SphynxRazorCum să declanșăm instinctul erou în omul tău

Cum să declanșăm instinctul erou în omul tău

Instinctul erou la un bărbat se reduce în esență la faptul că bărbații trebuie să simtă că au nevoie, în special de femeile de care sunt atrași.

Ei trebuie să simtă că își salvează în mod constant ziua sau își salvează baba în suferință. Dacă nu o fac, s-ar putea simți mai puțin masculini, mai puțin ei înșiși sau doar subestimați.

Și chiar dacă acest lucru poate suna ca un proces simplu ...

Poate avea consecințe extrem de importante pentru relația ta.
De fapt, m-am luptat mulți ani cu relațiile mele, deoarece nu înțelegeam cum acest concept îi afectează pe bărbați de la o zi la alta.

Când am ajuns în sfârșit să înțeleg cum să o aplic în viața mea de dragoste, am reușit să mă îndrept în mod dramatic în viața mea de dragoste în bine (puteți citi mai multe despre povestea aici).


În timp ce unele dintre prietenele mele care încă nu înțeleg acest concept încă luptă extraordinar în relațiile lor.

Este vital ca femeile să înțeleagă cât de important este instinctul de erou al unui bărbat și cum își pot folosi cunoștințele despre el. Dacă un bărbat nu se simte întotdeauna ca eroul curajos și împlinit pe care dorește să fie, atunci relația nu va decola niciodată sau nu se va opri. Prin urmare, m-am simțit obligat să reda acest articol pentru ca relația voastră să înflorească și să dureze.


Dacă doriți să înțelegeți mai profund ce este instinctul erou la un bărbat și de unde provine, vă rugăm să nu ezitați să mergeți și să citiți articolul „Ce este instinctul erou într-un bărbat” ?.

Cu toate acestea, în acest articol, vom sări direct și îți voi spune șase moduri în care poți declanșa instinctul erou al bărbatului tău.

Cuprins

  • 1 1. Trebuie să începeți să-i cereți să vă ajute în acest sens.
  • 2 2. Arată recunoștință și apreciere pentru el.
  • 3 3. Spre deosebire de punctul precedent, nu-i mulțumiți prea mult.
  • 4. 4. Îmbunătățește-ți încrederea în fața semenilor săi.
  • 5 5. Asigură-te că știe că te face fericit.
  • 6 6. Încurajează-l să facă ceea ce îi place să facă și sprijină-l în orice este.
  • 7 Cum poate aduce instinctul erou să beneficieze relația ta?
  • 8 Concluzie

1. Trebuie să începi să-i ceri să te ajute cu asta.

Acest punct nu înseamnă că trebuie să-l întrebi despre toate. Acest lucru nu te va îndepărta de independența ta - el va ști totuși că vei putea face orice poate face. Cu toate acestea, dacă ești prea independent, bărbatul tău s-ar putea simți pierdut sau neputincios. El va dori întotdeauna să simtă că te ajută.


Deci, este ușor să-ți faci omul să se simtă util. Probabil că va beneficia și de dvs. Puteți cere ajutorul lui cu aproape orice. Chiar și ceva la fel de mic ca să-i ceri bărbatului tău să înlocuiască un bec îl va face să se simtă ca un erou. Probabil va ști că îl poți face singur, dar va aprecia masiv faptul că l-ai rugat să o facă.

Este important să-i ceri bărbatului tău să facă slujbe bune. Deci, trebuie să vă gândiți la ceea ce îi cereți să facă. Sarcini precum inginerie, instalații sanitare sau repararea a ceva îl vor face să se simtă bărbătește. Dacă îl ceri să facă spălarea sau să completeze pentru tine la petrecerea de logodnă a prietenei tale, probabil că va refuza. El trebuie să se simtă masculin.

Când vine vorba de sfaturi, întrebați-vă bărbatul dacă vă simțiți confuz în legătură cu o situație sau nu sunteți sigur care este decizia corectă de luat. Nu numai că acest lucru este benefic pentru dvs., deoarece veți primi de fapt sfaturi utile de la persoana cea mai apropiată de dvs., dar îl va face să simtă că vă ajută să rezolvați sau să depășiți o problemă. Pe lângă aceasta, el va aprecia faptul că ai deschis și ai împărtășit detalii despre viața ta și problemele cu el.

2. Arată recunoștință și apreciere pentru el.

Acesta este probabil cel mai important punct dintre toate. Bărbații trebuie să se simtă apreciați pentru a-și putea deschide inima. Acesta este cel mai mare mod în care îți vei face omul să se simtă ca un erou.

