SphynxRazorEști puiul lui de partea lui sau prietena lui? După cum a spus un tip drăguț și un băiat nenorocit

Bună, Nice Guy și Fuckboy,

Numele meu este Marian. Am 30 de ani, am 31 de ani și sunt încă singură ca întotdeauna.

am fost agățare cu acest tip în ultimii trei ani. Ne-am întâlnit în noiembrie 2013 și am avut imediat o legătură. Ne petrecem, iar el stă noaptea în weekend, dar nu mergem niciodată la întâlniri.

Ne trimitem mesaje dulci, iar eu vorbesc cu el în fiecare zi.


Într-o noapte, acest tip și cu mine am ieșit cu un grup de prieteni. Apoi, a întâlnit-o pe această fată sau, după cum mi-a spus el, o fată pe care „o cunoaște de ceva vreme în urmă”. Nu m-am gândit la nimic, însă, pentru că a venit acasă cu mine. Și a doua zi dimineață, ne-a cumpărat micul dejun în timp ce eu încă dormeam.

După aceea, lucrurile s-au schimbat. A început să-mi vorbească mai puțin și a început să vadă mai mult la această fată nouă. Vino să afli, au început întâlniri . Nu mi-a spus, dar a fost evident pe rețelele de socializare.


El a venit într-o zi și mi-a spus că are cancer. A spus că vrea să fie acolo pentru ea și s-au întâlnit, așa că am lăsat-o.

Șase luni mai târziu, mi-a bătut la ușă la 3 dimineața. Am crezut că ceva ar fi fost în neregulă, dar a venit doar pentru că i-a fost dor de mine. Pe scurt, eu eram beat, el era beat și ne-am conectat.


Acest lucru a continuat să se întâmple toată vara. Cred că aș fi putut fi o evadare pentru el din ceea ce trecea cu iubita lui. M-am simțit rău pentru ceea ce făceam, dar, în același timp, eram în regulă pentru că sunt atrasă de el.

Dar, în cele din urmă, a trebuit să-l opresc.

M-am mutat din oraș și nu am auzit prea multe de la el. Totuși, într-o noapte, mi-a trimis o serie de sms-uri în care îmi spuneau cât de mult îi lipsesc și vrea să vină în vizită.

L-am întrebat dacă mai era cu iubita lui. El a spus da și că i-ar spune doar că pleacă la muncă. Evident, am fost enervat pe el și i-am spus: „Dacă ai fi iubit-o, nu ai fi vrut să mă vezi”.


Asta i-a fiert sângele, și a făcut această uriașă dezvăluire despre cum o iubește și nu-l cunosc așa, dar m-a atras și încă vrea să mă vadă.

Nu a venit niciodată în vizită. Nu am mai vorbit timp de cel puțin câteva luni.

În jurul Anului Nou, anul acesta, mi-a trimis un mesaj. L-am întrebat despre ea și mi-a spus că s-au despărțit. OK, scenariu diferit. Poți veni acum în vizită.

Nu a venit niciodată în vizită, dar am ajuns să mă mut înapoi. A fost prima persoană care a venit în vizită când m-am întors și, bineînțeles, ne-am conectat. Atingerea lui doar mă prinde.

L-am văzut în fiecare weekend de când m-am întors acasă, dar acum s-a deplasat din nou. M-am întors aproape trei luni.

Mă uit la rețelele ei de socializare și văd poze cu lucruri pe care el le face în același timp în care ea este acolo, dar nu sunt în imagini împreună. Ea folosește hashtagul pe care și l-au făcut pentru ei, dar el nu.

Încă trimite mesaje dulci (și murdare), dar mi-e prea frică să întreb dacă s-a întors cu fata aia.

Am fost doar puiul secundar în ultimii trei ani? Știu că îmi fac asta, dar îmi este prea frică să întreb direct ce se întâmplă. Mă enervează să văd acele postări, dar inima îmi bate când îmi trimite mesaje.

