SphynxRazorMariah Calagione de la Dogfish Head a făcut o carieră în berea ta preferată

În Elite Daily’sAm slujba pe care o vreiserial, spunem poveștile oamenilor care lucrează în cele mai ridicole, incredibile și total invidie domenii pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. În această piesă, vorbim cu femeia care conduce berăria care produce berile tale artizanale preferate.

Mariah Calagione de la Dogfish Head trebuie întotdeauna să râdă de ceea ce cred oamenii că presupune munca ei de conducere a unei fabrici de bere. „Ei cred că doar stăm la baruri și restaurante și bem toată ziua”, spune ea. Dar, în timp ce călătoria de 27 de ani a lui Calagione cu Dogfish Head – apreciata fabrică de bere artizanală fondată de ea și de soțul ei, Sam – include multă distracție, călătorii, aventură și degustare de bere, viața ei profesională este mult mai mult decât întâlnește ochiul.

Adevărul este că Calagione este multitasker-ul lui Dogfish Head. În calitate de principal suport logistic pentru producătorul șef de bere Sam, ea coordonează cu personalul, alcătuiește materiale de marketing, face fotografii și scrie legende pentru rețelele sociale. Chiar și dincolo de asta, ea coordonează cu organizații nonprofit locale pentru a construi și promova Beer & Benevolence, inițiativa filantropică a Dogfish Head. Lucrarea o face să alerge între fabrica de bere, restaurante și hoteluri din Dogfish Head din Delaware, împreună cu biroul corporativ din Boston. „Nu am niciodată o zi de lucru „tipică” și îmi place asta”, spune Calagione.

Spre deosebire de berăriile comerciale, care produc cantități masive de bere folosind ingrediente ieftine și apă de calitate inferioară, berăriile artizanale precum Dogfish Head produc bere la scară mai mică și pun accent pe ingrediente excelente și arome unice: Dogfish Head este cunoscut pentru arome funky precum Festina Pêche și Mandarin & Mango Crush . „Avem întâlniri de brainstorming la berărie cu echipele noastre și împărtășim idei nebunești de arome care vin de la oameni care ne vizitează în sala de degustare, de la colegii noștri din companie, din reviste și cărțile pe care le citim, din artă și chiar și din muzică”, spune Calagione. „Îmi place că nu există multă structură [în fabricarea berii]; putem încerca orice.” Dogfish Head produce, de asemenea, rom, vodcă, gin și whisky la distileria sa din Delaware și își folosesc băuturile spirtoase pentru a face cocktail-uri conservate precum Lemon & Lime Gin Crush și Cherry Bergamot Whisky Sour. Dar o scară mai mică nu înseamnă o acoperire mai mică: Dogfish Head își vinde băuturile în toate cele 50 de state , plus Washington, D.C.


Întregul sistem de preparare era cam de dimensiunea biroului meu.

Când Calagiones a lansat pentru prima dată Dogfish Head în Delaware în 1995, industria berii artizanale era mult mai mică decât este astăzi. „Când am deschis prima dată, în Statele Unite existau 600 de fabrici de bere artizanală. [În 2022], sunt peste 9.000 ”, îmi spune Calagione. Ea spune că ideea pentru Dogfish Head a început să se producă (lol) între ea și Sam după ce soțul ei a avut postul clasic de după facultate - barman - la un local de bere artizanală. „A început să învețe despre bere acolo, apoi s-a apucat de fabricarea berii acasă.” De acolo, Sam și Calagione, care lucraseră la restaurant la liceu și la facultate, au decis să deschidă un brewpub, „sau un restaurant cu o fabrică de bere”, așa cum îl descrie Calagione.

Pentru a declanșa berăria, Calagione și Sam au primit împrumuturi de la prieteni și familie și au prezentat ideea băncilor locale - îndulcindu-le atractivitatea prin împărțirea mostrelor din celebrul lor acum. Punkin Ale pe parcurs. Sticlele aveau „etichete de dovleac DIY făcute dintr-o ștampilă de cartofi”, spune Calagione, „astfel încât potențialii investitori ar putea „bău” cu adevărat în viziunea noastră.” Ei au strâns fondurile pentru a-și deschide restaurantul „cu o berărie foarte, foarte, foarte mică în colț”.


„Întregul sistem de preparare era de dimensiunea biroului meu”, spune Calagione. „La acea vreme eram de fapt cea mai mică fabrică de bere comercială din Statele Unite.”

Începând ca o fabrică de bere la fața locului pentru restaurantul lor, Dogfish Head a ajutat să dezvolte o reputație în rândul fanilor locali de bere pentru beri inventive, care se potrivesc frumos cu mâncare - în mare parte pentru că Calagiones puteau încerca noi beri folosind propriile robinete de bar. „Făceam o mulțime de beri pentru a furniza robinete”, spune Calagione. Le-a dat șansa de a experimenta, ceea ce a pregătit scena pentru lansări ciudate și distractive, cum ar fi Dogfish Head Bere la micul dejun (un stout preparat cu cafea presată la rece, sirop de arțar și scraple), Camp Amp (un stout de lapte inspirat de s’mores preparat cu marshmallows, biscuiți Graham și niburi de cacao) și SeaQuench Ale (o sesiune acru preparată cu lime negre și sare de mare).