Așadar, dacă ați finalizat deja primul punct și l-ați rugat să facă ceva pentru dvs. sau i-ați cerut sfatul, trebuie să urmați acest lucru spunând mulțumiri. Aceasta este cea mai ușoară modalitate de a-ți arăta aprecierea și cu cât este mai mare apreciere pe care o simte că o primește de la tine, cu atât se va îndrăgosti mai mult de tine. Pe lângă aprecierea verbală, îți poți arăta aprecierea față de bărbatul tău în multe alte moduri și sunt sigur că îi va fi plăcut să fie mulțumit fizic pentru că a făcut ceva.

De exemplu, dacă l-ai întrebat dacă îți poate repara mașina, poți să-i mulțumești după aceea spunând ceva de genul: „Arăți grozav în cămașa aia grasă, vino aici” și apoi… știi. El va aprecia masiv faptul că credeți că pare atât de sexy încât nu vă puteți ajuta. Îl va face să se simtă ca un erou din viața reală.

Bărbații se simt apreciați și își va da seama că a fi în preajma unei femei care este apreciată de el îl face să se simtă bine, așa că va dori să fie în preajma ei mai mult. De asemenea, va merge în cerc complet și el va începe să vă aprecieze mai mult, așa că toată lumea câștigă.

La fel ca femeile, bărbații se simt răniți și obișnuiți atunci când nu sunt mulțumiți pentru ceea ce fac pentru tine. V-ați simțit vreodată supărat sau supărat că nimeni nu își dă seama cât faceți în jurul casei? Cu toții am fost acolo doamnă și te simt. Bărbații vor să fie mulțumiți pentru că a făcut lucruri, mai ales atunci când vine vorba de sarcini pe care le-ați setat pentru el ... Deci, dacă îl luați de la sine, acest lucru se va termina prost. Nu este un handyman personal. El are nevoie de recunoaștere pentru a vă ajuta din nou.

3. Spre deosebire de punctul precedent, nu-i mulțumiți prea mult.

Oricât de mult este nevoie de apreciere pentru ca un bărbat să prospere într-o relație, nu o vor accepta dacă nu simt că nu au câștigat-o. Este, de asemenea, important să nu treceți prea mult în partea de sus, cu apreciere. De exemplu, nu trebuie să începeți să-l sărutați și să-l îmbrățișați dacă și-a amintit să-și ia pantofii când a intrat în casă.

Setează-ți câteva provocări pentru bărbatul tău. Bărbații adoră provocările, îi face să se simtă ca eroi imediat - au o misiune de îndeplinit și vor fi gata să ajungă la ea! Majoritatea bărbaților sunt, de asemenea, foarte competitivi, așa că sunt foarte dispuși să facă o provocare pentru a se dovedi.

Setarea unei sarcini pe care omul tău să o completeze ar putea fi orice, de la a-l întreba dacă vrea să redecoreze o cameră sau să-i spui că ți-ar plăcea dacă ar repara o bijuterie spartă. Orice poate fi o provocare pentru un bărbat.

Acesta este, de asemenea, un punct minunat, deoarece vă permite să stați pe spate și să vă relaxați în timp ce el lucrează literalmente pentru a vă câștiga aprecierea. Apoi, după ce a terminat provocarea, este timpul ca o oarecare binemeritată admirație și respect autentic să fie trimise în calea lui.

Este important să spunem că bărbaților nu le plac femeile care se ocupă de ele. Uneori ar putea fi mai puternic să plantezi sămânța unei idei în creierul lor și să o lași să crească pentru o perioadă, decât să ceri să facă ceva pentru tine acum. După ce ai exersat provocarea bărbatului tău, vei începe să realizezi ce funcționează cel mai bine atât pentru el, cât și pentru tine.

4. Îmbunătățește-ți încrederea în fața semenilor săi.

Unul dintre lucrurile pe care toată lumea le observă despre eroii din filme este că primesc recunoaștere de la oameni pentru lucrurile bune pe care le-au făcut. Poți face asta cu omul tău și să-l faci să se simtă în topul lumii. Tot ce trebuie să faci este să vorbești pozitiv cu ceilalți despre el, despre ceea ce a făcut, care te-a ajutat cu adevărat sau te-a făcut să te simți bine.

Așadar, depune un efort conștient pentru a începe să vorbești despre el cu adevărat pozitiv pentru oamenii din jurul tău. Ați putea menționa ceva specific pe care l-a făcut recent pentru tine sau pur și simplu spuneți oamenilor aprecierea dvs. față de el.

De exemplu, de ce nu renunți la locul lui de muncă și nu-i iei o cafea pentru a-ți spune mulțumire pentru ceva cu care te-a ajutat? Cel mai probabil, colegii și prietenii săi de muncă vor fi în preajmă și se va simți ca bărbatul orei. Ei vor crede că este dulce dintre voi că ați venit să arătați un semn de apreciere față de el din cauza unui lucru cu care v-a ajutat și îl vor lăuda.