Kylah Benes-Trapp

Salut Marian,

Știu că spun asta mult, dar am o prietenă bună „Stacey” care a fost într-o situație foarte asemănătoare.

Aduc în discuție acest lucru pentru că este unul dintre cei mai puternici și mai independenți oameni pe care îi cunosc, totuși ea s-a aflat în aceeași poziție de doi ani pe care o ai tu.

Tipul din această situație cu Stacey este, de asemenea, un prieten foarte bun de-al meu - de fapt, unul dintre domnii mei. Așa că, când au venit amândoi să-mi vorbească despre cearta acestui iubit, a fost destul de ciudat.

După ce am auzit ambele părți, iată ce s-a întâmplat.

Acești doi flirtau/se legau ocazional de ANI. (Aș spune cinci până la șapte cel puțin.) Anul trecut, lor relaţie în cele din urmă a devenit ceva tangibil, deoarece petreceau săptămânal să bea vin, să se uite la filme, să se îmbrățișeze și, bineînțeles, să facă sex.

Acest lucru a durat timp de un an, dar nu ne-a spus niciodată niciunui dintre noi (prietenii săi cei mai apropiați) despre asta. Singurul motiv pentru care știam de acest discurs a fost din cauza lui Stacey, care nu cruțase niciun fel de detalii despre romantismul lor încipient.

(De asemenea, am aflat că, la fel ca tine, și-a înșelat iubitele anterioare cu Stacey, care a rămas neclintița lui constantă.)

În esență, el ținuse secretă relația de un an întreg față de cei mai apropiați prieteni ai săi, spunându-i că „nu era încă pregătit să fie oficial”.

La sfârșitul acelui an, noi, băieții, am făcut o excursie în Cuba... unde a cunoscut pe cineva. Cineva pe care a insistat că o iubește.

Fără ca Stacey să știe, el a început să se întâlnească cu această fată când ne-am întors, rupând toate legăturile cu Stacey până când am fost nevoit să-i spun, cu teamă, că a întâlnit pe altcineva când ea m-a întrebat despre această fată pe net.

Ea era LIVID, și este de înțeles. Dar recent, el și fata asta s-au despărțit. Si ghici ce? El și Stacey au început să vorbească din nou!

Din fericire, Stacey a avut suficient respect pentru ea însăși (după ce l-a revăzut, dar doar o dată) încât și-a dat seama că nu merită să fie fata de rezervă a nimănui.

Aduc în discuție toate acestea pentru că simt că ai fost pus în aceeași poziție. Trei ani este un timp lung. Dacă nimic nu a progresat în ceea ce privește oficialitatea și el se întâlnește (și înșală) cu alte femei în timp ce această „relație” pe care o aveți pe voi doi continuă să râdă, ar trebui să știți al naibii de bine că acest tip este un nenorocit de top.

Ar trebui să știi al naibii de bine că tipul ăsta e un nenorocit de top.

Îl pomenești pe al lui social media multe în mesajul tău. Așa fiind, voiam să întreb: Contul lui conține vreodată fotografii cu voi doi împreună?

Adică, dacă el postează poze cu această prietenă din nou, din nou și nu a postat niciodată vreunul dintre voi în cei trei ani, atunci ai răspunsul tău: ești micul lui secret murdar, un secret pe care îl trage din timp. la timp pentru că el este excitat și tu ești disponibil.

Va spune orice va trebui să spună pentru a intra în pantaloni. Un „mi-e dor de tine” mizerabil, urmat de o altă retorică prostii și ești chit în mâinile lui.

Nu ai auzit prea multe de la el când te-ai mutat pentru că, mutându-te, ai eliminat efectiv fizicitatea acestei relații, care este tot ce și-a dorit el vreodată.

Știu că sună dur, dar de fapt sunt cam supărat în numele tău. Tipii ca ăsta sunt cei care dau celor mai mulți dintre noi băieți drăguți un nume prost.

