SphynxRazorCum să faci un tip să te dorească mai mult: câteva sfaturi utile

Cum să faci un tip să te dorească mai mult: câteva sfaturi utile

Urmărești filme romantice în care bărbatul se aruncă peste femeie? Vrei ca omul tău să te dea peste și să-ți dorești mai mult? Cu câteva sfaturi simple despre cum să-l faci pe un tip să-ți dorească mai mult, poți avea doar asta și să trăiești propria poveste romantică.

În calitate de cineva care este căsătorit fericit și care a trecut prin multe experiențe diferite cu viața mea de întâlnire, sunt capabil să vorbesc din experiență și să vă ofer cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta tipul dvs. să vă dorească mai mult.

Cuprins

 • 1 Spune numele Lui
 • 2 Ajungeți în buzunarele lui
 • 3 Spune-i mai puțin
 • 4 Efectuați mici modificări
 • 5 Dă-i complimente
 • 6 Aduceți aminte de dragoste
 • 7 Mergeți Au Natural
 • 8 Nu încercați prea tare
 • 9 Nu fi primul care sună
 • 10 Fii prietenos cu prietenii Săi
 • 11 Nu fi o iubită geloasă

Spune numele Lui


Acest lucru poate suna ca unul ciudat, dar funcționează de fapt. Dacă spui numele lui decât să vorbești în general, atunci știe că nu-l ai decât în ​​mintea ta. Știind acest lucru îl va ajuta să realizeze că și el te are în minte. Spunând acest lucru, nu va funcționa în niciun caz. Pentru a-l determina pe tipul tău să te dorească mai mult, va trebui să-i spui numele seducător și într-un mediu romantic.

Ajungeți în buzunarele lui


Din nou, asta sună destul de ciudat, dar permiteți-mi să explic mai întâi înainte de a începe să credeți că mi-am pierdut marmura. O modalitate excelentă de a-ți duce intestinul să se gândească la tine și tu este doar să ajungi casual în buzunarul lui, în timp ce el îi poartă pentru a găsi cheile mașinii, cheile casei sau orice altceva ai putea avea nevoie realist. Atingerea accidentală a bărbatului dvs. va fi sigur că-l va lăsa dorind mai mult.

Spune-i mai puțin


Nu-i spune fiecare lucru despre tine îl va face să vrea să afle mai multe despre tine. Spunându-i totul din timp, îndepărtează emoția de a cunoaște pe cineva. Vrei să păstrezi un aer de mister pentru a-l menține interesat și îți dorești mai mult. În orice caz, spune-i despre tine, dar păstrează câteva lucruri înapoi, cum ar fi cum te bucuri să joci castroane într-o sâmbătă cu bunicii tăi.

Faceți mici modificări

Uneori, făcând mici schimbări nu numai că vă pot ajuta tipul dvs. să fie interesat, ci îl pot face să vă dorească mai mult. De exemplu, îți poți vopsi părul cu o culoare roșie, care ar putea adăuga un pic de entuziasm și ar putea duce ca tipul tău să nu poată ține mâinile de tine.

Dă-i complimente


Toată lumea îi place să primească un compliment din când în când pentru a le reaminti că sunt îngrijiți și apreciați și de aceea este important să vă amintiți că tipul dvs. trebuie să i se spună complimente. Data viitoare schimbă becul, spuneți-i cât de mari arătați bicepsul său dacă știți că a lucrat. Să știi că îl apreciezi îl vei face să te dorească mai mult.

Aduceți aminte amoroase

Unul dintre cele mai bune moduri de a face ca un tip să vă dorească mai mult este să-i reamintiți orice amintiri amoroase pe care le împărtășiți amândoi, cum ar fi modul în care ați cunoscut, prima întâlnire, prima voastră vacanță sau orice altceva care este aproape de inimile voastre. Uneori, cu stresurile din viața de zi cu zi, poate fi prea ușor să uiți aceste amintiri, așa că ajută-l să-și amintească.

Du-te Au Natural

Deși este important să te îmbraci din când în când, băieților le place de fapt când îți arăți sinele tău natural. Nu simți nevoia să te trezești în fiecare dimineață înaintea bărbatului tău pentru a-ți pune fața sau pentru a-ți usca părul. Omul meu mi-a spus odată că își amintește mereu când eram în vacanță și am stat în pat toată ziua. El spune în mod special că își amintește de părul ondulat natural și fața fără machiaj și cum a crezut că nu arăt niciodată atât de frumos.

Nu încercați prea tare

Deoarece vrei ca omul tău să te dorească mai mult, poți începe să încerci prea tare pentru a-i atrage atenția. Dacă se întâmplă acest lucru, poate face exact opusul. Băieților nu le place să fie șmecher, așa că nu continuați să vă informați despre cât de mult vă place sau îl iubiți. Trebuie să-i spui din când în când când este autentic, nu va uita că îți place după el după o zi. Nu te va dori mai mult cu atât mai mult îi spui că îți place sau îl iubești.

Nu fi primul care sună

Bărbaților adoră să alunge, este în natura lor, motiv pentru care ar trebui să-i lași primul să sune. Dacă-l chemi mai întâi, atunci îl îndepărtezi de el și îi este prea ușor pentru el. Lasă-l să fie cel care te urmărește și îți arată cât de mult te vrea. Când vizionezi filmele romantice, îl vezi întotdeauna pe tipul care o urmărește pe fată, pentru că fata nu-l face prea ușor pentru el.

Fii prietenos cu prietenii Săi

Sunt sigur că prietenii tăi sunt importanți pentru tine, așa că ar trebui să-ți dai seama că și prietenii lui sunt importanți pentru el. Vrei ca tipul tău să fie drăguț cu prietenul tău pentru a-ți face viața ușoară, așa că ar trebui să-ți dai seama că trebuie să fii drăguț cu prietenii săi pentru a-i face viața ușoară. A te înțelege cu prietenii sau a fi drăguț îl va ajuta să-l facă să te dorească mai mult.

Nu fi o iubită geloasă

Gelozia nu este o calitate atrăgătoare, așa că nu va fi o iubită geloasă jignitoare, care pare a fi o viziune stereo tipică a femeilor. Îl vei îndepărta pe tipul tău dacă te ceartă cu el de fiecare dată când dorește să meargă în întâmpinarea colegilor săi sau să-i invadeze intimitatea, trecând prin telefonul său. Nu ți-ar plăcea dacă ți-ar fi spus că nu poți să te duci să-ți vezi prietenii, așa că nu-l fac. A te putea bucura de timp cu tine, precum și departe de tine, este ceea ce îl va face să te dorească mai mult.