SphynxRazorDacă relația ta nu are aceste 5 lucruri, probabil că nu va dura

Devine din ce în ce mai greu să găsești o relație reală care să se bazeze pe mai mult decât doar sex în zilele noastre.

Da, desigur, recunosc că sexul este un factor important într-o relație. Dacă nu ești atras sexual de cineva, atunci probabil că nu ești menit să fii într-o relație. Dar există și alți factori care alcătuiesc o relație puternică care nu au nimic de-a face cu sexul.

Îmi place să cred că o relație poate fi împărțită în cinci categorii. Toate aceste cinci categorii trebuie să fie puternice pentru a avea o relație reală.

Fiecare dintre acești factori aduce o viziune diferită asupra relației și a puterii acesteia. Este o idee bună să țineți cont de acestea în timp ce vă evaluați relația actuală sau chiar și atunci când vă gândiți să intrați într-o relație în viitor.


Acești factori ar putea însemna diferența dintre o aventură pe termen scurt și o căsătorie pe termen lung.

Personalitate

Personalitățile ar trebui să se completeze reciproc într-o relație sănătoasă. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să te întâlnești cu cineva ca tine; anumite tipuri de personalitate funcționează bine și cu contrarii.


Ar trebui să fii într-o relație cu cineva a cărui personalitate funcționează bine cu a ta. Încearcă să rezolvi orice îndoială la începutul relației, dacă este posibil, dar ține minte că nu ar trebui să schimbi persoana cu care te întâlnești la un nivel fundamental pentru a fi fericit.

Cu cât încerci mai mult să schimbi pe cineva ca persoană, cu atât mai mult va începe să te supăreze. Găsește pe cineva cu care lucrezi în mod natural și o relație fericită va urma în urma ei.


Comunicare

Comunicarea este ceva care trebuie construit. Este baza oricărei relații grozave. Nu poți și nu vei ști de ce își dorește și/sau așteaptă partenerul tău de la relație fără ea.

Când ești într-o relație, ești o echipă. Ca echipă, trebuie să vă asigurați că vă asigurați unul pentru celălalt și să vă asigurați că luați în considerare și îndepliniți nevoile celuilalt.

Prietenie

Căsătorește-te cu cel mai bun prieten al tău. De fapt, începe prin a te întâlni cu cel mai bun prieten al tău. Începeți-vă relația pe o bază solidă.

Voi doi ar trebui să puteți râde împreună, să plângeți împreună și să fiți alături unul pentru celălalt în momentele bune și cele rele. O relație bună înseamnă să-i spui partenerului tău toate secretele tale, să-i ceri părerile și să-i faci o prioritate în viața ta.


Cel mai bun prieten este cineva pe care îl dorești în viața ta pentru totdeauna și întotdeauna; când partenerul tău este cel mai bun prieten al tău, vei face tot ce este necesar pentru ca relația ta să dureze.

Încredere

Ai încredere în partenerul tău. Știu că probabil că ai fost rănit în trecut de alții, dar persoana cu care te întâlnești acum nu este aceeași persoană cu fostul tău.

Dacă partenerul tău a făcut ceva pentru a se discredita, ar trebui să fie cu adevărat cu tine? Fii cu cineva în care poți avea încredere completă.

Relațiile ar trebui să fie o sursă de confort și răgaz. Când nu ai încredere în persoana cu care te întâlnești, acea nesiguranță se răspândește pe parcursul întregii vieți. Fără încredere = fără relație.

Sex

După cum am spus mai sus, sexul nu este cel mai important lucru, dar asta nu înseamnă că sexul nu este important. Sexul grozav îmbunătățește starea de spirit și eliberează stresul.

A face sex grozav vă va întări relația cu celălalt semnificativ, dar amintiți-vă că nu este totul. Găsiți alte alternative pentru a îmbunătăți starea de spirit și pentru a elibera stresul pentru a vă menține fericiți reciproc.

Dar dacă nu ești împotriva a face sex, atunci știi ce să faci pentru a-ți îmbunătăți relația.

Desigur, nu toate relațiile sunt la fel, dar aceste cinci principii vor menține cu siguranță relația medie fericită și sănătoasă!

Dacă mai mulți oameni ar acorda atenție acestor domenii, această generație poate începe în sfârșit să aibă relații sănătoase, semnificative, care durează doar câteva luni.

Scrisă inițial de Shyanne Kollefrath pe Nescris .