Așa că, ca să-ți răspund la întrebare, Marian: Da, cred că ești tipa lui.

Indiferent de statutul lui, tu ești planul lui de rezervă demn de încredere și loial. Un plan alternativ pe care nu trebuie să cheltuiască bani sau să-l ia la cină. Aceasta nu este o investiție mică, Marian; nu este nicio investitie.

Tu ești tipa lui. Indiferent de statutul lui, tu ești planul lui de rezervă demn de încredere și loial.

El profită de sentimentele tale pentru a obține ceea ce își dorește. Și ceea ce își dorește este sex , nimic mai mult. Trebuie să puneți capăt acestui lucru. Dacă nu-i oferi ceea ce vrea, îi spui că nu este în regulă. Și, sincer, nu este.

Poate că în sfârșit te va considera ceva mai oficial odată ce vei pune piciorul jos, dar mă îndoiesc serios de asta. Tipul ăsta e un trișor și profită de tine de ani de zile.

Nu vrei asta pentru tine, nu? Termină-te cu el. Ești mai bun decât atât.

Mult noroc!

Bobby

Kylah Benes-Trapp

Dragă Marian,

O parte din motivul pentru care sunt un nenorocit acum este că obișnuiam să mă întorc cu greu când nu eram.

Eram un copil cu adevărat romantic – cu adevărat prost, foarte egocentric – și, din când în când, alegeam pe cineva pe care să-l iubesc, mă aruncam nesăbuit spre ei și mă așteptam să se arunce imediat înapoi.

Nu a funcționat niciodată cu adevărat, în sensul tradițional. Și, în cele din urmă, am încetat să mai încerc și să le mai pese și să le spun oamenilor că am încercat sau mi-a păsat.Aceaa început să lucreze.

Mi-am dat seama repede că nu numai că eram mai bun la această strategie, dar era și, în esență, o tactică mult mai eficientă.

Dar pe vremuri, m-am trezit în destul de multe situații asemănătoare cu cea în care se pare că te afli acum. În zilele noastre, probabil că sunt de cealaltă parte și, pentru a empatiza pe deplin cu tine, va trebui să călătoresc puțin înapoi în timp.

Lucrurile se pot încurca, așa că răbdați cu mine.

Există această fată, Mare. Am mai scris despre ea. Suntem unul în viața celuilalt de când eram copii și am încercat să fim împreună și am eșuat de nenumărate ori. Încercăm și eșuăm și încercăm și eșuăm, întâlnim cu alți oameni și mergem mai departe. Dar ne întoarcem mereu în viața celuilalt datorită acestei loialități teoretice pe care ne-am construit-o unul pentru celălalt.

Ne putem plăcea chiar și acești alți oameni dragoste lor. Dar întotdeauna ne vom face timp unul pentru celălalt, chiar dacă este doar un minut, o oră, o zi.

Facem asta dintr-un motiv simplu: indiferent cu cine se întâlnește, eu am fost primul. Indiferent ce fac, ea a fost acolo de la început.

Ea mă cunoștea chiar înainte să fiu eu și invers. S-ar putea să nu știm unde mergem, dar știm întotdeauna de unde vine celălalt, unde am fost.

Din punct de vedere tehnic, ești cealaltă femeie din toată treaba asta, dar ești și femeia originală. Ai fost primul (relativ vorbind).

Din punct de vedere tehnic, ești cealaltă femeie din toată treaba asta, dar ești și femeia originală.

Acest lucru este important și asta are greutate. Ai fost acolo înainte de a fi ea. Tu ești cel cu avantaj istoric. El te-a plăcut primul și nu a trecut niciodată peste asta.

Acesta este motivul pentru care el continuă să se cufunde înapoi în viața ta; viața lui are nevoie de o lovitură din tine presărată din când în când.

Teama mea este că interpretezi greșit asta ca pe o poziție de slăbiciune. Este o poziție de forță și este a ta. El va continua să revină la tine pentru că ai o istorie și tu vei continua să faci la fel.