„[Sam] s-ar chinui cu fiecare lot și toate ar fi diferite, având ingrediente diferite. Și aici ne-am concentrat cu adevărat pe fabricarea berii cu ingrediente culinare”, spune Calagione. Această concentrare i-a oferit lui Dogfish Head șansa de a-și construi o identitate unică, care îi diferențiază de alți producători de bere competitivi și, în cele din urmă, a dus la extinderea imperiului lor de bere, care include acum o sală de degustare, două restaurante și un han în Delaware, împreună cu un brewpub din Miami.

Prin amabilitatea Dogfish Head Craft Brewery

Crescând, Calagione nu și-a imaginat niciodată un viitor ca impresar în industria berii. În calitate de student la Universitatea Brown, ea a studiat impactul mass-media asupra politicii publice și a făcut stagii la posturi de știri TV. „M-am gândit că voi rămâne în afacerea media”, spune ea. După ce ea și Sam s-au împreună și s-au mutat în Delaware, Calagione și-a păstrat drumul la facultate, luând un post de producător de știri TV pentru un post local din zonă. Dar „în week-end”, spune ea, „făceam cu autobuzul meselor de la berărie, pictam scaune sau pereții înainte de a deschide, sau făceam tot ce trebuia să facem pentru a începe ziua.”

Când afacerea a decolat și Calagione a ales să vină la bord cu normă întreagă, ea a căutat modalități de a-și aplica experiențele anterioare de muncă în cariera ei de bere. „În primul rând, am spus: „Voi face marketing”. Pentru că asta știu să facă producătorii de știri, nu?” ea spune. Printre primii ei pași au fost „a duce oamenii în tururi ale fabricii de bere, a primi reclame tipărite la ziarele locale” și a se familiariza cu alți membri ai comunității berii artizanale – pe care ea îl consideră un element crucial al succesului Dogfish Head și al ei. identitate ca proprietar de bere.


Găsiți alte femei care sunt în industrie și conectați-vă.

„Aspectul comunitar al industriei berii artizanale este destul de grozav. Toți acești oameni fac ceva pentru că sunt pasionați de asta, iar când reuniți un grup de acești oameni, este un moment distractiv”, spune ea. Ea observă că multe fabrici de bere sunt mici și locale, ceea ce înseamnă că este important ca un producător de bere să investească în comunitatea lor. „Camere de robinet devin aproape ca niște spații de adunare a comunității.” Natura comunală a afacerii înseamnă, de asemenea, că ceea ce ar putea fi rivalități profesionale se transformă, în schimb, în ​​oportunități de colaborare: „O să-i spui altui bere: „Hei, nu mai folosesc acest ingredient, poți să mă ajuți?” Apoi răpiți. la restaurant sau la berăria de pe stradă, luați o parte din ea și apoi asigurați-vă că le veți avea spatele altădată. Îmi place foarte mult atitudinea aceea de colaborare”, spune ea.

Comunitatea propriei fabrici de bere este o prioritate uriașă pentru Calagione. Ea și Sam se străduiesc întotdeauna să facă din Dogfish Head „o fabrică de bere dinamică, care face lucruri distractive și care ne tratează bine oamenii. Vrem să fim într-un loc cu care ai fi mândru să lucrezi”, îmi spune ea.

Calagione insistă că cheia pentru a-ți găsi locul ca femeie în industria berii este să „găsești alte femei care sunt în industrie și să te conectezi”. Reputația masculină a industriei, spune ea, nu este atât de mult o barieră pe cât pare. „Nu este vorba de a-ți face compasiune [despre dificultăți], ci de a lucra împreună pentru a găsi noi căi și pentru a forma o rețea de oameni de la care apreciezi și de la care vrei să înveți.” Ea recomandă organizații precum Societatea Cizmelor Roz si Asociația Berarii pentru femeile și femeile interesate să înceapă cu berea, precum și cluburile de producție de bere și cluburile de apreciere a berii.

De asemenea, nu subestimați valoarea discuțiilor bune, de modă veche, cu alți pasionați de bere. „Du-te doar în camera ta locală și începe să vorbești cu oamenii care lucrează acolo!” sfătuiește ea. Ideea este să vă puneți acolo și să vă faceți conexiuni. „Dacă te uiți la toate fabricile de bere din orașul tău sau la toate fabricile de bere din statul tău”, spune ea, „vei descoperi că există oameni care doresc să se conecteze la fel de mult ca tine.”