SphynxRazorDacă îți place să cumperi cadouri partenerului tău, probabil că ești unul dintre aceste 4 semne zodiacale

Este ciudat că prefer să dau cadouri decât să le primesc? Acum, nu mă înțelege greșit, eudragostepentru a primi și cadouri — dar există ceva în plus în ceea ce privește satisfacția în a vedea pe cineva deschiderea unui cadou de la tine și a-și vedea fața luminând pozitiv. Trăiesc pentru acele momente în care pot spune că am reuşit cu adevărat şi le-am primit cadoul perfect. Și nu doar eu mă simt așa; unii oameni doar se nasc cu dorinta de a darui. Dacă ești tu, atunci probabil că ești unul dintre cei zodii cărora le place să cumpere cadouri partenerului lor .

Acum, orice zodie este capabilă de mari acte de generozitate și de dorință de a da înapoi, dar există o mână de semne care ies cu adevărat în evidență când vine vorba de pasiunea lor pentru a oferi cadouri. Aceștia sunt oamenii care văd că calendarul se întoarce spre iunie și încep să intre în panică pentru că nu și-au început listele de Crăciun (acesta sunt eu 100 la sută) și care găsesc orice scuză pe tot parcursul anului pentru a-și surprinde pe cei dragi cu mici semne ale aprecierii lor. . Dacă nu ești tu, dar se întâmplă să fii într-o relație cu cineva așa, atunci felicitări, probabil că te întâlnești cu una dintre aceste semne.

Leu (23 iulie - 22 august)

Giphy

În timp ce Leul poate fi cel mai bine cunoscut pentru că are o mândrie nerușinată, de fapt nu primește suficient credit pentru spiritul lor generos și cald. Da, acest semn s-ar putea să-i placă să aibă toți ochii pe ei, dar, în timp ce apreciezi toată gloria lor, ei se uită înapoi la tine la fel de intens. Pentru că atunci când un Leu te iubește, tot ce vrea să facă este să îți arate asta. De asemenea, nu strică faptul că oferirea unei persoane dragi cadoul perfect are ca rezultat o mulțime de laude din partea acestuia pentru eforturile tale. Adică, ei sunt încă un Leu, până la urmă.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Giphy

Deși premiile Balanță se echilibrează mai presus de orice, există un loc în care sunt fericiți să aibă vârful cântarului și atunci când vine vorba de cumpărarea de cadouri pentru persoana care are inima lor. Acum, nu mă înțelege greșit - dacă ar avea un partener care ar dori să mențină echilibrul acela, nu ar refuza cadourile. Dar ei nu au aceeași așteptare de ecuanimitate și reciprocitate pe care o au peste tot. (Da, mă refer la dormitor.) Balanțele se nasc romantice, așa că surprinderea unui partener cu mici daruri este un gest mic care face o mare diferență.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Giphy

Ai putea crede că un semn sălbatic la inimă și fără fantezie precum Săgetătorul ar fi mai degrabă de genul care să uite zilele de naștere și aniversari, dar ai dreptate doar pe jumătate. Când Sag nu se va stabili, probabil că vor uita toate acele întâlniri importante pentru că sunt ocupați să se gândească la următoarea experiență și aventură și nu sunt chiar pregătiți să investească timpul și gândurile într-o singură persoană. Cu toate acestea, când Sag își întâlnește în sfârșit meciul, ei devin o persoană total diferită. Toată acea energie nervoasă petrecută cândva scanând orizontul pentru o afacere mai mare și mai interesantă, este acum concentrată în mod deosebit asupra ta. Așa că da, poți conta pe cadouri minunate și chibzuite de sărbători, dar pentru că această zodie nu își va pierde niciodată total spontaneitatea, nu te șocă dacă te surprind cu mici cadouri oricând, din orice motiv.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Giphy

Pentru Pești, actul de a oferi cadouri celor pe care îi iubesc este a doua natură. Acest semn este guvernat atât de emoție, cât și de intuiție și, prin urmare, au un puternic sentiment de empatie care îi determină să-și dorească mereu să-și facă partenerul fericit – iar oferirea de cadouri poate fi o modalitate foarte eficientă de a încălzi inima cuiva. Sunt incredibil de altruist, așa că dacă ai un Pești iubitor în viața ta, conectează-i! Ei fac atât de multe pentru tine! Ei, ca și Balanțe, sunt extrem de romantici, așa că gesturile atât mici, cât și mărețe sunt într-adevăr limbajul lor suprem de dragoste.

Consultați fluxul „Cel mai bun din Elite Daily” în aplicația Bustle pentru mai multe povești ca aceasta!