Nu numai că va bâjbui despre faptul că vorbești cu mare atenție despre el, dar se va simți văzut și apreciat de toată lumea din jurul său. Acest lucru va declanșa destul de clar instinctul eroului.

Este esențial să spunem că, dacă nu aveți probleme reale în relația dvs., oricum nu ar trebui să vorbiți negativ despre el, ci ar trebui să fie întotdeauna pozitiv. Dacă partenerul tău își dă seama că ai vorbit despre el într-o manieră negativă, se va simți dat jos și trădat. Nu uitați, dacă nu aveți nimic pozitiv de spus despre partenerul dvs., nu spuneți acest lucru.

5. Asigură-te că știe că te face fericit.

Pentru a te simți ca un erou, nu numai că omul tău va trebui să se simtă apreciat și respectat de tine, ci va trebui să simtă și el ca te face fericit. Acesta este scopul relației sale cu tine, așa că, dacă simte că nu te face fericit, nu va rămâne într-o relație în care simte că eșuează. Deci, este la fel de ușor ca să te asiguri că este încrezător că te face fericit.

Este foarte simplu - de ce ai fi împreună cu el dacă nu te va face fericit? Tristul adevăr este că, atunci când oamenii au fost într-o relație sau s-au căsătorit o perioadă, se pot lua reciproc de la sine. Această lipsă de apreciere poate fi motivul pentru care căsătoriile se descompun. Omul tău trebuie să știe că el este o mare parte din motivul tău pentru a fi fericit, așa că arată-ți fericirea exterioară lui. Aproape că trebuie să te porți ca el să fie singurul motiv al fericirii tale. Puteți spune ceva atât de simplu ca „mă faci atât de fericit” și ar trebui să rezoneze cu el cu adevărat.

Bărbații sunt dornici să vă facă plăcere, așa că vă poate face bărbatul să se simtă deasupra lumii, dacă știe că te face fericit. El va fi, de asemenea, obligat să te facă să te faci la fel de fericit ca și tine, așa că, bineînțeles, te va avantaja.

6. Încurajează-l să facă ceea ce îi place să facă și sprijină-l în orice este.

Omul tău o va aprecia cu adevărat dacă îl lași să facă ceea ce iubește. Mai ales dacă este vorba de un hobby mai masculin, cum ar fi sportul sau mecanica ... Deci, de exemplu, dacă iubește să joace baschet sau are o obsesie mică pentru colectarea și renovarea motocicletelor vechi, lăsați-l să o facă.

Majoritatea timpului, bărbații le place să facă hobby-uri bărbătești, alături de alți bărbați. Le face să se simtă bine să se întoarcă în pachetul lor bărbătesc pentru puțin timp. Deci, ar trebui să sprijiniți acest lucru. Chiar dacă nu aveți un mare interes pentru ceea ce face, trebuie să vă asigurați că îi permiteți să aibă timp pentru a face activități masculine.

De exemplu, dacă dorește să iasă la sală, dar îl enervezi cu privire la a pune rufele, se va simți restricționat de activitățile „feminine”. Trebuie să vă concentrați pe susținerea lui cu hobby-urile sale. Dacă vrei să-l faci să se simtă și mai masculin și mai eroic, ai putea să-i spui cât de bine arată mușchii lui sau cât de uimitor este la hobby-ul său.

Dacă aveți noroc, el se va simți atât de susținut de dvs. încât, atunci când va veni acasă cu hormoni furioși de la sală, s-ar putea să aveți o seară nebună care să facă dragoste împreună. Toată lumea câștigă, nu?

Cum poate aduce instinctul erou să beneficieze relația ta?

Imediat ce începi să folosești semnele menționate mai sus și să folosești cunoștințele despre instinctul erou al bărbatului tău, probabil vei începe să observi o diferență în relația ta. Veți fi pus la cale instinctele sale naturale pentru a vă îngriji, a vă proteja și a vă asigura. Acest lucru poate fi de fapt foarte sexy știind că bărbatul tău vrea să aibă grijă de tine și se străduiește să te impresioneze.

Probabil că va începe să se simtă mai respectat și mai apreciat, ducând la el să fie mai fericit și mai amabil față de tine. Amândoi vă veți simți mai iubiți, respectați și admirați. Acest lucru este vital pentru a menține o relație de lungă durată.

Concluzie

Sper cu adevărat că acest articol ți-a arătat câteva modalități prin care poți declanșa instinctul erou natural al bărbatului tău. Sunt sigur că, dacă începi să pui în practică unele dintre puncte, vei vedea unele schimbări pozitive în comportamentul bărbatului tău. Dacă o faceți, vă rugăm să luați legătura și anunțați-vă dacă v-am ajutat!

Deci, acest articol v-a ajutat deloc? Dacă s-a întâmplat și v-a plăcut ce ați citit, vă rugăm să ne informați în comentarii. Ne-ar plăcea să auzim de la tine.