SphynxRazorFiecare tip cu o penisă mare vine și cu un ego uriaș?

Era o dimineață de miercuri în Manhattan. Soarele răsare, iar eu încercam încet să reunesc ceea ce făcusem cu o seară înainte.

O, așa este. M-am îmbătat, apoi m-am hotărât să-l lovesc pe prietenul meu pentru penisul lui perfect și perfect.

În timp ce ochii mei se străduiau să se adapteze la lumină, am simțit o bătaie ușoară pe umăr și am auzit un mormăit mai blând.

„Trebuie să merg la muncă în curând”, a spus Kyle*. — Știu că mai ai o oră în plus pentru a dormi, dar am nevoie de tine acum. Bucură-te!' M-a sărutat pe umăr și a fugit afară din dormitor.


Nenorocitul chiar m-a dat afară?! De parcă aș fi fost o prostituată care și-a petrecut ultimele 48 de ore complotând să-și fure rahat? (Care, apropo, variază de la hanorace de 20 de dolari, la prezervative, la gumă.)

Am menționat că Kyle și cu mine eram prieteni cu beneficii de aproape un an?


Aproape că insistasem să vină la mine, pentru că aveam senzația că va face ceva de genul ăsta. Dar i-am oferit beneficiul îndoielii, pentru că ne cunoșteam de mult timp și pentru că sunt o persoană diplomatică și... OK, și pentru că are o pula mare și frumoasă.

Dar, și voi trece direct la urmărire aici: fiecare tip cu care m-am culcat vreodată care avea o pula mare a avut și unimensego-ul. De exemplu, vorbesc de Muntele Everest.


Deși fiecare penis era ușor diferit de celălalt, fiecare tip era o manifestare diferită a aceluiași arhetip: un nesigur nesigur care nu a reușit să vadă meritul de a fi un gentleman.

Ceva îmi spune că corelația bărbat-penis nu este o coincidență. Pentru că de fiecare dată când fac sex grozav, există o scuză rahat pentru un bărbat atașat. Și, știi, m-am săturat puțin să-mi sacrific stabilitatea mentală de dragul sexului bun.

Și nici măcar nu mă înțelegea începutpe fostul meu. Fostul meu a avut cel mai incredibil schlong din orice schlong pe care am avut plăcerea să-l cunosc. Voiam să-l fotografiez, să-l încadrez și să-l lipesc pe peretele meu între cele două ferestre, astfel încât de fiecare dată când mă înfierbântam în miezul nopții puteam deschide ferestrele în fața vântului și, în același timp, am la ce să mă uit în timp ce mă uit. smucită a adormi înapoi.

Totuși, fostul meu a fost și cel mai mare nenorocit pe care am avut neplăcerea de a-l cunoaște -- dacă tu citeste aceasta poveste , vei ști că m-a numit gras la fiecare cinci minute din fiecare zi și nu și-a putut controla ochiul rătăcitor.


Ce-i cu ca spărgii să aibă niște penisuri grozave? E ca și cum știu că pot scăpa de a fi nenorociți din cauza a ceea ce își pun în pantaloni. Și știi ce? Orice ar face ei funcționează pentru că mă tot întorc câteva secunde. Și treimi. Și șaizecimi.

Dimpotrivă, se întâmplă ca băieții cu care m-am culcat, care au... ăă, să spun,nesatisfăcătorpenisuri? -- au fost întotdeauna tipi destul de cumsecade.

La fel ca Jake*, un tip cu glume grozave și maniere cavalerești, pe care l-am condamnat la zona prietenilor pentru că penisul lui era de cinci centimetri solid. Mi-a făcut treaba, dar nu mi-a uluit tocmai mintea.

Întâlnirea cu el m-a făcut să fac un pas înapoi și să reevaluez WTF prioritățile mele sunt: relație grozavă și pula ok sau o relație oribilă și o pula minunată?

Încerc doar să-mi dau seama ce se întâmplă aici. Există vreun club secret pentru băieți în care toți tipii bine agățați se adună și discută cât de oribil vor fi pentru femeile care aleg să se culce cu ei? Sau doar am avut chiar, foarte ghinion?

Și pentru toți zeii de acolo sus, pe cer, dacă existați, de ce ați creat oamenii în acest fel? Nu există într-adevăr un prinț bine înzestrat în câmpul vast al băieților buni cu penis mic? Cer prea mult aici? Haide, oameni în relații sănătoase cu bărbați care au și părți mari de bărbat: Spune-mi secretul tău.

Ce înseamnă toate acestea pentru mine? Ar trebui să-mi reduc așteptările? Sau ar trebui să mă tot trag cu băieții nenorociți care știu să trag?

Acestea vor fi întrebările pe care le port cu mine în timp ce îmi continu călătoria ca Goldilocks în căutarea penisului perfect. Nimic prea mare și nimic prea mic. Ceva în regulă. Și, sper, cu omul perfect atașat de asta.

Partea nesăbuită din mine vrea să-și continue dracu’ cu proștii cu puși mari. Dar aspirantul soție și mama vrea să renunțe la dracu și să se stabilească deja cu tipul decent și bun.

Va fi dificil. Urăsc să sune superficial, dar când ai avut pula de unicorn de neegalat și impecabil pe care am avut-o, este greu să te mulțumești cu ceva mai puțin. Mărimea contează și asta estegreuadevăr.

*Numele a fost schimbat.