SphynxRazorDacă iubești un Leu, fii atent la el înainte de a fi prea târziu

Leul este cunoscut pentru că este plin de viață, plin de viață, iubitor și exuberant.

Dar există câțiva Lei care sunt modest încrezători și mai introvertiți în natură. S-ar putea să nu solicite atenție precum leii extrovertiți, dar totuși le place să o primească și știu că au ceva de oferit. Pur și simplu s-ar putea să nu fie la fel de înclinați să vorbească despre asta cu alții.

Leul își dorește ca lucrurile să fie bune tot timpul și, deși sunt predispuse la drame, Leul este mai înclinat să privească partea bună. Leul nu vrea să fie în relații răi cu nimeni, dacă va face ceva pentru a fi drăguți cu inamicii lor. Leul este un tip „omorâți-i cu bunătate” și adesea nu se aplecă la insulte în timpul unui conflict. Leul este adesea persoana pe care te poți baza. Ei au spatele prietenilor lor.

Leu stăpânește inima și iubește profund , dar ei nu vor pe oricine. Când întâlnesc persoana potrivită, vor ști doar. Va fi instinctiv. Când un Leu decide că te vrea, el va fi pentru veșnic al tău.


Chestia este că Leul are nevoie de atenție. Un Leu trebuie adorat, animal de companie și iubit. Când Leo nu primește asta în relația lor, o vor găsi în altă parte.

Nu înseamnă că trișează (deși ar putea), dar se vor îndrepta către ceva sau cineva care le va stimula ego-ul. Înșelăciunea emoțională apare aici, precum și flirturile.


Unii Lei, care trec această linie, își vor găsi alinare în altcineva. În alte cazuri, simpla interacțiune cu prieteni buni poate scoate la iveală tot ce este mai bun din Leu și îi poate restabili.

Iată cinci motive pentru care ar trebui să fii mereu atent la Leul tău:


1. Un Leu este genul care gândește: „Mângâie-mă pe spate și eu îl voi mângâia pe al tău”.

Leul tău te va ridica când îți va cădea împărăția; vor fi acolo să te prindă. Vor face orice pentru tine, chiar dacă asta înseamnă să-și pună propria agendă pe locul doi.

Dacă un Leu vă face complimente tot timpul, este un indiciu subconștient că are nevoie de o parte din această încurajare înapoi. Leul trebuie să știe că îi iubești, așa că asigură-te că le spui în mod regulat.

Leul este pregătit să te potrivească la fiecare nivel. Sunt conectați să facă tot ce faci pentru ei și apoi unii. Leul îți va depăși cu adevărat așteptările cu privire la ceea ce înseamnă să fii un partener bun, iar oamenii din viața ta vor observa acest lucru.

2. Un Leu aduce floare, distracție și personalitate într-o relație.

Ca semn de foc, Leul știe să mărească căldura. Ei știu să creeze starea de spirit perfectă. Au multă pasiune în inimă și o exprimă în mod regulat.


Leul își trăiește viața pentru lucrurile pe care le iubesc cel mai mult și pentru lucrurile pe care le place cel mai mult să le facă. Oamenii din viața lor sunt cei mai importanți pentru ei. Vei fi greu să găsești un Leu într-o carieră care nu îi vorbește direct inimii. Leul este genul care face ceea ce iubește și iubește ceea ce fac.

3. Un Leu are un sentiment de loialitate.

Chiar dacă definiția de a fi loial se schimbă, Leul își va sacrifica propriile nevoi pentru loialitățile tale.

Deci, Leul ar putea ierta ceva pentru care ar trebui să fie supărați. Leul va acorda indemnizații pentru oamenii pe care îi iubesc.

Aceasta poate fi o problemă, deoarece Leul își va reduce așteptările în relație, astfel încât să poată completa nevoile partenerului său. Leul nici nu vă va spune când sunt supărați, deși va ieși mai târziu (când lucrurile s-au acumulat prea mult timp).

Leului nu-i place să amestece oala dacă se poate ajuta, dar devin frustrați când dă prea mult și primesc prea puțin.

Loialitatea este incredibil de sacră pentru Leu, iar dacă o dezonorezi, Leului va dura timp să te ierte și să meargă înainte. Dacă Leul te iubește cu adevărat, ei sunt aproape întotdeauna deschiși să rezolve asta.

4. Un Leu îi place să fie în centrul atenției.

Nu veți dori să-l ratați pe Leo în acțiune, deoarece devin rapid viața petrecerii.

Este important pentru Leu ca partenerul lor să-i găsească amuzanți și să se bucure de capacitatea lor de a lucra în cameră (când doresc).

Leul vrea să se simtă sprijinit, dar Leul dorește și confirmarea faptului că sunt plăcuți.

Leul este cunoscut pentru glume și povestiri. Ei aduc lumina. Leul timid sau leneș poate căuta divertisment pe ascuns, dar probabil că ei sunt cunoscuți în cercurile lor apropiate pentru că îi face pe oameni să râdă și să se bucure de moment.

5. Un Leu are o cantitate enormă de dragoste de dăruit și vrea doar să fie iubit în schimb.

Leul trebuie să simtă că sunt iubiți și doriti.

Ei vor să se simtă apreciați și ca partenerul lor nu și-ar dori niciodată pe altcineva. Dragostea constantă este cheia pentru a-ți menține Leul atent. Va trebui să amintiți-le că sunt iubiți și doriti .

Leul nu vrea să fie respins din punct de vedere sexual și nu vor să fii în stare de spirit rău. Leului îi place să înveselească oamenii. De fapt, Leul va face orice pentru a-ți ridica starea de spirit pentru că îi doare să vadă oamenii la care țin nefericiți. Leo vrea să zâmbești.

Leul este, de asemenea, capabil să iubească oamenii, chiar dacă nu pot fi alături de ei romantic. Leul are puterea de a vedea binele în toată lumea și nu poate scăpa de calitățile celorlalți care sunt admirabile. Chiar dacă nu a funcționat cu tine și Leul tău, probabil că ei încă au ceva dragoste pentru tine.

Leul poate fi fulger uneori pentru că vrea doar să-i facă pe toți fericiți și urăsc să dezamăgească oamenii. Sunt cei mai fericiți când au dragoste la care să vină acasă.

Leul caută pe cineva în care să poată iubi și în care să aibă încredere pentru toată viața.

Secretul este să-ți amintești mereu Leului tău de ce sunt grozavi. Păstrează relația aventuroasă și condimentată.

Leul vrea să simtă că trăiește, dar trebuie să știe și că este iubit.

Ignorarea preocupărilor Leului tău ar putea fi periculoasă. Asigurați-vă că sunt mulțumiți, deoarece Leul nu comunică întotdeauna ceea ce îi deranjează.

După cum s-a spus, Leului îi place să-i facă pe ceilalți fericiți, dar este important să se facă fericiți în schimb. Uneori, Leul este atât de prins de luminile strălucitoare încât confundă dragostea cu infatuarea, încearcă să înțelegi de unde vine dragostea ta. Aflați dacă are potențialul de a fi o relație sănătoasă, de lungă durată, care se validează reciproc.