas. Este un pic extrem, dar poate fi necesar. În primul rând, ar trebui să ceri prietenilor tăi apropiați care folosesc Tinder pentru a păstra cu ochii pe iubitul tău.

Din cauza modului în care funcționează Tinder, acest lucru ar putea dura ceva. Cel mai bine ar fi să ceri unui prieten care deja folosește activ Tinder pentru a fi atent pentru iubitul tău. Nu trebuie să-l caute în mod specific, ci doar să vă anunțe dacă îl vor găsi acolo.

Ar trebui să evitați să le cereți prietenilor să-l folosească pe Tinder doar pentru a-ți găsi prietenul. Acest lucru este valabil mai ales dacă prietenul tău este într-o relație angajată cu cineva. Nu vrei să-i distrugi pe cei doi!

Poate că tu și prietenii dvs. puteți ajunge la un acord care spune că vă veți spune cu toții dacă veți găsi prietenii dvs. pe Tinder. Desigur, vor căuta doar prietenii singuri la acea vreme. Încă poate fi util.

După ce ai dovezile, arată-l prietenului tău. Încercați să o faceți într-un mod care să nu-l provoace sau să înceapă o luptă.

Pasul 5: Evitați să obțineți egalitate

Dacă crezi că iubitul tău folosește Tinder pentru a vorbi cu alte fete și pentru a te înșela, asta nu înseamnă că ai permisiunea să faci același lucru.

Răzbunarea nu va face decât să te pună într-un loc mai rău pe termen lung. Amândoi veți fi de vină pentru înșelăciune, indiferent de termeni.

Este mai bine să rămâneți neutri și să nu întreprindeți acțiunile sale slabe în propriile mâini.

Luați în considerare această situație: credeți că iubitul dvs. utilizează Tinder, astfel încât să vă creați un cont propriu. El află despre contul tău, care provoacă un argument. După ce vorbiți despre asta, aflați că nu folosea Tinder și uitase să șteargă aplicația cu luni în urmă.

Ei bine, acum vă aflați într-o situație grea. Se pare că ai greșit, iar prietenul tău ar putea chiar să te acuze că ai înșelat.

Prin crearea propriului cont Tinder, puteți fi, de asemenea, tentat să vă înșelați iubitul. Dacă sunteți deja supărat cu el, șansele dvs. de a înșela poate fi mai mare. Acest lucru poate provoca daune suplimentare relației tale.

Pasul 6: puneți-vă în pantofi

Este întotdeauna o idee bună să iei în considerare prin ce prietenul tău ar putea trece. Acest lucru nu face bine să-l folosească pe Tinder pentru a vorbi cu alte fete. Pur și simplu vă va ajuta să înțelegeți ce se întâmplă.

Când te gândești la sentimentele lui, încearcă să nu sari la concluzii. Este util să vă gândiți la cum s-ar putea simți iubitul dvs., dar ar trebui să evitați presupunerile.

Încercați să vă gândiți cum se simte iubitul. De ce ar putea să folosească Tinder? Este singur? Relația dvs. este în formă bună?

De acolo, puteți încerca să formați câteva emoții potențiale pe care el le poate experimenta. Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți mai detaliat situația.

Dacă te gândești la cum te-ai simți în această situație specifică, poți ajunge undeva. Poate te-ai simți vinovat sau trist. Poate că încercați să găsiți o soluție.

Aceasta nu înseamnă că el se simte cu siguranță în acest fel, dar aceste speculații vă pot ajuta când vine vorba despre discuția situației mai târziu.

Empatia este esențială în relații, indiferent dacă te confrunți sau nu cu provocări. Practicarea acestuia poate face o mare diferență în modul în care comunicați și vă înțelegeți.

Pasul 7: Vorbeste cu el despre asta

Acest lucru poate fi greu de discutat, dar va merita. Încercați să găsiți un moment în care nu sunteți prea încântat de subiect.

Pur și simplu stai cu el și întreabă-l. Explicați-i de ce vă preocupă și poate chiar prezentați dovezile cu care ați venit.

Dacă se pare că devine din ce în ce mai defensiv sau furios, asigurați-vă că faceți un pas înapoi. Nu doriți să înrăutățiți situația sau să-l înnebuniți pe voi.

Când vorbești cu soțul sau iubitul tău, încearcă să iei decizii pe baza personalității și a răspunsurilor sale. Dacă pare supărat, ar trebui să te întorci. Dacă pare rănit, fii blând cu cuvintele tale.

Este important să eviți să vină prea puternic ca și cum îl acuzați. Încercați să găsiți modalități de a vorbi cu el fără să-l înnebuniți prea tare.

Încercați să fiți înțelegători în timp ce vorbiți cu el. Nu știți cum se simte în legătură cu situația.

Când intrați într-o discuție strigând și acuzând, vă pregătiți pentru o conversație aspră. Cel mai bine este să rămâneți neutru din start și să păstrați lucrurile cât mai pașnic.

Concluzie

Ți-a plăcut această listă? Dacă da, asigurați-vă că îl transmiteți unui prieten sau lăsați un comentariu mai jos.

Este important să aflați despre prietenul dvs. care ar putea fi pe Tinder pentru a vă menține relația în condiții bune. Este esențial să faceți acest lucru într-un mod non-invaziv pentru a vă proteja confidențialitatea iubitului.

După ce rezolvați situația Tinder, asigurați-vă că setați granițe pentru a evita problemele viitoare ca aceasta. Acesta va fi cel mai bun pe termen lung!