Nu este corect sau greșit din partea niciunuia dintre voi. Folosește această ambiguitate în avantajul tău.

Avem tendința să sărim să-i ticăloși pe bărbații care sărită în și din viața femeilor, ca și cum ar avea un joc final pentru toate și nu sunt în mod clar atât de neputincioși și pierduți.

Dar nu pare că face asta pentru a te răni și poate nici măcar să nu-și dea seama că este.

Este amuzant cum putem oscila între a fi orbit de ceea ce avem în față și ideea a ceea ce este atât de departe. Acestea sunt atât de adesea cele două opțiuni cele mai tentante. Probabil că se luptă să echilibreze asta, iar tu se întâmplă să fii cel cu o oarecare distanță de partea ta.

Nu știe ce vrea. Acesta nu este un defect de caracter; aceasta este realitatea. E de înțeles.

Cine știe ce vor? Și de ce folosim întotdeauna această expresie cu această presupunere însoțitoare că este static și veșnic verde?

Ceea ce ne dorim se schimbă pe măsură ce îmbătrânim, pe măsură ce învățăm. Pentru unii dintre noi, se schimbă odată cu soarele. Cu siguranță poți simpatiza cu asta. Uneori îl vrei, alteori vrei să te îndepărtezi de kilometri depărtare sau să te simți împuternicit respingându-l.

Suntem oameni. Nu cred că este ceva neapărat în neregulă în asta, cu excepția faptului că e nasol. Aceste lucruri au tendința să nu se îmbunătățească sau să se înrăutățească, ci doar să existe într-un limb pe jumătate împlinitor.

Eu și Mare nu am fost niciodată mai mult decât un lucru real pentru mai mult decât un instantaneu în timp. Dar mereu am fost acest lucru de ansamblu, această inconsecvență veșnică, legănându-ne înainte și înapoi între ceilalți oameni și între ei. Așa e de când aveam 14 ani. Acum avem 24 de ani.

Niciunul dintre noi nu face nimic rău. Acesta este doar cine suntem. Și, deși știm că nu este cel mai bun lucru să continuăm să orbităm unul în celălalt, ceva îmi spune că trebuie.

Pentru că, chiar și după tot acest timp, suntem tot ce știm. Suntem singurele lucruri pe care le putem suporta acasă. Știm că nu suntem buni unul pentru altul decât în ​​doze mici și acționăm în consecință.

este sfâșietor de fiecare dată al naibii. Dar e viața și viața doare. Și uneori e mai bine când, din când în când, stropești niște lucruri care s-ar putea să te îmbolnăvească.

Se pare că îl iubești pe tipul ăsta, așa că cu siguranță este ceva. Nu asculta oamenii care îți spun că nu merită iubit decât dacă te va iubi înapoi. Iubim pe cine trebuie să iubim pentru că nu ne putem abține și terapia aversiunii tinde să nu se conecteze cu inimile nedorind să-l audă.

La rădăcina tuturor, sunt o persoană care umple timpul pentru Mare. O vacanță de o dată pe an prea toxică pentru a lua mai mult.

Dacă ești o persoană care umple timpul pentru el, fă-l să fie un plin de timp pentru tine. Poți să-ți pierzi încrederea în el fără să-ți renunți la loialitatea față de el. Este singura modalitate de a nu-l ura. Și apoi trebuie să vezi alți oameni.

Unii oameni ți-ar putea spune că ai acest tip în viața ta este rău pentru tine. Personal, cred că este sănătos să ai pe cineva care îți oferă ocazional tristețe. Aproape îi face pe toți ceilalți oameni să merite să trăiești.

Cred că este sănătos să ai pe cineva care îți oferă ocazional tristețe.

Depinde cum o privesti. Unii ar putea să te considere o tipă laterală. Nu eu. Cred că faci ceea ce trebuie să faci.

Dar sunt într-o dispoziție moale, de școală veche.

Necredincios al tău,

Treez